Judge Dred89
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
γι αυτη?στην ευρωπη?300 κ πολλα λεω,,εχει τετοιες μια νταλικα,,,1.70 δεν ειναι μου φαινετε,,Εισαι πολυ μακρια απο την πραγματικοτητα, με 1000 και 5000 δουλευε και εδω ανετα
γι αυτη?στην ευρωπη?300 κ πολλα λεω,,εχει τετοιες μια νταλικα,,,1.70 δεν ειναι μου φαινετε,,Εισαι πολυ μακρια απο την πραγματικοτητα, με 1000 και 5000 δουλευε και εδω ανετα
γι αυτη?στην ευρωπη?300 κ πολλα λεω,,εχει τετοιες μια νταλικα,,,1.70 δεν ειναι μου φαινετε,,
Εσυ εισαι εσυ , εδω απ τα μπουρδελα της βγαζουν και της παντρευονται
οχι ρε,,απο τις φωτο υπολογισα,,,,φαινετε οτι δεν ειναι ψηλη,,γαι αντ ευρωπη ειναι ασημαντη1.70 ακριβώς! Την έχεις δει από κοντά; ;)
Ξερω και εγω εναν που την παντρευτηκε απο μασαζιδικοεχω δυο πουρους χοντρους φιλους που τοχουν κανει αυτο,,,,
αν ηταν πελατης,,θαχει οικονομια πλεον,,,Ξερω και εγω εναν που την παντρευτηκε απο μασαζιδικο
Με τόσα λεφτά που θα της είχε ακουμπήσει, λογικό δεν είναι να μην ανεχθεί το φτύσιμο;
Εκει δεν ειναι βιζιτες του μισαωρου αλλα συνοδειες πολυτελειας που μπορει να διαρκεσουν και βδομαδες. Σ αυτες τις περιπτωσεις της βλεπουν σαν γκομενες οι αραβες πυρφοροι
γι αυτη?στην ευρωπη?300 κ πολλα λεω,,εχει τετοιες μια νταλικα,,,1.70 δεν ειναι μου φαινετε,,
Τι προσπαθείς τώρα εσύ? Να μας πείσεις ότι δεν είναι βίζιτα?
Κάνε μας την χάρη, πήγαινε τράβα και βγάλε καμιά βίζιτα
φώτο όπως έκανες με αυτήν.
για κανα πουτσο ειναι πρωτη.τετοιες ομως εχι απειρες ,,κ καλυτερες τρεις φορες πιο απειρες η ουκρανια μονη της,,,Δε προσπαθώ να πείσω για τίποτα
Την Άννα τη φωτογράφισα πριν 4-5 χρόνια και δεν το μετανιώνω βγάλαμε πολύ ωραίες φωτογραφίες, η κοπέλα είναι πανέμορφη
οχι ρε,,απο τις φωτο υπολογισα,,,,φαινετε οτι δεν ειναι ψηλη,,γαι αντ ευρωπη ειναι ασημαντη
Καλά, επειδή δεν γίνεται να τη πηδήσουμε μην τη βγάλουμε και χάλια τώρα, μούναρος είναι!
Κι από την ανατολική Ευρώπη δηλαδή ποιαν θα πηδούσαμε για να ήταν τόσο καλύτερη; Τη Ιρίνα Σαϋκ;
Για πολλοστή φορά, αποδεικνύεται ότι μας παρακολουθούν: