hunter1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
και ο Πασχαλης θα εχει το τελος του ΖΑΧΟ θα φαει βουρδουλα απο την συζυγο του που θα βαλει και στης τσεπες του αυτο θα ειναι βιντεο ?
κερατωσε την γυναικα του με ΑΥΤΗΝ???? τι της βρηκε?
τη εχετε δει? χαλια ειναι!
Να ανοίγαμε ένα ξεχωριστό thread ?Ο πασχάλης και η γυναίκα του χρησιμοποιoύν το ίδιο χρωμοσαμπουάν
Να ανοίγαμε ένα ξεχωριστό thread ?
Sorry...αλλα ανοίγεις πολλά θέματα ταυτόχρονα φιλε..Αδυνατώ να σου δώσω τόσο εύκολα απάντηση...Αναφέρεσαι στη χρήση χρωμοσαμπουάν γενικά ή στο "όταν το ζευγάρι χρησιμοποιεί τοίδιο χρωμοσαμπουάν σαν ένδειξη αγάπης;"
Αν μιλάμε για το δεύτερο, τότε θα ήθελα να προσθέσω στα ζευγαρια που μοιράζονται το ίδιο χρωμοσαμπουάν το Αλίκη - Σπυρόπουλος. Το ξανθό που ξεχωρίζει.
Μπορω να βοηθησω σε κατι?Sorry...αλλα ανοίγεις πολλά θέματα ταυτόχρονα φιλε..Αδυνατώ να σου δώσω τόσο εύκολα απάντηση...
Τέτοιου είδους ζητήματα απαιτούν χρόνο,Bourbon,πούρο..
Ντροπή, πιπέρι...Μπορω να βοηθησω σε κατι?
Μπορω να βοηθησω σε κατι?
Ξεχασα να σας πω οτι το κεφαλι μου ειναι σαν και αυτο στο αβαταρ μου.Ναι μπορείς.
Τι χρωμοσαμπουάν χρησιμοποιείς;
Είναι το ίδιο με της γυναίκας σου;
Αν ναι, θεωρείς οτι αυτό αποτελεί ένδειξη τρυφερότητος;
Αν όχι, επέλεξες αλλο χρώμα γιατί ταιριάζει περισσότερο στην αισθητική σου αλλα και στη γενικότερη στάση ζωής σου;
Δεν χρειάζεται να έχεις μαλλιά, μπορείς να βάψεις τα φρύδια σου, ή τις αρδιχοτριχές σου...Ξεχασα να σας πω οτι το κεφαλι μου ειναι σαν και αυτο στο αβαταρ μου...
Δεν το ειχα σκευτη αυτο ενδιαφερων.Δεν χρειάζεται να έχεις μαλλιά, μπορείς να βάψεις τα φρύδια σου, ή τις αρδιχοτριχές σου...
Δεν αναφέρομαι σε εσένα, γενικά μιλάω, έτσι;
για να πάει με τέτοιο μπάζο μάλλον καλό κρεβάτι θα έκανε η κυρία.
και κατά σύμπτωση αυτό έγινε με την ανάμειξη στην πολιτική με την ΝΔ της γυναίκας του.
Αχ βρε Κωστάκη πολύ ροζ γίνατε εκεί στην ΝΔ.
εγώ προσωπικά κακός ασχολούμαι με τον Πασχάλη την Πασχάλαινα και την γκόμενα αλλά είναι μαλακία και της κυρίας αυτής να βγει και να κάνει ότι κάνει δημόσια αλλά ίσως αλλού έχει λάκο η φάβα βλέπω στο τέλος να επαναφέρουν κανένα νόμο για μοιχεία και μετά εμείς οι ελεύθεροι σκοπευτές να μείνουμε με τον πούτσο στο χέρι.Μπορεί να μην είχε καψούρα με τον Πασχάλη αλλά να είχε με το παιδί. για τις περισσότερες γυναίκες η άμβλωση δεν είναι τόσο απλή και ευχάριστη διαδικασία όσο εμείς οι άντρες νομίζουμε...