gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Φίλε μου αυτή θα μπορούσε όμως να είναι η μεγάλη νίκη των blogers. Να τα χώνουν επώνυμα και με αποδείξεις. Για μένα αυτή τη στιγμή δεν έχουν καμμιά διαφορά από τους καραγκιόζιδες των παραθύρων.
Στην κοινωνία που φτιάξαμε για να ζούμε δεν μπορείς να εμπιστευτείς ούτε τον ίδιο σου τον εαυτό. Θα λάβεις υπόψη σου κάποιον που τον ξέρεις μόνο με ένα ψευδόνυμο?
Την καληνύχτα μου.
Φιλε,η δυναμη των blogs πιστευω οτι βρισκεται στο οτι εστιαζουν σε θεματα τα οποια δεν προβαλλονται απο τους αλητες των παραθυρων..
Ποσοι απο εμας μαθαμε απο τα καναλια για τους 70 κατοικους-αλητες των Μελισσιων και της γυρω περιοχης που διεκδικουν -ακουσον,ακουσον- 9.000 στρεμματα απο τα καμμενα της Πεντελης;
Ποσοι απο εμας μαθαμε τι εγινε με την Μαργαριτη και με το πριβε μπουρδελο για μεγαλοδικαστικους μεσα στην Ευελπιδων;
Καποιος ανωνυμος εστιασε εκει την προσοχη μας..Θα μου πεις και τι εγινε; Για μενα εγινε....
Εγω ,απο θεση-αποψη,δεν ενημερωνομαι απο την τηλεοραση-ειδησεις...Θα ακριβολογουσα εαν ελεγα οτι δεν παρακολουθω ΚΑΘΟΛΟΥ!Μονο απο το διαδικτυο, και απο τα blogs...Γιατι να μου κοψουν την συνδεση; Για να βλεπω τις ΕΙΔΗΣΕΙς τους;
Ευχαριστω δεν θα παρω....Προτιμω την ανωνυμη καταγγελια που θα μου κεντρισει το ενδιαφερον να ψαψω για κατι,παρα τις αναλυσεις των "φιαλοεκτοξευτων"....
Καληνυχτα και απο μενα...