Νέα

Το πιπίνι Άννα Διαμαντοπούλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexygreekblog
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 338K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Για πολλοστή φορά, αποδεικνύεται ότι μας παρακολουθούν:

άμα μας διαβάζουν ας διαβάζουν και το παρακάτω(γιατί ως γνωστό εκεί επικρατεί χούντα στη διάκριση των σχολίων).

πουτάνες του gazzeta, γυρίστε το σάιτ από αθλητικό σε τσοντοσάιτ, μιας και το αθλητικό κομμάτι του σάιτ αποτελεί την μειονότητα της εμετικής θεματολογίας σας και η αντιγραφή κώλων, δεξιά αριστερά από άλλες πηγές, είναι το μόνο σωστό που μπορείτε να κάνετε.

για κόψτε αυτό το σχόλιο ρε καριόλια.
3b36a7f0a7da338549f881e1d6ad62fd.jpg

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
για κανα πουτσο ειναι πρωτη.τετοιες ομως εχι απειρες ,,κ καλυτερες τρεις φορες πιο απειρες η ουκρανια μονη της,,,
ειναι σουπερ υπερτιμημενη..

δεν έχεις διαβάσει που γράφει ο Γουμενίδης ότι κι αυτή Ρωσίδα είναι ? :2funny: :2funny: :2funny:

lakis mamoulakis

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Οκτ 2012
Κριτικές
29
Like
2.059
Πόντοι
1.796
"Και όπως κοιτάζαμε τις Ελληνίδες καλλονές πέσαμε πάνω στην Άννα Διαμαντοπούλου... Φανταστήκαμε πως οι περισσότεροι δεν την γνωρίζεται και είπαμε να μην σας αφήσουμε στην άγοια!"

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Και ξαφνου μετα απο 5 χρονια στις 22 Νοεμβριου του σωτηριου ετους 2014, ανακαλυψαν την Αννουλα..

Μιλα ρε ποιος εισαι; :s&m_2: :s&m_1:

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Καλά, επειδή δεν γίνεται να τη πηδήσουμε μην τη βγάλουμε και χάλια τώρα, μούναρος είναι!
Κι από την ανατολική Ευρώπη δηλαδή ποιαν θα πηδούσαμε για να ήταν τόσο καλύτερη; Τη Ιρίνα Σαϋκ;
μια χαρα ειναι
απλα συνηθησμενη,,εχω γαμησει τετοιες 100 κι αλλες 100 καλυτερες κι αλλες 100 χειροτερες..ολες καυλιαρες ρωσσιδες ρουμανες σλοβακες κλπ,,,μην την κανουμε κ θεμα τωρα μια απλη καυλιαρα ρωσσιδα ειναι

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
πως αποδεικνύεται? :P

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη... Έχει γίνει και με άλλα θέματα στο παρελθόν.

άμα μας διαβάζουν ας διαβάζουν και το παρακάτω(γιατί ως γνωστό εκεί επικρατεί χούντα στη διάκριση των σχολίων).

πουτάνες του gazzeta, γυρίστε το σάιτ από αθλητικό σε τσοντοσάιτ, μιας και το αθλητικό κομμάτι του σάιτ αποτελεί την μειονότητα της εμετικής θεματολογίας σας και η αντιγραφή κώλων, δεξιά αριστερά από άλλες πηγές, είναι το μόνο σωστό που μπορείτε να κάνετε.

για κόψτε αυτό το σχόλιο ρε καριόλια.
3b36a7f0a7da338549f881e1d6ad62fd.jpg

Τύπε, θυμάμαι ότι για ένα φεγγάρι ο Χρηστίδης πίστευε ότι είμαι ο Παπαθεοδώρου, ο τότε αρχισυντάκτης του gazzetta. Κόλλημα  :S

ΥΓ: Η συγκεκριμένη τύπισσα που έβαλες, έχει γίνει διπλάσια από τότε.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206

δεν έχεις διαβάσει που γράφει ο Γουμενίδης ότι κι αυτή Ρωσίδα είναι ? :2funny: :2funny: :2funny:

Εν ταξει το έχω πει πολλες φορές πως αυτή η πεποίθηση ότι ΟΛΕΣ οι ανατολικές είναι ωραίες είναι το λιγώτερο ανοησία!
Τουλάχιστον όσες έχω γνωρίσει εγώ, που να μην είναι πουτάνες όμως, είναι τα μαύρα τους τα χάλια!

Το πως υπάρχουν κάποιες πάρα πολύ όμορφες ισχύει, όπως και για τις Βραζιλιάνες π.χ.
Αλλά και στην Ρωσία και στην Βραζιλία η μέση γυναίκα που θα δεις στο δρόμο ή το σούπερ μάρκετ, είναι σαφώς ΠΟΛΥ πιο κάτω από την μέση Ελληνίδα...

Dimex Black

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2012
Κριτικές
18
Like
174
Πόντοι
26
Εν ταξει το έχω πει πολλες φορές πως αυτή η πεποίθηση ότι ΟΛΕΣ οι ανατολικές είναι ωραίες είναι το λιγώτερο ανοησία!
Τουλάχιστον όσες έχω γνωρίσει εγώ, που να μην είναι πουτάνες όμως, είναι τα μαύρα τους τα χάλια!

Το πως υπάρχουν κάποιες πάρα πολύ όμορφες ισχύει, όπως και για τις Βραζιλιάνες π.χ.
Αλλά και στην Ρωσία και στην Βραζιλία η μέση γυναίκα που θα δεις στο δρόμο ή το σούπερ μάρκετ, είναι σαφώς ΠΟΛΥ πιο κάτω από την μέση Ελληνίδα...
Τι τουβλα πετας ρε τυπε  :2funny:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
μια χαρα ειναι
απλα συνηθησμενη,,εχω γαμησει τετοιες 100 κι αλλες 100 καλυτερες κι αλλες 100 χειροτερες..ολες καυλιαρες ρωσσιδες ρουμανες σλοβακες κλπ,,,μην την κανουμε κ θεμα τωρα μια απλη καυλιαρα ρωσσιδα ειναι

Καλά φίλε εσύ για να έχεις γαμήσει 200 σαν αυτήν και καλύτερες, μάλλον θα ψώνιζες κατ' ευθείαν από τα καλλιστεία των ανατολικών χωρών! :)

Διότι κι εγώ έχω γαμήσει πάρα πολλές, αλλά δεν θυμαμαι να ήταν καμιά τόσο καλή πια!

Pazuzu

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
88
Πόντοι
1

:headbang: Ποσταρες την βλακεια του αιωνα

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
πως αποδεικνύεται? :P
επιστημονικά, με απόδειξη.
Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη... Έχει γίνει και με άλλα θέματα στο παρελθόν.
και ο μαλάκας ο λαζόπουλος, ή κάποιος από το τσαντίρι διάβαζε εδώ μέσα πράγματα, κυρίως για βίντεο και ανέκδοτα που παίζανε εδώ μέσα, εποχές πριν γίνει το fb αρκετά γνωστό και γεμίσει 1 κάρο πράγματα. σε σημείο που μπαίνανε 3-4 ανέκδοτα εδώ την κυριακή ή βίντεο και την τρίτη το βράδυ τα έπαιζε όλα στην εκπομπή του.
Τύπε, θυμάμαι ότι για ένα φεγγάρι ο Χρηστίδης πίστευε ότι είμαι ο Παπαθεοδώρου, ο τότε αρχισυντάκτης του gazzetta. Κόλλημα  :S

ΥΓ: Η συγκεκριμένη τύπισσα που έβαλες, έχει γίνει διπλάσια από τότε.
έπρεπε να του στέιλεις π.μ. και να του πεις, "έλα ρε νικολακό, που με κατάλαβες;"
αυτή είναι καμία από αυτές που παίρνουν τηλ. στα αθλητικοράδια και μιλάνε για ποδόσφαιρο... και συγκεκριμένα η γνωστή που λέει για το βάζελο;

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Καλά φίλε εσύ για να έχεις γαμήσει 200 σαν αυτήν και καλύτερες, μάλλον θα ψώνιζες κατ' ευθείαν από τα καλλιστεία των ανατολικών χωρών! :)

Διότι κι εγώ έχω γαμήσει πάρα πολλές, αλλά δεν θυμαμαι να ήταν καμιά τόσο καλή πια!
κι απο καλιστεια εχω γαμησει πολλες..τι ειναι τα καλιστεια πχ στο ντιπρε??κοριτσακια 18-20 που ψαχνουν ν αρπαξουν κανα πουτσο για να ξεκαβλωσουν κ να παρουν κ κανα κινητο,,,που το περιεργο,,,
η γκομεν α αυτη ειναι απλα μετρια,,κ κοντη,,εγω πολλες φορες θα την απεριπτα οταν ειμαι στα σωστα περιβαλοντα,,πχ σλοβακια η ουκρανια
ελλαδα θα μ απεριπτε αυτη
προσφορα κ ζητηση απλα,,,
υγ κατω απο 1.73 σπανια γαμαω οταν ειμαι στα περιβαλοντα που ανεφερα,,δεν γουσταρω κοντες γκομενες οσο καλε κ νανναι,,θελω ποδι!!!! :grin:

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
47
Πόντοι
16

Καλές οι ελληνιδες αλλά με ανατολική Ευρώπη καμία σύγκριση

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Παίδες το ήξερα πως θα υπήρχαν αυτές οι αντιδράσεις! :)

Αλλά επειδή από τις ανατολικές που πηδάμε εδώ μέσα η μάλλον καλύτερη είναι η Βαλέρια (πάρα πολλοί δεν την έχουν καν πηδήσει, αλλά την παρακαλάνε ακόμα να τους δώσει το τηλέφωνό της!), σας πληροφορώ επειδή την ξέρω αρκετά πως ούτε η ίδια δεν θα τολμούσε να πει ότι είναι πιο ωραία από την Άννα...

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
ελαδα για να συνενοουμαστε εχω να γαμησω απο το 2003
δεν λεω αυτα που λεω για την ελλαδα
εκει το περιβαλλον ειναι ακυρο,,,
εξ ου κ θεωποιειτε καθε ημι-καυλη

Dimex Black

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2012
Κριτικές
18
Like
174
Πόντοι
26
Αυτα που λεγαμε ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΒΙΖΙΤΕΣ

karnezis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2012
Κριτικές
11
Like
639
Πόντοι
531
κι απο καλιστεια εχω γαμησει πολλες..τι ειναι τα καλιστεια πχ στο ντιπρε??κοριτσακια 18-20 που ψαχνουν ν αρπαξουν κανα πουτσο για να ξεκαβλωσουν κ να παρουν κ κανα κινητο,,,που το περιεργο,,,
η γκομεν α αυτη ειναι απλα μετρια,,κ κοντη,,εγω πολλες φορες θα την απεριπτα οταν ειμαι στα σωστα περιβαλοντα,,πχ σλοβακια η ουκρανια
ελλαδα θα μ απεριπτε αυτη
προσφορα κ ζητηση απλα,,,
υγ κατω απο 1.73 σπανια γαμαω οταν ειμαι στα περιβαλοντα που ανεφερα,,δεν γουσταρω κοντες γκομενες οσο καλε κ νανναι,,θελω ποδι!!!! :grin:

Τώρα είσαι υπερβολικός.Είναι πολύ καλύτερη από πολλές που έχουν συμμετάσχει σε καλλιστεία...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom