Νέα

Το πιπίνι Άννα Διαμαντοπούλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexygreekblog
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 338K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.022
Πόντοι
6.515
για μια στιγμη οταν ειδα το ονομα,σκεφτηκα το μπαζο την πολιτικο.
αλλα τωρα καταλαβα πως προκειται για αλλη. :grin:

αμα η πολιτικος ειχε γκομενο με θαλαμηγο και φερραρι θα τα ειχαμε δει όλα στη ζωη μας τυπε  :grin:

torredo

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Κατ'αρχάς το "όλα τα μοντέλα" είναι εξ ορισμού λάθος, καμία απόλυτη άποψη δεν μπορεί να είναι και σωστή
Αν δεις μοντέλο σε καλό πρακτορείο, να κάνει σοβαρές δουλειές, γνωστούς καταλόγους, πασαρέλες διάσημων σχεδιαστών , δουλειές στο εξωτερικό κλπ τότε μη περιμένεις να είναι βίζιτα, δεν της το επιτρέπουν και απ'το πρακτορείο της
Αν δεις να κάνει δουλειές της π..ας, μερικές ξέκωλες φωτογραφήσεις, κανα πρωινάδικο, να μην είναι σε πρακτορείο και πολλά πολλά ταξίδια χωρίς τα ταξίδια να σημαίνουν δουλειά, τότε ναι εκεί κάτο παίζει.
Δε γίνεται όμως να τις βάζεις όλες στο ίδιο τσουβάλι
Τσέκαρε ας πούμε το VN , εκεί υπάρχουν κορίτσια που κάνουν πολύ καλές δουλειές και που κανείς σας δεν τα έχει πάρει πρέφα γιατί δεν είναι του χώρου που σας αφορά...

Τα μοντέλα για δουλεια πανε Μιλανο οχι Dubai

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
  Τα μοντέλα για δουλεια πανε Μιλανο οχι Dubai

ε αυτό λεω κι εγώ
τα κανονικά μοντέλα θα πάνε Μιλάνο, ΝΥ, Μαιάμι και θα δεις όντως φωτο απο δουλειές τους, καταλόγους, fashion week κλπ
τα άλλα "μοντέλα" θα πάνε Ντουμπάι, θα σου πουν ότι πάνε "επαγγελματικό ταξίδι", αλλά δουλειές δεν θα δεις πουθενά...

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
ε αυτό λεω κι εγώ
τα κανονικά μοντέλα θα πάνε Μιλάνο, ΝΥ, Μαιάμι και θα δεις όντως φωτο απο δουλειές τους, καταλόγους, fashion week κλπ
τα άλλα "μοντέλα" θα πάνε Ντουμπάι, θα σου πουν ότι πάνε "επαγγελματικό ταξίδι", αλλά δουλειές δεν θα δεις πουθενά...

Εχει Fashioners στο Μαιαμι?

Νόμιζα πως μόνο γυμναστηρια έχει :P

Dimex Black

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2012
Κριτικές
18
Like
174
Πόντοι
26
Ρε ισοπεδωτη, κι εμενα αν μου δωσουνε cash 5 μυρια, δινω κωλο και βγαινω και photos που λεει ο λογος.

Προφανως υπαρχει μια τιμη για ολους και για ολα απλα το να γενικευεις ετσι δεν ειναι σωστο.

Ο κυκλος της της επιτρεπει να γνωριζει τετοια ατομα και να κανει αυτα που κανει.
Καλα ειναι δυο τρια ατομα Αθηνα που κυκλοφορουν με κατι μπουκ και ετυχε να δω το ενα. Θα σου πω οτι ξεχναω να θυμηθω πια δεν ειδα εκει . Αυτα σοβαρα και χωρις υπερβολες .

torredo

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
1
ε αυτό λεω κι εγώ

επεδι πανε για αλλεσ δούλες

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Καλα ειναι δυο τρια ατομα Αθηνα που κυκλοφορουν με κατι μπουκ και ετυχε να δω το ενα. Θα σου πω οτι ξεχναω να θυμηθω πια δεν ειδα εκει . Αυτα σοβαρα και χωρις υπερβολες .

κι εγώ έχω φωτογραφήσει την Αννούλα και θα τη δεις στο book μου , δε σημαίνει ότι εκδίδω κοριτσάκια

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
καλά δεν είναι και η πατρίδα της μόδας αλλά ναι έχει

Καλά εκεί είναι η θεάρα μου η michelle lewin και αλλα λατινοαμερικάνικα κοριτσόπουλα καβλες
Ποιός θα γυρίσει να δει την Αννούλα εκεί (είτε για βίζιτες είτε για δουλειες) :P

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Καλά εκεί είναι η θεάρα μου η michelle lewin και αλλα λατινοαμερικάνικα κοριτσόπουλα καβλες
Ποιός θα γυρίσει να δει την Αννούλα εκεί (είτε για βίζιτες είτε για δουλειες) :P

στο Μαιάμι όντως έχει πιο σέξι κοριτσόπουλα όχι ξερακιανά fashion μοντέλα

Dimex Black

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2012
Κριτικές
18
Like
174
Πόντοι
26
κι εγώ έχω φωτογραφήσει την Αννούλα και θα τη δεις στο book μου , δε σημαίνει ότι εκδίδω κοριτσάκια
Εκει ηταν για αλλη δουλεια τωρα την χαζη παριστάνεις΄. Κατα τα αλλα φωτογραφιζεις μοντελα και τους εχεις σε μπουκ , την περνας ολη μερα σ ενα μπουρδελοσαιτ και δεν προωθείς καμια απο αυτες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Εκει ηταν για αλλη δουλεια τωρα την χαζη παριστάνεις΄. Κατα τα αλλα φωτογραφιζεις μοντελα και τους εχεις σε μπουκ , την περνας ολη μερα σ ενα μπουρδελοσαιτ και δεν προωθείς καμια απο αυτες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

α τώρα προωθώ κιόλας
nice  :thumbsup:

Dimex Black

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2012
Κριτικές
18
Like
174
Πόντοι
26