Νέα

Το νέο Bourdela.Com

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 104K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

VaR22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2016
Κριτικές
1
Like
1.219
Πόντοι
201
Μακάρι να το φτιάξουν γιατί έχω ακούσει ιστορίες από άλλο forum αθλητικού περιεχομένου που έκανες log in με τα στοιχεία σου και σε έβαζε σε άλλο προφίλ. Και μπορούσες να ποστάρεις κανονικά με του αλλουνού το προφίλ. Μέχρι και τα μηνύματα του άλλου μπορούσες να δεις.

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.927
Πόντοι
10.411
Εγώ εξακολουθώ να φαίνομαι offline στο main αφού κάνω log in και online αφού μπω σε οποιοδήποτε νήμα:confused:

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.670
Πόντοι
11.956

BigMountain

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
22 Οκτ 2022
Κριτικές
130
Like
34.314
Πόντοι
27.636
Εν τω μεταξύ αν πατήσω στην καρτέλα μιας κοπέλας για να γράψω κριτική, μου βγάζει ένδειξη πώς δεν είμαι συνδεδεμένος και άρα δεν μπορώ να γράψω. Συμβαίνει και σε άλλους;

Ουσιαστικά μόνο στο φόρουμ μπορώ να συνδεθώ.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Μέχρι και τα μηνύματα του άλλου μπορούσες να δεις.
οποιος μπει στο δικο μου, μη διαδωσετε τα βιδεο διασημων που μου στελνουν ευυποληπτα μελη του σαη, βαρεστε μια παχια για παρτυ σας μονο.

ευχαριστω :coffee:

George Iakovidis

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Κριτικές
46
Like
5.544
Πόντοι
5.646
Εν τω μεταξύ αν πατήσω στην καρτέλα μιας κοπέλας για να γράψω κριτική, μου βγάζει ένδειξη πώς δεν είμαι συνδεδεμένος και άρα δεν μπορώ να γράψω. Συμβαίνει και σε άλλους;

Ουσιαστικά μόνο στο φόρουμ μπορώ να συνδεθώ.
Γενικά αν βγεις για λίγο μετά θελει ξανά log in…Αυτό γίνεται σε εμένα από το μεσημέρι

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.747
Πόντοι
2.356
Εγώ εξακολουθώ να φαίνομαι offline στο main αφού κάνω log in και online αφού μπω σε οποιοδήποτε νήμα:confused:
Κι εγώ. Εδώ και κάποιες μέρες. Σήμερα,όταν προσπαθώ να συνδεθώ, μου βγάζει μήνυμα no submission data. Αν μπω σε οποιοδηποτε τοπικ με δείχνει συνδεδεμένο κανονικά.

mancunian1986

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Οκτ 2017
Κριτικές
44
Like
5.087
Πόντοι
9.591
εγω καθε φορα που παω να κανω log in μου βγαζει no submission data found και πρεπει να κανω την διαδικασια με το ξεχασα τον κωδικο για να μπω...κ μετα αν βγω κ παω να μπω με τους νεους κωδικους ΠΑΛΙ δε με αφηνει να κανω log in με το ιδιο μνμ....οποτε καθε φορα κανω την διαδικασια με το ξεχασα τον κωδικο για να μπω...ειναι σε κανεναν αλλο ετσι η μονο εμενα εφαγε φρικη?

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.684
Πόντοι
736
Κι εγώ. Εδώ και κάποιες μέρες. Σήμερα,όταν προσπαθώ να συνδεθώ, μου βγάζει μήνυμα no submission data. Αν μπω σε οποιοδηποτε τοπικ με δείχνει συνδεδεμένο κανονικά.
Και εμένα μέχρι χτές έτσι μου έκανε , σήμερα δεν μπορούσα να μπώ καθόλου και ούτε στα τόπικ με έδειχνε συνδεμένο. Έκανα αλλαγή κωδικού , μπήκα μια. Μετά έκανα log out και πάλι δεν μπορούσα να μπω ... οπότε άλλαξα ξανα κωδικό.

mancunian1986

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Οκτ 2017
Κριτικές
44
Like
5.087
Πόντοι
9.591
Και εμένα μέχρι χτές έτσι μου έκανε , σήμερα δεν μπορούσα να μπώ καθόλου και ούτε στα τόπικ με έδειχνε συνδεμένο. Έκανα αλλαγή κωδικού , μπήκα μια. Μετά έκανα log out και πάλι δεν μπορούσα να μπω ... οπότε άλλαξα ξανα κωδικό.
καθε φορα που θελω να μπω πρεπει να αλλαζω κωδικο αλλιως δε με αφηνει να μπω...ειναι λιγο κουραστικο

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.747
Πόντοι
2.356
Εμένα στο προηγούμενο προφίλ δε μου αναγνώριζε κωδικό. Κι αναγκάστηκα να φτιαξω αυτό. Κάπως έτσι ξεκίνησε το πρόβλημα και από ενα σημείο και μετά δεν αναγνώριζε τον κωδικό, παρόλο που ηταν σωστός.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
Και εμενα............................................................................................................στα αρχιδια μου.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.406
Πόντοι
12.756
φτωχατζες και χεστες όλοι , συνδεεστε , βγαινεται λογκ αουτ , κλεινετε λαπτοπ και τετοια ..
Καλα να παθετε

Ολα οκ Αντισθενη :rockon:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.446
Πόντοι
27.261
Εμένα στο προηγούμενο προφίλ δε μου αναγνώριζε κωδικό. Κι αναγκάστηκα να φτιαξω αυτό. Κάπως έτσι ξεκίνησε το πρόβλημα και από ενα σημείο και μετά δεν αναγνώριζε τον κωδικό, παρόλο που ηταν σωστός.
μηπως να μπεις απο το προηγουμενο προφιλ σου, να πατησεις ΞΕΧΑΣΑ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ και να κοιταξεις το μεηλ που εχεις εδω, για να παρεις εναν κωδικο πιστοποιησης ?
τσεκ στο μεηλ σου και αφου τον βαλεις, βαζεις το ονομα χρηστη σου και τον νεο κωδικο σου και μπαινεις.
οντως κατι παιζει τωρα τελευταια.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.747
Πόντοι
2.356
μηπως να μπεις απο το προηγουμενο προφιλ σου, να πατησεις ΞΕΧΑΣΑ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ και να κοιταξεις το μεηλ που εχεις εδω, για να παρεις εναν κωδικο πιστοποιησης ?
τσεκ στο μεηλ σου και αφου τον βαλεις, βαζεις το ονομα χρηστη σου και τον νεο κωδικο σου και μπαινεις.
οντως κατι παιζει τωρα τελευταια.
Δυστυχώς χρησιμοποιούσα ένα παλιό gmail, που το είχα αποκλειστικά για συνδέσεις σε φόρουμ, sites κλπ. Με αυτόματη συμπλήρωση κωδικού κιόλας. Οπότε έφαγα μια ψωλια στο κινητό, έχασα κωδικους μαζί με μπόλικα άλλα και πλέον δεν είχα πρόσβαση. Αλλά δεν υπολόγιζα ότι θα καθήσει δυσλειτουργία σε φόρουμ τυπου δεν αναγνωρίζει κωδικό. Το προσπαθήσαμε λίγο με Αντισθενη μπας και γίνει ανάκτηση, αλλά τζιφος. Η google μου ζητάει στοιχεία επιβεβαίωσης τυπου τσυτοτητα και κινητό για να δώσει προσβαση στο gmail.
Τεσπά, δήλωσα στο πρώτο ποστ και το παλιό nick για να είμαι εντάξει με τα άλλα παιδιά εδω και τώρα βαραω κωδικούς στο gmail, μπας και θυμηθώ το σωστό. :tooth:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.446
Πόντοι
27.261
Δυστυχώς χρησιμοποιούσα ένα παλιό gmail, που το είχα αποκλειστικά για συνδέσεις σε φόρουμ, sites κλπ. Με αυτόματη συμπλήρωση κωδικού κιόλας. Οπότε έφαγα μια ψωλια στο κινητό, έχασα κωδικους μαζί με μπόλικα άλλα και πλέον δεν είχα πρόσβαση. Αλλά δεν υπολόγιζα ότι θα καθήσει δυσλειτουργία σε φόρουμ τυπου δεν αναγνωρίζει κωδικό. Το προσπαθήσαμε λίγο με Αντισθενη μπας και γίνει ανάκτηση, αλλά τζιφος. Η google μου ζητάει στοιχεία επιβεβαίωσης τυπου τσυτοτητα και κινητό για να δώσει προσβαση στο gmail.
Τεσπά, δήλωσα στο πρώτο ποστ και το παλιό nick για να είμαι εντάξει με τα άλλα παιδιά εδω και τώρα βαραω κωδικούς στο gmail, μπας και θυμηθώ το σωστό. :tooth:
αυτο το gmail γαμιεται πατοκορφα λεμε, γι'αυτο δεν το γουσταρα ποτε.
μονο αυτο το προφιλ εχω εκει.
συμβουλη, που εχει πιασει σε μενα.
κανε ενα τεξτ με ολους σου τους κωδικους και περασε το με μηνυμα σε βιβερ, αλλα και στο μεσετζερ σου για καβατζα.
3 εναλλακτικες δηλαδη μαζι με το λαπτοπ.
βιλκομεν βιντα το λοιπον, γιατι δεν ηξερα ποιος εισαι :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom