Νέα

Το νέο Bourdela.Com

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 103K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.305
Πόντοι
6.056
Opera κι αυτόν για Android
1730746706205.png
εχει ο opera δικο του adblocker αυτο εχω και δεν μου βγαζει τιποτα πουθενα

safari και chrome σουρωτηρια :undecided:

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.676
Πόντοι
2.356
εχει ο opera δικο του adblocker αυτο εχω και δεν μου βγαζει τιποτα πουθενα

safari και chrome σουρωτηρια :undecided:
Ναι το ξέρω, αλλά για κάποιο λόγο όλα αυτά τα livecam sites σε μένα δεν τα μπλοκάρει.
Πρώτα φορτώνει τη σελίδα του bou κανονικά και μετά τη γυρίζει στη διαφημιση.
Ή τη βγάζει σαν pop-up σε νέα σελίδα του bou.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.305
Πόντοι
6.056
Ναι το ξέρω, αλλά για κάποιο λόγο όλα αυτά τα livecam sites σε μένα δεν τα μπλοκάρει.
Πρώτα φορτώνει τη σελίδα του bou κανονικά και μετά τη γυρίζει στη διαφημιση.
Ή τη βγάζει σαν pop-up σε νέα σελίδα του bou.
τι να σου πω? εμενα σκυλος ο οπερα

βγαλε τελειως το αλλο και κρατα μονο το δικο του μηπως χαζευουν μαζι :dunno:

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.676
Πόντοι
2.356
τι να σου πω? εμενα σκυλος ο οπερα

βγαλε τελειως το αλλο και κρατα μονο το δικο του μηπως χαζευουν μαζι :dunno:
Το δοκίμασα. Τίποτα. Το άλλο το έχω μόνο για το YouTube πλέον. Αλλά και πάλι τα ίδια.
Οπουδήποτε αλλού το Opera όντως σκύλος. Δεν περνάει τίποτα σχεδόν.

xanthiforever

Νέο Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
Μετά την κακή παρένθεση, επιστρέφουμε και συνεχίζουμε όπως πρέπει. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες όπως και τα «εισαγωγικά» thread Διαχείριση-δυνατότητες προφίλ, Παραθέσεις μηνυμάτων και αναφορές μελών, Ανέβασμα εικόνων και βίντεο και Εγγραφή, περιορισμοί νέων μελών, πόντοι και τρόπαια.

Εδώ σε αυτό το thread γράφουμε μόνο γενικές εντυπώσεις. Απορίες ή τυχόν προβλήματα που συναντήσετε, τα γράφετε εδώ (ένα ζήτημα ανά thread). Ιδέες και προτάσεις εδώ.

Ευχαριστούμε τους beta testers @Invisible Man, @LoneMarvel, @deltree, @leon4861, @Kerveras, @pipadoros2, @ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, @orestis patso, @company of heroes tho, @john100, @Karelis69, @birlas, @celebre, @Mpratan, @Leclerc, @Pablo Picasso, @jim28 και @ZeroTolerance (όπως και όλα τα μέλη για την υπομονή τους τόσο καιρό).

Κάτι εισαγωγικό: Όλα τα thread, σε όλες τις κατηγορίες και σε όλους τους πίνακες, είναι τελείως μη αναγνωσμένα για όλα τα μέλη. Γι' αυτό όταν πατήσετε κάποιο απ' τα Τελευταία μηνύματα θα πάτε στην αρχή του thread. Για να πηγαίνετε στο πιο πρόσφατο post κάθε thread, κάντε κλικ στο Σημείωση όλων των thread ως αναγνωσμένων στην κεντρική του forum.
Καλησπέρα Αντισθένη. Μέλος από τα παλιά, έχω στείλει email στο contact για τον παλιό λογαριασμό και επαναφορά- συγχώνευση κριτικών. Αν βρεις χρόνο και το δεις, ενημέρωσε με τι μπορούμε να κάνουμε γενικά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom