Νέα

Το παιδί του Πασχάλη να πούμε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα barba-skoyfakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 173
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Καλά άστο.Γουελκάμ του δε ριάλιτι.Στο Ελλάντα ζεις.Ξέχασες τον άλλον που έβγαλε το ΄΄είσαι το πουτανάκι μου΄΄ του Κορκολή;;;;;ΗΜΑΡΤΟΝ

Aλλο να γαμας μια 40ρα εκτος γαμου και αλλο να δινεις κοκα και να εκμεταλευεσαι 14χρονα. Σε οποιαδηποτε αλλη χωρα ο ΚΟρκολης θα ηταν φυλακη.
Αν εκανα εγω αυτα που εκανε ο Κορκολης θα ημουν μεσα τωρα.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Aλλο να γαμας μια 40ρα εκτος γαμου και αλλο να δινεις κοκα και να εκμεταλευεσαι 14χρονα. Σε οποιαδηποτε αλλη χωρα ο ΚΟρκολης θα ηταν φυλακη.

:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
σωστος

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Και φυσικά από την ιστορία δεν θα μπορούσε να λείψει ο διακεκριμένος ποινικολόγος που πολεμάει ότι προσβάλει τον θεσμό της οικογένειας... :helpplea:

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Και φυσικά από την ιστορία δεν θα μπορούσε να λείψει ο διακεκριμένος ποινικολόγος που πολεμάει ότι προσβάλει τον θεσμό της οικογένειας... :helpplea:
Να υποθέσω πως είναι συνήγορός "ΤΗΣ" και όχι "ΤΟΥ", έτσι;

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
Μην την βλέπετε την γυναίκα του στα κανάλια να λέει σχόλια του τύπου δεν θα τον κρεμάσω κλπ . Σκεφτήτε μόλις πήγαν στο σπίτι τι θα του έκανε. Μάλλον δεν θα ξέρει που να κρυφτεί για να γλυτώσει

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
αυτη η γυναικα του ειναι μεγαλη καρ..λα .χτες ειχε μια συνεντευξη της πριν το δνα και αφου βγηκε δεν αφυηνε τους δημοσιογραφους να μιλησουνε και ελεγε εγο μιλαω και εγω μιλαω.

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
Το ζήτημα είναι πόσο Μ@Λ@Κ@Σ μπορεί να γίνει κάποιος, όταν σκίζει τις ζαρτιέρες του ότι, δήθεν, το παιδί δεν είναι δικό του, τη στιγμή που πλέον η βιοτεχνολογία μπορεί να στοιχειοθετήσει 100% την πατρότητα ενός παιδιού. Κάνε τουλάχιστον τουμπεκί, αφού αργά ή γρήγορα θα βγεις σημαία, και διευθέτησε το θέμα όσο το δυνατόν πιο αθόρυβα...

Άντρας, σου λέει...

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16

Σε άλλη χώρα μπορεί να πηγαίναν φυλακή πρώτα οι γονείς του κάθε 14χρονου.

Και όταν κάποιος θέλει να δείχνει υπόδειγμα ηθικής, τότε ναι, οι στραβοτιμονιές δικαιολογημένα έχουν δημόσιο ενδιαφέρον...

handst

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Παιδιά να προσέχουμε τί λέμε.

Ο Πισοχώστης λέει για ξενοπήδημα που το έβγαλε η τηλεόραση. Λάθος φίλε μου.

Δεν είναι το πήδημα στην μέση. Η γυναίκα ζήτηση αναγνώρισε του παιδιού που δεν έγινε δεκτή. Αναγκάστηκε να στείλει εξώδικο το οποίο το έμαθαν τα κανάλια. Αν Πισοχώστη κάνεις εξώγαμο και δεν το αναγνωρίζεις και είσαι και επώνυμος, τότε ναί, αν σου κοινοποιήσουν εξώδικο θα σε βγάλουν τα κανάλια (που απλά θα μαθαίνουν ό,τι κοινοποιείται). Να προσέχουμε τί γράφουμε.

Από εκεί και πέρα, δεν μιλάμε για 1 πήδημα. Η ίδια η γυναίκα του Πασχάλη πριν 2-3 ημέρες δήλωσε ότι με 1 πήδημα δεν μπορεί να τεκνοποιήσει ο γεροΠασχάλης και μιλφοσυγγραφέας (στην προσπάθειά της να εξηγήσει ότι ακόμα και αν έγινε σεξ 1 φορά δεν μπορεί να έμεινε έγγυος), οπότε δεν μιλάμε για 1 πήδημα. Όπως αποδείχτηκε, είχαν σχέση 4 ετών. Και σε μια σχέση 4 ετών, ο Πασχάλης όχι μόνο δεν είχε αρχίδια να την παραδεχθεί,αλλά έβριζε και διέσυρε στα κανάλια μια καθηγήτρια της Παντείου !

Η τελευταία καλά κάνει τώρα και έστειλε μηνύσεις στην γυναίκα του Πασχάλη και τον ίδιο που την έβγαζε τρελή, μοναχική, ψυχοπαθούσα, άτομο με νοητική στέρηση και πολλά ακόμα !

Το ηθικό δίδαγμα αφορά την γυναίκα του Πασχάλη και λέει "μην βάζεις το χέρι σου στην φωτιά για κανέναν". Πίστεψε τον άντρα της, έβριζε και κορόιδευε την άλλη γυναίκα και τώρα καταλαβαίνει ότι δεν έχει καν άντρα (την απατούσε 4 χρόνια), ότι έχει 1 ακόμα παιδί αν κρατήσει τον άντρα της και πως κινδυνεύει ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ με πρόστιμα (στην καλύτερη των περιπτώσεων) για συκοφαντική δυσφήμηση της κυρίας που τεκνοποίησε με τον Πασχάλη, την οποία και εξύβριζε και συκοφαντούσε ασύστολα (εν αγνοία της, πιστεύοντας τον "παραδώσου λοιπόν"). Συμφωνώ με τον Στέργιο, ότι το βράδι θα έφαγε απίστευτο ξύλο ο Πασχάλης, ούτε συζήτηση... :tickedoff:

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Καθηγήτρια της Παντείου;  :rolleyes:

bill the dick

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
1
δεν ηταν 14χρονη του κορκολη.17αρα ηταν και αργοτερα την παντρευτηκε.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
68.430
Πόντοι
12.056
Μετα απο ποσα χρονια???
Για θυμισου λιγο μικρε  ;) ;)

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
κερατωσε την γυναικα του με ΑΥΤΗΝ???? τι της βρηκε?
τη εχετε δει? χαλια ειναι!

ourania.jpg
Μπορει να ειναι χαλια,αλλα βγαζει μια ανωμαλια... Ειμαι σιγουρος,οτι τον τρελλανε τον γερο-Πασχαλη. Οσο για τη γυναικα του,σιγουρα θα εγινε της πουτανας σπιτι τους. Να μη σας πω οτι μετα τον καβγα παιζει και να τον κατουρησε...

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
Η ιστορία μου θυμίζει λίγο την ταινία 'ολέθρια σχέση'. Αν και η Γκλεν Γκλόουζ είναι πολυ χειρότερη για μένα  :)

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Κάποιος που δεν αναγνωρίζει το παιδί του πρέπει να είναι πολύ μεγάλος #$@$##$. Στην θέση του θα πήγαινα να φορέσω φουστανάκια.

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
O γεροσκυλος-συζυγος και η 'ακαδημαικος'παντειου milf θα τρεξουν πολλα επεισοδια στην tv.Πολυ χρημα-διαφημιση.Γραφουν στο γυαλι και οι δυο.
Το πρωι βγηκε η ακαδημακος και σε καθε 2 λεξεις που ελεγε η μια ηταν ακαδημαικος και η αλλη κοινωνιολογος.

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
δεν αποκλειεται η ακαδημαικος να ξεπερασει τον συναδελφο της του πανεπιστημιου της Συγγρου γραφικο εθνικιστη Νεοκλη Σαρρη.

Επισκέπτης
Κάποιος που δεν αναγνωρίζει το παιδί του πρέπει να είναι πολύ μεγάλος #$@$##$. Στην θέση του θα πήγαινα να φορέσω φουστανάκια.
δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα στον κόσμο από το να μην αναγνωρίζεις μια ζωή που προήλθε από εσένα τον ίδιο, και υποτίθεται ότι κάποτε αυτό το άτομο ο Πασχάλης ήταν ίνδαλμα της νεολαίας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom