You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Το πιπίνι Άννα Διαμαντοπούλου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sexygreekblog
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 338K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.022
- Πόντοι
- 6.515
Από ότι κατάλαβα αυτός είναι ο γαμιάς της.
και τι νομιζε ο σαχλαμάρας, επειδή εχει ένα αυτοκινητακι κι ένα παλιοκοτερο θα εκανε ότι θελει την αννουλα μας
Anal_Hunter
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17
- Πόντοι
- 5.775
:o :o :o
Ναι μωρη μαλακω, Ντουμπαι και λοιπες χωρες πανε για αναψυχη τα βλαχαδερα απο ρωσσια και την κατω ραχουλα και οχι για χαρτζιλικι.
Marie-ann
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2012
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Όλες οι μοντέλες είναι βίζιτες η μόνη διάφορα που έχουν είναι στην τιμή
μεγάλο λάθος αυτό που λες
torredo
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Δεκ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
μεγάλο λάθος αυτό που λες
mounakiasgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
Από ότι κατάλαβα αυτός είναι ο γαμιάς της.
Ωχ! Πλούσιος χριστιανός από τη Βηρυτό που τραβιέται στο Ντουμπάι για δουλειές... Τη δάγκωσε τη λαμαρίνα
novas98
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2012
- Like
- 47
- Πόντοι
- 16
Πολύ σωστό ότι λέω και το ξέρωμεγάλο λάθος αυτό που λες
novas98
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2012
- Like
- 47
- Πόντοι
- 16
Όταν κάποιος πληρώνει 20-30 χήνες έχει και απαιτησειςσυνηθως δεν κάθονται να τις φωτογραφιζουν με ενα πουλι στο στομα :S
Judge Dred89
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
αν είσαι λαλακης. ..Ναι. ..χωρις πλακα γι αυτή τη γυναικα ανετα την πατας ετσι
Marie-ann
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2012
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Πολύ σωστό ότι λέω και το ξέρω
Κατ'αρχάς το "όλα τα μοντέλα" είναι εξ ορισμού λάθος, καμία απόλυτη άποψη δεν μπορεί να είναι και σωστή
Αν δεις μοντέλο σε καλό πρακτορείο, να κάνει σοβαρές δουλειές, γνωστούς καταλόγους, πασαρέλες διάσημων σχεδιαστών , δουλειές στο εξωτερικό κλπ τότε μη περιμένεις να είναι βίζιτα, δεν της το επιτρέπουν και απ'το πρακτορείο της
Αν δεις να κάνει δουλειές της π..ας, μερικές ξέκωλες φωτογραφήσεις, κανα πρωινάδικο, να μην είναι σε πρακτορείο και πολλά πολλά ταξίδια χωρίς τα ταξίδια να σημαίνουν δουλειά, τότε ναι εκεί κάτο παίζει.
Δε γίνεται όμως να τις βάζεις όλες στο ίδιο τσουβάλι
Τσέκαρε ας πούμε το VN , εκεί υπάρχουν κορίτσια που κάνουν πολύ καλές δουλειές και που κανείς σας δεν τα έχει πάρει πρέφα γιατί δεν είναι του χώρου που σας αφορά...
lakis mamoulakis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 29
- Like
- 2.059
- Πόντοι
- 1.796
ΧΑΧΑΧΑΧΑ ρε σεις αυτος ο τυπος την σερβιρε πολυ δυνατα
Παντως ειτε ειναι βιζιτοειδες ειτε οχι, μεγαλη μαλακια in my opinion να την εκθεσει ετσι.
Παντως ειτε ειναι βιζιτοειδες ειτε οχι, μεγαλη μαλακια in my opinion να την εκθεσει ετσι.
novas98
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2012
- Like
- 47
- Πόντοι
- 16
Όλες είναι η ταρίφα τους αλλαζει τσεκαρισμένο.Κατ'αρχάς το "όλα τα μοντέλα" είναι εξ ορισμού λάθος, καμία απόλυτη άποψη δεν μπορεί να είναι και σωστή
Αν δεις μοντέλο σε καλό πρακτορείο, να κάνει σοβαρές δουλειές, γνωστούς καταλόγους, πασαρέλες διάσημων σχεδιαστών , δουλειές στο εξωτερικό κλπ τότε μη περιμένεις να είναι βίζιτα, δεν της το επιτρέπουν και απ'το πρακτορείο της
Αν δεις να κάνει δουλειές της π..ας, μερικές ξέκωλες φωτογραφήσεις, κανα πρωινάδικο, να μην είναι σε πρακτορείο και πολλά πολλά ταξίδια χωρίς τα ταξίδια να σημαίνουν δουλειά, τότε ναι εκεί κάτο παίζει.
Δε γίνεται όμως να τις βάζεις όλες στο ίδιο τσουβάλι
Τσέκαρε ας πούμε το VN , εκεί υπάρχουν κορίτσια που κάνουν πολύ καλές δουλειές και που κανείς σας δεν τα έχει πάρει πρέφα γιατί δεν είναι του χώρου που σας αφορά...
yorkie
Global Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2012
- Κριτικές
- 228
- Like
- 18.812
- Πόντοι
- 35.668
Δηλαδή είσαι τόσο σίγουρη πως μοντέλα από το συγκεκριμένο γραφείο δεν κάνουνε βίζιτες;Τσέκαρε ας πούμε το VN , εκεί υπάρχουν κορίτσια που κάνουν πολύ καλές δουλειές και που κανείς σας δεν τα έχει πάρει πρέφα γιατί δεν είναι του χώρου που σας αφορά...
Επισκέπτης
για μια στιγμη οταν ειδα το ονομα,σκεφτηκα το μπαζο την πολιτικο.
αλλα τωρα καταλαβα πως προκειται για αλλη.
lakis mamoulakis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 29
- Like
- 2.059
- Πόντοι
- 1.796
Όλες είναι η ταρίφα τους αλλαζει τσεκαρισμένο.
Ρε ισοπεδωτη, κι εμενα αν μου δωσουνε cash 5 μυρια, δινω κωλο και βγαινω και photos που λεει ο λογος.
Προφανως υπαρχει μια τιμη για ολους και για ολα απλα το να γενικευεις ετσι δεν ειναι σωστο.
Ο κυκλος της της επιτρεπει να γνωριζει τετοια ατομα και να κανει αυτα που κανει.
Marie-ann
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2012
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Δηλαδή είσαι τόσο σίγουρη πως μοντέλα από το συγκεκριμένο γραφείο δεν κάνουνε βίζιτες;
όχι για τίποτα δεν είμαι σίγουρη , αλλά όσο πιο σοβαρό το πρακτορείο , τόσο πιο δύσκολο να είναι και τα μοντέλα του βίζιτες
Marie-ann
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2012
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
αντιθέτως υπάρχουν πρακτορεία/προαγωγοί
αλλά είναι να το 'χει και η κοπέλα
για τον ίδιο τύπο που έχω ακούσει πως πρότεινε σε κοπέλα να συνοδεύει πλούσιους κυρίους, άλλο μοντέλο μου είπε πως ήταν κύριος απέναντί της και δεν της έκανε καμία τέτοια πρόταση
για τον ίδιο τύπο που έχω ακούσει πως πρότεινε σε κοπέλα να συνοδεύει πλούσιους κυρίους, άλλο μοντέλο μου είπε πως ήταν κύριος απέναντί της και δεν της έκανε καμία τέτοια πρόταση
Judge Dred89
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
τι κακό είχε να της προτείνει Εάν ΘΈΛΕΙ να πηγαίνει ποδήλατο?αντιθέτως υπάρχουν πρακτορεία/προαγωγοί
Judge Dred89
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
για μια στιγμη οταν ειδα το ονομα,σκεφτηκα το μπαζο την πολιτικο.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 103
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 50
- Εμφανίσεις
- 13K