Νέα

To press-gr πρέπει να κλείσει...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gamaomanoules
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 195
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
είμαι εντελώς αντίθετος σε αυτό που εσύ θεωρείς για μένα προφανές.
απλώς έκανα μια διαπίστωση: ότι δεν ξέρουμε αν ήθελε να κάνει δηλώσεις η κοπέλα. είναι εξίσου πιθανό να ήθελε να πάει να ξεκουραστεί (έστω σε κελί) μετά από 15 ώρες κατάθεση
Ναι είναι κορυφαίο το συμπέρασμά σου.... Μετά από 15 ώρες ανάκρισης είσαι σίγουρος ότι είσαι σε κατάσταση να θες ή να μη θες κάτι;
Οσο για τη μάνα σου και τον ανώνυμο.... Τι σε νοιάζει ρε αν τη μάνα σου τη βρίζει ένα ψευδώνυμο στο ιντερνετ που ούτε καν τον γνωρίζεις ποιός είναι;
Δλλ όταν ο ανώνυμος γαύρος, ή βάζελος φωνάζει στο γήπεδο γαμώ τη μάνα του γαυροβάζελου πρέπει να κλείσει το γήπεδο;
Ωρες ώρες το μέτρο του φιλελευθερισμού ή/και του συντηρητισμού στο ιντερνετ πάει περίπατο, ή μου φαίνεται;

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
εσύ είδες να γράφουν για μάνες στα blog ή για παραδικαστικό, σκάνδαλα με υποκλοπές, ομόλογα κλπ; Δηλαδή ο μαλάκας ο λαός που σκατά θα βγάλει από μέσα του το άχτι για το κωλοχανίο ελλάς; 1 φορά κάθε 4 χρόνια;(το μαλάκας λαός για τους άλλους που μας περνάνε μαλάκες)

δεν είδα να γράφουν για μάνες, απλώς σχολίασα την άποψη ότι μπορεί ο καθένας να γράφει Ο,ΤΙ θέλει. όπως λοιπόν δεν επιτρέπω να γράφουν για τη μάνα μου, έτσι δεν επιτρέπω και να γράφουν ότι είμαι κλέφτης

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
κοίτα αν και κόλησες στην αίσθηση που μετέφερα, δεν ανέλυσες με την ίδια θέρμη το γεγονός που σου είπα για τη φρουρά της κατηγορούμενης. 5 κατ'ελάχιστο πληρώματα περιπολικών φύλαγαν μία γυναίκα που ούτε σκότωσε ούε πουλάει ναρκωτικά ή όπλα.
Εχεις καταλάβει πιλότε τι διακυβεύεται εδώ;

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
δεν είδα να γράφουν για μάνες, απλώς σχολίασα την άποψη ότι μπορεί ο καθένας να γράφει Ο,ΤΙ θέλει. όπως λοιπόν δεν επιτρέπω να γράφουν για τη μάνα μου, έτσι δεν επιτρέπω και να γράφουν ότι είμαι κλέφτης
.....και συνεχίζεις να μην αναλύσεις με την ίδια θέρμη τα περί φρουράς. 10 αστυνομικοί λείπουν αυτή τη στιγμή από το δρόμο που θα φύλαγαν τον κόσμο.δεν πειράζει...σε εννόησα.
Εχεις καταλάβει πιλότε τι διακυβεύεται εδώ;
έχω καταλάβει πως από το να βουλιάξει μόνη της θέλει να πάρει και άλλους στον πάτο.ο georgebest κάνει πως δεν καταλαβαίνει και πέζει με τις λέξεις.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Ναι είναι κορυφαίο το συμπέρασμά σου.... Μετά από 15 ώρες ανάκρισης είσαι σίγουρος ότι είσαι σε κατάσταση να θες ή να μη θες κάτι;
Οσο για τη μάνα σου και τον ανώνυμο.... Τι σε νοιάζει ρε αν τη μάνα σου τη βρίζει ένα ψευδώνυμο στο ιντερνετ που ούτε καν τον γνωρίζεις ποιός είναι;
Δλλ όταν ο ανώνυμος γαύρος, ή βάζελος φωνάζει στο γήπεδο γαμώ τη μάνα του γαυροβάζελου πρέπει να κλείσει το γήπεδο;
Ωρες ώρες το μέτρο του φιλελευθερισμού ή/και του συντηρητισμού στο ιντερνετ πάει περίπατο, ή μου φαίνεται;

μα δεν είναι συμπέρασμα. είναι πιθανό, έγραψα. ο άλλος το έγραψε με βεβαιότητα ότι ήθελε. εγώ έγραψα απλώς ότι δεν είναι βέβαιο.
όσο για τη μάνα και την ανωνυμία, όπως ακριβώς το γράφεις είναι: δεν μου καίγεται καρφί. αν όμως κάποιος βγει και γράψει δημοσίως (ανώνυμα ή επώνυμα) ότι η μάνα του Γιώργου ΧΧΧΧΧΧΧΧΧ είναι εκείνο ή έκανε εκείνο, τότε εγώ θα δοκιμάσω  να του γαμήσω τη δική του τη μάνα. καταλαβαίνεις τη διαφορά? και αν μεν το κάνει επώνυμα, τότε εύκολα θα του τη βρω τη μάνα του. αλλά αν το κάνει ανώνυμα, τότε είναι κότα και σίγουρα θα δυσκολευτώ

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
μα δεν είναι συμπέρασμα. είναι πιθανό, έγραψα. ο άλλος το έγραψε με βεβαιότητα ότι ήθελε. εγώ έγραψα απλώς ότι δεν είναι βέβαιο.
όσο για τη μάνα και την ανωνυμία, όπως ακριβώς το γράφεις είναι: δεν μου καίγεται καρφί. αν όμως κάποιος βγει και γράψει δημοσίως (ανώνυμα ή επώνυμα) ότι η μάνα του Γιώργου ΧΧΧΧΧΧΧΧΧ είναι εκείνο ή έκανε εκείνο, τότε εγώ θα δοκιμάσω  να του γαμήσω τη δική του τη μάνα. καταλαβαίνεις τη διαφορά? και αν μεν το κάνει επώνυμα, τότε εύκολα θα του τη βρω τη μάνα του. αλλά αν το κάνει ανώνυμα, τότε είναι κότα και σίγουρα θα δυσκολευτώ
ο άλλος έχει όνομα έστω και ψευδώνυμο όπως όλοι. Και είπα μετέφερα την αίσθησή μου. αλλά μου κάνει εντύπωση που ακόμα δεν απάντησες σε αυτό που σε ρώτησα για τη φρουρα. δεν πειράζει.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Τώρα συμφωνούμε....

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Αν ο ανώνυμος str8 βρίσει τη μάνα του ανώνυμου personanongrata μικρό το κακό..
Αν ο ανώνυμος όμως str8 ΄βρίσει τη μάνα του βρασίδα φούφουτου, κατοίκου ζεφυρίου, οδός μιζέριας 13 έχουμε εξύβριση που ο νόμος μας το τιμωρεί...
Και το γεγονός ότι ο str8 κρύβεται πίσω από ένα νικ, δεν τον κάνει λιγότερο κατακριτέο...
Αν μάλιστα ο ανώνυμος str8 στείλει μήνυμα στον βρασίδα φούφουτο και του πει ότι αν δεν μου ακουμπήσεις τόσα, θα σου βρίσω τη μάνα, τότε το πράγμα χοντραίνει...

Και μην ξεχνάτε, σημασία έχει η πράξη, όχι το μέσο...

Και όσο για τα περί φίμωσης, αν αυτά που λέει ο κάθε μπλόγκερ είναι αλήθεια και αποδεικνύονται με κάποιο τρόπο, γλυτώνει την καταδίκη και αποκαθίσταται...

Αλλά μεταξύ μας, οι περισσότερες αποκαλύψεις που έχω διαβάσει σε μπλογκ, μάλλον για ευφάνταστα σενάρια και αναπαραγωγή urban legends μου κάνουν παρά για μαχητικές ανένταχτες αποκαλύψεις...

Και σε τελική ανάλυση, ο κάθε μαλάκας μπορεί να φτιάξει ένα μπλογκ...Γιατί όχι και ο κάθε εκβιαστής, συκοφάντης ή ρουφιάνος;

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
και δε μας είπες τόση ώρα μου ζάλισες το κεφάλι για το τι είδα η δεν είδα.εσύ είδες τα πλάνα ή απλά βραδυάτικα δεν έχεις τι να κανεις και απλά κοντράρεις στον αέρα εμένα;για να σε γειώσω κατάλληλα....έχω πιο σοβαρή εργασία να κάνω.φιλικά

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
.....και συνεχίζεις να μην αναλύσεις με την ίδια θέρμη τα περί φρουράς. 10 αστυνομικοί λείπουν αυτή τη στιγμή από το δρόμο που θα φύλαγαν τον κόσμο.δεν πειράζει...σε εννόησα.

κατά πρώτον είμαι αργός και δεν προλαβαίνω να απαντάω σε πολλά μαζί. κατά δεύτερον, τα πιο πολλά ποσταρίσματά μου εδώ μέσα δεν είναι ''επί της ουσίας'', αλλά ''επί της διαδικασίας'' και δεν είμαι υποχρεωμένος εκ των προτέρων να τοποθετούμαι σε οτιδήποτε συμβαίνει. κατά τρίτον, συμφωνώ για τα περί υπερβολικής φρουράς και άδικης προφυλάκισης.
κατά τέταρτον, ο τρόπος που μετέφερες αυτό που είδες στην τηλεόραση, δείχνει ακριβώς πώς λειτουργεί το ''χαλασμένο ή σπασμένο τηλέφωνο'': περιγράφεις αυτό που κατάλαβες εσύ ότι είδες, αυτός που θα το ακούσει από σένα θα το μεταφέρει όπως το καταλαβε αυτός ότι το είπες κτλ. κτλ....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
έχω καταλάβει πως από το να βουλιάξει μόνη της θέλει να πάρει και άλλους στον πάτο.ο georgebest κάνει πως δεν καταλαβαίνει και πέζει με τις λέξεις.
Εγώ πάλι γιατί νομίζω ότι αυτό που διακυβεύεται είναι η πρωθυπουργική καρέκλα και όχι πολλοί άλλοι; Μήπως ξέχασες τη δήλωση του Θέμου μετά την παρουσία του στον ανακριτή οικειοθελώς;
Να σου τη θυμίσω....
Κώστα κάτσε καλά...... Και πες του Λαμπράκη να κόψεις τις μαλακίες....

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
κατά πρώτον είμαι αργός και δεν προλαβαίνω να απαντάω σε πολλά μαζί. κατά δεύτερον, τα πιο πολλά ποσταρίσματά μου εδώ μέσα δεν είναι ''επί της ουσίας'', αλλά ''επί της διαδικασίας'' και δεν είμαι υποχρεωμένος εκ των προτέρων να τοποθετούμαι σε οτιδήποτε συμβαίνει. κατά τρίτον, συμφωνώ για τα περί υπερβολικής φρουράς και άδικης προφυλάκισης.
κατά τέταρτον, ο τρόπος που μετέφερες αυτό που είδες στην τηλεόραση, δείχνει ακριβώς πώς λειτουργεί το ''χαλασμένο ή σπασμένο τηλέφωνο'': περιγράφεις αυτό που κατάλαβες εσύ ότι είδες, αυτός που θα το ακούσει από σένα θα το μεταφέρει όπως το καταλαβε αυτός ότι το είπες κτλ. κτλ....
κοίτα από τη στιγμή που κρίνεις την άποψη άλλου μέλους είσαι υποχρεωμένος να του απαντήσεις. Αλλιώς τον γράφεις στα @@ σου που δεν είναι και ότι καλύτερο.Εάν ο άλλος μεταφέρει κάτι λάθος πρόβλημα αντίληψής του είναι και όχι της πηγής.
Εγώ πάλι γιατί νομίζω ότι αυτό που διακυβεύεται είναι η πρωθυπουργική καρέκλα και όχι πολλοί άλλοι; Μήπως ξέχασες τη δήλωση του Θέμου μετά την παρουσία του στον ανακριτή οικειοθελώς;
Να σου τη θυμίσω....
Κώστα κάτσε καλά...... Και πες του Λαμπράκη να κόψεις τις μαλακίες....
Αγαπητέ το ποιους θα πάρει ή ποιον το αφήνω στη φαντασία του καθενός. όπως μας το αφήνουν και οι εμπλεκόμενοι....

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
κοίτα από τη στιγμή που κρίνεις την άποψη άλλου μέλους είσαι υποχρεωμένος να του απαντήσεις. Αλλιώς τον γράφεις στα @@ σου που δεν είναι και ότι καλύτερο.

μα σου είχα απαντήσει ήδη. δεν είδες που έγραψα ότι ''είμαι εντελώς αντίθετος σε αυτό που εσύ θεωρείς για μένα προφανές.''? άμα μετά μου προσάπτεις το ότι δεν ανέλυσα με θέρμη τη μια ή την άλλη άποψη, ε, τι να κάνουμε? ξαναείπα ότι τις πιο πολλές φορές δεν μπαίνω πολύ στην ουσία.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αγαπητέ το ποιους θα πάρει ή ποιον το αφήνω στη φαντασία του καθενός. όπως μας το αφήνουν και οι εμπλεκόμενοι....
Δε χρειάζεται φαντασία... Απλή λογική είναι.... Οι πήδουλοι ενός ασχημάντρα Γ.Γ. δε θα απασχολούσαν κανέναν παραπάνω από καμμιά βδομάδα εάν στο ανακριτικό υλικό δεν υπήρχαν άλλα στοιχεία.....Το θέμα πήρε έκταση γιατί πρέπει να εξαφανιστούν όλα τα πιθανά αντίγραφα του συγκεκριμένου υλικού....
Η προφυλάκιση της 35χρονης δεν ήταν αυστηρή. Ηταν απλή προειδοποίηση σε όποιον άλλον είχε στο χέρι του το συγκεκριμένο υλικό.....

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
ΥΓ. πάω για ύπνο. τα λέμε αύριο (ίσως)

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
μα σου είχα απαντήσει ήδη. δεν είδες που έγραψα ότι ''είμαι εντελώς αντίθετος σε αυτό που εσύ θεωρείς για μένα προφανές.''? άμα μετά μου προσάπτεις το ότι δεν ανέλυσα με θέρμη τη μια ή την άλλη άποψη, ε, τι να κάνουμε? ξαναείπα ότι τις πιο πολλές φορές δεν μπαίνω πολύ στην ουσία.
Χωρίς να έχεις δει προφανώς τηλεόραση και απλά μιλάς στον αέρα. καλώς  :think:

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Δε χρειάζεται φαντασία... Απλή λογική είναι.... Οι πήδουλοι ενός ασχημάντρα Γ.Γ. δε θα απασχολούσαν κανέναν παραπάνω από καμμιά βδομάδα εάν στο ανακριτικό υλικό δεν υπήρχαν άλλα στοιχεία.....Το θέμα πήρε έκταση γιατί πρέπει να εξαφανιστούν όλα τα πιθανά αντίγραφα του συγκεκριμένου υλικού....
Η προφυλάκιση της 35χρονης δεν ήταν αυστηρή. Ηταν απλή προειδοποίηση σε όποιον άλλον είχε στο χέρι του το συγκεκριμένο υλικό.....
κοίτα το φαντασία χρησιμποιείται για ευνόητους λόγους  :think: :think: :think:

Touloumbas

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Δε πα να κλείσει! Εγώ βλέπω το ρύζι γλασσέ στη Φρανκφούρτη στο σουπερμαρκετ του αεροδρομίου 0,80 το κιλό και στο σουπερμαρκετ της γειτονιάς μου έχει 3,70.Το καρβέλι του ενάμισυ κιλού 1 ευρώ και στο φούρνο της γειτονιάς μου τα 700γρ=1,60.
Να μη δημοσιεύσω κατάλογο...
Το πρόβλημά μας είναι πού και πώς θα ξεσπαθώνει ο Ελλην...

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Χωρίς να έχεις δει προφανώς τηλεόραση και απλά μιλάς στον αέρα. καλώς  :think:

πριν πάω για ύπνο, να πω για να μη χάνουν οι λέξεις τη σημασία τους, ότι αν δεν είναι βέβαιο κάτι, δεν χρησιμοποιούμε τη λέξη ''προφανώς''

καληνύχτα

ΥΓ. την όλη φάση την είδα στην TV

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom