Νέα

Το ΠΑ.Μ.Ε με την απεργία του βάζει λουκέτο σε εταιρία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα petroskonstantinou17
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 996
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Αχαχαχαχαχα,με κατι υπαλληλους σα και σενα παντως το κωλοχανειο του Κ/Φ παει για  ΦΟΥΝΤΟ...

το κολοχανειο του κκε χρωσταει 5 εκ στις τραπεζες και εμεις ουτε μια δεκαρα...για αυτο μιλαμε πλεον για επιχορηγουμε "κομμουνιστικο" κομμα

Επισκέπτης
το κολοχανειο του κκε χρωσταει 5 εκ στις τραπεζες και εμεις ουτε μια δεκαρα...για αυτο μιλαμε πλεον για επιχορηγουμε "κομμουνιστικο" κομμα
Μπράβο σας που έχετε νοικοκυρεμένο το μαγαζί σας ρε Πετράν...αλλά όλη η ζωή δεν είναι ΚΚΕ/ΣΥΡΙΖΑ vs ΛΑΟΣ κ ας το πιστεύετε... :cheesy:

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166

Καλα κάνει το ΚΚΕ και χρωστάει

Το ΛΑΟΣ τα κονομάει από τα αφεντικά του, γιαυτο και σκήζεται να τα υπερασπίζει.

Ειναι κρυμμενος στο δωματιακι του ΝΕΟΣ και δεν τον βλεπουνε...Ετσι δεν ειναι ρε Πετρο?

Ναι και του δείνουν 1500ευρα για να γραφει μακακίες

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Μιλαμε για ΤΡΑΓΙΚΗ περιπτωση.

Με μεσο σε πηρανε ρε νουμερο?

εγω εχασα 1 χρονο εσεις που ονειρευεστε το 1917? Τι ειστε? παντου στην ευρωπη εχουν παρει την κατω βολτα τα κομμουνιστικα κομματα και μονο κατι ρεταλια στην ελλαδα μιλανε για μαρξισμο..

Επισκέπτης
εγω εχασα 1 χρονο εσεις που ονειρευεστε το 1917? Τι ειστε? παντου στην ευρωπη εχουν παρει την κατω βολτα τα κομμουνιστικα κομματα και μονο κατι ρεταλια στην ελλαδα μιλανε για μαρξισμο..
Τελικα ειστε ακροδεξιοι η οχι?

Ο Μπρειβικ δεν ειναι,το ειπαμε.

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
ουτε τον βασικο δεν παιρνει δλδ???
μηπως να φερει το ΠΑΜΕ στα γραφεια του ΛΑΟΣ και να αρχισει απεργια? :2funny: :2funny: :2funny:

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166

Μαγκιά μας βρε φασιστάκο.

Εχεις χάσει όλη σου την ζωή με τους μακάκες.

Πήγενε εξω να δεις πως ειναι η ζωή.

Τελικα ειστε ακροδεξιοι η οχι?

Ο Μπρειβικ δεν ειναι,το ειπαμε.

Ε,οχι και 1500...κανα 300αρι το πολυ.

Εγώ ουτε 300 δεν θα του έδινα, καμια πουτσα θα του εριχνα και πολύ του ειναι :2funny:

Συνημμένα

• φασιστομασωνος.jpg
    φασιστομασωνος.jpg
    7,3 KB · Εμφανίσεις: 20
OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Καλα κάνει το ΚΚΕ και χρωστάει

Το ΛΑΟΣ τα κονομάει από τα αφεντικά του, γιαυτο και σκήζεται να τα υπερασπίζει.

Ναι και του δείνουν 1500ευρα για να γραφει μακακίες

καλα κανει που χρωσταει στους κεφαλαιοκρατες μεγαλοτραπεζιτες?????

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Τα παραδείγματα αναρίθμητα πως οι "μαγκιές" στο μεγάλο κεφάλαιο δεν περνάνε, αλλά οι βολεμένοι επαναστάτες της πορδής μυαλό δεν λένε να βάλουν.
Δεν παίρνω θέση αν καλώς ή κακώς δεν περνάνε, γεγονότα αναφέρω. Και μας αρέσει ή δεν μας αρέσει έτσι είναι σήμερα η παγκοσμιοποιημένη οικονομία.

Την εποχή του "πρώτου ελληνικού σοσιαλισμού" (81-89) τα συνδικάτα συνειδητά προσπαθούσαν να ρίξουν τις ιδιωτικές επιχειρήσεις που εργάζονταν έξω για να τι; αναλάβει το δημόσιο και οι ίδιοι να γίνουν δημόσιοι υπάλληλοι. Παράδειγμα (από τα πάμπολα) η Πιρέλι στην Πάτρα που έκλεισε και μεταφέρθηκε στην Τουρκία (νομίζω), διότι το συνδικάτο δεν δεχόταν να αλλάξει ο τύπος των ελαστικών που παρείγετο και ο οποίος ήταν ξεπερασμένος και δεν είχε ζήτηση στην αγορά. Το συνδικάτο προέβαλε τόσο μαξιμαλιστικές απαιτήσεις που οι ίδιοι οι εργαζόμενοι δυσφορούσαν φοβούμενοι πως όντως η εταιρεία θα το κλείσει το ρημάδι. Η απάντηση των εργατοπατέρων ήταν "Δεν το κλείνει, διότι δεν την συμφέρει (σαν να την συνέφερε να συνεχίσει να λειτουργεί με χασούρα), αλλά και να το κλείσει θα μας αναλέβει το δημόσιο!"
Αποτέλεσμα. Το εργοστάσιο έκλεισε, κανένα δημόσιο δεν το ανέλαβε και οι εργαζόμενοι έμειναν άνεργοι.

Πρόσφατα η Κόκα κόλα έδιωξε όλα τα εργοστάσιά της από την Ελλάδα και τα πήγε σε Κύπρο και Βουλγαρία, από όπου και εισάγει πλέον τα προϊόντα της διότι η φορολογική πολιτική της χώρας μας άλλαξε και ζητούσε φόρο 35% από 20-25% (αν δεν κάνω λάθος) στα μετοχικά μερίσματα (στην Κύπρο και Βουλγαρία είναι 10%).
35% θέλαμε; Τώρα χάσαμε και το 20%!!

Κατά τα άλλα συνεχίστε την ηλίθια καραμέλα "Να πληρώσει το μεγάλο κεφάλαιο"!
Κορόϊδο είναι το μεγάλο κεφάλαιο να πληρώνει; Τα μαζεύει και φεύγει.    

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Ο Λεμονιδας ο αδελφος του Μπουμπούκου, πάντως του μοιάζει

Συνημμένα

• φασιστομασωνος.jpg
    φασιστομασωνος.jpg
    7,3 KB · Εμφανίσεις: 18

Επισκέπτης
Ρε συ Πετρο,γιατι δεν κολλατε αφισες να πουμε?

Το τελευταιο αναρχικο γκρουπουσκουλο μπορει να κολλαει αφισσες παντου,Αθηνα,Δαφνη,Νεο Κοσμο καλη ωρα...Εσεις γιατι οχι?

Επισκέπτης
Κορόϊδο είναι το μεγάλο κεφάλαιο να πληρώνει; Τα μαζεύει και φεύγει.
Στελνει τα assets στο εξωτερικο να 'ουμ.

Και αφηνει Πετρους και Φυληςυχους να μιλανε για"το καλο της πατριδας"και"δε μας χωριζει τιποτε".

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
ουτε τον βασικο δεν παιρνει δλδ???
μηπως να φερει το ΠΑΜΕ στα γραφεια του ΛΑΟΣ και να αρχισει απεργια? :2funny: :2funny: :2funny:

το θεμα ειναι ποιος θα φερει το ΠΑΜΕ εξω απο την τυποεκδοτικη για να σταματησουν την απολυσεις τψν εργαζομενoys?

Gianeva, μπορεις να προσπαθησεις να τους βαλεις μυαλό...γιατι κουραστηκα να μιλαω με 3 μουρλο-μαρξιστες.... :2funny:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Τρίκαρδε για πες μας ρε για τις χρυσές λίρες και άσε τα επαναστατικά!
Σε παρακολουθώ στο σχετικό θρεντ, το κατέχεις το θέμα.
Έχω κι εγώ καμιά χιλιάδα κομμάτια. Καλά πάνε. Και κάποια μετοχικά σε χρυσό έχω. Αυτά δεν πάνε καλά τελευταία, αλλά θα γυρίσουν, που θα πάει; 

Αλήθεια τις δικές σου τις αγόρασες ή είναι κληρονομιά από τον παππού σου που ήταν στον ΕΛΑΣ και τις έστελναν οι (μετέπειτα κατακτητές) Εγγλέζοι;  ;) ;) ;)

Επισκέπτης
Αλήθεια τις δικές σου τις αγόρασες ή είναι κληρονομιά από τον παππού σου που ήταν στον ΕΛΑΣ και τις έστελναν οι (μετέπειτα κατακτητές) Εγγλέζοι;
Εχω και εγω μια,βικτωριανη.

Αλλα ειναι ΕΔΕΣιτικη,ξερεις τωρα...μιση λιρα το μηνα ο ανταρτης,μια το γομαρι.

antipa

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Εχει σαλταρει εντελώς το πετρακι λεμε.....  :uglystupid:

Stories

Νέο!

Stories