ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 32.386
- Πόντοι
- 5.006
Μορη γαμιολα καλά έλεγα μεγάλη Παρασκευή14-18 Απριλη η κουρσαρα.....ετοιμασου.
Μορη γαμιολα καλά έλεγα μεγάλη Παρασκευή14-18 Απριλη η κουρσαρα.....ετοιμασου.
Ελα ντε βρωμοΚινεζε....πες μας καμμια φαντασιωση σου που πηγες διακοπες νατι ηθελες να δεις ρε καντινιερη???την dream team?
Ε αντε γαμησου με γκαντεμιασες!!!Μορη γαμιολα καλά έλεγα μεγάλη Παρασκευή
θα κεράσεις γαρίδες κτλΕλα ντε βρωμοΚινεζε....πες μας καμμια φαντασιωση σου που πηγες διακοπες ναγελασουμεπερασει η ωρα....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ε αντε γαμησου με γκαντεμιασες!!!
θα κεράσεις γαρίδες κτλ
Γαριδακια....θα κεράσεις γαρίδες κτλ
Gamaei(exei kai cafe vevaia gi auto)TIRAMISOY
Εσει λυσσαξει ολη μερα να σε πεταει εξω καθε τρια λεπτα και να πρεπει να ξανα κανεις login. Και ξανα μανα τα ιδια, συτοματο log out και να πρέπει να κανεις login.
δεν ειναι τιποτα.Εσει λυσσαξει ολη μερα να σε πεταει εξω καθε τρια λεπτα και να πρεπει να ξανα κανεις login. Και ξανα μανα τα ιδια, συτοματο log out και να πρέπει να κανεις login.
Μπορει. Ειμαι και ομορφος αντρας.δεν ειναι τιποτα.
σε ματιαξανε μαλλον.
για να κανεις και καμιά δουλεια , να μην τα ξύνειςΕσει λυσσαξει ολη μερα να σε πεταει εξω καθε τρια λεπτα και να πρεπει να ξανα κανεις login. Και ξανα μανα τα ιδια, συτοματο log out και να πρέπει να κανεις login.
καλα οτι εισαι ομορφαντρας εισαι. το σωστο να λεγεται.Μπορει. Ειμαι και ομορφος αντρας.
Ναι , μόνο σε σένα. Είπαν, ας φτιάξουμε μια εφαρμογή για να αντιμετωπίσουμε αυτόν τον ταραξία, τον Ωρίωνα ....Μόνο σε εμένα, από χθες, κάθε φορά που μπαίνω από το κινητό, μου ζητάει log in;
Μπα μπα, το κλείσαμε το πετρογκάζι, CaptainK;Ναι , μόνο σε σένα. Είπαν, ας φτιάξουμε μια εφαρμογή για να αντιμετωπίσουμε αυτόν τον ταραξία, τον Ωρίωνα ....
Όχι ακόμα, Ρίο. Το πετρογκάζι φλόγες βγάζει.Μπα μπα, το κλείσαμε το πετρογκάζι, CaptainK;
Και σε μενα το ιδιο, τώρα έστρωσε.Πριν λίγο εισήλθα με τους κωδικούς μου και στη "κορυφή" πάνω πάνω έγραφε άλλο nickname και άλλη φώτο προφίλ.
Από Pc.
Πριν λίγο εισήλθα με τους κωδικούς μου και στη "κορυφή" πάνω πάνω έγραφε άλλο nickname και άλλη φώτο προφίλ.
Από Pc.
Και σε εμένα το ίδιο συνέβη. Μπουρδέλο στην κυριολεξία το σάιΚαι σε μενα το ιδιο, τώρα έστρωσε.