Νέα

Το ΠΑ.Μ.Ε με την απεργία του βάζει λουκέτο σε εταιρία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα petroskonstantinou17
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 996
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166

πανω στη δημοκρατια πατησε αυτο το καθικι και βγηκε στη βουλη.

και ο χιτλερ αλλωστε μεσω δημοκρατικων διαδικασιων βγηκε στη βουλη

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Και στρακι εισαι αλλά δεν  το ξερεις.

Ποσα περνεις τον μηνα βρε φασιστα;;;;; ενσημα σου κολάει ο κωλοτουμπας

Να υποθέσω πως εσύ είσαι ΠΟΥΣΤΑΡΑ και το ξέρεις!

Κατά τα άλλα είμαι πολύ "ακριβός" για να με αγοράσουν κόμματα!

Επισκέπτης
Ωραιο το παραμυθι οτι η δεξια δεν εχει νεολαια αλλα πανεπιστημια πρωτη ειμαστε...
Εχει ποσοστα ο ΦΟΣ στα πανεπιστημια?

Για λεγε,για λεγε...Οχι πως με πολυκαινε οι φοιτητικες εκλογες,απο περιεργεια και μονο δλδ.

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Αν εισαι εμισθος προπαγανδιστης όπως ο Πετράκης οι κλωνοι και οι θαυμαστέ του, στερήσε φαντασία.

Χωρίς φαντασία δεν υπάρχει οργάνωση και όραμα.

Ο Καρατζαφυρερ ειναι Ο ΑΡΧΗΓΟΣ

Νομιζω οτι πριν 2 σελιδες αναφερθηκε ο νορβηγος....απο τον υπερποντικα....ενα κομμα που συνεχως ανεβαινει σε ποσοστα δεν εχει κακη οργανωση...

Επισκέπτης
Νομιζω οτι πριν 2 σελιδες αναφερθηκε ο νορβηγος....απο τον υπερποντικα....ενα κομμα που συνεχως ανεβαινει σε ποσοστα δεν εχει κακη οργανωση...
Δεν μου ειπες ομως αν ειστε ακροδεξιοι η οχι,το προσπερασες.

Για παρε γραμμη απο πανω.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Αν εισαι εμισθος προπαγανδιστης όπως ο Πετράκης οι κλωνοι και οι θαυμαστέ του, στερήσε φαντασία.

Χωρίς φαντασία δεν υπάρχει οργάνωση και όραμα.

Ο Καρατζαφυρερ ειναι Ο ΑΡΧΗΓΟΣ

Οποία ορθογραφία!!

Και μετά λέτε πως τα εθνίκια είναι αμόρφωτα!

Αλλά τί να την κάνεις την ορθογραφία; Οι λίρες του κομμουνιστοφάγου θείου να είναι καλά!

Την καληνύχτα μου παληκάρια. Μην το ξημερώσετε. Πηγαίνετε και καμιά βόλτα...

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66

πανω στη δημοκρατια πατησε αυτο το καθικι και βγηκε στη βουλη.

και ο χιτλερ αλλωστε μεσω δημοκρατικων διαδικασιων βγηκε στη βουλη

εφοσον δηλαδη οι δημοκρατικες διαδικασιες δεν αποτρεπουν την ανοδο των νεοναζι, την απαξιωνουμε και βαφτιζουμε δημοκρατη οποιον συμφωνει με τον κομμουνισμο? Αυτη ειναι η λογικη σου? Η δικη μου ειναι ασε το λαο με τα ποσοστα που δινει να μιλησει ποιον θεωρει ή οχι δημοκρατη...

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Οποία ορθογραφία!!

Και μετά λέτε πως τα εθνίκια είναι αμόρφωτα!

Αλλά τί να την κάνεις την ορθογραφία; Οι λίρες του κομμουνιστοφάγου θείου να είναι καλά!

Την καλυνύχτα μου παληκάρια. Μην το ξημερώσετε. Πηγαίνετε και καμιά βόλτα...

Πςςςςςςςςςςςςςςςςςςς με ισοπέδοσες τωρα.

εφοσον δηλαδη οι δημοκρατικες διαδικασιες δεν αποτρεπουν την ανοδο των νεοναζι, την απαξιωνουμε και βαφτιζουμε δημοκρατη οποιον συμφωνει με τον κομμουνισμο? Αυτη ειναι η λογικη σου? Η δικη μου ειναι ασε το λαο με τα ποσοστα που δινει να μιλησει ποιον θεωρει ή οχι δημοκρατη...

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: ΝΑ ΠΈΡΝΕΙΣ ΌΛΑ ΤΑ ΦΆΡΜΑΚΑ ΣΟΥ

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Δεν μου ειπες ομως αν ειστε ακροδεξιοι η οχι,το προσπερασες.

Για παρε γραμμη απο πανω.

εαν με το ορο ακροδεξιοι λες αυτους που δεν σεβονται ενα κοινα αποδεκτο συνταγμα και εχουν σκοπο να το ανατρεψουν τοτε δεν ειμαστε ακροδεξιοι

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
εαν με το ορο ακροδεξιοι λες αυτους που δεν σεβονται ενα κοινα αποδεκτο συνταγμα και εχουν σκοπο να το ανατρεψουν τοτε δεν ειμαστε ακροδεξιοι

Τι εισθε τότες;;;;;; ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ

Που διψάται για εξουσία για να υπηρετησεται τα αφεντικά σας

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Πςςςςςςςςςςςςςςςςςςς με ισοπέδοσες τωρα.

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: ΝΑ ΠΈΡΝΕΙΣ ΌΛΑ ΤΑ ΦΆΡΜΑΚΑ ΣΟΥ

Ούτε πως τα ρήματα που τελειώνουν σε -ωνω θέλουν ωμέγα σου έμαθαν αγορίνα μου στο σχολειό σου; Μπράβο! Ωραία γράμματα έμαθες!

Α! Πιο πριν σου χαρίστηκα στο συντακτικό λάθος. Αλλά για να μαθαίνεις το στερούμαι συντάσσεται με γενική. "Στερούμαι φαντασίας" λοιπόν.

Δεν μου αρέσει να κάνω φιγούρα πόσο έξυπνος και μορφωμένος είμαι, αλλά σε εσένα ειδικά που το παίζεις ξύπνιος θα το κάνω!!

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
τι εχουμε εδω? κουμουνιστοφασιστοπαρτυ? ολα τα αριστερα φασιστακια μαζεμενα?  :sunglasses:

ρε υπερποντικα, σας πηρανε την καταληψη στην πατησιων, δε θα πας να φας κανα μπεϊκον? με ποσταρισματα στο μπου θα τη βγαλεις? :2funny:

ααα ο "δικος σας" ο καμινης ετοιμαζεται λεει σημερα αυριο να εκκενωσει την πλατεια! πολυ γουσταρω να τρωτε σοσιαλιστικες πουτσες και να κλαιγεστε για τα κακα "εθνικια"  :2funny:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366

τοσες λιρες ρε παπαρα....ενα φροντιστηριο ορθογραφιας δε σου κανανε? τετοια τσιγκουνια?  :birdman: τι φοβασαι? μη παρει μεροκαματο κανας μεροκαματιαρης προλεταριος εκπαιδευτικος?  :birdman: :birdman:

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Εχει ποσοστα ο ΦΟΣ στα πανεπιστημια?

Για λεγε,για λεγε...Οχι πως με πολυκαινε οι φοιτητικες εκλογες,απο περιεργεια και μονο δλδ.

δυσκολα να εισαι ΛΑ.Ο.Σ στα πανεπιστημια οταν σου την πεφτουν 15 ατομα να σε πλακωσουν και η αστυνομια δεν μπορει να μπει στο αβατο εγκληματος...και οταν ο παπαμικος και η πασκε δεν σε αφηνουν να κατεβασεις συνδυασμο στο συνολο των σχολων για να μετρηθεις...

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
δυσκολα να εισαι ΛΑ.Ο.Σ στα πανεπιστημια οταν σου την πεφτουν 15 ατομα να σε πλακωσουν και η αστυνομια δεν μπορει να μπει στο αβατο εγκληματος...και οταν ο παπαμικος και η πασκε δεν σε αφηνουν να κατεβασεις συνδυασμο στο συνολο των σχολων για να μετρηθεις...

Καλά θελεις αστυνομική προστασία σε φοιτηκές εγλογές, εισαι τελειος φασίστας

Δεν μου αρέσει να κάνω φιγούρα πόσο έξυπνος και μορφωμένος είμαι, αλλά σε εσένα ειδικά που το παίζεις ξύπνιος θα το κάνω!!

Πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ τι ταπεινός πουσαι

Ειμαι αμόρφωτος- ασχημος και φτωχός :2funny: :2funny: :2funny:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206

Τα ρήματα στο δεύτερο πρόσωπο πληθυντικού με έψιλον!! Διψάτε, υπηρετήσετε.

Για σήμερα τέλος το μάθημα! Πάω βόλτα.
Μια άλλη μέρα συνεχίζουμε...

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Το ψ στο χαρίζω, ήταν παραδρομή.
Αλλά βεβαίως τα ρήματα στο δεύτερο πρόσωπο πληθυντικού με έψιλον!! Διψάτε, υπηρετήσετε.

Για σήμερα τέλος το μάθημα! Πάω βόλτα.
Μια άλλη μέρα συνεχίζουμε...

Πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ πουσαι σ΄ευχαριστώ για τα μαθήματα

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Σε Σεβαλιε μηπως ακουσε προσφατα καμια ομιλια του κομμουνιστη Μιχαλολιακου?

Το ιδιο ειναι ο εργατης με το αφεντικο? Το αφεντικο βαζει ενα ρισκο 55 εκ ευρω και ο αλλος τιποτα απλως τα μπρατσα του...Το αφεντικο δεν κοιμαται το βραδυ απο τις ευθυνες...και ετσι απλα τα εξισωνεις?

Βάζει ρισκο το αφεντικό ε? Σπάραξε η καρδιά μου σου λέω. Ας μην έβαζε και ας γινόταν εργάτης.

- Ενώ ο εργάτης είναι αραχτός και λαη. Δε τον νοιάζει αν τον πετάξουν στο δρόμο επειδή τρέφεται και με αέρα.

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Βάζει ρισκο το αφεντικό ε? Σπάραξε η καρδιά μου σου λέω. Ας μην έβαζε και ας γινόταν εργάτης.

- Ενώ ο εργάτης είναι αραχτός και λαη. Δε τον νοιάζει αν τον πετάξουν στο δρόμο επειδή τρέφεται και με αέρα.

Kαι ποιος θα ανοιγε θεσεις εργασιας? Το δημοσιο? :2funny:

Οσο νοιαζει τον εργοδοτη να χασει το κεφαλαιο, τοσο νοιαζει και τον εργατη να χασει την δουλεια του

Εχεις κανει μια μεγαλη γενικευση οσον αφορα τους εργοδοτες (αφεντικα εχουν οι σκυλοι ως γνωστον) Δεν ειναι ολοι επιπεδου bill gates...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom