Νέα

Το Νο 1 Μυστικο της ΔΙΑΙΤΑΣ και τα άλλα μυστικα .

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Κώστας Λαδάκης
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 418
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Τεσπα, κολλημένος δεν ειμαι, αν σε βοηθάει συνέχισέ το, αλλά πέρα απο την καλλιτέρευση ως αίσθηση , μετρήσημα αποτλέσματα έχεις; Δηλ αν έχεις πχ ασθμα, έκανες σπειρομέτρηση και βελτιώθηκες, η το οξυγόνο στο αιμα αντίστοιχα;
Διπλη δισκοπαθεια περασε σε μια βδομαδα χωρις να παω σε γιατρο,μη μου πεις ετυχε γιατι το χω παθει 15 φορες και καταλαβαινω την διαφορα,πυρετος περασε σε 3 ωρες δεν ξαναβγαλα ποτε ιο του ερπητα στα χειλη,δεν κρυολογω,φαινομαι 15 χρονια μικροτερος,καλα εχω και βαβυ φεις,δεν σκανε τα χειλη μου ποτε,θες και αλλα?

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
Διπλη δισκοπαθεια περασε σε μια βδομαδα χωρις να παω σε γιατρο,μη μου πεις ετυχε γιατι το χω παθει 15 φορες και καταλαβαινω την διαφορα,πυρετος περασε σε 3 ωρες δεν ξαναβγαλα ποτε ιο του ερπητα στα χειλη,δεν κρυολογω,φαινομαι 15 χρονια μικροτερος,καλα εχω και βαβυ φεις,δεν σκανε τα χειλη μου ποτε,θες και αλλα?
...και πως τα καταφερνεις ολ αυτα...?

OP
OP
Κ

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686

Αρα ΔΕΝ είσαι γιατρός , όπως δεν είσαι ούτε διατροφολόγος ,ούτε διαιτολόγος .
Πως ξέρεις ότι ήταν "δισκοπάθεια " και δεν οφειλόταν ο πόνος της
μέσης σε άλλη αιτία ?
Για τις παθήσεις της οσφυϊκής μοίρας της σπονδυλικής στήλης
το σχετικό σύγγραμμα έχει 728 σελίδες

41WKZ8KH57L._SL500_AA300_.jpg

Δεν γνωρίζεις ούτε τα βασικά για την λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμού
και έτσι όχι μόνο δεν μπορείς να εκφέρεις  επιστημονική άποψη ,αλλά ούτε
καν ξέρεις για τι μιλάς .

Είσαι ο "πλακατζής " "μικροτσούτσουνος Μαστερ21 ",που δεν έχεις ιδέα για τα θέματα υγείας
και καλό θα είναι να μην σπαμάρεις .

Το θέμα της διατροφής είναι πολύ σημαντικό και δύσκολο θέμα ,για
να κάνουν πλάκα και τους γνώστες οι απόφοιτοι τεχνικών λυκείων όπως εσύ .

OP
OP
Κ

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686
Μικροτσούτσουνε Μαστερ21 δεν είσαι σε θέση να καταλάβεις ότι η φρουκτόζη είναι φυσικό
προϊον .ΔΕΝ ΣΥΝΤΙΘΕΤΑΙ σε χημικά εργαστήρια ,αλλά εξάγεται με
επεξεργασία από τα τεύτλα .Η φρουκτόζη περιέχεται στα φρούτα ,στο αγνό μέλι κτλ
ΔΕΝ είναι προϊόν χημικής σύνθεσης ,και μεταβολίζεται πλήρως στον οργανισμό μας .
Όπως όταν φάμε ένα φρούτο .
Απλά είναι 4 φορες πιο ακριβή από την ζάχαρη ,αλλά αυτό επηρεάζει
την μη  επιλογή της ,από τους ζαχαροπλάστες ,που χρησιμοποιούν μεγάλες ποσότητες.
Δεν είναι πρόβλημα η τιμή της για τον μη επαγγελματία .

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
ΛΑΔΑΚΗ,οτι εσυ ξερεις επιδερμικα κανοντας κοπυ παστε στον κοσμο εδω μεσα εγω τα ξερω γιατι τα εχω δοκιμασει πανω μου.
Στα 18 χρονια που ασχολουμαι εχω παει σε κορυφαιους περσοναλ τραινερ,ενδοκρινολογους,ανθρωπους που κατεβαζαν κορυφαιους αθλητες βοδυβθιλδινγκ,και εχω διαβασει 20 βιβλια αντιγηρανσης,εχω δωσει χρημα για να μαθω οτι εμαθα,και τελικα μονος μου κατεληξα τι πρεπει να κανω.
Οποτε για να με φθασεις θελεις πολλα ψωμακια ακομα,εγω δεν συστησα σε κανεναν οπως εσυ ο ασχετος να ειναι 4 ωρες νηστικος ,να τρωει φρουκτοζη,και να τρωει μακαροναδες, εσυ τα συστησες.
Δεν μπορεις να με φθασεις γιατι απλα το θεμα το γνωριζεις επιδερμικα,δεν γνωριζεις πως δουλευει το ανθρωπινο σωμα,και οσες ωρες και να κατσω να σου εξηγω αν δεν δεις τις διαφορες πανω σου και κανεις απλα κοπυ παστε οτι βρεις δεν θα τα καταλαβεις

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Μικροτσούτσουνε Μαστερ21 δεν είσαι σε θέση να καταλάβεις ότι η φρουκτόζη είναι φυσικό
προϊον .ΔΕΝ ΣΥΝΤΙΘΕΤΑΙ σε χημικά εργαστήρια ,αλλά εξάγεται με
επεξεργασία από τα τεύτλα .Η φρουκτόζη περιέχεται στα φρούτα ,στο αγνό μέλι κτλ
ΔΕΝ είναι προϊόν χημικής σύνθεσης ,και μεταβολίζεται πλήρως στον οργανισμό μας .
Όπως όταν φάμε ένα φρούτο .
Απλά είναι 4 φορες πιο ακριβή από την ζάχαρη ,αλλά αυτό επηρεάζει
την μη  επιλογή της ,από τους ζαχαροπλάστες ,που χρησιμοποιούν μεγάλες ποσότητες.
Δεν είναι πρόβλημα η τιμή της για τον μη επαγγελματία .
Και η ζαχαρη και η μαριχουανα με τα ιδια μεσα βγαινει οποτε φατα και αυτα ασχετε,ειναι ενα αχρηστο προιον που δεν το αναγνωριζει το σωμα σου γιατι δεν ειναι στην φυσικη του μορφη και σου δινει τσαμπα θερμιδες χωρις θρεπτικα συστατικα,και σου απορροφα θρεπτικα συστατικα που χρειαζεσαι για να μεταβολιστει.
Καταλαβες τωρα την ασχετοσυνη σου?
Με την μεση ετρεχα χρονια σε ορθοπεδικους και ειχα και αξονικες κτλ,και εκανα πολλους πειραματισμους πανω μου για να φθασω στο σημειο να περασει σε 1 βδομαδα.
Τελος υπαρχουν ανθρωποι εδω μεσα που με γνωριζουν οποτε τις βλακειες σου με τον μαστερ 21 πες τες αλλου,αν παρακολουθουσες αλλα θεματα εδω θα ηξερες ποιοι αλλοι με γνωριζουν και δεν θα ελεγες οτι βλακεια σου κατεβαινει απο το μυαλο.
Για να φθασεις στο επιπεδο μου πρεπει να μιλησεις με γιατρους ,περσοναλ τραινερ,και να τα δοκιμασεις ολα οσα μαθαινεις πανω σου,αυτα τα οποια γραφεις εδω μεσα εσυ, εχω σταματησει να τα διαβαζω εδω και χρονια,καθως εχω ξεφυγει απο το αρχικο σταδιο της παπαγαλιας που εισαι εσυ

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Πραγματικα εισαι τοσο ασχετος που συγκρινες την φρουκτοζη,με τα φρουτα ,τι να πω αλλο εγω,νιπτω τας χειρας μου ,παλι καλα που δεν ειναι εδω κανενα φορουμ διατροφολογιας αλλιως θα σε παιρναν ολοι με τις πετρες εδω μεσα

OP
OP
Κ

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686
Και η ζαχαρη και η μαριχουανα με τα ιδια μεσα βγαινει

Και μόνο που είπες αυτή την μπαρούφα ,καταλαβαίνει ο κόσμος πόσο αγράμματος είσαι.
Δεν είσαι ούτε γιατρός ,ούτε διαιτολόγος ,ούτε διατροφολόγος ,ούτε έχεις
σπουδάσει οτιδήποτε σχετικό .Αλλά φαίνεται ότι γενικά δεν έχεις  τίποτα σπουδάσει
αφού δεν μπορείς να εκφέρεις ένα σωστό συλλογισμό .Πέρα απο αμόρφωτος και αστοιχείωτος
δεν ξέρεις ούτε να διαβάζεις ένα επιστημονικό έρθρο στα αγγλικά ή σε μία άλλη ξένη
γλώσσα ,αφού είσαι τελείως απαίδευτος .
Όσο για την ΦΡΟΥΚΤΟΖΗ ,υπάρχει πολύ μεγάλη
βιβλιογραφία για το ότι είναι φυσικό προϊόν που μεταβολίζεται πλήρως στον οργανισμό.
Για σένα τον άσχετο ,θα παραπέμψω  στην μετάφραση στα ελληνικά του βιβλίου " THE GREEK DOCTOR'S DIET " του Dr FEDON ALEXANDER LINDBERG

51YNSFYPYKL._SL500_AA300_.jpg

'Οσον αφορά  άρθρα στο Metabolism ,Journal of Clinical Nutrition κτλ ,δεν είσαι
σε θέση να τα διαβάσεις .
Άδειασέ μας τη γωνιά λοιπόν ,"μικροτσούτσουνε Μαστερ 21" .
Και μαζί με σένα ,να μην σπαμάρουνε και οι λοιποί άσχετοι αγράμματοι .

Στο θέμα μας, τώρα .
Θα αναφερθώ σε ένα τρόφιμο που μπορεί να είναι πολύ καλό για δίαιτα :
Τη ΣΟΓΙΑ .Περιέχει σε σημαντικό ποσοστό πρωτείνες και μπορεί να υποκαταστήσει
το κρέας .Το μειονέκτημα είναι ότι περιέχει κάποιους υδατάνθρακες που δεν
μπορεί να πέψει  ο ανθρώπνος οργανισμός ,όπως η σουκραλόζη και έτσι μπορεί να προκαλέσει
ελαφρές ή και σοβαρότερες γαστρεντερικές διαταραχές .
Αυτό διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο .Αν δοκιμάσετε να τρώτε σόγια ,
να μην τρώτε περισσότερο από 1 μπιφτέκι σε κάθε γεύμα.

OP
OP
Κ

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686
Πραγματικα εισαι τοσο ασχετος που συγκρινες την φρουκτοζη,με τα φρουτα ,τι να πω αλλο εγω,νιπτω τας χειρας μου ,παλι καλα που δεν ειναι εδω κανενα φορουμ διατροφολογιας αλλιως θα σε παιρναν ολοι με τις πετρες εδω μεσα

Ρε τούβλο ,πανηλίθιε "Μικροτσούσουνε Μαστερ21 " ,μπορείς να παραθέσεις
έστω ένα άρθρο ότι η φρουκτόζη δεν περιέχεται στα φρούτα ?
Τούβλο ,γιατί ονομάστηκε φρουκτόζη ?

OP
OP
Κ

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686

Η φρουκτόζη ονομάστηκε έτσι διότι περιέχεται στα φρούτα .

Διάβασε και το άρθρο κάτω:

Ανάμεσα στα άλλα γράφει :

Natural sources of fructose include fruits, vegetables (including sugar cane), and honey.[18] Fructose is often further concentrated from these sources.

Και η παραπομπή [18] αναφέρει το άρθρο  ^ Park, KY; Yetley AE (1993). "Intakes and food sources of fructose in the United States". American Journal of Clinical Nutrition 58 (5 Suppl): 737S–747S. PMID 8213605.

Το κατάλαβες τώρα ,τούβλο "μικροτσούτσουνε Μάστερ21 " ?

Αφού δεν ξέρεις αγγλικά ,διάβασε την ελληνική μετάφραση του
"The Greek Doctor's diet " .

OP
OP
Κ

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686
Αν θέλετε να μάθετε τα βασικά για τη δίαιτα και τη διατροφή,
θα το πετύχετε αν διαβάσετε το βιβλίο
"The Greek Doctor's Diet " που έχει μεταφραστεί και στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ
αφού ο συγγραφέας του εχει ελληνική καταγωγή .

http://[URL unfurl="true"]www.perizitito.gr/images/T/b131313.jpg[/img[/URL]]

The Greek Doctor's Diet
Η επαναστατική δίαιτα Lindberg με ισογλυκαιμική διατροφή, που γνώρισε παγκόσμια επιτυχία
The Greek Doctor's Diet

Συγγραφέας: Lindberg - Χατζηπαναγιώτου Φαίδων
Μεταφραστής: Gunther Jakobs
Εκδότης: Κέδρος

Διαβάζεται πολύ εύκολα και ευχάριστα ,και απευθύνεται
στο μέσο αναγνώστη ,αλλά έχει πλήρη βιβλιογραφική τεκμηρίωση .
Έχει πουλήσει παγκοσμίως πάνω από 1 εκατομμύριο αντίτυπα ,
έχοντας μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες .

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Θέλω να επισημάνω για την ΦΡΟΥΚΤΟΖΗ ,ότι είναι τελείως φυσικό προϊον .
Υπάρχει ,όπως υποδηλώνει και το όνομα στα φρουτα ,το αγνό μέλι κτλ
Η ζάχαρη  διασπάται στον οργανισμό μας  σε γλυκόζη
και φρουκτόζη ! ΚΑΜΙΑ σχέση δεν έχει η φρουκτόζη με την σακχαρίνη ,ασπαρτάμη κτλ
ενδιαφέρον

visitor74

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Ενδιαφέρων φαίνεται !!!

Αν θέλετε να μάθετε τα βασικά για τη δίαιτα και τη διατροφή,
θα το πετύχετε αν διαβάσετε το βιβλίο
"The Greek Doctor's Diet " που έχει μεταφραστεί και στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ
αφού ο συγγραφέας του εχει ελληνική καταγωγή .

http://[URL unfurl="true"]www.perizitito.gr/images/T/b131313.jpg[/img[/URL]]

The Greek Doctor's Diet
Η επαναστατική δίαιτα Lindberg με ισογλυκαιμική διατροφή, που γνώρισε παγκόσμια επιτυχία
The Greek Doctor's Diet

Συγγραφέας: Lindberg - Χατζηπαναγιώτου Φαίδων
Μεταφραστής: Gunther Jakobs
Εκδότης: Κέδρος

Διαβάζεται πολύ εύκολα και ευχάριστα ,και απευθύνεται
στο μέσο αναγνώστη ,αλλά έχει πλήρη βιβλιογραφική τεκμηρίωση .
Έχει πουλήσει παγκοσμίως πάνω από 1 εκατομμύριο αντίτυπα ,
έχοντας μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες .
[/quote]

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16

Ολοένα και περισσότερες επιστημονικές μελέτες μαρτυρούν ότι η φρουκτόζη πιθανότατα συνδέεται με σοβαρά προβλήματα υγείας του σύγχρονου κόσμου, όπως ο καρκίνος, οι καρδιοπάθειες, η υπέρταση, η νεφρική ανεπάρκεια, ακόμη και η άνοια.

Όταν τρώμε 120 θερμίδες γλυκόζης, λιγότερο από μια 1 θερμίδα αποθηκεύεται ως λίπος. Όταν τρώμε 120 θερμίδες φρουκτόζης, οι 40 θερμίδες αποθηκεύονται ως λίπος!

Η Δεξτρόζη είναι προτιμότερη γλυκαντική ουσία.

OP
OP
Κ

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686
Ολοένα και περισσότερες επιστημονικές μελέτες μαρτυρούν ότι η φρουκτόζη πιθανότατα συνδέεται με σοβαρά προβλήματα υγείας του σύγχρονου κόσμου, όπως ο καρκίνος, οι καρδιοπάθειες, η υπέρταση, η νεφρική ανεπάρκεια, ακόμη και η άνοια.

Όταν τρώμε 120 θερμίδες γλυκόζης, λιγότερο από μια 1 θερμίδα αποθηκεύεται ως λίπος. Όταν τρώμε 120 θερμίδες φρουκτόζης, οι 40 θερμίδες αποθηκεύονται ως λίπος!

Αν δεις τη σχετική επιστημονική βιλιογραφία ,
αναφερεται σε ΣΙΡΟΠΙ που έχει μεγάλη περιεκτικότητα σε ΦΡΟΥΚΤΟΖΗ (αλλά περιέχει ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ! )και ΟΧΙ
σε ΚΑΘΑΡΗ  φρουκτόζη .Η ΚΑΘΑΡΗ ΦΡΟΥΚΤΟΖΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ τέτοιου είδους επιδράσεις
και είναι ΑΚΡΙΒΗ .Ένα σακούλι ζάχαρη κάνει 1 ευρώ ,ενώ ένα σακκούλι καθαρής
φρουκτόζης 4 ευρώ .ΚΑΜΙΑ σχέση ,(μεταβολικά )το ΣΙΡΟΠΙ ΦΡΟΥΚΤΟΖΗΣ                         (που περιέχει και άλλες ουσίες)
με την καθαρή φρουκτόζη .Επίσης η καθαρή φρουκτόζη ΔΕΝ παχαίνει ,εφόσον καταναλώνεις
λιγότερα από 50 γρ . την ημέρα ,μοιρασμένα σε διάφορα γεύματα .
Καλά έκανες ( για να διευκρινιστεί το θέμα)και έβαλες αυτά τα ανακριβή άρθρα ,που έπρεπε να  αναφέρουν ότι οι μελέτες αφορούν  στον εμπλουτισμό των αναψυκτικών με το ΦΘΗΝΟ σιρόπι φρουκτόζης
και όχι με την καθαρή φρουκτόζη που είναι 4 φορες ακριβότερη από τη ζάχαρη και
ακίνδυνη ,εφόσον καταναλώνεις < 50 γρ την ημέρα ,μοιρασμένα σε γεύματα .
ΚΑΜΙΑ μελέτη δεν υπάρχει για αρνητικά αποτελέσματα της καθαρής φρουκτόζης
σε ποσότητα ανα ημέρα < 50 γρ ,μοιρασμένη στα γεύματα.

Δεν παχαίνει ,δεν προκαλέι υπερέκκριση της ινσουλινης και
δεν χαλάει τα δόντια .Μεταβολίζεται ΠΛΗΡΩΣ από τον οργανισμό ,σε
αντίθεση με τις άλλες γλυκαντικές ουσίες .Είναι ΦΥΣΙΚΗ ουσία που
περιέχεται στα φρούτα ,το αγνό μέλι κτλ και ΔΙΑΦΕΡΕΙ από το "σιρόπι
φρουκτόζης "που περιέχει και άλλες ουσίες .

Η Δεξτρόζη που λες είναι η...γλυκόζη !

ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟ δεν είναι καλύτερο γλυκαντικο από την ΚΑΘΑΡΗ
φρουκτόζη .
Η ζάχαρη διασπάται στο έντερό μας σε γλυκόζη και φρουκτόζη και η
ζημιά που κάνει οφείλεται στη γλυκόζη !

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Καλα φιλε μου εισαι ανεπιδεκτος μαθησεως επιμενεις οτι η φρουκτοζη ειναι κατι φυσικο,πραγματικα πιστευα οτι εισαι σχετικος με το αντικειμενο αλλα σιγα σιγα καταλαβαινω οτι εισαι παντελως ασχετος.
Θα τα πω μια φορα και ελπιζω να κατανοησεις τι λεω αν και μου φαινεται απιθανο.
Οταν θα φας ενα οποιαδηποτε φρουτο θα το παρεις στη φυσικη του μορφη οπως περιεχεται στη φυση με τις βιταμινες του,και με ολα τα φυτοθρεπτικα στοιχεια που εχει.
Θα παρει φυτικες ινες,και οτι χρειαζεται για να μεταβολιστει καθως εδω και εκατομυρια χρονια ο οργανισμος του ανθρωπου εχει μαθει να καταναλωνει αυτες τις τροφες.
Οταν θα φας φρουκτοζη,θα παρεις μονο θερμιδες,ουτε φυτικες ινες ουτε βιταμινες,ουτε φυτοθρεπτικα στοιχεια που χρειαζονται στον οργανισμο.
Αν συνεχισεις να τρως φρουκτοζη και τα συναφη σκουπιδια σιγα σιγα θα παψει η μικροχλωριδα του εντερου να λειτουργει κανονικα,δεν θα παραγει βιταμινες για να αφομοιωθουν οι τροφες δεν θα εχεις τα απαραιτητα ενζυμα που χρειαζεται ο οργανισμος ,ουτε τα ευεργητικα βακτηρια που χρειαζονται για να γινει η πεψη.
Τι σημαινει αυτο?
Οτι αρχιζουν τα προβληματα υγειας,οτι δεν θα αφομοιωνονται οι τροφες καθως η πεψη θα ειναι προβληματικη αλλα κυριως γιατι δεν θα υπαρχουν οι βιταμινες που υπο φυσιολογικες συνθηκες εκκρινει ο οργανισμος.
Ελπιζω να μην ξαναχρειαστει να σου κανω μαθηματα γιατι καταντας κουραστικος,δεν ξερεις την τυφλα σου και μας το παιζεις δασκαλος εδω μεσα

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16

Φιλαρακι ασε ο ανθρωπος ειναι ανεπιδεκτος μαθησεως δεν μπορεις να βγαλεις ακρη μαζι του,αστον να γραφει τις μπουρδολογιες του εδω μεσα μπας και τον πιστεψει κανενας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom