Νέα

Το πιπίνι Άννα Διαμαντοπούλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexygreekblog
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 338K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Το αν προωθεις η οχι δεν το ξερω. Ειμαι σιγουρος οτι γνωριζεις πολυ καλα τις καταστασεις. Οποτε μην κανεις οτι ξαφνιαζεσαι μ αυτα που γραφονται εδω .

ναι γιατί όταν μια κοπέλα τη βλέπω για 2-3 ώρες που διαρκεί η φωτογράφηση θα μου πει και όλα της τα προσωπικά...

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
ναι γιατί όταν μια κοπέλα τη βλέπω για 2-3 ώρες που διαρκεί η φωτογράφηση θα μου πει και όλα της τα προσωπικά...

εεε εσεις οι γυναικες έχετε πιο πυκνό λόγο από τους ανδρες μεταξύ σας :P

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
εεε εσεις οι γυναικες έχετε πιο πυκνό λόγο από τους ανδρες μεταξύ σας :P

ισχύει αλλά δεν νομίζω αν μια κοπέλα είναι βίζιτα το ΄χει τόσο πολύ καμάρι που θα στο πει μεταξύ καφέ και φωτογράφησης

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
εδώ όπως είπα και πριν, μια άλλη κοπέλα, για την οποία  γράφατε όλοι ότι είναι βίζιτα και σχολίασα κι εγώ πως δεν το ήξερα και μου κάνει εντύπωση γιατί την έχω γνωρίσει και όντως τα πολλά ταξίδια με βάζουν σε σκέψεις αλλά δεν ξέρω κάτι άλλο γι'αυτήν...
μόλις είδε ότι τα έγραψα αυτά, μου έστειλε στο fb για να με διαψεύσει

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
47
Πόντοι
16
Τελικα να δεις οτι θα ερθεις στα λογια μου  :2funny:

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
ισχύει αλλά δεν νομίζω αν μια κοπέλα είναι βίζιτα το ΄χει τόσο πολύ καμάρι που θα στο πει μεταξύ καφέ και φωτογράφησης

1. Εεεε έχουν περιεργη ψυχοσύνθεση οι τανεςπου ειναι δύσκολο να μπεις στη ψυχοσυνθεση τους. Δες το Jeune et Jolie και θα καταλαβεις τι εννοώ
2. Εαν θα στο πει θα ειναι στα γουμανεζικα τη δική σας την γλώσσα με τους δικούς σας κώδικες που μόνο εσείς καταλαμβαίνετε.

3. Εαν είναι το profession της και στο πει συμφωνα με το (2) κιολας τι έγινε δηλαδή.

4. Εαν δεν στο πει εσένα που είσαι η φωτογραφίνα της δηλαδη εχεις την εικόνα της και κυριολεκτικα και πρακτικά στα χερια σου να την διαχειριστεις σε ποιον θα το ελεγε δλδ. Ισα ισα μπορεί να σου ξυπνησει ενα εξτρα αισθημα ευθυνης για να κανεις εξτρα καλή δουλειά. :P Τωρα θα μου πεις ΠΑΝΤΑ κανω καλη δουλεια ;)

Για αυτό τα μποϋς πανω σε ζαλιζουν και σε τσουγκλανε μπας και σου φύγει τπτ να βρουνε κανενα λαγό ;)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
τα άλλα "μοντέλα" θα πάνε Ντουμπάι, θα σου πουν ότι πάνε "επαγγελματικό ταξίδι", αλλά δουλειές δεν θα δεις πουθενά...

Ε, μην μου πεις πως δεν ειδες στο f/b ης Αννούλας φωτός της από το Ντουμπάι!
Διότι εγώ τις είδα, η ίδια τις είχε βάλει και καμάρωνε...

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
1. Εεεε έχουν περιεργη ψυχοσύνθεση οι τανεςπου ειναι δύσκολο να μπεις στη ψυχοσυνθεση τους. Δες το Jeune et Jolie και θα καταλαβεις τι εννοώ
2. Εαν θα στο πει θα ειναι στα γουμανεζικα τη δική σας την γλώσσα με τους δικούς σας κώδικες που μόνο εσείς καταλαμβαίνετε.

3. Εαν είναι το profession της και στο πει συμφωνα με το (2) κιολας τι έγινε δηλαδή.

4. Εαν δεν στο πει εσένα που είσαι η φωτογραφίνα της δηλαδη εχεις την εικόνα της και κυριολεκτικα και πρακτικά στα χερια σου να την διαχειριστεις σε ποιον θα το ελεγε δλδ. Ισα ισα μπορεί να σου ξυπνησει ενα εξτρα αισθημα ευθυνης για να κανεις εξτρα καλή δουλειά. :P Τωρα θα μου πεις ΠΑΝΤΑ κανω καλη δουλεια ;)

Για αυτό τα μποϋς πανω σε ζαλιζουν και σε τσουγκλανε μπας και σου φύγει τπτ να βρουνε κανενα λαγό ;)

Αν εννοείς στη ψυχοσύνθεση της τανας της επαγγελματία δεν μπορώ να μπω. Στη ψυχοσύνθεση της τάνας της γυναίκας μπορώ.
Τους δικούς τους  κώδικες δεν ξέρω τι εννοείς.
Και όχι δεν νομίζω να μου το πει εμένα για να προσέξω καλύτερα την εικόνα της. Η μόνη διάκριση σ'αυτή τη περίπτωση είναι ότι αυτές οι κοπέλες κάνουν πιο σέξι φωτογραφήσεις για να προωθήσουν και τη δουλειά τους.
Αλλά αυτό είναι άσχημο και μόνο που το λεω.
Δεν θα έπρεπε οι σέξι και οι γυμνές φωτογραφήσεις αμέσως να σημαίνουν πως η κοπέλα είναι βίζιτα.
Πολλές φορές αυτές οι φωτογραφήσεις είναι τέχνη και δεν θα έπρεπε να έχουμε τέτοια προκατάληψη για τις κοπέλες που τις κάνουν.
Αλλά δυστυχώς στην Ελλάδα έχει γίνει αυτό το μπέρδεμα και οι μόνες κοπέλες που συμφωνούν να κάνουν γυμνό είναι χορέφτριες και βίζιτες και έχει βγει το κακό το όνομα. :/
Στο εξωτερικό δεν υπάρχει τέτοιο ταμπού και τα μεγαλύτερα μοντέλα μόδας έχουν κάνει γυμνό.

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Ε, μην μου πεις πως δεν ειδες στο f/b ης Αννούλας φωτός της από το Ντουμπάι!
Διότι εγώ τις είδα, η ίδια τις είχε βάλει και καμάρωνε...

Ναι ρε εννοείται
Εννοείται πως όταν βλέπω τέτοια κάτι μου βρωμάει αλλά δεν μπορώ να τη βγάλω και με σιγουριά την άλλη βίζιτα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ναι ρε εννοείται
Εννοείται πως όταν βλέπω τέτοια κάτι μου βρωμάει αλλά δεν μπορώ να τη βγάλω και με σιγουριά την άλλη βίζιτα
Σε λιγο θα μας πεις ότι ενώ καποια είναι εγκυος, δεν μπορεις να πεις με σιγουρια ότι γαμηθηκε κιολας.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Ναι ρε εννοείται

Τί βίζιτες απλά, εδώ ο Γουμενίδης στο gossip έχει βρει ξένο προφίλ με φωτός της Αννούλας από γύρισμα τσόντας και την έχει κάνει ρόμπα!
Οι απλές βίζιτες μας πείραξαν;

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Σε λιγο θα μας πεις ότι ενώ καποια είναι εγκυος, δεν μπορεις να πεις με σιγουρια ότι γαμηθηκε κιολας.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Γιατί ρε η Παρθένα Μαρία?
και υπάρχει και η παρθενογέννεση στη φύση!
δίνω σε όλους το benefit of the doubt!  :cheesy:

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Αν εννοείς στη ψυχοσύνθεση της τανας της επαγγελματία δεν μπορώ να μπω. Στη ψυχοσύνθεση της τάνας της γυναίκας μπορώ.
Τους δικούς τους  κώδικες δεν ξέρω τι εννοείς.
Και όχι δεν νομίζω να μου το πει εμένα για να προσέξω καλύτερα την εικόνα της. Η μόνη διάκριση σ'αυτή τη περίπτωση είναι ότι αυτές οι κοπέλες κάνουν πιο σέξι φωτογραφήσεις για να προωθήσουν και τη δουλειά τους.
Αλλά αυτό είναι άσχημο και μόνο που το λεω.
Δεν θα έπρεπε οι σέξι και οι γυμνές φωτογραφήσεις αμέσως να σημαίνουν πως η κοπέλα είναι βίζιτα.
Πολλές φορές αυτές οι φωτογραφήσεις είναι τέχνη και δεν θα έπρεπε να έχουμε τέτοια προκατάληψη για τις κοπέλες που τις κάνουν.
Αλλά δυστυχώς στην Ελλάδα έχει γίνει αυτό το μπέρδεμα και οι μόνες κοπέλες που συμφωνούν να κάνουν γυμνό είναι χορέφτριες και βίζιτες και έχει βγει το κακό το όνομα. :/
Στο εξωτερικό δεν υπάρχει τέτοιο ταμπού και τα μεγαλύτερα μοντέλα μόδας έχουν κάνει γυμνό.

1. Για τους κώδικες googlare womanize και θα καταλάβεις τι εννοώ...

2. Αυτό με την τέχνη για να το σκεφτούμε πρέπει να λειτουργήσει το μερος που είναι υπέυθυνο στο Neocortex στον εγκέφαλο μας. Απαξ και τρέξουν τα ζουμιά μας ξέχνα το Neocortex γινόμαστε πρωτόγονοι και σκεφτομαστε την αναπαραγωγη. Ισως αν ο κοσμος εδώ ήταν πιο χορτασμενος μπορεί. Αλλά δεν μπορείς να πας να πουλήσεις μεταξωτές κορδέλες σε κάποιον που δεν έχει καλτσες :P

3. Το ψυχοσυνθεση της τανας γυναικας για κανε πιο λιανα τι θελει να πει ο ποιητης να πει! Μπορουν όλες ή μόνο έσυ? (Το όλες το εννοώ με τον στατιστικό όρο του όλες δηλαδη του στατιστικώς σημαντικού αριθμου) :P

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Τί βίζιτες απλά, εδώ ο Γουμενίδης στο gossip έχει βρει ξένο προφίλ με φωτός της Αννούλας από γύρισμα τσόντας και την έχει κάνει ρόμπα!
Οι απλές βίζιτες μας πείραξαν;

τι λες ανθρωπέ μου πότε γύρισε τσόντα η Άννα?
η μπερδεύεσαι με άλλη ή έπεσες θύμα της φοβερής δημοσιογραφίας του Γουμενίδη!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom