Νέα

Το παιδί του Πασχάλη να πούμε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα barba-skoyfakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 173
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
και ο Πασχαλης θα εχει το τελος του ΖΑΧΟ θα φαει βουρδουλα απο την συζυγο του που θα βαλει και στης τσεπες του αυτο θα ειναι βιντεο ?

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
κερατωσε την γυναικα του με ΑΥΤΗΝ???? τι της βρηκε?
τη εχετε δει? χαλια ειναι!

ourania.jpg

Πωπω σαβουρογάμης........

tsotos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
1
καλα να παθει ο μακακαs.η"φιρμα" ο πασχαληs!!!!!!!!!!!!σιγα ρε μεγαλε ποιοσ εισαι?70 χρονων πουρο που ετυχε κ ξενοπηδηξεs κατα τυχη.τοσα χρονια τρελη την εβγαζεs την γυναικα οτι δεν κ ποτε δεν πηγεs μαζι τηs.ετρεχε στα καναλια τοτε ο ξεφ.....κ το βλη...η γυναικα του κ τωρα μουγκα στη στρουγκα κ τσαμπουκα στα καναλια.για καθηστε στο κωλο σαs παπουδια κ τα 2 σαs.φιρμεs του κωλου.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Το συγκεκριμένο θρεντ μου άνοιξε τα μάτια για το θέμα

Κατόπιν τούτου είδα μεσημεριανές εκπομπές

Ειμαι πλεον πεπεισμένος:

Ο πασχάλης και η γυναίκα του χρησιμοποιoύν το ίδιο χρωμοσαμπουάν

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
893
Πόντοι
96
 τελικα 200€ την ωρα ΤΖΑΜΠΑ ειναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τεσπα εκανε μαλακία ο Πασχαλης που την κοντραρε την μανα (αν και αυτη τι ΖΩΟΝ να κρατησει το παιδί), αντι να πει στην γυναικα του οτι ξενοπήδγε εκανε ολη αυτη την ηλιθιοτητα!!

"Τωρα αγαπη μου ................. ειναι αδιαβατοι οι δροοοομοι"

ΥΓ καλα τα ελεγε ενας πρωην συναδελφος καθε Παρασκευη.

"Καλό Σ/Κ και να ΤΡΑΒΙΕΣΤΕ" (ειτε με την νομιμη ειτε με την παρανομη συμπληρωνω)

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Να ανοίγαμε ένα ξεχωριστό thread ?  :grin:

Αναφέρεσαι στη χρήση χρωμοσαμπουάν γενικά ή στο "όταν το ζευγάρι χρησιμοποιεί τοίδιο χρωμοσαμπουάν σαν ένδειξη αγάπης;"

Αν μιλάμε για το δεύτερο, τότε θα ήθελα να προσθέσω στα ζευγαρια που μοιράζονται το ίδιο χρωμοσαμπουάν το Αλίκη - Σπυρόπουλος. Το ξανθό που ξεχωρίζει.

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Αναφέρεσαι στη χρήση χρωμοσαμπουάν γενικά ή στο "όταν το ζευγάρι χρησιμοποιεί τοίδιο χρωμοσαμπουάν σαν ένδειξη αγάπης;"

Αν μιλάμε για το δεύτερο, τότε θα ήθελα να προσθέσω στα ζευγαρια που μοιράζονται το ίδιο χρωμοσαμπουάν το Αλίκη - Σπυρόπουλος. Το ξανθό που ξεχωρίζει.
Sorry...αλλα ανοίγεις πολλά θέματα ταυτόχρονα φιλε..Αδυνατώ να σου δώσω τόσο εύκολα απάντηση...

Τέτοιου είδους ζητήματα απαιτούν χρόνο,Bourbon,πούρο..

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Sorry...αλλα ανοίγεις πολλά θέματα ταυτόχρονα φιλε..Αδυνατώ να σου δώσω τόσο εύκολα απάντηση...

Τέτοιου είδους ζητήματα απαιτούν χρόνο,Bourbon,πούρο..
Μπορω να βοηθησω σε κατι? :grin:

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Μπορω να βοηθησω σε κατι? :grin:

Ναι μπορείς.

Τι χρωμοσαμπουάν χρησιμοποιείς;

Είναι το ίδιο με της γυναίκας σου;

Αν ναι, θεωρείς οτι αυτό αποτελεί ένδειξη τρυφερότητος;

Αν όχι, επέλεξες αλλο χρώμα γιατί ταιριάζει περισσότερο στην αισθητική σου αλλα και στη γενικότερη στάση ζωής σου;

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Ναι μπορείς.

Τι χρωμοσαμπουάν χρησιμοποιείς;

Είναι το ίδιο με της γυναίκας σου;

Αν ναι, θεωρείς οτι αυτό αποτελεί ένδειξη τρυφερότητος;

Αν όχι, επέλεξες αλλο χρώμα γιατί ταιριάζει περισσότερο στην αισθητική σου αλλα και στη γενικότερη στάση ζωής σου;
Ξεχασα να σας πω οτι το κεφαλι μου ειναι σαν και αυτο στο αβαταρ μου. :grin:
Περιπου, εγω εχω αφησει λιγο μαλι, ενα χιλιοστο.

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Ξεχασα να σας πω οτι το κεφαλι μου ειναι σαν και αυτο στο αβαταρ μου...
Δεν χρειάζεται να έχεις μαλλιά, μπορείς να βάψεις τα φρύδια σου, ή τις αρδιχοτριχές σου...

Δεν αναφέρομαι σε εσένα, γενικά μιλάω, έτσι;

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Υπάρχει κάποιο βιντεάκι στο Youtube με δηλώσεις επι του θέματος;

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Δεν χρειάζεται να έχεις μαλλιά, μπορείς να βάψεις τα φρύδια σου, ή τις αρδιχοτριχές σου...

Δεν αναφέρομαι σε εσένα, γενικά μιλάω, έτσι;
Δεν το ειχα σκευτη αυτο ενδιαφερων. :think: :grin:

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Πράγματι, ο πασχάλης αδέρφια έχει δείξει το δρόμο

Ενα χρωμα και για τους 2. Και οικονομίες κλιμακος επιτυγχάνεις και στο φινάλε, μπορείς να επιλέξεις και μια απόχρωση που θα καθιερώσεις τελικά σαν "το χρώμα μας". Κάτι σαν το θυρεό της οικογένειας.

Το μαύρο κορακι ας πούμε, ε είναι του πασχάλη.

Απο δω και πέρα οι γυναίκες θα ζητάνε το χρώμα αυτό σαν "το μαύρο του πασχάλη"

Οσο για το βάψιμο των φρυδιών, εντάξει, αν θέλουμε να είμαστε ανοιχτόμυαλοι και δημιουργικοί,  γιατί να μην είναι σε χρώμα διαφορετικό απο αυτό του μαλλιού;

Μαύρο μαλλί, ξανθό φρύδι. Οχι μόνο πολύ αντρικός συνδυασμος αλλα δίνει και αυτό το κάτι που σε ξεχωρίζει απο το πλήθος

Επισκέπτης
ε καλά ο Πασχάλης αλλά και η ερωμένη του ήξερε ότι είναι παντρεμένος άρα τα ήθελε και ο κώλος της, και σε αυτήν την περίπτωση τι το βάστηξε το παιδί τόσο καψούρα είχε με τον Πασχάλη?

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Μπορεί να μην είχε καψούρα με τον Πασχάλη αλλά να είχε με το παιδί.  για τις περισσότερες γυναίκες η άμβλωση δεν είναι τόσο απλή και ευχάριστη διαδικασία όσο εμείς οι άντρες νομίζουμε...

Επισκέπτης
για να πάει με τέτοιο μπάζο μάλλον καλό κρεβάτι θα έκανε η κυρία.
και κατά σύμπτωση αυτό έγινε με την ανάμειξη στην πολιτική με την ΝΔ της γυναίκας του.
Αχ βρε Κωστάκη πολύ ροζ γίνατε εκεί στην ΝΔ. 

Πάντα ήταν ροζ. Απλά το ροζ από κάτω το περνούσε η ΝΔούλα με ένα βερνίκι περί αξιών, οικογένειας κλπ. από πάνω. Απλά αν το ξύσεις λίγο, φαίνεται η βρώμα και η δυσωδία.

Κατά τούτο είναι πολύ πολιτικό το ζήτημα, και εδώ, και ακόμα περισσότερο του Ζαχόπουλου. Γιατί μπορεί να γαμάνε, αλλά θέλουν να πείσουν τους υπόλοιπους πώς δεν γαμάνε και οι υπόλοιποι πρέπει να κάνουν το ίδιο. Έχουν ομοφυλόφιλους πολιτικούς που δεν το παραδέχονται ότι είναι. Έχουν μοιχούς πολιτικούς που δεν το παραδέχονται. Κι από πάνω σου κοπανάνε και "πατρίς, θρησκεία, οικογένεια" και θέλουν και να τους πιστέψεις!

Θυμάται κανένας πριν τις εκλογές το σκάνδαλο Βαρθολομαίου που ήταν ακριβώς το ίδιο στις διαστάσεις του; Ένας διοικητής μεγάλου δημόσιου οργανισμού,και υπεύθυνος για τα οικονομικά της ΝΔ που έχει εξωσυζυγική σχέσημε υφισταμένη του και πεθαίνει κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες;

Στους πόσους Ζαχόπουλους και Βαρθολομαίους γίνεται το θέμα πολιτικό; Σόρρυ για την παρέκβαση, αλλά το θέμα δεν είναι αν γαμάει ο Πασχάλης. Το θέμα είναι να μην προσπαθεί να μας πουλήσει φούμαρα ο καθένας. Σκεφτείτε πόσοι πολιτικοί γαμάνε σε μπουρδέλα και δεν έχουν το θάρρος να το παραδεχτούνε. Και σκεφτείτε πόσοι από αυτούς έχουν το θράσος να σας ζητάνε την ψήφο τους γιατί, λέει, είναι καλοί οικογενειάρχες.

Επισκέπτης
Μπορεί να μην είχε καψούρα με τον Πασχάλη αλλά να είχε με το παιδί.  για τις περισσότερες γυναίκες η άμβλωση δεν είναι τόσο απλή και ευχάριστη διαδικασία όσο εμείς οι άντρες νομίζουμε...
εγώ προσωπικά κακός ασχολούμαι με τον Πασχάλη την Πασχάλαινα και την γκόμενα αλλά είναι μαλακία και της κυρίας αυτής να βγει και να κάνει ότι κάνει δημόσια αλλά ίσως αλλού έχει λάκο η φάβα βλέπω στο τέλος να επαναφέρουν κανένα νόμο για μοιχεία και μετά εμείς  οι ελεύθεροι σκοπευτές να μείνουμε με τον πούτσο στο χέρι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom