στο γιουτουμπ δεν υπαρχει ακομαδεν ξέρω. το συγκεκριμένο το έγραψα από tv tuner για να δει ο φίλος georgebest γιατί επιμένει πως δεν είδα αυτό που βλέπεις στο βίντεο.
αλλα φανηκε οτι την θελαν με κλειστο το στομα
στο γιουτουμπ δεν υπαρχει ακομαδεν ξέρω. το συγκεκριμένο το έγραψα από tv tuner για να δει ο φίλος georgebest γιατί επιμένει πως δεν είδα αυτό που βλέπεις στο βίντεο.
Αυτό για πες το ξανά να το ακούσουν όλοι....γιατί εμένα μου είπαν πως είμαι για τον πούτσο καβάλα για αυτή μου την άποψη και ακόμα περιμένω την αναίρεση αυτών των λεγόμενων μιας και εγώ έκανα το χρέος μου και ανέβασα το βίντεο να το δουν οι άπιστοι αλλά αυτοί δεν ανακάλεσαν.στο γιουτουμπ δεν υπαρχει ακομα
αλλα φανηκε οτι την θελαν με κλειστο το στομα
μα να σου πω κατι δε χρειαζεται να κανεις κατιΑυτό για πες το ξανά να το ακούσουν όλοι....γιατί εμένα μου είπαν πως είμαι για τον πούτσο καβάλα για αυτή μου την άποψη και ακόμα περιμένω την αναίρεση αυτών των λεγόμενων μιας και εγώ έκανα το χρέος μου και ανέβασα το βίντεο να το δουν οι άπιστοι αλλά αυτοί δεν ανακάλεσαν.
Το blog το μεγαλυτερο ισως σε επισκεψιμοτητα στην
Ελλαδα ΠΡΕΠΕΙ να κλεισει.
εμένα πάντως μου κάνει εντύπωση που αφού λέω πως έχω γράψει την επίμαχη σκηνή και μάλιστα σίγουρα θα παίξει και στις ΝΕΤ στις ειδήσεις(από εκεί το έγραψα στις 18.00), μετά τη βγάζω στο rapid να λυθούν όποιες ενστάσεις και ακόμα ο georgebest επιμένει πως δεν είναι έτσι τα πράγματα.δε λέω να πιστεύει ο καθένας τυφλά ότι λέει ο κάθε pilot2005 αλλά τουλάχιστον να μην επιμένουμε μετά την απόδειξη τόσο πολύ σε σημείο να λέω μήπως μιλάω με την άλλη πλευρά τόση ώρα, που θέλει να κλείνουν τα στόματα.μα να σου πω κατι δε χρειαζεται να κανεις κατι
εγω επειδη δεν ακουσα την τσεκου(ισως επειδη το ειδα μονο 2 φορες ριπλει)
για να κανουν οι δημοσιογραφοι ετσι σαν αγριμια σημαινει οτι κατι πηγε να πει
και της το βουλωσαν οι γοριλες
δε ξερω τι να πωεμένα πάντως μου κάνει εντύπωση που αφού λέω πως έχω γράψει την επίμαχη σκηνή και μάλιστα σίγουρα θα παίξει και στις ΝΕΤ στις ειδήσεις(από εκεί το έγραψα στις 18.00), μετά τη βγάζω στο rapid να λυθούν όποιες ενστάσεις και ακόμα ο georgebest επιμένει πως δεν είναι έτσι τα πράγματα.δε λέω να πιστεύει ο καθένας τυφλά ότι λέει ο κάθε pilot2005 αλλά τουλάχιστον να μην επιμένουμε μετά την απόδειξη τόσο πολύ σε σημείο να λέω μήπως μιλάω με την άλλη πλευρά τόση ώρα, που θέλει να κλείνουν τα στόματα.
καλά και εγώ ξέρεις δε θα φάω για βράδυ επειδή κάποιος συνεχίζει το ίδιο τροπάρι .έκανα το χρέος μου αφού είπα πως έχω βίντεο και το ανέβασα και από εκεί και πέρα όσοι διαβάζουν το παρών θέμα και είδαν και το βίντεο ξέρουν ποιος είναι για τον πούτσο καβάλα(όπως μου είπαν) και λάρισα και πάτρα και λαμίαδε ξερω τι να πω
αυτη ειναι και η γλυκα του νετ
δεν ξερεις ποιον εχεις απεναντι σου
εγω μπορει να ειμαι ο φιντελ
οχι περαν της πλακας εγω ετσι πιστευω οτι κατι βρωμαει
και λαμια και λαδυο και λατρια λεμεεεεεκαλά και εγώ ξέρεις δε θα φάω για βράδυ επειδή κάποιος συνεχίζει το ίδιο τροπάρι .έκανα το χρέος μου αφού είπα πως έχω βίντεο και το ανέβασα και από εκεί και πέρα όσοι διαβάζουν το παρών θέμα και είδαν και το βίντεο ξέρουν ποιος είναι για τον πούτσο καβάλα(όπως μου είπαν) και λάρισα και πάτρα και λαμία
Πριν από λίγο βγήκε η κατηγορούμενη για τη Ζαχοπουλιάδα από τον ανακριτή και ενώ ήθελε να κάνει δήλωση στις κάμερες(είναι δικαίωμά της να γνωστοποιήσει τις θέσεις της στο κοινό), την τραβολογούσαν τα στρουμφάκια για να μη μιλήσει. Έτσι κλείνουν τα στόματα στη δημοκρατική ελλάδα, είτε μιλάνε ως φυσική παρουσία είτε μέσα από blog.
.....δεν ήμουν μπροστά εκεί να έχω πλήρη άποψη. τώρα μετέφερα την αίσθηση που μου άφησε η ζωντανή εικόνα....
όταν δηλαδή γράφω όπως παραδέχεσαι ότι "τώρα μετέφερα την αίσθηση που μου άφησε η ζωντανή εικόνα...." εσύ καταλαβαίνεις πως δεν είδα τι είπε. το έδειξε Live, ολοζώντανο live, σε έκτακτη σύνδεση του κίτρινου τύπου που έβλεπα ζωντανά επίσης χθες. ακόμα δεν κατάλαβες σε ποια ζωντανή εικόνα αναφέρθηκα; ρε εκτίθεσαι μιλάμε και έχεις γίνει χειρότερος από αυτούς που τραβολογούσανε την τσέκου χθες. ωραίο συμπέρασμα μάλιστα που λες ότι δεν είδα τίποτα (που σημαίνει πολύ απλά ότι ΔΕΝ είδες χθες τι είπε η Τσέκου)άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε. η όλη κουβέντα ξεκίνησε χθες έτσι:
για να καταλήξει, μετά από διάλογο έτσι:
που σημαίνει πολύ απλά ότι ΔΕΝ είδες χθες τι είπε η Τσέκου, διότι (ακόμα απλούστερα) δεν το έδειξε live.
εγώ ποτέ δεν έγραψα ότι ΔΕΝ ήθελε να κάνει δηλώσεις, αλλά ότι δεν είμαστε βέβαιοι.
το ότι έγραψα ότι 2 ποσταρίσματά σου είναι για τον πούτσο καβάλα, ακριβώς για τα παραπάνω το έγραψα.
τώρα, αν καθένας μας μιλάει ''διαφορετικά ελληνικά'' και δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε, καλύτερα να το σταματήσουμε. Αλλά όχι και να αναιρέσω πράγματα που δεν έχω πει και δεν έχω κάνει!
και να σου θυμήσω μου είχες πει ότι είδες τι έγινε χθεςάλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε. η όλη κουβέντα ξεκίνησε χθες έτσι:
για να καταλήξει, μετά από διάλογο έτσι:
που σημαίνει πολύ απλά ότι ΔΕΝ είδες χθες τι είπε η Τσέκου, διότι (ακόμα απλούστερα) δεν το έδειξε live.
εγώ ποτέ δεν έγραψα ότι ΔΕΝ ήθελε να κάνει δηλώσεις, αλλά ότι δεν είμαστε βέβαιοι.
το ότι έγραψα ότι 2 ποσταρίσματά σου είναι για τον πούτσο καβάλα, ακριβώς για τα παραπάνω το έγραψα.
τώρα, αν καθένας μας μιλάει ''διαφορετικά ελληνικά'' και δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε, καλύτερα να το σταματήσουμε. Αλλά όχι και να αναιρέσω πράγματα που δεν έχω πει και δεν έχω κάνει!
και δεν κατάλαβες να θέλει να μιλήσει αλλά τώρα μου είπες πως δεν έδειξε τίποτα η τηλεόραση χθες.αποφάσισε έδειξέ ή όχι και εσύ είδες ή όχι.εκτίθεσαι, εγώ θέλω να σε προστατέψω αλλά εσύ επιμένεις....πριν πάω για ύπνο, να πω για να μη χάνουν οι λέξεις τη σημασία τους, ότι αν δεν είναι βέβαιο κάτι, δεν χρησιμοποιούμε τη λέξη ''προφανώς''
καληνύχτα
ΥΓ. την όλη φάση την είδα στην TV
και να σου θυμήσω μου είχες πει ότι είδες τι έγινε χθες και δεν κατάλαβες να θέλει να μιλήσει αλλά τώρα μου είπες πως δεν έδειξε τίποτα η τηλεόραση χθες.αποφάσισε έδειξέ ή όχι και εσύ είδες ή όχι.εκτίθεσαι, εγώ θέλω να σε προστατέψω αλλά εσύ επιμένεις....
ρε φιλε να σου πω εγω κατι?σου απαντάω ακριβώς, λοιπόν: εγώ χθες είδα στην τηλεόραση τη φάση και ΔΕΝ είδα να δείχνει αυτό που βλέπω στο σημερινό σου βίντεο. ΕΣΥ είδες χθες βράδυ να τη δείχνει να λέει αυτά ή οχι?
τώρα κάπου είμαστε.επιτέλους συναντηθήκαμε. χθες στο alter από αυτό που έδειξε ζωντανά και μετά σε επανάλληψη 2 φορές συγκεκριμένα, την άκουσα να λέει "θα ήθελα να σας μιλήσω αλλά...." και μετά την τσουβάλιασαν και σε δημοσιογράφο καθώς την πήγαιναν προς την κλούβα η οποία είπε "αφήστε την να μιλήσει" αστυνομικός απάντησε "όχι". στον αντ1 έδειξε καλύτερο βίντεο από άλλη κάμερα και στη νετ το απόγευμα το καλύτερο και πιο ξεκάθαρο όλων. τώρα εσύ κάνε ότι θες. εγώ τιμώ το ψευδώνυμό μου έχω στοιχεία για ότι γράφω και ας τα γράφω στο μπουρδέλα(για εμένα έχει αξία) και όταν είπα ότι έχω το βίντεο στο ανέβασα.περιμένω τη δική σου κίνηση να αναιρέσεις αυτά που μου είπες επί προσωπικού.σου απαντάω ακριβώς, λοιπόν: εγώ χθες είδα στην τηλεόραση τη φάση και ΔΕΝ είδα να δείχνει αυτό που βλέπω στο σημερινό σου βίντεο. ΕΣΥ είδες χθες βράδυ να τη δείχνει να λέει αυτά ή οχι?
σωστός.και για όσους λένε πως δεν άκουσαν πριν κρίνουν αυτό που έγραψα ας δουν το βίντεο-μάρτυρας.ρε φιλε να σου πω εγω κατι?
εγω δεν ειδα να λεει οτι θελει να μιλησει
εγω πιστευω οτι κατι ειπε και δεν ακουστικε
γιατι σκεφτομαι οτι για να κανουν οι δημοσιογραφοι
σαν αγρημια κατι θα ακουσαν αυτοι
και ρωταω
αν οι δημοσιογραφοι δεν ειχαν ακουσει κατι πιστευεις οτι θα καναν ετσι?
τώρα κάπου είμαστε.επιτέλους συναντηθήκαμε. χθες στο alter από αυτό που έδειξε ζωντανά και μετά σε επανάλληψη 2 φορές συγκεκριμένα, την άκουσα να λέει "θα ήθελα να σας μιλήσω αλλά...." και μετά την τσουβάλιασαν και σε δημοσιογράφο καθώς την πήγαιναν προς την κλούβα η οποία είπε "αφήστε την να μιλήσει" αστυνομικός απάντησε "όχι". στον αντ1 έδειξε καλύτερο βίντεο από άλλη κάμερα και στη νετ το απόγευμα το καλύτερο και πιο ξεκάθαρο όλων. τώρα εσύ κάνε ότι θες. εγώ τιμώ το ψευδώνυμό μου έχω στοιχεία για ότι γράφω και ας τα γράφω στο μπουρδέλα(για εμένα έχει αξία) και όταν είπα ότι έχω το βίντεο στο ανέβασα.περιμένω τη δική σου κίνηση να αναιρέσεις αυτά που μου είπες επί προσωπικού.
σαν επιπρόσθετο στοιχείο.ότι ήθελε να κάνει η ίδια και το επιβεβαίωσαν και οι άλλοι παρευρισκόμενοι.μπράβο. κι αφού από χθες βράδυ το είχες ακούσει, γιατί όταν σε ρώτησα μου είπες:
είχε ζωντανή σύνδεση και οι εκεί δημοσιογράφοι φώναζαν πως "θέλει να κάνει δήλωση αφήστε την" το οποίο επιβεβαίωσε και ο δικηγόρος της μετά, αφού την φυγάδευσαν. Ένας δημοσιογράφος που ακούστηκε απεκάλεσε προφανώς τα στρουμφ γαμημένους.
και μετά:
ο δικηγόρος ρωτήθηκε γιατί δε την άφησαν να κάνει δηλώσεις και είπε θα σας πει η ίδια. Επίσης όταν ο δημοσιογράφος είπε αφήστε την να μιλήσει είπε αστυνομικός της συνοδείας "όχι"
και δεν μου είπες ότι το άκουσες να το λέει η ίδια?
ρε φιλε να σου πω εγω κατι?
εγω δεν ειδα να λεει οτι θελει να μιλησει
εγω πιστευω οτι κατι ειπε και δεν ακουστικε
γιατι σκεφτομαι οτι για να κανουν οι δημοσιογραφοι
σαν αγρημια κατι θα ακουσαν αυτοι
και ρωταω
αν οι δημοσιογραφοι δεν ειχαν ακουσει κατι πιστευεις οτι θα καναν ετσι?
ετσι ειναι υποθεσεις κανουμεφίλε, πράγματι λογικό αυτό που λες. κι επειδή όντως δεν ακούστηκε τι είπε αυτή, εγώ θεωρώ ότι ακόμη κι αν αυτή είχε δηλώσει εξαρχής ότι δεν θα έκανε δηλώσεις, οι δημοσιογράφοι και πάλι θα έπεφταν πάνω της με μανία, γιατί ήταν πράγματι χρυσή ευκαιρία. και θεώρησα επίσης πιθανό ότι ίσως και να μην ήθελε η ίδια να μιλήσει. και λέω πιθανό κι όχι βέβαιο, γιατί απλά δεν είχα επαρκή στοιχεία χθες βράδυ.