Νέα

Το παιδί του Πασχάλη να πούμε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα barba-skoyfakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 173
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
893
Πόντοι
96
 Αστα φίλε η εξουσια τραβαει την Γυναικα!!! Τζοχατζοπουλος Παγκλος παντρεμενοι με 35αρες.
 πρων ΥΕΘΑ και οικονομίας του ΠΑΣΟΚ γλυφοταν σε μπαρ με την γραματεα του με την γυναιακα του ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΗ!!!!
  Ενας βουλευτης πιατηκε σε ραντεβου με την Μπεζεντακου εδω και 5 χρονια!!!

κριμα να μην ειναι κοριτσι το μικρό (καλα να ειναι και στα 18 να φυγει τρεχοντας απο το σπίτι)!

Θα ελεγε ο Πασχ. "Δεν ειναι δικό μου ειναι του ΜΑΗ"

" σε λένε το κοριτσι του Μαη..........."

ΥΓ Οι πολιτικοι δυστυχως ΜΑΣ γαμανε!!!

Επισκέπτης
η ιστορία θυμίζει Λευτέρη Πανταζή από εδώ η γυναίκα μου και από εδώ το αίσθημα μου.

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Φίλε Ελευθέριε Μπουρδελιάρη συγνώμη αλλά εκτος του οτι είσαι off topic είσαι και λάθος.  Είναι δικαίωμα του καθενός να κάνει ότι θέλει μέσα στα πλαίσια του νομιμου, από πότε η μοιχεία είναι ποινικό αδίκημα;  Τα σχόλια στο συγκεκριμένο θέμα με τον Πασχάλη δεν έχουν να κάνουν με το οτι ξενογάμισε αλλά με το οτι μας πουλούσε το στυλ του οικογενειάρχη κτλ και με όσα μας ξεφούρνισε πριν βγει το τεστ θετικό και μας τα αλλάξει όλα ο ρίζος

Αν ο Πασχάλης κρατούσε μία σωστή θέση (ανδρική) από την αρχή πάνω στο θέμα, και άν δεν μας το έπαιζε τόσα χρόνια οικογενειάρχης και αθώα περιστερά τότε θα μπορούσα να κατανοήσω ένα παραστράτημα που οφείλεται σε βιολογική - ανδρική ανάγκη...

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
Καλά άστο.Γουελκάμ του δε ριάλιτι.Στο Ελλάντα ζεις.Ξέχασες τον άλλον που έβγαλε το ΄΄είσαι το πουτανάκι μου΄΄ του Κορκολή;;;;;ΗΜΑΡΤΟΝ
ρε παιδια μιας και το θυμηθηκατε,αυτο το βιντεακι με τον κροκολι "τι εισαι?""εισαι το πουτανακι μου..."....που μπορουμε να το δουμε παλι?...υπαρχει περιπτωση να το δουμε εδω?....εμενα βασικα μου αρεσε ολο το σκηνικο.... :rolleyes: :grin:

papias

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
παντως εγω που τον ειχα για αδελφουλα εμεινα

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Οσο για το βάψιμο των φρυδιών, εντάξει, αν θέλουμε να είμαστε ανοιχτόμυαλοι και δημιουργικοί,  γιατί να μην είναι σε χρώμα διαφορετικό απο αυτό του μαλλιού;

Μαύρο μαλλί, ξανθό φρύδι. Οχι μόνο πολύ αντρικός συνδυασμος αλλα δίνει και αυτό το κάτι που σε ξεχωρίζει απο το πλήθος
Ενα βιολετί για τις πουτσοτριχες.. ? :grin:

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376

3,4,5 +1000 ρε φίλε, ειδικά στο 5

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
σβηστηκε ΑΛΛΟ ενα ποστ που δεν ηταν ΚΑΘΟΛΟΥ προσεκτικο. καθε αλλο μαλιστα, θα μπορουσε ΑΝΕΤΑ να μας δημιουργησει προβληματα..

ας μην φτασουμε στο σημειο να κλειδωθει το θρεντ..

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
893
Πόντοι
96
  Το θεμα θα ΗΤΑΝ ωραιο για συζήτηση για το ΠΩΣ κλεινεις το σπιτι σου για μια μαλακια αν δεν προσέχεις!!! Ασε που την πληρωνεις την γκομενα και πιο ακριβα απο το ακριβοτερο cg!!

Αλλα μεταξυ Κορκολη-χρωμοσαμπουαν-οικογενειακων αξιων & ΝΔ καπου γαμήθηκε κλειστε το (να ανοιξουμε αλλο)!

Επισκέπτης
Φίλε Ελευθέριε Μπουρδελιάρη συγνώμη αλλά εκτος του οτι είσαι off topic είσαι και λάθος.  Είναι δικαίωμα του καθενός να κάνει ότι θέλει μέσα στα πλαίσια του νομιμου, από πότε η μοιχεία είναι ποινικό αδίκημα;  Τα σχόλια στο συγκεκριμένο θέμα με τον Πασχάλη δεν έχουν να κάνουν με το οτι ξενογάμισε αλλά με το οτι μας πουλούσε το στυλ του οικογενειάρχη κτλ και με όσα μας ξεφούρνισε πριν βγει το τεστ θετικό και μας τα αλλάξει όλα ο ρίζος

Αν ο Πασχάλης κρατούσε μία σωστή θέση (ανδρική) από την αρχή πάνω στο θέμα, και άν δεν μας το έπαιζε τόσα χρόνια οικογενειάρχης και αθώα περιστερά τότε θα μπορούσα να κατανοήσω ένα παραστράτημα που οφείλεται σε βιολογική - ανδρική ανάγκη...

Φίλε μάλλον δεν με διάβασε καλά, ακριβώς αυτό λέω:

Σόρρυ για την παρέκβαση, αλλά το θέμα δεν είναι αν γαμάει ο Πασχάλης. Το θέμα είναι να μην προσπαθεί να μας πουλήσει φούμαρα ο καθένας.

Γιατί μπορεί να γαμάνε, αλλά θέλουν να πείσουν τους υπόλοιπους πώς δεν γαμάνε και οι υπόλοιποι πρέπει να κάνουν το ίδιο. Έχουν ομοφυλόφιλους πολιτικούς που δεν το παραδέχονται ότι είναι. Έχουν μοιχούς πολιτικούς που δεν το παραδέχονται. Κι από πάνω σου κοπανάνε και "πατρίς, θρησκεία, οικογένεια" και θέλουν και να τους πιστέψεις!

Η μοιχεία είναι νόμιμη, και καλά κάνει και είναι νόμιμη. Αλλά αυτοί ακριβώς που φωνάζουν για την μοιχεία είναι αυτοί που έχουν λερωμένη την φωλιά τους. Αυτοί που πουλάνε οικογενειακές αξίες τελικά θέλουν να μας γυρίσουν στην παλιά, καλή Ελλάδα των "οικογενειακών αξιών", κι όπως είπε ένας φίλος:

αλλά ίσως αλλού έχει λάκο η φάβα βλέπω στο τέλος να επαναφέρουν κανένα νόμο για μοιχεία και μετά εμείς  οι ελεύθεροι σκοπευτές να μείνουμε με τον πούτσο στο χέρι.

Ανάφερα τους Ζαχόπουλο-Βαρθολομαίο, έστω off-topic, για να δείξω ακριβώς τον πουριτανισμό της Νέας Δημοκρατίας, που θέλει να μας κάνει να πιστεύουμε ότι όλα είναι ροζ και όταν πάψουν οι πολιτικοί να ξενοπηδάνε, η Ελλάδα θα γίνει ένα καλύτερο μέρος. Για τις γυναίκες τους σίγουρα; Για μας τους υπολοίπους;

Δείγμα του πουριτανισμου που επικρατεί είναι επίσης ότι οποιοσδήποτε από τους παραπάνω κυρίους θα είχε πολύ μεγαλύτερη επιλογή γυναικών, και με τα λεφτά που βγάζανε, σίγουρα θα έβρισκαν ομορφότερες, αν δεν υπήρχε το "μην το μάθει ο γείτονας και με περάσει για κακό παιδί". :jerking: Συνεχίζω στο τόπικ για Ζαχόπουλο τα υπόλοιπα.

PanosK32

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Εγω δεν μπορω να καταλαβω πως ο μπαρμπα-πασχαλης,που ειναι και σε μεγαλη ηλικια και δεν ειναι πιτσιρικάς,εβγαινε και διατυμπάνιζε μεχρι την τελευταια στιγμη στα καναλια,οτι δεν εχει σχεση με το θέμα,και ωρυοταν και εκανε τον τρελο,κτλπ δηλαδη ψεματα. :jerking:
Οντως με την....ΝΔ,ολα μεσα ειναι !!!! :boobies:
Πάντως το χαμογελο το εριξε,μολις ανακοινωσε οτι το παιδι ειναι δικό του. :2funny:
Το μονο κακο,ειναι οτι η κυρα-πασχαλαινα,εγινε ρομπα με το να τον υποστηρίζει,αφου δεν ηξερε το ολο κονε !!..

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
πολυυυυ μαυριλα ρε παιδι μου,λες και επεστρεφαν απο καμια κηδεια(μαυρα πουχα ,μαυρα μαλια...)στην χτεσινη συνεντευξη στα καναλια....10 μικροφωνα κρεμοντουσαν απο τα χειλια τους...λες και εκανε δηλωσεις ο καραμανλης μετα τις εκλογες :headbang: :headbang:ΗΜΑΡΤΟΝ

Επισκέπτης
βλέπω εξέδρα στην βουλή να της φωνάζουν της Πασχάλαινας τίνος είναι κυρά μου το παιδί, πασχάλαινα που είναι το κέρατο κλπ.

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
12.480
Πόντοι
3.506
Οταν πηγαιναμε μαζι σχολειο...αλλη πηδαγα στο κυλικειο...
Και επειδη στα 60 του δεν μπορει κανεις να πηγαινει σχολειο, ο Πασχαλης ειπε να παει στην Παντειο.!!

(Κλασσικη περιπτωση πως μια μαλακια της στιγμης μπορει να σου χαλασει τη ζωη....)

Επισκέπτης
Γιατί ρε παιδιά, κακό είναι να αποκτήσεις παιδί στα 67 σου; Κι αν γουστάρεις;

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Οταν πηγαιναμε μαζι σχολειο...αλλη πηδαγα στο κυλικειο...
Και επειδη στα 60 του δεν μπορει κανεις να πηγαινει σχολειο, ο Πασχαλης ειπε να παει στην Παντειο.!!

(Κλασσικη περιπτωση πως μια μαλακια της στιγμης μπορει να σου χαλασει τη ζωη....)
Σωστός είσαι όμως κάθε μαλακία στοιχίζει.Πόσο μάλλον αυτό.Πάντως πρέπει να αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου και όχι να λές μαλακίες στα κανάλια και να μην παραδέχεσαι τέτοιο πράγμα...

PanosK32

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Like
4
Πόντοι
1
ρε παιδια εχω κανα δυο αποριες:
i)η...κορη του πασχαλη τι κανει ? δεν την ειχε βγάλει πολυ παλια σαν τραγουδηστρια ? κανα εγγονι δεν του εκανε ? (θα μου πεις,παππου θα τον λεει το...παιδι του !!!!)
i)με την κυρα-παχαλαινα μαζι 40 χρονια...τα μαλλια μαζι τα βαφουνε ?
i)αυτος δεν ειχε πει στο περιοδικο οτι ειναι "ο...μικ τζαγκερ της ελλαδας" ? :headbang:
i)Ποσο γελοιος μπορει να ειναι καποιος που ενω ξερει την αληθεια,επιμενει σαν τρελος για το αντιθετο,και το χειροτερο εκθετει στον κοσμο (διοτι μονοι τους το βγάλανε στα καναλια)και προτιμα να κανει ρομπες τους δικους του ανθρωπους ?

ΟΥΣΤ μπαρμπα  :jerking:!!!!! Γελοιος και απαραδεκτος ο πασκαλ,με περικεφαλαια !!!!!!!  :jerking: :jerking:

i)(..ποντιος ειναι ? γιατι αμα ειναι,ξεφτυλιζει και τους ποντιους με την μακακια του)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
διεγραφη αλλο ενα ποστ.

στο επομενο, το θρεντ κλειδωνεται..