Νέα

Το "Όχι" των Ελλήνων που άλλαξε την ιστορία

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα petroskonstantinou17
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 616
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Μηνύματα
5.818
Like
5
Πόντοι
66



scan0009.jpg


•Η 28η Οκτωβρίου 1940 στάθηκε αφετηρία της ήττας του Χίτλερ

Η 28η Οκτωβρίου 1940, όταν σχεδόν ολόκληρη η Ευρώπη είχε υποταγεί στον Χίτλερ και η Σοβιετική Ένωση ήταν σύμμαχος της Γερμανίας, η Ελλάδα μόνη στην Ευρώπη, δέχθηκε επίθεση από την Φασιστική Ιταλία την οποία και νίκησε.Εάν η Ελλάδα ήττατο ή παρεδίδετο, με δεδομένο το ότι όλες......... οι Βαλκανικές χώρες είχαν θετική επαφή με τον Χίτλερ, ο Λίβανος και η Συρία ήταν υπό την κατοχή της Γαλλίας του Βισύ και το Ιράκ είχε φιλογερμανικές τάσεις, ο Άξονας θα κέρδιζε τον Πόλεμο, όπως δήλωσαν τότε Άγγλοι Υπουργοί και Στρατιωτικοί ηγέτες.

Η Ελληνική νίκη επί της Ιταλίας, ήταν η πρώτη νίκη κατά του Άξονα και έδωσε ελπίδες στους καταπτοημένους λαούς από τη ναζιστική κυριαρχία, απέτρεψε τον Χίτλερ να καταλάβει το Γιβραλτάρ, διότι ο Φράνκο μετά τη νίκη των Ελλήνων, αρνήθηκε παραχωρήσεις στον Χίτλερ. Η νίκη αυτή κατά του Άξονα ανάγκασε τον Χίτλερ, για να βοηθήσει τον Μουσολίνι, να επιτεθεί κατά της Ελλάδας, μετά από σύμφωνο γνώμη και του Στάλιν. Παράλληλα επιτέθηκε και κατά της Γιουγκοσλαβίας, διότι την 27-3-1941 ο Γιουγκοσλαβικός Στρατός ανέτρεψε την Κυβέρνηση του, η οποία την 25-3-1941 είχε συνάψει Σύμφωνο φιλίας με τον Χίτλερ.

Ιταλία και Γερμανία χρειάστηκαν συνολικά 7 μηνές γιά να καταλάβουν την Ελλάδα. Έτσι ο Χίτλερ αναγκάστηκε να αναβάλει την επίθεση της κατά της Σοβιετικής Ενώσεως κατά 6 εβδομάδες, με συνέπεια τις αρχικές σαρωτικές νίκες του, να διαδεχθεί η δεινή ήττα του στο Ανατολικό Μέτωπο, που αποτέλεσε αφετηρία της ήττας της Γερμανίας στην Ευρώπη. Άμεση επιβεβαίωση αυτών των συνεπειών αποτελεί η δήλωση του Χίτλερ, τόσο στην γνωστή κινηματογραφίστρια φίλη του Leni Riefenstahl το 1943, όσο και η ομολογία του στην Πολιτική του Διαθήκη το 1945 ότι: «Η κήρυξη του Πολέμου στην Ελλάδα από την Ιταλία, υπήρξε καταστροφική για την Γερμανία. Αν οι Ιταλοί δεν είχαν επιτεθεί στην Ελλάδα και δεν χρειάζονταν τη βοήθεια μας, ο πόλεμος θα είχε πάρει διαφορετική τροπή. Θα είχαμε προλάβει να κατακτήσουμε το Λένινγκραντ και τη Μόσχα, πριν μας πιάσει το ρωσικό ψύχος».

Ο Πρόεδρος των Η.Π.Α., Φραγκλίνος Ρούζβελτ, δήλωσε τότε: «Όταν οι ανδρείοι άνδρες έχασαν το θάρρος τους, ο Ελληνικός λαός τόλμησε να προκαλέσει το ανίκητο μηχανοκίνητο Γερμανικό τέρας, προτάσσοντας την υπερήφανη αυτού ιδέα της ελευθερίας».Αν το υπερήφανο «ΟΧΙ», που κατέπληξε ολόκληρο τον κόσμο, υπήρξε ο πρώτος φραγμός στην νικηφόρο πορεία του Άξονα, η αντίσταση των Ελλήνων στα Οχυρά της Μακεδονίας τον Απρίλιο του 1941, αποτέλεσε την πρώτη δοκιμασία κατά της αλαζονείας του Χίτλερ. Οι μαχητές των Οχυρών με τον ηρωϊσμό και την αυτοθυσία τους απέκρουαν αλλεπάλληλες λυσσώδης επιθέσεις των έκπληκτων Γερμανών. Όταν παραδόθηκαν, κατόπιν εντολής της Στρατιάς, οι Γερμανοί παρουσίαζαν όπλα στους εξερχομένους των Οχυρών και η Γερμανική σημαία ανυψώνετο μόνον, όταν εχάνετο και ο τελευταίος Έλληνας στρατιώτης στον ορίζοντα. Η ηρωική αντίσταση των υπερασπιστών των Οχυρών, απομυθοποίησε το αήττητο του Γερμανικού Στρατού και έδωσε θάρρος και ελπίδες στον ελεύθερο κόσμο. Επίσης η θρυλική μάχη της Κρήτης συνετέλεσε, ώστε να βραδύνει η εναντίον της Ρωσίας γερμανική επίθεση.

Ο Χίτλερ ομιλώντας στο Ράιχσταγκ τον Μάιο του 1941 είπε: «Από όλους τους στρατούς που αντιμετωπίσαμε μόνο ο Έλληνας στρατιώτης πολέμησε με ηρωισμό και αυτοθυσία και παραδόθηκε μόνο ήταν η αντίσταση ήταν μάταια». Ο δε Γερμανός Στρατάρχης Κάϊτελ δήλωσε το 1945 στη Δίκη της Νυρεμβέργης: «Η αναπάντεχη και ισχυρή αντίσταση των Ελλήνων επιβράδυνε κατά δύο και πλέον ζωτικούς μήνες την επίθεσή μας κατά της Ρωσίας. Αν δεν είχαμε τη μεγάλη αυτή καθυστέρηση, άλλη θα ήταν η έκβαση του πολέμου στο Ανατολικό Μέτωπο και γενικά του Πολέμου και άλλοι θα ήσαν σήμερα κατηγορούμενοι».Ο Αλεξάντερ, πρώτος Λόρδος του Βρετανικού Ναυαρχείου, στις 28-10-1941 επισήμανε: «Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι η Ελλάδα ανέτρεψε το σύνολο των σχεδίων της Γερμανίας και την εξανάγκασε να αναβάλει για έξι εβδομάδες την επίθεση κατά της Ρωσίας. Διερωτόμαστε ποια θα ήταν η θέση της Σοβιετικής Ένωσης χωρίς την Ελλάδα».

Ο Ήντεν, Υπουργός Εξωτερικών της Μεγάλης Βρετανίας (ο αρμοδιότερος εκ των συμμάχων την περίοδο εκείνη) τόνιζε στις 24 Σεπτεμβρίου 1942: «Ασχέτως προς το τι θα πουν οι ιστορικοί του μέλλοντος, εκείνο το οποίο μπορούμε να πούμε εμείς από τώρα, είναι ότι η Ελλάδα πρώτη έδωσε αλησμόνητο μάθημα στον Μουσολίνι, ότι αυτή υπήρξε η αφορμή της εθνικής Επανάστασης εναντίον του Άξονα στη Γιουγκοσλαβία, ότι αυτή, με τη μικρή βοήθεια, που σταθήκαμε τότε ικανοί να της δώσουμε, κράτησε τους Γερμανούς στο Ηπειρωτικό έδαφος και στην Κρήτη επί έξι εβδομάδες, ότι αυτή ανέτρεψε τη χρονολογική σειρά όλων των σχεδίων του Γερμανικού Επιτελείου και έτσι έφερε ριζική μεταβολή στις εκστρατείες του και ίσως στην όλη πορεία του πολέμου...».Ο Ρ/Σ της Μόσχας το 1942, την επέτειο της εισόδου των Γερμανών στην Αθήνα, μετέδωσε: «Άοπλοι πολεμήσατε πάνοπλους και νικήσατε. Μικροί εναντίον μεγάλων και υπερισχύσατε. Δεν μπορούσε να γίνει αλλιώς, διότι είστε Έλληνες. Οι Ρώσοι ως άνθρωποι κερδίσαμε χρόνο χάριν στην αντίσταση σας για να αμυνθούμε. Σας ευχαριστούμε».

Τα κείμενα της Ιστορίας του Μεγάλου Πολέμου της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών, Έκδοση 1955 (Σελίδα 42) αναφέρουν: «Όμως η επίθεση στη Σοβιετική Ένωση, που είχε ορισθεί για την 15η Μαϊου 1941 καθυστέρησε από απρόβλεπτα για τους Φασίστες γεγονότα. Ο ολιγάριθμος αλλά ηρωϊκός Ελληνικός λαός αντιστάθηκε τόσο αποφασιστικά στην εισβολή του Ιταλικού Φασισμού, ώστε ο Μουσολίνι αναγκάστηκε να ζητήσει τη βοήθεια του Χίτλερ. Την Άνοιξη του 1941 οι ηγέτες της Φασιστικής Γερμανίας έριξαν τα στρατεύματά τους στην Ελλάδα».


Το 1942 ο Γάλλος Pierre Bourdan ομιλώντας στο BBC είπε: «Με την πάροδο του χρόνου θα φανεί ότι μετά την απόφαση της Αγγλίας του 1940, ήταν η ανδρεία του Ελληνικού λαού που συνέβαλε περισσότερο στο να σωθεί ο ευρωπαϊκός πολιτισμός, ο δημιουργημένος από τον ίδιο αυτό λαό πριν από 2.400 χρόνια. Πρέπει να το σκέπτονται αυτό όταν θα διαμορφώσουν την Ευρώπη. Κάθε αχαριστία στην Ελλάδα θα ισοδυναμούσε με προδοσία προς την Ευρώπη».Απόδημοι Έλληνες, με αφορμή την 70 επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 έχουν και πάλι κάνει γραπτή έκκληση στο Υπουργείο Εθνικής Αμύνης, όπως έχουν ήδη κάνει πολλές φορές τα προηγούμενα χρόνια, γιά την έκδοση συνοπτικής «ΛΕΥΚΗΣ ΒΙΒΛΟΥ», που να περιλαμβάνει άγνωστα σε πολλούς αλλά σημαντικά ιστορικά γεγονότα, από τα οποία να αναδεικνύεται η μεγάλη Ελληνική συμβολή στη Συμμαχική Νίκη στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, για την ενημέρωση όλων των νεωτέρων, σε κάθε γωνιά της γης.

Επειδή κυκλοφορούν και βιβλία που υποβαθμίζουν τον ρόλο της Ελλάδος στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και έζησα σε συνέδριο των Προέδρων της Ιστορίας Στρατού Γερμανό Σύνεδρο να ισχυρίζεται ότι η συμβολή της Ελλάδας δεν έπαιξε αποφασιστικό ρόλο, κάτι που όλοι αντέκρουσαν, θα πρέπει αυτή η Λευκή Βίβλος να μεταφραστεί στις βασικές ξένες γλώσσες και να διανεμηθεί παντού. Επίσης να κυκλοφορήσει σε CD και DVD. Οι Έλληνες του εξωτερικού και οι Έλληνες εκπρόσωποι στο ΝΑΤΟ και στην ΕΕ θα αισθάνονται υπερήφανοι.

Νίκος Μάρτης

Πρώην Υπουργός και βετεράνος του Β΄ ΠΠ
ΥΓ: Τότε οι Έλληνες απάντησαν με το ιστορικό πλέον "Όχι" στην κατοχή της χώρας από την Γερμανία. Σήμερα, οι "Παπανδρέλληνες" έχουν παραδώσει γη και ύδωρ στους νέους κατακτητές. Η ιστορία γράφει, δεν παραγράφει, αλλά ούτε και ξεγράφει. Και είναι σίγουρο, πως υπάρχει ένα νέο ραντεβού των Ελλήνων με την ιστορία...

Rea
 

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Μηνύματα
15.211
Κριτικές
41
Like
25.606
Πόντοι
17.470
και βγαινουν μετα κατι καραγκιοζηδες και τους δινουμε και βημα!
 

askorp

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Μηνύματα
30
Like
0
Πόντοι
0
Α ρε μαλακιες που διαβαζουμε...
 

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Μηνύματα
6.233
Κριτικές
14
Like
4.605
Πόντοι
3.715
δεν ξέρω αν υπάρχει νέο ραντεβού του νεοέλληνα με την ιστορία κι αυτό γιατί είναι σε τόση αφασία ακόμη. Ζει με τις ενδορφίνες του εγκεφάλου μια στιγμή ευτυχίας πριν το θάνατο.

Μόλις πέσει η πραγματική πείνα (δεν είναι μακρυά η εικόνα), τότε ίσως να ανιληφθεί ότι πρέπει να κάνει κάτι. Εκεί σε αυτή τη στιγμή θα μείνει ακαπέλωτος άραγες; Ή ο όποιος καπηλευτής θα προσπαθήσει να καρπωθεί, να κατευθύνει προς ιδιοτελές όφελος την όποια αντίδραση;

 
OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Μηνύματα
5.818
Like
5
Πόντοι
66
δεν ξέρω αν υπάρχει νέο ραντεβού του νεοέλληνα με την ιστορία κι αυτό γιατί είναι σε τόση αφασία ακόμη. Ζει με τις ενδορφίνες του εγκεφάλου μια στιγμή ευτυχίας πριν το θάνατο.

Μόλις πέσει η πραγματική πείνα (δεν είναι μακρυά η εικόνα), τότε ίσως να ανιληφθεί ότι πρέπει να κάνει κάτι. Εκεί σε αυτή τη στιγμή θα μείνει ακαπέλωτος άραγες; Ή ο όποιος καπηλευτής θα προσπαθήσει να καρπωθεί, να κατευθύνει προς ιδιοτελές όφελος την όποια αντίδραση;

δεν μπορει να δρασεις εαν δεν ξερεις το παρελθον για να το χρησιμοποιησεις για οδηγο του μελλοντος. Εαν σκεφτομαστε μονο την καπηλεια της αντιδρασης, αντιδραση δεν θα υπαρξεις και θα συνεχιζουν να κυβερνουν τα παρακατω λαμογια.

anthos_neolaias.jpg
 

Ferrariman

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2009
Μηνύματα
19
Like
2
Πόντοι
0
και βγαινουν μετα κατι καραγκιοζηδες και τους δινουμε και βημα!


Το οποιο αυτο τρισαθλιο βιντεακι ανεβηκε αρχικα στο σαιτ του αλλου αρχιπαπαρα δημοσιοκαφρου, Σταυρου Θεοδωρακη, που η δουλεια του ειναι να προωθει τα προβληματα του καθε βρωμερου λαθρομεταναστη-κωλογυφτου και ΟΧΙ του Ελληνα πολιτη (που πολλοι ζουν χειροτερα και απο τους λαθρομεταναστες).

Που να ψοφησετε ολοι σας πουλημενα φιλοεβραϊκα καθικια
 

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Μηνύματα
15.106
Like
28
Πόντοι
166
και βγαινουν μετα κατι καραγκιοζηδες και τους δινουμε και βημα!
αν θίξεις με αυτόν τον τρόπο έναν μουσουλμάνο για τον θεό που πιστεύει, ή το κάνεις αυτό σε έναν χριστιανό/βουδιστή μόνο ήπιες αντιδράσεις δεν θα έχεις.
γιατί χρησιμοποιώ τον παραλληλισμό με τις θρησκείες;
επειδή είναι πολύ απλό ο κόσμος να καταλάβει τον όρο της ανεξιθρησκείας.
ζούμε σε έναν πολυπολιτισμικό κόσμο, στον οποίο υπάρχουν εκατοντάδες θρησκείες/αιρέσεις στις οποίες ο κάθε ένας έχει το ελεύθερο να ακολουθήσει όποια θρησκεία θέλει αρκεί να μην "ενοχλεί"/"θίγει" τους γύρω του. αυτό είναι το πιο απλό και το πιο ελεύθερο/δημοκρατικό πράγμα που πρέπει να μάθει ο κάθε άνθρωπος.

στην δικιά μας περίπτωση έχουμε έναν "so called" αναρχικό( ; )/αριστερο( ; ) (όποιο θέλετε διαλέγετε, βάλετε και κάποιον δικό σας προσδιορισμό) ο οποίος καταργεί το αντίστοιχο δικαίωμα που περιγράφεις η ανεξιθρησκεία.
είναι τόσο δύσκολο να γίνει αντιληπτό ότι μπορείς να πιστεύεις ότι θέλεις, είμαστε στο 2010 και δόξα το διάολο μπορούμε να έχουμε την στοιχειώδη εκπαίδευση και δωρεάν(πόσο δωρεάν ανήκει σε άλλο θέμα) ώστε να μπορούμε να κάνουμε τις επιλογές μας.
ο φασισμός καθεαυτός, δεν έχει να κάνει με συγκεκριμένα σύμβολα, εθνικά, θρησκευτικά, εξωγίηνα, αλλά έχει να κάνει με την ανάγκη του ανθρώπου να θέλει να επιβληθεί στους άλλους.
είναι αποδεδειγμένο ότι υπάρχουν άνθρωποι χωρίς πατρίδες, χωρίς γονείς, χωρίς ιστορία, χωρίς σεβασμό προς τους υπόλοιπους(το "χωρίς μπορεί να αντικατασταθεί και με "που δεν θέλουν να έχουν") οι οποίοι αποτελούν τους πλέον πρώτους και άμμεσους εφαρμοστές του φασισμού που νομίζουν ότι παλεύουν.
έχω, διαπροσωπικές σχέσεις και με κκεδες, αναρχικούς, πάππου-προς-πάππου πασόκους, τρέντι νεοδημοκράτες και τέρμα συντηρητικούς, με τους οποίους όχι μόνο χαιρετιόμαστε αλλά βγαίνουμε αρκετά συχνά. το γεγονός ότι αποτελούνται από κάθε είδους ιδεολογικό ορίζοντα δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να συνηπάρχουν σε μια παρέα για πολλά χρόνια, γιατί πολύ απλά ξέρει ο κάθε ένας να σέβεται τον άλλον για τις απόψεις του και για τις επιλογές του. Ξέρει ο κάθε ένας ότι , εφόσον είναι σε μια κοινωνία με την θέλησή του, αν δεν θέλει να είναι μπορείς να πάρει το αεροπλάνο και να φύγει, πρέπει να ενσωματωθεί σε αυτή και να υπακούσει σε κάποιος στοιχειώδης κανόνες και πάνω από όλα ξέρει ότι ο κάθε ένας έχει το δικό του πρότυπο και τρόπο σκέψης και αντλεί δύναμη από διαφορετικά στοιχεία που τον επιρεάζουν στη ζωή.
μετά από αυτή την ανάλυση, η οποία είναι καθαρά προσωπική μου άποψη και ο καταλύτης που με βοηθάει να διακρίνω τους ανθρώπους με βάση την συμπεριφορά/στάση τους στους άλλους ανθρώπου, έχω να παρατηρήσω ότι, δεν χρειάζεται να είσαι εθνικιστής για να είσαι φασίστας, δεν χρειάζεται να κοιμάσαι με την σημαία  αγκαλιά για να είσαι φασίστας, μπορείς να είσαι φασίστας ανεξάρτητα από την ομάδα που θες να συγκαταλέγεσαι.
δεν είμαι σίγουρος γιατί το μοντέλο του αριστερού έχει περάσει ως πιο υγιές από αυτό του δεξιού μιας( για εμένα βρωμάνε το ίδιο), αλλά, μάλλον, επειδή ο περισσότερος απλός λαός έχει στην συνείδησή του την ιδέα της κοινωνίας σαν πατρίδα(πατρίδα δεν είναι η γη, ο ήλιος, τα σύννεφα, οι πέτρες ή τα δέντρα), σε αυτή την "αδυναμία" του απλού λαού βασίστηκαν οι δεξιοί για να κάνουν τα όργιά τους και πέρασε έτσι στην συνείδηση των ανθρώπων.
τώρα θα μου πείτε, ο μάο που "εκτέλεσε" τόσους στο όνομα της "ευλαμπίας"(όπου ευλαμπία, ότι σας εκφράζει, όπως επανάσταση, ελευθερία, etc); χμμμ... έλα ντε..
αλλά πλέον έχει γραφτεί η ιστορία με αυτό το χρώμα μελανιού, κανείς δεν μπορείς να αλλάξει αυτά που γίνανε,
αλλά μπορεί να εφοδιάσει τις επόμενες γενιές με τους σωστούς καταλύτες για να σκέφτονται.....
....αν και στην δικιά μας μικρή κοινωνία(του φόρουμ) τα άρρωστα μυαλά μας το παίζουν ή θεωρύνται από πολλούς υγιή.
αυτό είναι στην δική σας κρίση.
συγνωμη για το μεγάλο κείμενο, αλλά δεν είχα τον χρόνο να γράψω λιγότερα.
 
OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Μηνύματα
5.818
Like
5
Πόντοι
66
Τσολια, συμφωνω μαζι σου....

Η Αριστερα απολαμβανει ασυλια γιατι εχει πιασει ολα τα ποστα (ΜΜΕ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ, και Σχολεια) για αυτο εχει επιβαλλει την ατζεντα της....
 

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Μηνύματα
5.078
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
ασχετο αλλα ωραιο το γιαουρτη
εμ ρε αλλαβανε πηγες να μιλησεις για τα δικαιωματα των μεταναστων
στον αγιο παντελεημωνα
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
ποσο το σκεφτηκες ρε μαγκα?
 

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Μηνύματα
7.642
Like
4
Πόντοι
66
ασχετο αλλα ωραιο το γιαουρτη
εμ ρε αλλαβανε πηγες να μιλησεις για τα δικαιωματα των μεταναστων
στον αγιο παντελεημωνα
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
ποσο το σκεφτηκες ρε μαγκα?

:2funny: :2funny: :2funny:

καλά του εξηγήθηκαν  :cheesy:

θα φαει πολλά  :cheesy: και στραγγιστά  :cheesy:
 

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Μηνύματα
5.078
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny:

καλά του εξηγήθηκαν  :cheesy:

θα φαει πολλά  :cheesy: και στραγγιστά  :cheesy:
ρε φιλε ασχετο πε το τι πιστευεις η οχι
σαν να παει ο καρατζαφερης στα εξαρχεια να μιλησει για τα δικαιωματα του μπατσου
 

panourgos

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Μηνύματα
748
Like
6
Πόντοι
6
Ετσι οπως πανε και οι 300 θα γιαουρτονονται καθηνερινα .....
 

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Μηνύματα
3.590
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
ασχετο αλλα ωραιο το γιαουρτη
εμ ρε αλλαβανε πηγες να μιλησεις για τα δικαιωματα των μεταναστων
στον αγιο παντελεημωνα
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
ποσο το σκεφτηκες ρε μαγκα?

Ετσι ολα στη μάπα ... αφού είχε το θράσος να μιλήσει εκεί για τους μετανάστες όταν έχουν γονατίσει οι κάτοικοι και δεν αντέχουν άλλο.
 

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Μηνύματα
6.478
Like
12
Πόντοι
66
ασχετο αλλα ωραιο το γιαουρτη
εμ ρε αλλαβανε πηγες να μιλησεις για τα δικαιωματα των μεταναστων
στον αγιο παντελεημωνα
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
ποσο το σκεφτηκες ρε μαγκα?
Ψαχνουν για νεους αθλητικους πακιδες
:2funny: :2funny: :2funny:
 

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Μηνύματα
5.078
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Ετσι ολα στη μάπα ... αφού είχε το θράσος να μιλήσει εκεί για τους μετανάστες όταν έχουν γονατίσει οι κάτοικοι και δεν αντέχουν άλλο.
και εβγαινε στη τιβι και ελεγε για φασιστες και διαφορες πιπες
εγω λεω οτι οι περισοτεροι ηταν απλοι κατοικοι
 

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Μηνύματα
6.233
Κριτικές
14
Like
4.605
Πόντοι
3.715
δεν μπορει να δρασεις εαν δεν ξερεις το παρελθον για να το χρησιμοποιησεις για οδηγο του μελλοντος. Εαν σκεφτομαστε μονο την καπηλεια της αντιδρασης, αντιδραση δεν θα υπαρξεις και θα συνεχιζουν να κυβερνουν τα παρακατω λαμογια.

anthos_neolaias.jpg

το παρελθόν που λες θέλει ανακατάκτηση για να φτάσει η αντίληψη στο παρών και να φερει το παρών που θα έρθει, το μέλλον. Επίπονη διαδικασία η οποία ενώ έχει ξεκάθαρο στόχο μεθοδεύεται, παρεκκλίνει, υπονομεύεται συστηματικά από διάφορες παντιέρες και χαρτοκοσμήματα/ μελάνια. Γράφονται βιβλία, πωλούνται αγοραστές συγκινήσεις.

Η αντίδραση έρχεται αφού κατακτήσουμε την εσωτερική γνώση μας βαθειά, επομένως μόλις νιώσουμε αλλυλεγγύη με τον εαυτό μας είναι πιο εύκολο να συμτηχθούν οι επαφές μας, με αντίδραση πλέον από μια ανεξάρτητη, ανεξάρτητη, ανεξάρτητη γειτονιά.

Οχι στους ιταλούς με θυσία αίματος (και σπέρματος...τόσοι απόγονοι χαμένοι), ναι στους απρόσωπους hedgefunders κι άλλους δαίμονες από το Δαγκώνω Νέους Τώρα,... αλλά αναίμακτα.

Με τον παραπάνω συσχετισμό εγώ προσωπικά αντιλαμβάνομαι την απόσταση μνήμης που πρέπει ν' αναπληρώσουμε.

(υπάρχει και η μη βίαιη εκδοχή της εικόνας που πόσταρες και πετυχαίνει διάνα το σκοπό μας)
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom