Νέα

To press-gr πρέπει να κλείσει...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gamaomanoules
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 195
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
συμφωνώ, κι όταν λέω επώνυμα δεν εννοώ διάσημα. επώνυμος είναι όποιος δεν... είναι ανώνυμος γενικά
Σωστός. Αυτό ισχύει για τον καθένα μας. Πρέπει κάποτε να μάθουμε να σεβόμαστε τον συνάνθρωπό μας άσχετα αν τον ξέρουμε η όχι.
Η τεχνολογία μας έδωσε την ελευθερία να γράφουμε οτι θέλουμε και όπου θέλουμε. Αλλά πρέπει να σεβαστούμε και κάποια πράγματα.
Εγω τουλάχιστον έτσι λειτουργώ και στην προσωπική μου ζωή.

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Πολυ σωστα γραφουν οσοι ειναι υπερ οτι οτι γραφεται πρεπει να ειναι επωνυμο...ας κανουν λοιπον την αρχη!!!!!!

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Πολυ σωστα γραφουν οσοι ειναι υπερ οτι οτι γραφεται πρεπει να ειναι επωνυμο...ας κανουν λοιπον την αρχη!!!!!!

φίλε, μπερδεύεις τα πράγματα. εδώ είμαστε όλοι ανώνυμοι για προφανέστατους λόγους (αν δεν τους καταλαβαίνεις, μπορώ να τους γράψω).
μπορώ, λοιπόν, ανώνυμα να γράψω ''πήγα στο τάδε μπουρδέλο και πέρασα υπέροχα'' και ΠΡΕΠΕΙ να κρατηθεί η ανωνυμία μου γι' αυτό.
αλλά αν γράψω ''ο τάδε βουλευτής δωροδοκείται'', τότε ΠΡΕΠΕΙ οπωσδήποτε οι μοντς ή οι αντμινς να με βγάλουν στη ΄σεντρα

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166

Αστα ρε SANIM.....

Παπαριες Γιωργιτσα μου,που λενε και στο χωριο μου....

Κατα τα αλλα καταδικαζουμε ....ανωνυμα...

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6

Φίλε μου αν πρέπει να γράψω κάτι εναντίον κάποιου άλλου για να τον καταγγείλω θα το κάνω επώνυμα.
Για πουτάνες θα γράφω με ψευδώνυμο.
Πως θα σου φανεί αν πίσω από ένα blog που εσύ παρακολουθείς και αποτελεί και πηγή ενημέρωσης μαθευτεί οτι είναι κάποιος μεγαλοεκδότης, κάποιο κόμμα ή κάποιος τηλεδικαστής?

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
φίλε, μπερδεύεις τα πράγματα. εδώ είμαστε όλοι ανώνυμοι για προφανέστατους λόγους (αν δεν τους καταλαβαίνεις, μπορώ να τους γράψω).
μπορώ, λοιπόν, ανώνυμα να γράψω ''πήγα στο τάδε μπουρδέλο και πέρασα υπέροχα'' και ΠΡΕΠΕΙ να κρατηθεί η ανωνυμία μου γι' αυτό.
αλλά αν γράψω ''ο τάδε βουλευτής δωροδοκείται'', τότε ΠΡΕΠΕΙ οπωσδήποτε οι μοντς ή οι αντμινς να με βγάλουν στη ΄σεντρα

Προφανως εσυ τα μπερδευεις φιλε μου...

Εγω πχ, δεν παω σε μπουρδελα,γραφω στα πολιτικα θρεντ και στα ιστορικα...να πω το επωνυμο μου;

Στο θρεντ με τον Ζαχο θα θυμασαι τι εγινε,οπως και σε αυτο με την Νατασα....

Το θεμα δεν ειναι αν κλεισει το press.gr....Στα τετοια μου κιολας...

Θα ανοιξουμε καινουργια. Η προοπτικη της φιμωσης πως σου φαινεται;

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Σπαταληστε 3 λεπτα να διβασετε το παρακατω προσωπικο μου βιωμα...καλοκαιρι 2005 συγγενικο μου προσωπο διευθυντικο στελεχος του ΟΤΕ μου λεει κατι για SIEMENS ....συμβολαιο συντηρησης ψηφιακων κεντρων  που απο το ενα γραφειο στο αλλο το κοστος απο 12 εκ. πηγε 18 εκ. ευρω....αν ειχα τοτε λοιπον την δυνατοτητα μπορουσα να μπω σε ενα blog..και ΕΠΩΝΥΜΑ λοιπον να αναφερω οτι ηξερα.....η συνεχεια;  ΑΓΩΓΗ απο SIEMENS...απο ΟΤΕ....κλπ κλπ μεσα σε 3 μηνες θα μου ειχαν παρει μεχρι και τα σωβρακα.....και τωρα 3 χρονια μετα θα ΔΙΚΑΙΩΝΟΜΟΥΝΑ αλλα εν τω μεταξυ θα εμενα στο πεδιο του αρεως με τους υπολοιπους αστεγους

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Σπαταληστε 3 λεπτα να διβασετε το παρακατω προσωπικο μου βιωμα...καλοκαιρι 2005 συγγενικο μου προσωπο διευθυντικο στελεχος του ΟΤΕ μου λεει κατι για SIEMENS ....συμβολαιο συντηρησης ψηφιακων κεντρων  που απο το ενα γραφειο στο αλλο το κοστος απο 12 εκ. πηγε 18 εκ. ευρω....αν ειχα τοτε λοιπον την δυνατοτητα μπορουσα να μπω σε ενα blog..και ΕΠΩΝΥΜΑ λοιπον να αναφερω οτι ηξερα.....η συνεχεια;  ΑΓΩΓΗ απο SIEMENS...απο ΟΤΕ....κλπ κλπ μεσα σε 3 μηνες θα μου ειχαν παρει μεχρι και τα σωβρακα.....και τωρα 3 χρονια μετα θα ΔΙΚΑΙΩΝΟΜΟΥΝΑ αλλα εν τω μεταξυ θα εμενα στο πεδιο του αρεως με τους υπολοιπους αστεγους

Ας πούμε οτι υπήρχαν τα blog. Και έκανες την καταγγελία σου ανώνυμα. Και από το μέγαρο του ΟΤΕ πηδούσαν 2-3 και τελικά μετά από 3 χρόνια ανακάλυπτες οτι ο συγγενής σου, σου έλεγε παπάτζες για να το παίξει μούρη και οτι είναι χωμένος παντού, πως θα ένοιωθες?
Δεν νομίζω πρίν το δημοσιεύσεις να έκανες έρευνες και ανακρίσεις.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Ας πούμε οτι υπήρχαν τα blog. Και έκανες την καταγγελία σου ανώνυμα. Και από το μέγαρο του ΟΤΕ πηδούσαν 2-3 και τελικά μετά από 3 χρόνια ανακάλυπτες οτι ο συγγενής σου, σου έλεγε παπάτζες για να το παίξει μούρη και οτι είναι χωμένος παντού, πως θα ένοιωθες?
Δεν νομίζω πρίν το δημοσιεύσεις να έκανες έρευνες και ανακρίσεις.

Πως θα πηδουσαν δηλαδη;Χωρις αποδειξεις;

Τοση ευθυξια δεν το βλεπω....

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
  [size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]Προφανως[/size][/size][/size][/size][/size][/size] εσυ τα μπερδευεις φιλε μου...

Εγω πχ, δεν παω σε μπουρδελα,γραφω στα πολιτικα θρεντ και στα ιστορικα...να πω το επωνυμο μου;

Στο θρεντ με τον Ζαχο θα θυμασαι τι εγινε,οπως και σε αυτο με την Νατασα....

Το θεμα δεν ειναι αν κλεισει το press.gr....Στα τετοια μου κιολας...

Θα ανοιξουμε καινουργια. Η προοπτικη της φιμωσης πως σου φαινεται;

αυτό που είναι προφανές για σένα, σκέψου ότι ίσως να είναι διαπραγματεύσιμο για άλλους.
όποιος θέλει να γράψει το ονοματεπώνυμό του, ας το κάνει.
τα θρεντ που λες, δεν θυμάμαι, διότι δεν τα επισκέφτηκα.
δεν θέλω να κλείσουν τα μπλογκς, ίσα ίσα που θέλω να ανοίξουν κι άλλα.
η ελευθερία του καθενός σταματά εκεί που ξεκινά η ελευθερία και η αξιοπρέπεια των άλλων, τουτ' έστιν δεν μπορεί ο καθένας να γράφει και να λέει ό,τι θέλει
η ασυδοσία είναι για μένα εξίσου κακή με τη φίμωση

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Ναι θα πηδουσαν πολλοι.....οπως πηδηξαν τωρα που ολα αυτα βγαινουν πια στη φορα.....χθες περναγα απο την κηφισιας.....γεματη πτωματα ηταν....

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Συγνωμη βρε woodstockr αλλα εκ του αποτελεσματος αυτα που γραφεις ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Ναι θα πηδουσαν πολλοι.....οπως πηδηξαν τωρα που ολα αυτα βγαινουν πια στη φορα.....χθες περναγα απο την κηφισιας.....γεματη πτωματα ηταν....

Ρε φίλε μην κολλάς στο ΈΝΑ γεγονός. Χτές διαβασα εδώ για μια δημοσιογράφο η οποία οδήγησε καποιον σε αυτοκτονία γιατί τον κατηγόρησε οτι βίαζε την κόρη του. Εκ των υστέρων αποδείχθεικε οτι ο τύπος ήταν αθώος.
Αν δηλαδή αυτή η δημοσιογράφος έκανε την καταγγελία μέσω blog με το ψευδώνυμο "diavolus trikeratus" εσένα δεν θα σε ενοχλούσε το γεγονός?
Όπως γράφτηκε παραπάνω μόνο σε 2 χώρες τα blog είναι επώνυμα. Προφανώς λόγο των καθεστώτων που επικρατούν εκεί. Στην Ελλάδα αν γίνει κάτι τέτοιο θα είναι εξαιτίας της ανικανότητας του νεοέλληνα να διαχειριστεί ακόμη και την ανωνυμία του.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Αν και δεν ειμαι στα καλύτερά μου, θα ήθελα να κάνω 1-2 παρατηρήσεις

Μιλάνε ορισμένοι για την ανωνυμία των blogs και τη σπίλωση και τα λοιπά.

Αυτό ειναι ένα ψευδο-ερώτημα. Πολύ απλά γιατι καθημερινά έχουμε τα "επισημα" (αλλα πλήρως ελεγχόμενα) μέσα ενημέρωσης να παραβιάζουν την ιδιωτική ζωη των πολιτών, να ειρωνεύονται και να εξευτελίζουν, να παραπλανούν και να επικοινωνούν ειδήσεις με αόριστες φράσεις τύπου "κύκλοι προσκείμενοι στον τάδε" ή "καλά πληροφορημένες πηγές" και τα ρέστα

Και όταν ο υπάλληλος καλείται να καταθέσει επικαλείται το δημοσιογραφικό απόρρητο.

Σε σχέση με αυτό τον οχετό, τα blogs είναι πολύ πιο ειλικρινή, πιο άμεσα, πολύ λιγότερο ελεγχόμενα και φυσικά...δεν καλύπτονται απο το δημοσιογραφικό απόρρητο.

Δεν ειναι δυνατόν να ζητάς απο τους πολίτες να κάνουν επώνυμες καταγγελίες όταν την ιδια στιγμή έχεις ένα στρατό πληρωμένων αληταράδων που ουσιαστικά καταγγέλουν, εξευτελίζουν και εκβιάζουν ανώνυμα, στο πιο κυριλέ.

Δεν τρώμε όλοι κουτόχορτο, απλά είμαστε λιγότεροι

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6

Αυτό ειναι ένα ψευδο-ερώτημα. Πολύ απλά γιατι καθημερινά έχουμε τα "επισημα" (αλλα πλήρως ελεγχόμενα) μέσα ενημέρωσης να παραβιάζουν την ιδιωτική ζωη των πολιτών, να ειρωνεύονται και να εξευτελίζουν, να παραπλανούν και να επικοινωνούν ειδήσεις με αόριστες φράσεις τύπου "κύκλοι προσκείμενοι στον τάδε" ή "καλά πληροφορημένες πηγές" και τα ρέστα

Και όταν ο υπάλληλος καλείται να καταθέσει επικαλείται το δημοσιογραφικό απόρρητο.

Σε σχέση με αυτό τον οχετό, τα blogs είναι πολύ πιο ειλικρινή, πιο άμεσα, πολύ λιγότερο ελεγχόμενα και φυσικά...δεν καλύπτονται απο το δημοσιογραφικό απόρρητο.

Δεν ειναι δυνατόν να ζητάς απο τους πολίτες να κάνουν επώνυμες καταγγελίες όταν την ιδια στιγμή έχεις ένα στρατό πληρωμένων αληταράδων που κάνουν ακριβώς το ίδιο, στο πιο κυριλέ.

Φίλε μου αυτή θα μπορούσε όμως να είναι η μεγάλη νίκη των blogers. Να τα χώνουν επώνυμα και με αποδείξεις. Για μένα αυτή τη στιγμή δεν έχουν καμμιά διαφορά από τους καραγκιόζιδες των παραθύρων.
Στην κοινωνία που φτιάξαμε για να ζούμε δεν μπορείς να εμπιστευτείς ούτε τον ίδιο σου τον εαυτό. Θα λάβεις υπόψη σου κάποιον που τον ξέρεις μόνο με ένα ψευδόνυμο?
Την καληνύχτα μου.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Και ασφαλώς ο Μάκης εκπομπή για το θέμα απόψε στο Άλτερ.

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775

Δεν ειναι δυνατόν να ζητάς απο τους πολίτες να κάνουν επώνυμες καταγγελίες όταν την ιδια στιγμή έχεις ένα στρατό πληρωμένων αληταράδων που ουσιαστικά καταγγέλουν, εξευτελίζουν και εκβιάζουν ανώνυμα, στο πιο κυριλέ.

Εάν παράλληλα δεν πέρναγε και ο νόμος για τις μικροκάμερες και τις καταγραφές τηλεφωνικών συνομιλιών(ποιος άραγε φοβάτε, αυτός που δεν έχει να κρύψει τίποτα ή αυτός που είναι λαμόγιο) δε θα ήτανε τόσο σημαντικό το θέμα. Από την άλλη έχει πισθεί ο έλληνας πως ούτε στη δικαιοσύνη επώνυμα βρίσκει το δίκιο του(πόσα σκάνδαλα μπαίνουν εδώ και 2 χρόνια-της εποχής ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ- στο αρχείο και δε μιλάει κανείς;) και αναγκαστικά τα λέει ανώνυμα. Ε μαζί με τις αλήθειες πάντα μερικοί μπινέδες θα εκμεταλευτούν το μέσο για δικό τους όφελος. Μήπως και οι επωνυμοι δεν εκμεταλεύοντε το βήμα που έχουν από μέσα μαζικής ενημέρωσης για να κατευθύνουν τον κοσμάκη εκεί που θέλουν;

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Φίλε μου αυτή θα μπορούσε όμως να είναι η μεγάλη νίκη των blogers. Να τα χώνουν επώνυμα και με αποδείξεις. Για μένα αυτή τη στιγμή δεν έχουν καμμιά διαφορά από τους καραγκιόζιδες των παραθύρων.
Στην κοινωνία που φτιάξαμε για να ζούμε δεν μπορείς να εμπιστευτείς ούτε τον ίδιο σου τον εαυτό. Θα λάβεις υπόψη σου κάποιον που τον ξέρεις μόνο με ένα ψευδόνυμο?
Την καληνύχτα μου.

Η ανωνυμία προστατεύει. Η αξιοπιστία φαίνεται σε βάθος χρόνου - πιο σύντομα από όσο νομίζουμε.

Οσον αφορά στη σύγκριση τηλεόρασης και blogs, ανέφερα ήδη κάποιες διαφορές.

Εσυ πιστεύεις ό,τι βλέπεις στην τηλεόραση; Ο,τι διαβάζεις στις εφημερίδες; Εχεις κριτκή σκέψη την οποία μπορείς να εφαρμόσεις αντίστοιχα και σε ότι βιαβάζεις στα blogs.

Την αξιοπιστία δε στη δίνει το όνομα. Την αξιοπιστία την κερδίζεις μόνο με το χρόνο.

Τελικός κριτής είναι ο εισαγγελέας.

Καλή νύχτα και απο εμένα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Διάβασα επιμελώς όλες τις απαντήσεις σας....
ΟΚ.... και κατέληξα.... Πάλι κιμά σας έκαναν τον εγκέφαλο..... Πάλι το θέμα ξέφυγε απ την ουσία..... Ασχολείστε με την ανωνυμία, ή την επωνυμία της καταγγελίας. Και όχι με το αν ο καταγγέλων μιλάει για κύκλωμα παιδεραστίας λχ.

Δλδ για να καταλάβω... Αφού λύσατε όλα τα προβλήματα αυτής της κοινωνίας, το πρόβλημα είναι η επωνυμία, ή η ανωνυμία. Σε ένα φιλελεύθερο σάιτ θα περίμενα περισσότερη ουσία.
Αλλά βέβαια η δημοσιογραφική κάθαρση στην Ελλάδα αρχίζει και τελειώνει στο πρες τελεία τζι αρ.
Στη υπόθεση ζαχόπουλου στην φυλάκιση της υπαλλήλου του δημοσίου που πηδιότανε για μονιμότητα.
Στην υπόθεση κουμπάρων στην προσωρινή τους φυλάκιση και μετά από εξι μήνες την αποφυλάκισή τους.
Στο θέμα των ομολόγων των ταμείων στους διοικητές των ταμείων και τον .........Πιτουρίδη....
Στις πυρκαγιές του καλοκαιριού στην 80χρονη και τον φανοποιό εμπρηστή....Α και στον στρατηγό άνεμο......

Ομορφη χώρα όμορφα καίγεται..... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Διάβασα επιμελώς όλες τις απαντήσεις σας....
ΟΚ.... και κατέληξα.... Πάλι κιμά σας έκαναν τον εγκέφαλο..... Πάλι το θέμα ξέφυγε απ την ουσία..... Ασχολείστε με την ανωνυμία, ή την επωνυμία της καταγγελίας. Και όχι με το αν ο καταγγέλων μιλάει για κύκλωμα παιδεραστίας λχ.

Δλδ για να καταλάβω... Αφού λύσατε όλα τα προβλήματα αυτής της κοινωνίας, το πρόβλημα είναι η επωνυμία, ή η ανωνυμία. Σε ένα φιλελεύθερο σάιτ θα περίμενα περισσότερη ουσία.
Αλλά βέβαια η δημοσιογραφική κάθαρση στην Ελλάδα αρχίζει και τελειώνει στο πρες τελεία τζι αρ.
Στη υπόθεση ζαχόπουλου στην φυλάκιση της υπαλλήλου του δημοσίου που πηδιότανε για μονιμότητα.
Στην υπόθεση κουμπάρων στην προσωρινή τους φυλάκιση και μετά από εξι μήνες την αποφυλάκισή τους.
Στο θέμα των ομολόγων των ταμείων στους διοικητές των ταμείων και τον .........Πιτουρίδη....
Στις πυρκαγιές του καλοκαιριού στην 80χρονη και τον φανοποιό εμπρηστή....Α και στον στρατηγό άνεμο......

Ομορφη χώρα όμορφα καίγεται..... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Μάλλον λάθος κατάλαβες. Γράφω παραπάνω "έχει πισθεί ο έλληνας πως ούτε στη δικαιοσύνη επώνυμα βρίσκει το δίκιο του(πόσα σκάνδαλα μπαίνουν εδώ και 2 χρόνια-της εποχής ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ- στο αρχείο και δε μιλάει κανείς;) και αναγκαστικά τα λέει ανώνυμα.".

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom