Νέα

24ωρη απεργια στο ΜΕΤΡΟ τη Δευτέρα 14 Μαΐου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα avnanovic
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mapaman

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2018
Like
16
Πόντοι
1
Και μόλις προσληφθούν και πάψουν να είναι άνεργοι θα ξεκινήσουν και αυτοί απεργίες για να πάρουν περισσότερα λεφτά,προνόμια κλπ...

και μετα απολυση και σε αυτους. μια δυο τρεις οι τεταρτοι θα το σκεφτουν διπλα να απεργησουν εις βαρος μας

mapaman

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2018
Like
16
Πόντοι
1
Σε ιδιώτη με τικετ 3€
Μισθοι αλβανιας τιμες Αγγλίας

δεν ειναι λυση να δινονται ολα σε ιδιωτες. αν ο ιδιωτης αγορασει σημαινει οτι βλεπει κερδος. απλα το κρατος φοβαται να κανει τα ιδια γιατι σκεφτεται το "πολιτικο κοστος". ο κρατικος καπιταλισμος της κινας ειναι το καλυτερο μονοτελο

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.678
Πόντοι
3.656
και μετα απολυση και σε αυτους. μια δυο τρεις οι τεταρτοι θα το σκεφτουν διπλα να απεργησουν εις βαρος μας

τυπε ετσι οπως παει οι μισοι τυποι θα ειναι ανεργοι και οι αλλοι μισοι απολυμενοι    :S :S :S

mapaman

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2018
Like
16
Πόντοι
1
οι απολυμενοι λογω απεργιας δε νοουνται απολυμενοι ουτε φυσικα πρεπει να απολαμβανουν τα προνομια που απολαμβανουν οι απολυμενοι γενικοτερα. απλα δε γουσταραν να κανουν οτι τους ειπε το αφεντικο και αντικατασταθηκαν. απλα τα πραγματα. πουλους με συνοπτικες διαδικασιες

gismo1972

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
1.521
Πόντοι
6.835
Διαβάζοντας το δελτίο τύπου για την προκήρυξη της απεργίας δεν βλέπω ούτε ένα αίτημα
Επίσης από πότε ο εργαζόμενος έχει λόγο και αντιτίθεται στην πολιτική ανάπτυξης/διαχείρισης του εργοδότη του και προκηρύσσει απεργία επ' αυτού?
Όποιος δε συμφωνεί μπορεί να αποχωρήσει και να βρει άλλους εργοδότες

Συγνώμη αν είμαι απλουστευτικός - δε θέλω να προσβάλλω κανέναν - αλλά πραγματικά δεν βρίσκω στο κείμενο αυτό ούτε μια διεκδίκηση εργαζομένων..... 

Άλλη μια απορία που έχω είναι: πόσοι από τους εργαζόμενους συνολικά στο Μετρό συμμετείχαν σε ψηφοφορία για την προκήρυξη της απεργίας - με τι απαρτία ????
(μην μου πείτε ότι ψήφισαν οι εκπρόσωποι τους στο συνδικαλιστικό τους σωματείο)

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
τι έγινε οι κακοί δημόσιοι υπάλληλοι αποφάσισαν να μην δουλέψουν μια μέρα και γκρινιάζεται????
γλιτώσατε και από τους υπέρογκους μισθούς (που δίνει το κράτος) που δεν δίνεται από την τσέπη σας?
γιατί τόση κλαψομουνίαση????

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
Συνηθως το 13 απεργει ενω τα αλλα 23 του μετρο πληρωνοναι κανονικα.

Πολλοι εργαζομενοι ομως σημερα εχασαν το μεροκαματο αφου δεν μπορεσαν να μετακινηθουν εκει που ηθελαν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom