El Papacito
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2021
- Like
- 8.068
- Πόντοι
- 1.056
Εμένα με πετάει συνεχώς έξω από το πρωί.....
Σίγουρα στο @Νίπλης αυτόΣε μερικους εμφανιζει αλλο"Κυριε μεγαλοεπενδυτη-επιχειρηματια λυπουμαστε αλλα δεν μπορουμε να σας εξυπηρετησουμε αυτη τη στιγμη"
οποιος μπει στο δικο μου, μη διαδωσετε τα βιδεο διασημων που μου στελνουν ευυποληπτα μελη του σαη, βαρεστε μια παχια για παρτυ σας μονο.Μέχρι και τα μηνύματα του άλλου μπορούσες να δεις.
Γενικά αν βγεις για λίγο μετά θελει ξανά log in…Αυτό γίνεται σε εμένα από το μεσημέριΕν τω μεταξύ αν πατήσω στην καρτέλα μιας κοπέλας για να γράψω κριτική, μου βγάζει ένδειξη πώς δεν είμαι συνδεδεμένος και άρα δεν μπορώ να γράψω. Συμβαίνει και σε άλλους;
Ουσιαστικά μόνο στο φόρουμ μπορώ να συνδεθώ.
Κι εγώ. Εδώ και κάποιες μέρες. Σήμερα,όταν προσπαθώ να συνδεθώ, μου βγάζει μήνυμα no submission data. Αν μπω σε οποιοδηποτε τοπικ με δείχνει συνδεδεμένο κανονικά.Εγώ εξακολουθώ να φαίνομαι offline στο main αφού κάνω log in και online αφού μπω σε οποιοδήποτε νήμα
Και εμένα μέχρι χτές έτσι μου έκανε , σήμερα δεν μπορούσα να μπώ καθόλου και ούτε στα τόπικ με έδειχνε συνδεμένο. Έκανα αλλαγή κωδικού , μπήκα μια. Μετά έκανα log out και πάλι δεν μπορούσα να μπω ... οπότε άλλαξα ξανα κωδικό.Κι εγώ. Εδώ και κάποιες μέρες. Σήμερα,όταν προσπαθώ να συνδεθώ, μου βγάζει μήνυμα no submission data. Αν μπω σε οποιοδηποτε τοπικ με δείχνει συνδεδεμένο κανονικά.
καθε φορα που θελω να μπω πρεπει να αλλαζω κωδικο αλλιως δε με αφηνει να μπω...ειναι λιγο κουραστικοΚαι εμένα μέχρι χτές έτσι μου έκανε , σήμερα δεν μπορούσα να μπώ καθόλου και ούτε στα τόπικ με έδειχνε συνδεμένο. Έκανα αλλαγή κωδικού , μπήκα μια. Μετά έκανα log out και πάλι δεν μπορούσα να μπω ... οπότε άλλαξα ξανα κωδικό.
Εμένα στο προηγούμενο προφίλ δε μου αναγνώριζε κωδικό. Κι αναγκάστηκα να φτιαξω αυτό. Κάπως έτσι ξεκίνησε το πρόβλημα και από ενα σημείο και μετά δεν αναγνώριζε τον κωδικό, παρόλο που ηταν σωστός.Και εμένα μέχρι χτές έτσι μου έκανε , σήμερα δεν μπορούσα να μπώ καθόλου και ούτε στα τόπικ με έδειχνε συνδεμένο. Έκανα αλλαγή κωδικού , μπήκα μια. Μετά έκανα log out και πάλι δεν μπορούσα να μπω ... οπότε άλλαξα ξανα κωδικό.
μη βρίζεις ρε μουνιΚαι εμενα............................................................................................................στα αρχιδια μου.
μηπως να μπεις απο το προηγουμενο προφιλ σου, να πατησεις ΞΕΧΑΣΑ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ και να κοιταξεις το μεηλ που εχεις εδω, για να παρεις εναν κωδικο πιστοποιησης ?Εμένα στο προηγούμενο προφίλ δε μου αναγνώριζε κωδικό. Κι αναγκάστηκα να φτιαξω αυτό. Κάπως έτσι ξεκίνησε το πρόβλημα και από ενα σημείο και μετά δεν αναγνώριζε τον κωδικό, παρόλο που ηταν σωστός.
Δυστυχώς χρησιμοποιούσα ένα παλιό gmail, που το είχα αποκλειστικά για συνδέσεις σε φόρουμ, sites κλπ. Με αυτόματη συμπλήρωση κωδικού κιόλας. Οπότε έφαγα μια ψωλια στο κινητό, έχασα κωδικους μαζί με μπόλικα άλλα και πλέον δεν είχα πρόσβαση. Αλλά δεν υπολόγιζα ότι θα καθήσει δυσλειτουργία σε φόρουμ τυπου δεν αναγνωρίζει κωδικό. Το προσπαθήσαμε λίγο με Αντισθενη μπας και γίνει ανάκτηση, αλλά τζιφος. Η google μου ζητάει στοιχεία επιβεβαίωσης τυπου τσυτοτητα και κινητό για να δώσει προσβαση στο gmail.μηπως να μπεις απο το προηγουμενο προφιλ σου, να πατησεις ΞΕΧΑΣΑ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ και να κοιταξεις το μεηλ που εχεις εδω, για να παρεις εναν κωδικο πιστοποιησης ?
τσεκ στο μεηλ σου και αφου τον βαλεις, βαζεις το ονομα χρηστη σου και τον νεο κωδικο σου και μπαινεις.
οντως κατι παιζει τωρα τελευταια.
αυτο το gmail γαμιεται πατοκορφα λεμε, γι'αυτο δεν το γουσταρα ποτε.Δυστυχώς χρησιμοποιούσα ένα παλιό gmail, που το είχα αποκλειστικά για συνδέσεις σε φόρουμ, sites κλπ. Με αυτόματη συμπλήρωση κωδικού κιόλας. Οπότε έφαγα μια ψωλια στο κινητό, έχασα κωδικους μαζί με μπόλικα άλλα και πλέον δεν είχα πρόσβαση. Αλλά δεν υπολόγιζα ότι θα καθήσει δυσλειτουργία σε φόρουμ τυπου δεν αναγνωρίζει κωδικό. Το προσπαθήσαμε λίγο με Αντισθενη μπας και γίνει ανάκτηση, αλλά τζιφος. Η google μου ζητάει στοιχεία επιβεβαίωσης τυπου τσυτοτητα και κινητό για να δώσει προσβαση στο gmail.
Τεσπά, δήλωσα στο πρώτο ποστ και το παλιό nick για να είμαι εντάξει με τα άλλα παιδιά εδω και τώρα βαραω κωδικούς στο gmail, μπας και θυμηθώ το σωστό.