Νέα

Το ΠΑ.Μ.Ε με την απεργία του βάζει λουκέτο σε εταιρία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα petroskonstantinou17
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 996
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Τρίκαρδε για πες μας ρε για τις χρυσές λίρες και άσε τα επαναστατικά!
Σε παρακολουθώ στο σχετικό θρεντ, το κατέχεις το θέμα.
Έχω κι εγώ καμιά χιλιάδα κομμάτια. Καλά πάνε. Και κάποια μετοχικά σε χρυσό έχω. Αυτά δεν πάνε καλά τελευταία, αλλά θα γυρίσουν, που θα πάει; 

Αλήθεια τις δικές σου τις αγόρασες ή είναι κληρονομιά από τον παππού σου που ήταν στον ΕΛΑΣ και τις έστελναν οι (μετέπειτα κατακτητές) Εγγλέζοι;  ;) ;) ;)

Τις κληρονόμισα από εναν Θείο κουμουνιστοφάγο (τοχω πει πολλες φορές)

Αλλά τι σχέσει εχουν οι λίρες μου με τις μαλακιες που γραφεται βρε φασιστάκια

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
το θεμα ειναι ποιος θα φερει το ΠΑΜΕ εξω απο την τυποεκδοτικη για να σταματησουν την απολυσεις τψν εργαζομενoys?

Gianeva, μπορεις να προσπαθησεις να τους βαλεις μυαλό...γιατι κουραστηκα να μιλαω με 3 μουρλο-μαρξιστες.... :2funny:

Ζήτα στους συναδελφου σου να σε προστατεψουν ΚΟΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑ

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Ρε συ Πετρο,γιατι δεν κολλατε αφισες να πουμε?

Το τελευταιο αναρχικο γκρουπουσκουλο μπορει να κολλαει αφισσες παντου,Αθηνα,Δαφνη,Νεο Κοσμο καλη ωρα...Εσεις γιατι οχι?

το θεμα ειναι που βρισκουν τα λεφτα τα γκρουπουσκουλα και κολανε αφισες σε ολη την αθηνα?

Εμεις του πορους μας του διαθετουμε αλλιως...

Prosklisi_01.jpg

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Στελνει τα assets στο εξωτερικο να 'ουμ.

Και αφηνει Πετρους και Φυληςυχους να μιλανε για"το καλο της πατριδας"και"δε μας χωριζει τιποτε".

Η middle uper class στέλνει τα assets στο εξωτερικό παίχτη. Το πραγματικά μεγάλο κεφάλαιο πάει τις ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ του στο εξωτερικό και φιάχνει εκεί εργοστάσια.
Έχει διαφορά...

Τώρα εγώ είμαι τόσο κορόιδο που μέχρι το Ελληνικό Δημόσιο έχω δανείσει, αγοράζοντας ομόλογο των 100 που τώρα αποτιμάται στα 49!!

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
το θεμα ειναι που βρισκουν τα λεφτα τα γκρουπουσκουλα και κολανε αφισες σε ολη την αθηνα?

Εμεις του πορους μας του διαθετουμε αλλιως...

Prosklisi_01.jpg

:fuck2: :knockinb: ΚΑΤΙ ΠΟΥΣΤΡΟΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΑς ΤΑ ΔΕΊΝΟΥΝ

Μας τα ακουμπάτε για να σας  :knockinb:

Επισκέπτης
Η middle uper class στέλνει τα assets στο εξωτερικό παίχτη. Το πραγματικά μεγάλο κεφάλαιο πάει τις ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ του στο εξωτερικό και φιάχνει εκεί εργοστάσια.
Έχει διαφορά...
Το πιο ωραιο ειναι οταν τυποι σαν αυτους που περιγραφεις το παιζουν και εθνικοευαισθητα...
Τώρα εγώ είμαι τόσο κορόιδο που μέχρι το Ελληνικό Δημόσιο έχω δανείσει, αγοράζοντας ομόλογο των 100 που τώρα αποτιμάται στα 49!!
Το ιδιο επαθαν και οι ταξιτζηδες και δεν πολυγινεται θεμα,λοιπον?

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Τις κληρονόμισα από εναν Θείο κουμουνιστοφάγο (τοχω πει πολλες φορές)

Αλλά τι σχέσει εχουν οι λίρες μου με τις μαλακιες που γραφεται βρε φασιστάκια

Α! Ο κουμμουνιστοφάγος θείος κακός, αλλά οι λίρες του καλές, ε;;
Άμα μιλάω για βολεμένους επαναστάτες κάτι ξέρω.

Παρεπιπτόντως δεν είμαι φασιστάκι (ρώτα και τον Βεντουζάτορα που με "βρίζει" αστό δημοκράτη που λέω κακά λόγια για την Χούντα του) αλλά αν σε βολεύει έτσι, μην σου χαλάσω το χατήρι...

Επισκέπτης
Το θεμα ειναι οτι το κομμα σας αποτελειται απο κατι τελειωμενα χουφταλα που τη βγαζουν με φαρμακα...Μπορει ο ετοιμοθανατος να βγει για αφισσοκοληση?

Δεν μπορει!

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Ζήτα στους συναδελφου σου να σε προστατεψουν ΚΟΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑ

μηπως με πληρωνεις να ειμαι ψυχολογος σου 24/7?

ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΕΛΟΥΣ....

[URL unfurl="true"]http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/07/32_29.html[/url]

Ε,ε,ε Αλληλέγγυοι ΤΡΕΧΑΤΕ, Για το "ψωμάκι" του ο καημένος είχε οπλοστάσιο σε σπίτι 32 χρονου Αλβανού στον Άγιο Παντελεήμονα

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Παρεπιπτόντως δεν είμαι φασιστάκι (ρώτα και τον Βεντουζάτορα που με "βρίζει" αστό δημοκράτη που λέω κακά λόγια για την Χούντα του) αλλά αν σε βολεύει έτσι, μην σου χαλάσω το χατήρι...

Και στρακι εισαι αλλά δεν  το ξερεις.

Ποσα περνεις τον μηνα βρε φασιστα;;;;; ενσημα σου κολάει ο κωλοτουμπας

Το θεμα ειναι οτι το κομμα σας αποτελειται απο κατι τελειωμενα χουφταλα που τη βγαζουν με φαρμακα...Μπορει ο ετοιμοθανατος να βγει για αφισσοκοληση?

Δεν μπορει!

Ο ΛΕΜΟΝΙΔΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΣΕ ΑΦΙΣΣΟΚΟΛΗΣΗ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166

[URL unfurl="true"]http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/07/32_29.html[/url]

Ε,ε,ε Αλληλέγγυοι ΤΡΕΧΑΤΕ, Για το "ψωμάκι" του ο καημένος είχε οπλοστάσιο σε σπίτι 32 χρονου Αλβανού στον Άγιο Παντελεήμονα

Εσυ μιλησες για τρελούς :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Βρε τρομπα παψε τους γκεμπελισμούς σου, δεν πουλάνε

Επισκέπτης

Ο Αλβανός τώρα πού κολλάει;;;; :2funny:

Ρε Πετράκη άνοιξε άλλο θέμα για άλλη προπαγάνδα,όχι όλα εδώ χύμα,καμία οργάνωση πια δεν έχετε;;;; :2funny:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Το πιο ωραιο ειναι οταν τυποι σαν αυτους που περιγραφεις το παιζουν και εθνικοευαισθητα...

Το ιδιο επαθαν και οι ταξιτζηδες και δεν πολυγινεται θεμα,λοιπον?

Ποιος μωρέ να το παίξει εθνικοευαίσθητος; Για την Κόκα κόλα και την Πιρέλι σου έλεγα.

Κατά τα άλλα εγώ δεν το πολυκάνω θέμα (οι ταξιτζήδες το έκαναν! ;) ;)), απλά το ανέφερα.
Έτσι κι αλλιώς ο επενδυτικός μου ορίζοντας είναι μεγαλύτερος από τον βιολογικό. Αλλιώς τα έχω κανονίσει έτσι που πρώτα θα πεθάνω και μετά θα φτωχύνω!

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Ο Αλβανός τώρα πού κολλάει;;;; :2funny:

Ρε Πετράκη άνοιξε άλλο θέμα για άλλη προπαγάνδα,όχι όλα εδώ χύμα,καμία οργάνωση πια δεν έχετε;;;; :2funny:

Αν εισαι εμισθος προπαγανδιστης όπως ο Πετράκης οι κλωνοι και οι θαυμαστέ του, στερήσε φαντασία.

Χωρίς φαντασία δεν υπάρχει οργάνωση και όραμα.

Ο Καρατζαφυρερ ειναι Ο ΑΡΧΗΓΟΣ

Επισκέπτης
Οριστε ρε παπαζολη,το κλασσικο κολπο.

Λεει κακα λογια για τη Χουντα,και στενοχωριεται ο ραφμαν...Ε,και?

Η Χουντα τελειωσε πριν σχεδον σαραντα χρονια,αυτο δεν λεει τιποτε για το ΣΗΜΕΡΑ.

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66

Δεν μπορει!

[URL unfurl="true"]http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/07/5_28.html[/url]

ΒΟΥΛΗ. Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος : 5 ΤΡΙΣ ΚΥΒΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Αντι να κανετε καμια πορεια πως το κρατος θα βγαλει κανα φραγκο για να δωσει αυξησεις σε εργαζομενους....την πεφτετε σε μια εταιρια 90 ατομων....

Ωραιο το παραμυθι οτι η δεξια δεν εχει νεολαια αλλα πανεπιστημια πρωτη ειμαστε...

Και εαν βγουμε και γινουν επισοδεια, ποιος που εγγυαται οτι τα αριστερα ΜΜΕ δεν θα μιλανε για ελληνες "νορβηγους"? Πρωτα στηνεις ενα μηχανισμο και μετα κινεισαι..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom