Νέα

Το πιπίνι Άννα Διαμαντοπούλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexygreekblog
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 338K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Να συμπληρώσω πάντως πως ο "φτυσμένος" Άραβας τις ανέβασε τις "πολύ τολμηρές" φωτός, αλλά πάει να πει πως τις είχε στην κατοχή του για να τις ανεβάσει.

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
1. Για τους κώδικες googlare womanize και θα καταλάβεις τι εννοώ...

2. Αυτό με την τέχνη για να το σκεφτούμε πρέπει να λειτουργήσει το μερος που είναι υπέυθυνο στο Neocortex στον εγκέφαλο μας. Απαξ και τρέξουν τα ζουμιά μας ξέχνα το Neocortex γινόμαστε πρωτόγονοι και σκεφτομαστε την αναπαραγωγη. Ισως αν ο κοσμος εδώ ήταν πιο χορτασμενος μπορεί. Αλλά δεν μπορείς να πας να πουλήσεις μεταξωτές κορδέλες σε κάποιον που δεν έχει καλτσες :P

3. Το ψυχοσυνθεση της τανας γυναικας για κανε πιο λιανα τι θελει να πει ο ποιητης να πει! Μπορουν όλες ή μόνο έσυ? (Το όλες το εννοώ με τον στατιστικό όρο του όλες δηλαδη του στατιστικώς σημαντικού αριθμου) :P

1. Βαριέμαι τώρα να googlarw

2. Ναι οκ αυτό κατανοητό, αλλά δεν είναι και απαραίτητο να λέμε και πως όποιο μοντέλο κάνει γυμνό είναι και βίζιτα. Άσχετο αν συμβαίνει :P

3. Εσείς δεν λέτε πως όλες οι γυναίκες είναι ..τάνες? Ε ως ένα σημείο συμφωνώ. Όχι ότι πηδιούνται με όλους, πως έχουν ψυχολογία ...τάνας, πως θα κάνουν νάζια να κερδίσουν αυτό που θέλουν, πως θα στη φέρουν κλπ. Τη ψυχολογία της επαγγελματίας τάνας δεν τη ξέρω.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
τι λες ανθρωπέ μου πότε γύρισε τσόντα η Άννα?
η μπερδεύεσαι με άλλη ή έπεσες θύμα της φοβερής δημοσιογραφίας του Γουμενίδη!

Σου απάντησα πιο πάνω.
Το "τσόντα" βάλτο σε εισαγωγικά, ήταν ας πούμε "προσωπικές στιγμές" με τον καλό της. :)

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Να συμπληρώσω πάντως πως ο "φτυσμένος" Άραβας τις ανέβασε τις "πολύ τολμηρές" φωτός, αλλά πάει να πει πως τις είχε στην κατοχή του για να τις ανεβάσει.

Επίσης λύστε μου μια απορία
Αν η Αννούλα είναι βίζιτα και ο Άραβας τη πλήρωνε για σεξ, τότε γιατί πληγώθηκε τόσο που τον άφησε?
Όλο αυτό δεν δείχνει πως είχαν σχέση?
Λέω εγώ τώρα?
Αν η κοπέλα μπορεί και έχει σχέση και είναι ερωτευμένη με κάποιον πλούσιο, και μένουν και Ντουμπάι, γιατί να τη βγάλουμε βίζιτα?

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Σου απάντησα πιο πάνω.
Το "τσόντα" βάλτο σε εισαγωγικά, ήταν ας πούμε "προσωπικές στιγμές" με τον καλό της. :)

ε χαίρω πολύ, τέτοιες φωτο έχουμε βγάλει όλες! το θέμα είναι να σβήνονται μετά, ή να υπάρχουν σε έμπιστα χέρια, γιατί μετά το χωρισμό, είναι επικίνδυνες

Επισκέπτης
Αν η Αννούλα είναι βίζιτα και ο Άραβας τη πλήρωνε για σεξ, τότε γιατί πληγώθηκε τόσο που τον άφησε?
Λέω εγώ τώρα?
Αν η κοπέλα μπορεί και έχει σχέση και είναι ερωτευμένη με κάποιον πλούσιο, και μένουν και Ντουμπάι, γιατί να τη βγάλουμε βίζιτα?
:2funny:

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
1. Βαριέμαι τώρα να googlarw

2. Ναι οκ αυτό κατανοητό, αλλά δεν είναι και απαραίτητο να λέμε και πως όποιο μοντέλο κάνει γυμνό είναι και βίζιτα. Άσχετο αν συμβαίνει :P

3. Εσείς δεν λέτε πως όλες οι γυναίκες είναι ..τάνες? Ε ως ένα σημείο συμφωνώ. Όχι ότι πηδιούνται με όλους, πως έχουν ψυχολογία ...τάνας, πως θα κάνουν νάζια να κερδίσουν αυτό που θέλουν, πως θα στη φέρουν κλπ. Τη ψυχολογία της επαγγελματίας τάνας δεν τη ξέρω.

1. Γκουκλαρε οταν δεν θα βαριεσαι

2. No extra point

3. Αυτό λένε ναι. Εγώ βαφτίζω το κρέας ψάρι και προσπαθώ να μην το πιστεύω και λέω ψέματα στον εαυτό μου ότι δεν ισχύει διότι μετά θα είμαι απίστευτα εχθρικός και μισογύνης διότι μισώ απίστευτα τις τυπισσες που πάνε να σε χειραγωγήσουν. Ισως ειναι μια εξελικτική βλάβη που διαδοθηκε από παλιά ώστε να μπορείτε να σώσετε τον εαυτό σας από την μανια της φύσης με το να είστε με τους Νεαρνταταλ που είχαν τις πιο βολικές σπηλιές και τα πιο πολλά θηράματα για τροφή :P

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Λέω εγώ τώρα?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
47
Πόντοι
16
Λέω εγώ τώρα?
Όι πελάτες είναι αγαπουληδες δεν το ξέρεις αυτό

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
μη γελάτε ρε σοβαρά μιλάω!
αφου έφαγε ήττα ο τύπος!

karnezis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2012
Κριτικές
11
Like
639
Πόντοι
531
Με τόσα λεφτά που θα της είχε ακουμπήσει, λογικό δεν είναι να μην ανεχθεί το φτύσιμο;

Πάλι βλακείες λες.Όταν πληρώνεις κάποια για να την πηδάς δεν σημαίνει ότι σου ανήκει κιόλας. Όπως εσύ μπορεί να τη βαρεθείς και να τη φτύσεις χωρίς να της δώσεις λογαριασμό το ίδιο μπορεί να πράξει κι αυτή.Στον πληρωμένο έρωτα δεν υπάρχουν δεσμεύσεις.

Dimex Black

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2012
Κριτικές
18
Like
174
Πόντοι
26
Εκει δεν ειναι βιζιτες του μισαωρου αλλα συνοδειες πολυτελειας που μπορει να διαρκεσουν και βδομαδες. Σ αυτες τις περιπτωσεις της βλεπουν σαν γκομενες οι αραβες πυρφοροι

karnezis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2012
Κριτικές
11
Like
639
Πόντοι
531

Δεν ξέρω πως τις βλέπουν οι Άραβες.Εγώ πάντως που έχω πληρώσει πολλές φορές για πολυήμερη συνοδεία δεν τις είδα ποτέ σαν κτήμα μου.

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Εκει δεν ειναι βιζιτες του μισαωρου αλλα συνοδειες πολυτελειας που μπορει να διαρκεσουν και βδομαδες. Σ αυτες τις περιπτωσεις της βλεπουν σαν γκομενες οι αραβες πυρφοροι
σιγα μωρε τ αυγα,,αλλες 10000 ρωσιδες ειναι τα ιδια μ αυτη,κι αλλες 100000 καλυτερες,απο ολλα κρατη,,εχει προμοταρει τον εαυτο της στην ερημο σαχαρα-λεγε με ελλασ.κι αυτο ειν αι ολο,,εξω κανα 300αρι θα πιανει,,,

Dimex Black

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2012
Κριτικές
18
Like
174
Πόντοι
26
Δεν ξέρω πως τις βλέπουν οι Άραβες.Εγώ πάντως που έχω πληρώσει πολλές φορές για πολυήμερη συνοδεία δεν τις είδα ποτέ σαν κτήμα μου.
Εσυ εισαι εσυ , εδω απ τα μπουρδελα της βγαζουν και της παντρευονται  :2funny:

Dimex Black

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2012
Κριτικές
18
Like
174
Πόντοι
26
σιγα μωρε τ αυγα,,αλλες 10000 ρωσιδες ειναι τα ιδια μ αυτη,κι αλλες 100000 καλυτερες,απο ολλα κρατη,,εχει προμοταρει τον εαυτο της στην ερημο σαχαρα-λεγε με ελλασ.κι αυτο ειν αι ολο,,εξω κανα 300αρι θα πιανει,,,
Εισαι πολυ μακρια απο την πραγματικοτητα, με 1000 και 5000 δουλευε και εδω ανετα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom