Νέα

Το ΠΑ.Μ.Ε με την απεργία του βάζει λουκέτο σε εταιρία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα petroskonstantinou17
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 996
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Εγω το εκανα :rockon:

Δεν λεω μαλακιες, προτεινα μοιρασια των ποσοστων ισομερως στα 5 ατομα που εργαζονται στην εταιρια. Ολοι αρνηθηκαν πανικοβλητοι

Εκει τους σιχαθηκα ρε πουστη μου, μετα λεει ο σεβαλιε για αφεντικα και οτι δεν υπαρχουν σκλαβοι...

Υποψιν δεν χρωσταω μια...

Μα πως φαίνεται ότι είσαι μαύρη αντίδραση. Έπρεπε να πεις ισομερώς τα κέρδη

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Λες να δούμε κανά hostile takeover από την ceo Αλέκα;

Ε όχι και τέικοβερ καμαράντεν. Κοινωνικοποίηση του πληροφοριακού και επικοινωνιακού κεφαλαίου προς όφελος της εργατικής τάξης και των αγώνων της.

Επισκέπτης
Εγω το εκανα :rockon:

Δεν λεω μαλακιες, προτεινα μοιρασια των ποσοστων ισομερως στα 5 ατομα που εργαζονται στην εταιρια. Ολοι αρνηθηκαν πανικοβλητοι

Εκει τους σιχαθηκα ρε πουστη μου, μετα λεει ο σεβαλιε για αφεντικα και οτι δεν υπαρχουν σκλαβοι...

Υποψιν δεν χρωσταω μια...
Είναι επειδή η λειτουργία της διέπεται από καπιταλιστικές αρχές,στον σοσιαλισμό θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. :sunglasses:
(μεταξύ αστείου κ σοβαρού ισχύει).

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ε όχι και τέικοβερ καμαράντεν. Κοινωνικοποίηση του πληροφοριακού και επικοινωνιακού κεφαλαίου προς όφελος της εργατικής τάξης και των αγώνων της.

Αφού ξέρεις ότι δεν τα μιλάω καλά τα καλιαρντα φον Στρητ!  :2funny: Προτιμώ τα μανατζερίστικα αλά τομκατ.
Λες αν αγοράσει (σόρυ, λάθος, κοινωνικοποιήσει εννοούσα) την ελευθεροτυπία η αλέκα να βάλει τους εργαζομένους να γίνουν υποχρεωτικά μέλη του κόμματος, να αποκηρύξουν τον αριστερισμό και να δίνουν το 1/4 του μισθού τους στο κομματικό ταμείο;

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Μα πώς φαίνεται ότι είσαι μαύρη αντίδραση. Έπρεπε να πεις ισομερώς τα κέρδη

Ειμαι σιγουρος οτι σε 2-3 μηνες θα πλάκωνοντουσαν μεταξυ τους γιατι το ισομερως θα ηταν αδικο, και καποιος θα θελε περισσοτερα...

Είναι επειδή η λειτουργία της διέπεται από καπιταλιστικές αρχές,στον σοσιαλισμό θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. :sunglasses:
(μεταξύ αστείου κ σοβαρού ισχύει).

ρε τι ειναι αυτα που λες? :2funny: :2funny: :2funny:

Ντιρλα εισαι? :birdman:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Αφού ξέρεις ότι δεν τα μιλάω καλά τα καλιαρντα φον Στρητ!  :2funny: Προτιμώ τα μανατζερίστικα αλά τομκατ.
Λες αν αγοράσει (σόρυ, λάθος, κοινωνικοποιήσει εννοούσα) την ελευθεροτυπία η αλέκα να βάλει τους εργαζομένους να γίνουν υποχρεωτικά μέλη του κόμματος, να αποκηρύξουν τον αριστερισμό και να δίνουν το 1/4 του μισθού τους στο κομματικό ταμείο;

:rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
ρε τι ειναι αυτα που λες? :2funny: :2funny: :2funny:

Ντιρλα εισαι? :birdman:
Γιατί ψέμματα είναι;;;

Αν τινάξεις το μαγαζί σου στον αέρα κ εφόσον δεν είσαι πολιτικός ή κάποιο πρόσωπο μέσα στα πράγματα πας φυλακή για χρέη.

Γιατί να ρισκάρουν οι υπάλληλοι,μαλάκες είναι;;;
Καλός είναι ο βασικός χωρίς ρίσκο..... :cheesy:

Στα σοσιαλιστικά κράτη δεν υπήρχε η περίπτωση φυλάκισης για χρέη(για κομματική-αταξική πειθαρχία μόνο). :sunglasses:

Άντε αφού πάει που πάει στον χαβαλέ δείτε κ αυτό:

(πολύ πλάκα λέμε :2funny: :2funny:)

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Γιατί να ρισκάρουν οι υπάλληλοι,μαλάκες είναι;;;
Καλός είναι ο βασικός χωρίς ρίσκο..... :cheesy:

Εσυ να τα βλεπεις αυτα που αριστεριζεις :birdman:

Και εγω πριν ανοιξω την εταιρια τα ιδια ελεγα περι αφεντικων :headbang:

Και δεν ειναι βασικος αλλα αρκετα παραπανω :birdman: Και κινητα και βενζινες και 2 αυτοκινητα :headbang:

Η Ελληνικη νομοθεσια σε βαζει μεσα μονο για απατη εις βαρος δημοσιου. Για χρεη στο δημοσιο που εχει μη φυσικο προσωπο παιρνουν απο τον διαχειριστη και τα σωβρακα (απο ΕΠΕ και πανω). Για χρεη σε ιδιωτες σε αυτες τις εταιριες αν κανονιασεις εχεις ευθυνη για ποσο ισο με το μετοχικο κεφαλαιο, πουτσες μπλε δηλαδη. Αυτα τουλαχιστον μου ταχε πει ο δικηγορος οταν ανοιξα, να χτυπησω ξυλο δεν τα εχω δει και ουτε θελω

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Αφού ξέρεις ότι δεν τα μιλάω καλά τα καλιαρντα φον Στρητ!  :2funny: Προτιμώ τα μανατζερίστικα αλά τομκατ.

εεεελα ρε φασιστακιι  :rockon: :rockon: :rockon:

παρε αβαταρ σενιο
URL]]

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Παραδεχεσαι λοιπον οτι εσυ βαζεις ταμπελες και κρινεις τους παντες με βαση τον τιτλο που του δινει η κοινωνια και οχι με βαση τη συμπεριφορα τους..

Ναι. Γιατί κάποια πράγματα είναι αντικειμενικά και κάποια υποκειμενικά

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
Αναρωτιεμαι γιατι δεν γουσταρετε την καθημερινη οπερεττα που δινει ο μπουμπουκος στο κομμα του κολοτουμπα ?

αισχος σας

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Ναι. Γιατί κάποια πράγματα είναι αντικειμενικά και κάποια υποκειμενικά
φυσικα για να κρινουμε οπως μας συμφερει.αντικειμενικα οταν εχουμε δικιο υποκειμενικα οταν μας στριμωχνουν...γεια σου ρε φιντελ :2funny: :2funny: :2funny:

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
φυσικα για να κρινουμε οπως μας συμφερει.αντικειμενικα οταν εχουμε δικιο υποκειμενικα οταν μας στριμωχνουν...γεια σου ρε φιντελ :2funny: :2funny: :2funny:
Μα δεν καταλαβες, αντικειμενικα ειναι οσα πιστευουμε εμεις οτι ειναι σωστα.
Υποκειμενικα ειναι οσα πιστευουμε ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΛΑΘΟΣ!.-

Επισκέπτης
Μα δεν καταλαβες, αντικειμενικα ειναι οσα πιστευουμε εμεις οτι ειναι σωστα.
Υποκειμενικα ειναι οσα πιστευουμε ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΛΑΘΟΣ!.-
Και γω παίρνω ναρκωτικά που κ που αλλά εσύ ρε μαλάκα το παράχεσες!!!

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
περα απο την πλακα λες την γνωμη σου.οκ ολοι μας εχουμε.απο εκει και περα το θεωρω χασιμο χρονου να προσπαθεις να αποδειξεις σε καποιον που εχεις μια αντιπαραθεση οταν οδηγεισαι σε ατερμονη συζητηση οτι εσυ και καλα εχεις δικιο.αποκλειεται ολοι να συμφωνησουν μαζι σου.ακομα και στο πιο απλο πραγμα θα δεις καποιους με σχετικα λογικα επιχειρηματα να μην το δεχονται.οποετ γνωμη μου να μη παρεξηγηθω ειναι να μην ξημεροβραδιαζεσαι οταν ξερεις οτι ο αλλος δεν προκειται να δεχτει τιποτα απο οσα λες οπως και να χει η ετσι δειχνει με επιμονο τροπο.αυτο ισχυει για ολους ειτε χαρακτηριζονται απο τοπυς εαυτους ηα λλους ως αριστεροι ειτε ως δεξιοι ειτε ως σεντερ μπακ ειτε ως σεντερ φορ ειτε ως εραστες ειτε ως οπαδοι της θεωριας του λιλα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom