Επισκέπτης
Ο Κορυζής δεν είπε το Όχι;;;
Ο Κορυζής δεν είπε το Όχι;;;
Ο Κορύζης,ο Μεταξάς ή κάποιος τρίτος καμία σημασία δεν έχει.Ο Κορυζής δεν είπε το Όχι;;;
τυπε να σου γνωρισω τον αβραμη.....plaka μας κανεις?
plaka μας κανεις?
αυτο τραγουδουσαμε στο δημοτικο εμεις
Το ΟΧΙ το είπαν οι Ελληνες στους φασίστες και αυτό που δεν καταλαβαίνω γιατί εσείς τα φασισταριά γιορτάζεται αυτή την ημέρα;
Από τηην μία ``ζήτω η 28η`` και από την άλλη θαυμαστές του χιτλερ και του μπενίτο, η παράνοια σε όλο της το μεγαλείο...
Το ΟΧΙ το είπαν οι Ελληνες στους φασίστες και αυτό που δεν καταλαβαίνω γιατί εσείς τα φασισταριά γιορτάζεται αυτή την ημέρα;
Από τηην μία ``ζήτω η 28η`` και από την άλλη θαυμαστές του χιτλερ και του μπενίτο, η παράνοια σε όλο της το μεγαλείο...
Δίκιο είχε,δίκιο,τι απαράδεκτοι εθνικισμοί είναι αυτοί!!!το 1998 η κόρη μου ήταν στην τρίτη δημοτικού (σε δημόσιο σχολείο βεβαίως διότι αν και υπέρμαχος της ιδιωτικής οικονομίας στο θέμα παιδεία και ειδικά στο θέμα πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκαπίδευσης είμαι και θ είμαι απόλυτος υπέρ της δημόσιας εκπαίδευσης)... σαν καλός μαλάκας που ήμουν ήμουν και γραμματέας του συλλόγου γονέων..
παραμονες της 28 Οκτωβρίου που λέτε ήρθε η κόρη μου σπίτι φέρνοντας μαζί της μια φωτοτυπία με τα τραγούδια που θα τραγουδούσαν στην σχολική γιορτή. .ενα από αυτά ήταν της ΒΕΜΠΟ αυτό που έλεγε σε ένα στίχο "και σύ και η Ιταλία η πατρίδα σου η γελοία".. διαβάζοντας λοιπόν του στίχους βλέπω ότι γράφει τον συγκεκριμένο στίχο ώς "και σύ και πατρίδα σου η φασιστική Ιταλία".. μπα λέω λάθος θα έγινε και λέω στο παιδί μου το σωστό..
την άλλη μέρα πήγα την κόρη μου (και τον γιό μου) στο σχολείο και βρήκα τον δάσκαλο (κατα τύχη) και του είπα "ρε σύ λάθος έγραψες τους στίχους" και μου απάντησε
"οχι κύριε ΑΑ έτσι μας τους έχουν δώσει από την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση.. λένε ότι δεν πρέπει πλέον να αναφερόμαστε με τετοιους χαρκατηρισμούς"
"βρε καλέ μου βρε χρυσέ μου"
"αυτές τις εντολές και οδηγίες έχω"
τα παίρνω στο κρανίο και βουρ στο γραφείο πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης της Νομαρχίας .. ζητώ τον διευθυντή (Γιαννακός το όνομα) μου λένε ότι θα πρέπει να κλείσω ραντεβού, της λέω αντε γαμίσου και φώανξε μου τον μαλάκα μην του γαμίσω ότι έχει και δεν έχει.. βγαίνει ο τύπος έξω συστήνομαι (1.65 ο τύπος, 1.95 εγώ και 11 χρόνια νεωτερος ήτοι 42 ετών) και του λέω
"τι σκατά μαθαίνετε ρε σείς στα παιδιά?"
"ακου να σου πω μου λέει πάψε να είσαι εθνικιστής γιατί αυτά τα εθνικιστικά που ξέρατε να τα ξεχάσετε.. έχουμε φίλους και συμμάχους"
το γαμωσταυρίδι μου ακούστηκε μέχρι το ισόγειο (4ος όροφος).. αν ανοίξετε την καθημερινή της εποχής θα δείτε σχετικές επιστολές μου...
το κέρατο μου γαμώτο αναρχοάπλυτοι.. την ΙΣΤΟΡΙΑ δεν θα την αλλάξετε ρε γαμώ το κέρατο σας...
Να τον κάνεις πεθερό σου δεν είναι ότι καλύτερο μπορεί να σου συμβεί πιστεψέ με!!!Τραμουντάνα θα μου γνωρίσεις την κόρη σου;
οι πραγματικοί κομουνιστές - γιατί οι περισσότεροι είναι γιαλαντζί- δεν γιορτάζουν, είναι άθεοι...Ἐν τοιάυτῃ περιπτώσει οἱ κομμουνισταὶ δὲν θὰ ἔπρεπε νὰ ἑορτάζωσι τὰ Χριστούγεννα καὶ τὸ Πᾶσχα.
Πώς γίνεται να μην γιορτάσεις το Πάσχα;;;οι πραγματικοί κομουνιστές - γιατί οι περισσότεροι είναι γιαλαντζί- δεν γιορτάζουν, είναι άθεοι...
Εἶναι ἀνιμισταί. Λατρεύουσι τὸ λείψανον τοῦ παρανοϊκοῦ ἀνθρωπίσκου τὸ ὁποῖον εὑρίσκεται τεταριχευμένον εἰς τὴν ἐρυθρὰν πλατείαν, τὴν καρδίαν τοῦ Ἀσιατικοῦ δεσποτισμοῦ.οι πραγματικοί κομουνιστές - γιατί οι περισσότεροι είναι γιαλαντζί- δεν γιορτάζουν, είναι άθεοι...
άλλο αυτό...Εἶναι ἀνιμισταί. Λατρεύουσι τὸ λείψανον τοῦ παρανοϊκοῦ ἀνθρωπίσκου τὸ ὁποῖον εὑρίσκεται τεταριχευμένον εἰς τὴν ἐρυθρὰν πλατείαν, τὴν καρδίαν τοῦ Ἀσιατικοῦ δεσποτισμοῦ.
Κατάλαβες βλέπω,εύγε!!!άλλο αυτό...
το ``ἀνιμισταί`` με δυσκόλεψε, τα άλλα είναι εύκολα...Κατάλαβες βλέπω,εύγε!!!
τωρα ειτε μας αρεσει ειτε οχι ενας φασιστας ειπε οχι σε εναν αλλον φασιστα....ας οψεται η αγγλοφιλη βασιλεια μας....μπερδευτηκατε;