Νέα

To press-gr πρέπει να κλείσει...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gamaomanoules
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 195
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Φίλε μου αυτή θα μπορούσε όμως να είναι η μεγάλη νίκη των blogers. Να τα χώνουν επώνυμα και με αποδείξεις. Για μένα αυτή τη στιγμή δεν έχουν καμμιά διαφορά από τους καραγκιόζιδες των παραθύρων.
Στην κοινωνία που φτιάξαμε για να ζούμε δεν μπορείς να εμπιστευτείς ούτε τον ίδιο σου τον εαυτό. Θα λάβεις υπόψη σου κάποιον που τον ξέρεις μόνο με ένα ψευδόνυμο?
Την καληνύχτα μου.

Φιλε,η δυναμη των blogs πιστευω οτι βρισκεται στο οτι εστιαζουν σε θεματα τα οποια δεν προβαλλονται απο τους αλητες των παραθυρων..

Ποσοι απο εμας μαθαμε απο τα καναλια για τους 70 κατοικους-αλητες των Μελισσιων και της γυρω περιοχης που διεκδικουν -ακουσον,ακουσον- 9.000 στρεμματα απο τα καμμενα της Πεντελης;

Ποσοι απο εμας μαθαμε τι εγινε με την Μαργαριτη και με το πριβε μπουρδελο για μεγαλοδικαστικους μεσα στην Ευελπιδων;

Καποιος ανωνυμος εστιασε εκει την προσοχη μας..Θα μου πεις και τι εγινε; Για μενα εγινε....

Εγω ,απο θεση-αποψη,δεν ενημερωνομαι απο την τηλεοραση-ειδησεις...Θα ακριβολογουσα εαν ελεγα οτι δεν παρακολουθω ΚΑΘΟΛΟΥ!Μονο απο το διαδικτυο, και απο τα blogs...Γιατι να μου κοψουν την συνδεση; Για να βλεπω τις ΕΙΔΗΣΕΙς τους;

Ευχαριστω δεν θα παρω....Προτιμω την ανωνυμη καταγγελια που θα μου κεντρισει το ενδιαφερον να ψαψω για κατι,παρα τις αναλυσεις των "φιαλοεκτοξευτων"....

Καληνυχτα και απο μενα...

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Διάβασα επιμελώς όλες τις απαντήσεις σας....
ΟΚ.... και κατέληξα.... Πάλι κιμά σας έκαναν τον εγκέφαλο..... Πάλι το θέμα ξέφυγε απ την ουσία..... Ασχολείστε με την ανωνυμία, ή την επωνυμία της καταγγελίας. Και όχι με το αν ο καταγγέλων μιλάει για κύκλωμα παιδεραστίας λχ.

Δλδ για να καταλάβω... Αφού λύσατε όλα τα προβλήματα αυτής της κοινωνίας, το πρόβλημα είναι η επωνυμία, ή η ανωνυμία. Σε ένα φιλελεύθερο σάιτ θα περίμενα περισσότερη ουσία.
Αλλά βέβαια η δημοσιογραφική κάθαρση στην Ελλάδα αρχίζει και τελειώνει στο πρες τελεία τζι αρ.
Στη υπόθεση ζαχόπουλου στην φυλάκιση της υπαλλήλου του δημοσίου που πηδιότανε για μονιμότητα.
Στην υπόθεση κουμπάρων στην προσωρινή τους φυλάκιση και μετά από εξι μήνες την αποφυλάκισή τους.
Στο θέμα των ομολόγων των ταμείων στους διοικητές των ταμείων και τον .........Πιτουρίδη....
Στις πυρκαγιές του καλοκαιριού στην 80χρονη και τον φανοποιό εμπρηστή....Α και στον στρατηγό άνεμο......

Ομορφη χώρα όμορφα καίγεται..... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

ποιος μας έκανε κιμά τον εγκέφαλο? το συγκεκριμένο θρεντ την ανωνυμία και την επωνυμία πραγματεύεται σε μεγάλο βαθμό. κι επειδή γίνονται ένα σωρό δημοσιογραφικές μαλακίες, θα πρέπει να ανεχόμαστε και τον κάθε ανώνυμο μαλάκα που βγαίνει και γράφει ό,τι μαλακία του κατέβει στο κεφάλι και να λέμε ''ε, δεν πειράζει, μέσα σε τόσες αλήθειες, ας γραφτούν και 10 παπαριές''?

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
[size=12pt]Έχει παρεξηγηθεί λίγο ο ρόλος των Blogs. Είναι κάτι σε δικτυακό ημερολόγιο. ΔΕΝ είναι Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης. Ωστόσο μπορεί να αποτελέσει πηγή ενημέρωσης.[/size]
Πιστεύω οτι το παραπάνω ποστ μας λέει τα πάντα.
Αλλού τα blogs χρησιμοποιούνται ως απλά ημερολόγια, για προσωπικές στιγμές/απόψεις/εμπειρί
ες, και αλλού ως μέσο ενημέρωσης....και εμφανίστηκαν κάμποσα ενημερωτικά blogs στην Ελλάδα. Φυσικά δεν αναφέρομαι σε αυτά που ασχολούνται με μόδα/ομάδες/προσωπικές στιγμές/τον πούτσο κλαίγανε, αλλά σε αυτά που "μεταδίδουν" "ειδήσεις".
Για να φτάνουμε λοιπόν, σε αυτή την ρημάδα την χώρα, να κάνουμε θέμα το "κλείσιμο" ενός blog μάλλον πρέπει να υπάρχει κάποιο πρόβλημα.
Σκεφτείτε το αυτό, αύριο που θα αγοράσετε εφημερίδα ή θα ανοίξετε την τηλεόραση και το ραδιόφωνο.
Γιατί να αποκλειστεί μια, πιθανή, πηγή ενημέρωσης απο το ευρύ κοινό.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Πιστεύω οτι το παραπάνω ποστ μας λέει τα πάντα.
Αλλού τα blogs χρησιμοποιούνται ως απλά ημερολόγια, για προσωπικές στιγμές/απόψεις/εμπειρί
ες, και αλλού ως μέσο ενημέρωσης....και εμφανίστηκαν κάμποσα ενημερωτικά blogs στην Ελλάδα. Φυσικά δεν αναφέρομαι σε αυτά που ασχολούνται με μόδα/ομάδες/προσωπικές στιγμές/τον πούτσο κλαίγανε, αλλά σε αυτά που "μεταδίδουν" "ειδήσεις".
Για να φτάνουμε λοιπόν, σε αυτή την ρημάδα την χώρα, να κάνουμε θέμα το "κλείσιμο" ενός blog μάλλον πρέπει να υπάρχει κάποιο πρόβλημα.
Σκεφτείτε το αυτό, αύριο που θα αγοράσετε εφημερίδα ή θα ανοίξετε την τηλεόραση και το ραδιόφωνο.
Γιατί να αποκλειστεί μια, πιθανή, πηγή ενημέρωσης απο το ευρύ κοινό.

Αυτο ακριβως ειναι το θεμα κατα την γνωμη μου...Στην χωρα που γεννηθηκε η ελευθερια της εκφρασης..... Το εγραψα και πιο πριν...

Το θεμα δεν ειναι αν κλεισει το press.gr....Στα τετοια μου κιολας...

Θα ανοιξουμε καινουργια. Η προοπτικη της φιμωσης πως σου φαινεται;

Τωρα για τον κιμα ,ειλικρινα δεν το επιασα...

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Πριν από λίγο βγήκε η κατηγορούμενη για τη Ζαχοπουλιάδα από τον ανακριτή και ενώ ήθελε να κάνει δήλωση στις κάμερες(είναι δικαίωμά της να γνωστοποιήσει τις θέσεις της στο κοινό), την τραβολογούσαν τα στρουμφάκια για να μη μιλήσει. Έτσι κλείνουν τα στόματα στη δημοκρατική ελλάδα, είτε μιλάνε ως φυσική παρουσία είτε μέσα από blog.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Πριν από λίγο βγήκε η κατηγορούμενη για τη Ζαχοπουλιάδα από τον ανακριτή και ενώ ήθελε να κάνει δήλωση στις κάμερες(είναι δικαίωμά της να γνωστοποιήσει τις θέσεις της στο κοινό), την τραβολογούσαν τα στρουμφάκια για να μη μιλήσει. Έτσι κλείνουν τα στόματα στη δημοκρατική ελλάδα, είτε μιλάνε ως φυσική παρουσία είτε μέσα από blog.

πού το ξέρεις ότι ήθελε να κάνει δήλωση???

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
είχε ζωντανή σύνδεση και οι εκεί δημοσιογράφοι φώναζαν πως "θέλει να κάνει δήλωση αφήστε την" το οποίο επιβεβαίωσε και ο δικηγόρος της μετά, αφού την φυγάδευσαν. Ένας δημοσιογράφος που ακούστηκε απεκάλεσε προφανώς τα στρουμφ γαμημένους.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
είχε ζωντανή σύνδεση και οι εκεί δημοσιογράφοι φώναζαν πως "θέλει να κάνει δήλωση αφήστε την" το οποίο επιβεβαίωσε και ο δικηγόρος της μετά, αφού την φυγάδευσαν. Ένας δημοσιογράφος που ακούστηκε απεκάλεσε προφανώς τα στρουμφ γαμημένους.

καλά ρε, επειδή το φώναζαν οι δημοσιογράφοι σημαίνει ότι το ήθελε κι αυτή?
ο δικηγόρος δεν είπε ότι ήθελε να κάνει δηλώσεις

OP
OP
G

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Η ανωνυμια στα blog και στο ιντερνετ προστατευει τον "αδυναμο" οικονομικα και με λιγοτερη κοινωνικη
επιφανεια να  πει ΟΤΙ θελει ανωνυμα.
Το κατα ποσο ειναι αληθη η οχι και τα λεγομενα του θα ειναι σοβαρα η οχι ειναι στη διακριτικοτητα του καθενος.
Καλυτερα να ακουγονται 1000+ φωνες και οι μισες να ειναι ψευδεις και να εχω το δικαιωμα να αποφασισω εγω
παρα να ακουω τις ιδιες και λιγοτερες φωνες που μεταξυ τους τα εχουν κανει πλακακια.
Αυτο γινεται σημερα με τον ΤΥΠΟ-ΜΜΕ τα εχουν κανει ολα πλακακια με την εξουσια.
Αν καποιος βγει επωνυμα και πει την γνωμη του τρωει καπακι αγωγη για δυσφημιση απο τον ισχυρο.
Το ιντερνετ μεχρι τωρα(θα δουμε με τον νεο νομο..) προστατευε τον ανισχυρο.
Η δημοκρατια στην κοινωνια σημερα ειναι ΤΑΞΙΚΗ και δεν ειναι για ολους.
Τα δικαιωματα καθημερινα καταπατουνται απο τους εχωντες εναντι των μη προνομιουχων.
Παραυτα μιλαμε για δικαιωματα και ελευθερια λογου?
Περαν της προσπαθειας ελεγχου του ιντερνετ στο τι γραφουμε και τι σελιδες επισκεπτομαστε τι αλλο θελουμε
για να δουμε που παει να καταληξει αυτη η ιστορια?
Βλεπω αυτο το μαλακα τον Γεωργιου στα καναλια να λεει οτι τον εκβιασαν ανωνυμα και δε λεει με τι προστασια
κυκλοφορει καθε μερα εξω αυτος και οι αλλοι προσκεκλημενοι που πανε πολιτικοι και μη,γιατι ΟΛΟΙ εχουν
προστασια γιατι φοβουνται τον ανωνυμο που μπορει να τους την κατσει στο δοξα πατρι.Γιατι αραγε?
Τελος στα οσα λεγονται περι εκβιασμων..
Δηλαδη δεν εχει δει ποτε κανενας ΕΠΩΝΥΜΟ κουστουματο να εκβιαζει μεσω της θεσης που εχει και δη στα ΜΜΕ?
Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ειναι το προβλημα που δεν μπορουμε να του κανουμε αγωγη να του τα παρουμε επειδη ο δικαστης ειναι "δικος"
μας?
Καθημερινα εκβιαζομαστε απο επωνυμους που εχουν κανει κλικες παντου!
Στα φαρμακα,στο εμποριο,στην πολιτικη ...παντου!
Μονο μεσω της ανωνυμιας στο ιντερνετ μπορεις να καταγγειλεις αυτο που θες ΔΩΡΕΑΝ
και χωρις να τραβιεσαι για ΧΡΟΝΙΑ στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.
Αραγε ο ασχετος ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΣ απο blog,απο ποσους ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ σημερα εχει παρει λεφτα για αγοραζει τα ΑΡΜΑΝΙ κοστουμια και να βγαινει
σε δελτια ειδησεων ως ΜΕΓΑΛΟ-δικηγορος?
Οι κατηγοριες για εκβιασμο εγκειται στα σχολια απο ανωνυμους χρηστες και οχι στους ιδιοκτητες του μπλογκ,αυτο μη το
ξεχναμε..

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
καλά ρε, επειδή το φώναζαν οι δημοσιογράφοι σημαίνει ότι το ήθελε κι αυτή?
ο δικηγόρος δεν είπε ότι ήθελε να κάνει δηλώσεις
ο δικηγόρος ρωτήθηκε γιατί δε την άφησαν να κάνει δηλώσεις και είπε θα σας πει η ίδια. Επίσης όταν ο δημοσιογράφος είπε αφήστε την να μιλήσει είπε αστυνομικός της συνοδείας "όχι"

OP
OP
G

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Καλα η 45χρονη μπηκε κορυδαλλο για εκβιασμο στο Ζαχοπουλο μεσα σε λιγα 24ωρα.
Ο καψαμπελης γιατι ειναι ακομα εξω?

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
ο δικηγόρος ρωτήθηκε γιατί δε την άφησαν να κάνει δηλώσεις και είπε θα σας πει η ίδια. Επίσης όταν ο δημοσιογράφος είπε αφήστε την να μιλήσει είπε αστυνομικός της συνοδείας "όχι"

είσαι σίγουρος ότι η ερώτηση ήταν ''γιατί δεν την άφησαν να κάνει δηλώσεις''?

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
είσαι σίγουρος ότι η ερώτηση ήταν ''γιατί δεν την άφησαν να κάνει δηλώσεις''?
Να σου πω κάτι; Δεν ήμουν μπροστά. Μετέφερα το πως κατάλαβα την όλη σκηνή. Αλλά και μόνο που είχε 10 στρουμφ γύρω της ενώ ο Πάσαρης είχε 3 τότε στη Νίκαια, λέει πολλά.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Να σου πω κάτι; Δεν ήμουν μπροστά. Μετέφερα το πως κατάλαβα την όλη σκηνή. Αλλά και μόνο που είχε 10 στρουμφ γύρω της ενώ ο Πάσαρης είχε 3 τότε στη Νίκαια, λέει πολλά.

πώς δεν ήσουν μπροστά? δεν τον είδες που μίλησε live?

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Η ανωνυμια στα blog και στο ιντερνετ προστατευει τον "αδυναμο" οικονομικα και με λιγοτερη κοινωνικη
επιφανεια να  πει ΟΤΙ θελει ανωνυμα.
Το κατα ποσο ειναι αληθη η οχι και τα λεγομενα του θα ειναι σοβαρα η οχι ειναι στη διακριτικοτητα του καθενος.
Καλυτερα να ακουγονται 1000+ φωνες και οι μισες να ειναι ψευδεις και να εχω το δικαιωμα να αποφασισω εγω
παρα να ακουω τις ιδιες και λιγοτερες φωνες που μεταξυ τους τα εχουν κανει πλακακια.

μπράβο φίλε... αν γράψει κάποιος ανώνυμα κάτι για τη μάνα μου δεν τρέχει τίποτα ε? όποιος θέλει ας το πιστέψει

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
πώς δεν ήσουν μπροστά? δεν τον είδες που μίλησε live?
Ρε φίλε πιάνεσαι από τις λέξεις;δεν ήμουν μπροστά εκεί να έχω πλήρη άποψη. τώρα μετέφερα την αίσθηση που μου άφησε η ζωντανή εικόνα.σε κάλυψαν τα ελληνικά μου τώρα;προφανώς είσαι της άποψης να μπουζουριάζουν μία γυναίκα 10 και τον πάσαρη να τον κυκλοφορούν 3.καλώς.

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
μπράβο φίλε... αν γράψει κάποιος ανώνυμα κάτι για τη μάνα μου δεν τρέχει τίποτα ε? όποιος θέλει ας το πιστέψει
εσύ είδες να γράφουν για μάνες στα blog ή για παραδικαστικό, σκάνδαλα με υποκλοπές, ομόλογα κλπ; Δηλαδή ο μαλάκας ο λαός που σκατά θα βγάλει από μέσα του το άχτι για το κωλοχανίο ελλάς; 1 φορά κάθε 4 χρόνια;(το μαλάκας λαός για τους άλλους που μας περνάνε μαλάκες)

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Ρε φίλε πιάνεσαι από τις λέξεις;δεν ήμουν μπροστά εκεί να έχω πλήρη άποψη. τώρα μετέφερα την αίσθηση που μου άφησε η ζωντανή εικόνα.σε κάλυψαν τα ελληνικά μου τώρα;προφανώς είσαι της άποψης να μπουζουριάζουν μία γυναίκα 10 και τον πάσαρη να τον κυκλοφορούν 3.καλώς.

είμαι εντελώς αντίθετος σε αυτό που εσύ θεωρείς για μένα προφανές.
απλώς έκανα μια διαπίστωση: ότι δεν ξέρουμε αν ήθελε να κάνει δηλώσεις η κοπέλα. είναι εξίσου πιθανό να ήθελε να πάει να ξεκουραστεί (έστω σε κελί) μετά από 15 ώρες κατάθεση

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
είμαι εντελώς αντίθετος σε αυτό που εσύ θεωρείς για μένα προφανές.
απλώς έκανα μια διαπίστωση: ότι δεν ξέρουμε αν ήθελε να κάνει δηλώσεις η κοπέλα. είναι εξίσου πιθανό να ήθελε να πάει να ξεκουραστεί (έστω σε κελί) μετά από 15 ώρες κατάθεση
κοίτα αν και κόλησες στην αίσθηση που μετέφερα, δεν ανέλυσες με την ίδια θέρμη το γεγονός που σου είπα για τη φρουρά της κατηγορούμενης. 5 κατ'ελάχιστο πληρώματα περιπολικών φύλαγαν μία γυναίκα που ούτε σκότωσε ούε πουλάει ναρκωτικά ή όπλα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom