Νέα

Το πιπίνι Άννα Διαμαντοπούλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexygreekblog
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 338K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ariss

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
128
Πόντοι
0

white-knight-meme-generator-the-bitch-is-upset-white-knights-we-ride-6205b2.jpg

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.022
Πόντοι
6.515

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.022
Πόντοι
6.515
34 μελη και 60 επισκεπτες  :rockon:

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Πολύ σωστό ότι λέω και το ξέρω

Κατ'αρχάς το "όλα τα μοντέλα" είναι εξ ορισμού λάθος, καμία απόλυτη άποψη δεν μπορεί να είναι και σωστή
Αν δεις μοντέλο σε καλό πρακτορείο, να κάνει σοβαρές δουλειές, γνωστούς καταλόγους, πασαρέλες διάσημων σχεδιαστών , δουλειές στο εξωτερικό κλπ τότε μη περιμένεις να είναι βίζιτα, δεν της το επιτρέπουν και απ'το πρακτορείο της
Αν δεις να κάνει δουλειές της π..ας, μερικές ξέκωλες φωτογραφήσεις, κανα πρωινάδικο, να μην είναι σε πρακτορείο και πολλά πολλά ταξίδια χωρίς τα ταξίδια να σημαίνουν δουλειά, τότε ναι εκεί κάτο παίζει.
Δε γίνεται όμως να τις βάζεις όλες στο ίδιο τσουβάλι
Τσέκαρε ας πούμε το VN , εκεί υπάρχουν κορίτσια που κάνουν πολύ καλές δουλειές και που κανείς σας δεν τα έχει πάρει πρέφα γιατί δεν είναι του χώρου που σας αφορά...

lakis mamoulakis

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Οκτ 2012
Κριτικές
29
Like
2.059
Πόντοι
1.796
ΧΑΧΑΧΑΧΑ ρε σεις αυτος ο τυπος την σερβιρε πολυ δυνατα  :2funny: :2funny: :2funny:

Παντως ειτε ειναι βιζιτοειδες ειτε οχι, μεγαλη μαλακια in my opinion να την εκθεσει ετσι.

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
47
Πόντοι
16
Κατ'αρχάς το "όλα τα μοντέλα" είναι εξ ορισμού λάθος, καμία απόλυτη άποψη δεν μπορεί να είναι και σωστή
Αν δεις μοντέλο σε καλό πρακτορείο, να κάνει σοβαρές δουλειές, γνωστούς καταλόγους, πασαρέλες διάσημων σχεδιαστών , δουλειές στο εξωτερικό κλπ τότε μη περιμένεις να είναι βίζιτα, δεν της το επιτρέπουν και απ'το πρακτορείο της
Αν δεις να κάνει δουλειές της π..ας, μερικές ξέκωλες φωτογραφήσεις, κανα πρωινάδικο, να μην είναι σε πρακτορείο και πολλά πολλά ταξίδια χωρίς τα ταξίδια να σημαίνουν δουλειά, τότε ναι εκεί κάτο παίζει.
Δε γίνεται όμως να τις βάζεις όλες στο ίδιο τσουβάλι
Τσέκαρε ας πούμε το VN , εκεί υπάρχουν κορίτσια που κάνουν πολύ καλές δουλειές και που κανείς σας δεν τα έχει πάρει πρέφα γιατί δεν είναι του χώρου που σας αφορά...
Όλες είναι η ταρίφα τους αλλαζει τσεκαρισμένο.  :birdman:

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
Δηλαδή είσαι τόσο σίγουρη πως μοντέλα από το συγκεκριμένο γραφείο δεν κάνουνε βίζιτες;

Επισκέπτης
για μια στιγμη οταν ειδα το ονομα,σκεφτηκα το μπαζο την πολιτικο.
αλλα τωρα καταλαβα πως προκειται για αλλη. :grin:

lakis mamoulakis

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Οκτ 2012
Κριτικές
29
Like
2.059
Πόντοι
1.796
Όλες είναι η ταρίφα τους αλλαζει τσεκαρισμένο.  :birdman:

Ρε ισοπεδωτη, κι εμενα αν μου δωσουνε cash 5 μυρια, δινω κωλο και βγαινω και photos που λεει ο λογος.

Προφανως υπαρχει μια τιμη για ολους και για ολα απλα το να γενικευεις ετσι δεν ειναι σωστο.

Ο κυκλος της της επιτρεπει να γνωριζει τετοια ατομα και να κανει αυτα που κανει.

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Δηλαδή είσαι τόσο σίγουρη πως μοντέλα από το συγκεκριμένο γραφείο δεν κάνουνε βίζιτες;

όχι για τίποτα δεν είμαι σίγουρη , αλλά όσο πιο σοβαρό το πρακτορείο , τόσο πιο δύσκολο να είναι και τα μοντέλα του βίζιτες

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
αντιθέτως υπάρχουν πρακτορεία/προαγωγοί
αλλά είναι να το 'χει και η κοπέλα
για τον ίδιο τύπο που έχω ακούσει πως πρότεινε σε κοπέλα να συνοδεύει πλούσιους κυρίους, άλλο μοντέλο μου είπε πως ήταν κύριος απέναντί της και δεν της έκανε καμία τέτοια πρόταση

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
αντιθέτως υπάρχουν πρακτορεία/προαγωγοί
αλλά είναι να το 'χει και η κοπέλα
για τον ίδιο τύπο που έχω ακούσει πως πρότεινε σε κοπέλα να συνοδεύει πλούσιους κυρίους, άλλο μοντέλο μου είπε πως ήταν κύριος απέναντί της και δεν της έκανε καμία τέτοια πρόταση
τι κακό είχε να της προτείνει Εάν ΘΈΛΕΙ να πηγαίνει ποδήλατο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom