λογικο δεν ειναι να μας σωσει ο προεδρος με βασει την λογικη σου αλλιως δεν θα "ζηταγες" γκομενα απο αυτο το σαιτ αλλα απο το ΚΚΕ....
[move]Ακου τον ΛΕΜΟΝΙΔΑ[/move]
λογικο δεν ειναι να μας σωσει ο προεδρος με βασει την λογικη σου αλλιως δεν θα "ζηταγες" γκομενα απο αυτο το σαιτ αλλα απο το ΚΚΕ....
Ειναι κρυμμενος στο δωματιακι του ΝΕΟΣ και δεν τον βλεπουνε...Ετσι δεν ειναι ρε Πετρο?Αμα το μάθουν τα αφεντικά πως ο Πετράκης του ΛΑΟΣ υπόσχεται 1500 στους εργάτες θα τον
Αχαχαχαχαχα,με κατι υπαλληλους σα και σενα παντως το κωλοχανειο του Κ/Φ παει για ΦΟΥΝΤΟ...
Μπράβο σας που έχετε νοικοκυρεμένο το μαγαζί σας ρε Πετράν...αλλά όλη η ζωή δεν είναι ΚΚΕ/ΣΥΡΙΖΑ vs ΛΑΟΣ κ ας το πιστεύετε...το κολοχανειο του κκε χρωσταει 5 εκ στις τραπεζες και εμεις ουτε μια δεκαρα...για αυτο μιλαμε πλεον για επιχορηγουμε "κομμουνιστικο" κομμα
το κολοχανειο του κκε χρωσταει 5 εκ στις τραπεζες και εμεις ουτε μια δεκαρα...για αυτο μιλαμε πλεον για επιχορηγουμε "κομμουνιστικο" κομμα
Ειναι κρυμμενος στο δωματιακι του ΝΕΟΣ και δεν τον βλεπουνε...Ετσι δεν ειναι ρε Πετρο?
Μιλαμε για ΤΡΑΓΙΚΗ περιπτωση.
Με μεσο σε πηρανε ρε νουμερο?
Ε,οχι και 1500...κανα 300αρι το πολυ.Ναι και του δείνουν 1500ευρα για να γραφει μακακίες
Τελικα ειστε ακροδεξιοι η οχι?εγω εχασα 1 χρονο εσεις που ονειρευεστε το 1917? Τι ειστε? παντου στην ευρωπη εχουν παρει την κατω βολτα τα κομμουνιστικα κομματα και μονο κατι ρεταλια στην ελλαδα μιλανε για μαρξισμο..
εγω εχασα 1 χρονο εσεις που ονειρευεστε το 1917? Τι ειστε? παντου στην ευρωπη εχουν παρει την κατω βολτα τα κομμουνιστικα κομματα και μονο κατι ρεταλια στην ελλαδα μιλανε για μαρξισμο..
Τελικα ειστε ακροδεξιοι η οχι?
Ο Μπρειβικ δεν ειναι,το ειπαμε.
Ε,οχι και 1500...κανα 300αρι το πολυ.
Καλα κάνει το ΚΚΕ και χρωστάει
Το ΛΑΟΣ τα κονομάει από τα αφεντικά του, γιαυτο και σκήζεται να τα υπερασπίζει.
Ναι και του δείνουν 1500ευρα για να γραφει μακακίες
Ρε συ Πετρο,γιατι δεν κολλατε αφισες να πουμε?εγω εχασα 1 χρονο εσεις που ονειρευεστε το 1917? Τι ειστε? παντου στην ευρωπη εχουν παρει την κατω βολτα τα κομμουνιστικα κομματα και μονο κατι ρεταλια στην ελλαδα μιλανε για μαρξισμο..
Στελνει τα assets στο εξωτερικο να 'ουμ.Κορόϊδο είναι το μεγάλο κεφάλαιο να πληρώνει; Τα μαζεύει και φεύγει.
Διαμορφωνονται ελευθερα οι μισθοι στο ΛΑΟΣ.ουτε τον βασικο δεν παιρνει δλδ???
ουτε τον βασικο δεν παιρνει δλδ???
μηπως να φερει το ΠΑΜΕ στα γραφεια του ΛΑΟΣ και να αρχισει απεργια?
Εχω και εγω μια,βικτωριανη.Αλήθεια τις δικές σου τις αγόρασες ή είναι κληρονομιά από τον παππού σου που ήταν στον ΕΛΑΣ και τις έστελναν οι (μετέπειτα κατακτητές) Εγγλέζοι;