Και η ζαχαρη και η μαριχουανα με τα ιδια μεσα βγαινει
Και μόνο που είπες αυτή την μπαρούφα ,καταλαβαίνει ο κόσμος πόσο αγράμματος είσαι.
Δεν είσαι ούτε γιατρός ,ούτε διαιτολόγος ,ούτε διατροφολόγος ,ούτε έχεις
σπουδάσει οτιδήποτε σχετικό .Αλλά φαίνεται ότι γενικά δεν έχεις τίποτα σπουδάσει
αφού δεν μπορείς να εκφέρεις ένα σωστό συλλογισμό .Πέρα απο αμόρφωτος και αστοιχείωτος
δεν ξέρεις ούτε να διαβάζεις ένα επιστημονικό έρθρο στα αγγλικά ή σε μία άλλη ξένη
γλώσσα ,αφού είσαι τελείως απαίδευτος .
Όσο για την ΦΡΟΥΚΤΟΖΗ ,υπάρχει πολύ μεγάλη
βιβλιογραφία για το ότι είναι φυσικό προϊόν που μεταβολίζεται πλήρως στον οργανισμό.
Για σένα τον άσχετο ,θα παραπέμψω στην μετάφραση στα ελληνικά του βιβλίου " THE GREEK DOCTOR'S DIET " του Dr FEDON ALEXANDER LINDBERG
'Οσον αφορά άρθρα στο Metabolism ,Journal of Clinical Nutrition κτλ ,δεν είσαι
σε θέση να τα διαβάσεις .
Άδειασέ μας τη γωνιά λοιπόν ,"μικροτσούτσουνε Μαστερ 21" .
Και μαζί με σένα ,να μην σπαμάρουνε και οι λοιποί άσχετοι αγράμματοι .
Στο θέμα μας, τώρα .
Θα αναφερθώ σε ένα τρόφιμο που μπορεί να είναι πολύ καλό για δίαιτα :
Τη ΣΟΓΙΑ .Περιέχει σε σημαντικό ποσοστό πρωτείνες και μπορεί να υποκαταστήσει
το κρέας .Το μειονέκτημα είναι ότι περιέχει κάποιους υδατάνθρακες που δεν
μπορεί να πέψει ο ανθρώπνος οργανισμός ,όπως η σουκραλόζη και έτσι μπορεί να προκαλέσει
ελαφρές ή και σοβαρότερες γαστρεντερικές διαταραχές .
Αυτό διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο .Αν δοκιμάσετε να τρώτε σόγια ,
να μην τρώτε περισσότερο από 1 μπιφτέκι σε κάθε γεύμα.