Νέα

Το παιδί του Πασχάλη να πούμε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα barba-skoyfakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 173
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

bill the dick

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
1
δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα στον κόσμο από το να μην αναγνωρίζεις μια ζωή που προήλθε από εσένα τον ίδιο, και υποτίθεται ότι κάποτε αυτό το άτομο ο Πασχάλης ήταν ίνδαλμα της νεολαίας.
ωραιο ινδαλμα.Τωρα ξεφτιλιστικε και στην συνεντευξη ηταν κοκορακι.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
ενα ποστ σβηστηκε. ας ειμαστε λιγο προσεκτικοι σ ενα θρεντ που αφορα επωνυμους..

ευλογησον

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Πιστεύω ότι στο συγκεκριμένο θέμα δεν μπορεί να πάρει κανείς θέση ανοικτά! Δεν μας αφορά στην τελική ούτε συγκρίνεται με τον Ζαχόπουλο!

Επισκέπτης
Πιστεύω ότι στο συγκεκριμένο θέμα δεν μπορεί να πάρει κανείς θέση ανοικτά! Δεν μας αφορά στην τελική ούτε συγκρίνεται με τον Ζαχόπουλο!

Εγώ πάλι πιστεύω ότι μπορεί κανείς να πάρει θέση και κλειστά και ανοιχτά. (Η μήπως αυτό είναι στροφή;)
:think:

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Να πάρει κάποιος θέση να πει τι? Τον έχει θίξει προσωπικά? Ψυχικά? Πολιτικά?

Επισκέπτης
Να πάρει κάποιος θέση να πει τι? Τον έχει θίξει προσωπικά? Ψυχικά? Πολιτικά?

Όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο κρίνεσαι.
Εκτίθεσαι και επηρεάζεις κόσμο με την κινησή σου.
Αν έρχεσαι σε αντιδιαστολή με το λόγια σου - φαίνεσαι γελοίος.
Χάνει η εικόνα σου και το έργο σου.
Οι άνθρωποι δεν εκφράζουν τις απόψεις τους μόνο όταν θίγονται. Σχολιάζουν και συγκρίνουν διότι αυτός είναι ένας τρόπος έμμεσης μάθησης. Από αυτήν την σύγκριση μπορεί καθένας απο εμάς να συνεισητοποιήσει τις δικές του επιλογές και θέλω. Παράλληλα οριοθετείται και προσανατολίζεται κάποιος (την στιγμή που διατυπώνει κρίση).
Αν θες την άποψη μου σε καμία περίπτωση δεν έχει σχέση ή βαρύτητα όπως η ιστορία ζαχόπουλου. Παρόλα αυτά έχει ενα κοινωνικό ενδιαφέρον. Για αυτό και η συζήτηση.
Καλή χρονιά είπαμε; ( ειρίστω εν παρόδω.)

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Ανασκουμπώνει τα ράσα και κάθεται στα μπάγκετ!!!

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο κρίνεσαι.
Εκτίθεσαι και επηρεάζεις κόσμο με την κινησή σου.
Αν έρχεσαι σε αντιδιαστολή με το λόγια σου - φαίνεσαι γελοίος.
Χάνει η εικόνα σου και το έργο σου.
Οι άνθρωποι δεν εκφράζουν τις απόψεις τους μόνο όταν θίγονται. Σχολιάζουν και συγκρίνουν διότι αυτός είναι ένας τρόπος έμμεσης μάθησης. Από αυτήν την σύγκριση μπορεί καθένας απο εμάς να συνεισητοποιήσει τις δικές του επιλογές και θέλω. Παράλληλα οριοθετείται και προσανατολίζεται κάποιος (την στιγμή που διατυπώνει κρίση).
Αν θες την άποψη μου σε καμία περίπτωση δεν έχει σχέση ή βαρύτητα όπως η ιστορία ζαχόπουλου. Παρόλα αυτά έχει ενα κοινωνικό ενδιαφέρον. Για αυτό και η συζήτηση.
Καλή χρονιά είπαμε; ( ειρίστω εν παρόδω.)

Καλά μιλάμε μας έστειλες για μούσμουλα!

omorfopedo

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
1
δεν αποκλειεται η ακαδημαικος να ξεπερασει τον συναδελφο της του πανεπιστημιου της Συγγρου γραφικο εθνικιστη Νεοκλη Σαρρη.

δυσκολα ομως ξεπερνα την αληστου μνημης ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ παπαρολογο Μαρια Ρεπουση που απο καθηγητρια γαλλικων εγινε... "Ιστορικος" (my ass)

ttsefan

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
είχε πολύ γέλιο τελικά ο Πασχάλης με τήν σύζυγο και τον γνωστό ποινικολόγο (συνήγορο αθώων) την ώρα που προσπαθούσαν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα άν η σχέση 4 ετών είναι μία στιγμή αδυναμίας τι να πει κανείς πάντως μπράβο στην κυρία που παρά τις επιθέσεις και τον διασυρμό που δέχθηκε από το συγκεκριμένο ζευγάρι μέσω της τηλεόρασης το συνέχισε και τους έκοψε τον κώλο

D916

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Μπορει να ειναι χαλια,αλλα βγαζει μια ανωμαλια... Ειμαι σιγουρος,οτι τον τρελλανε τον γερο-Πασχαλη. Οσο για τη γυναικα του,σιγουρα θα εγινε της πουτανας σπιτι τους. Να μη σας πω οτι μετα τον καβγα παιζει και να τον κατουρησε...
ειμαι σιγουρος οτι την εκανε μουγκα..ειναι πολλα τα λεφτα (απο τα πνευματικα δικαιοματα)..Αρη

Cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
195
Like
4.560
Πόντοι
15.775
εδω περα ο κοσμος καιγεται και εμεις ασχολουμαστε με μαλακιες..ειμαι περιεργος να δω ποσες σελιδες θα φτασει το thread.. :jerking: :jerking:

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
δεν ειδατε τις φατσες τους οταν μιλαγαν στη tv.πρεπει να ειχε πεσει πριν πολυ παντοφλα και πλαστης.αλλα μπροστα στα καναλια το επαιζαν ανωτεροι. :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom