ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.504
- Πόντοι
- 2.356
Ευχαριστώ πολύ. Θα βάλω ad blockers.Με τη χρήση ad blockers, αυτό που περιγράφεις αποφεύγεται.
Ευχαριστώ πολύ. Θα βάλω ad blockers.Με τη χρήση ad blockers, αυτό που περιγράφεις αποφεύγεται.
Τυπε μην το κανεις!!!Θα πεσει ο Μητσοτακης και θα ερθει το χαος!!!Ευχαριστώ πολύ. Θα βάλω ad blockers.
Δε πέφτει αυτός κολλημένε. Θα κυβερνάει όσο θέλει. Χαχα.Τυπε μην το κανεις!!!Θα πεσει ο Μητσοτακης και θα ερθει το χαος!!!![]()
Ρε μην το κανεις σου λεω θα ανοιξει η γη στα 2,θα εκραγει το ηφαιστειο της Σαντορινης και το τσουναμι θα φτασει στην ακροπολη!!!Δε πέφτει αυτός κολλημένε. Θα κυβερνάει όσο θέλει. Χαχα.
Ναι το ίδιο είτε από λάπτοπ είτε από κινητό ή ταμπλετ.Καλημέρα, δεν ξέρω αν το βλέπουν οι διαχειριστές αλλά κάθε φορά που πάμε να μπούμε είτε από smartphone είτε απο laptop πετιούνται 2 παράθυρα τα οποία πρέπει να κλείσεις και μετά να ξαναμπείς στη σελίδα. Αυτό ισχύει βασικά όταν πας να βάλεις κωδικό για να συνδεθείς ως μέλος.
μακαρι να ηταν μονο 2. πεταγονται σαν πουτσες και κατα τη διαρκεια της περιηγησης.Καλημέρα, δεν ξέρω αν το βλέπουν οι διαχειριστές αλλά κάθε φορά που πάμε να μπούμε είτε από smartphone είτε απο laptop πετιούνται 2 παράθυρα τα οποία πρέπει να κλείσεις και μετά να ξαναμπείς στη σελίδα. Αυτό ισχύει βασικά όταν πας να βάλεις κωδικό για να συνδεθείς ως μέλος.
Ρε μην το κανεις σου λεω θα ανοιξει η γη στα 2,θα εκραγει το ηφαιστειο της Σαντορινης και το τσουναμι θα φτασει στην ακροπολη!!!
Και το ρευμα εχει ενα κοστος αλλα μια χαρα το κλεβεις ρε πανομουνο!!!Οταν κάτι το χρησιμοποιείται τσαμπα το προιόν είστε εσεις , οποτε ρε τυποι λογικό να πετάγονται απο παντου διαφημισεις .. εχει και εξοδα το σαιτ για να μπορει να μεινει ανοιχτο και να γράφει το κάθε ναυάγιο την μαλακια του ναπουμε.
Ειναι το "κοστος" που πληρώνουμε για να υπαρχει, βαλτε κανα add block ή καμιά αλλη μαλακία αν δεν το αντέχετε και πάμε παρακάτω
Και το ρευμα εχει ενα κοστος αλλα μια χαρα το κλεβεις ρε πανομουνο!!!
Στο κινητό θα χρειαστείς και browser να τους σαπορτάρει. Προτείνω Stargon ή Brave που έχουν ενσωματωμένο ή Kiwi με προσθήκη του U-Block Origin ως add-on.Ευχαριστώ πολύ. Θα βάλω ad blockers.
και κατι με τους σαπιοκλωνους πρεπει να κανουμε παιδιαΜπαναρε τα αρκιντια ρε Αντι που σου σαμποταρουν τις διαφημισεις!!!
Εμενα οχιΜε τη χρήση ad blockers, αυτό που περιγράφεις αποφεύγεται.
Επειδη βλέπω εισαι σχετικα παλιο μελος, ισως διαγράφηκαν κάποια παλαια θέματα και μαζι χάθηκαν και τυχόν like που ειχες πάρει σε αυτα τα θέματα.Γιατι μειωθηκαν τα συνολικα like και μαλιστα κατα χιλιαδες?Απο 17000 και κατι πηγαν 13298,πως στεκει αυτο οταν τοσους μηνες ηταν σταθερα μετρημενα σε ανοδο,δηλαδη φυσιολογικα.Μου στελνετε μηνυματα για σπαμ αλλα δεν μου απαντατε ουτε εχετε ανοιχτα μηνυματα για να απαντησουμε.
Απο το 24 ειμαι φουλ ενεργος κ βλεπω πως ολα τα ποστ τα φρεσκα ισχυουν,δε το ψαξα περισσοτερο,τους διαχειριστες προσπαθω να μου απαντησουν,μονο εσυ απαντησες,αυτοι μονο μηνυματα για σπαμ στελνουν αγνοωντας το περιεχομενο οσων λεω,σε παλια θεματα δε πολυσυμμετεχω,σε νεα ειναι η πληθωρα των like που εχω,μπερδευτηκα κ δε μιλανε.Επειδη βλέπω εισαι σχετικα παλιο μελος, ισως διαγράφηκαν κάποια παλαια θέματα και μαζι χάθηκαν και τηχων like που ειχες πάρει σε αυτα τα θέματα.