Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
εμαθε ο βλαδιμηρας οτι τον σκουπιδιαζεις μερα νυχτα και σου κανει ηλεκτρονικο πολεμοΓιατί τα λινκ από το φατσοβιβλίο βγαίνουν στα ρώσικα;
Κι έμεινα το ίδιο ακριβώς τώρα έμπαινα να γράψω το ίδιο πρόβλημακαλημέρα! εδω και 2-3 μερες δεν μου έρχεται mail για τα θέματα που παρακολουθώ, υπαρχει κανένα πρόβλημα?
Σήμερα διορθώθηκε! Πριν λίγο μου ήρθαν 200 μηνύματα μαζί.Κι έμεινα το ίδιο ακριβώς τώρα έμπαινα να γράψω το ίδιο πρόβλημα
Κι εμένα!!Σήμερα διορθώθηκε! Πριν λίγο μου ήρθαν 200 μηνύματα μαζί.
Ε οχι ρε πουστη....δουλευαν ολα ρολοι και τους ξεφυγε κατι τοσο σοβαρο;@antisthenis
Παρατηρώ ότι το στις κριτικές εμφανίζεται ως text "smiling-face-with-heart-eyes" και όχι όπως πρέπει ως emoticon.
Thanks.
γιατι κυριε τι παραπονο εχετε; τετοιο φορουμ δεν εχει ξαναυπαρξει στην ελληνικη επικρατεια. τα μελη μονο ειναι λιγο αυτιστικα αλλα για αυτο ειμαστε εμεις εδωΕ οχι ρε πουστη....δουλευαν ολα ρολοι και τους ξεφυγε κατι τοσο σοβαρο;
Αμα δεν σας αρεσει να πατε αλλου....Αδύνατο να βάλω εμοτικον
Όταν πάρω τις δευτέρες τρεις τελιτσες ενώ βγαίνουν τα εμοτικον τα gif κ τα υπόλοιπα .όταν πάω να τα πατήσω δεν εμφανίζει τίποτα κ μοιάζει σαν να μην δέχεται την εντολή @antisthenis
1 χρονο γκρινιαζες για το νεο σαη που δε θα γινει και μας εμπαιζουν,τωρα γκρινιαζεις για τα εμοτικον,κλασικος βαζελογαυροςΑμα δεν σας αρεσει να πατε αλλου....
Ρε παπαριδη ο αλλος γκρινιαζει για τα emoticon....περνα απο το ιατρειο να σου αλλαξω γυαλια και να σου τραβηξω μια υποβαθμιση.1 χρονο γκρινιαζες για το νεο σαη που δε θα γινει και μας εμπαιζουν,τωρα γκρινιαζεις για τα εμοτικον,κλασικος βαζελογαυρος
Tα δικα μου δουλευουν,μπορει να λογκαρε με το 3310 και να μην εκανε απντειτ τις εφαρμογεςΡε παπαριδη ο αλλος γκρινιαζει για τα emoticon....περνα απο το ιατρειο να σου αλλαξω γυαλια και να σου τραβηξω μια υποβαθμιση.
Tα δικα μου δουλευουν,μπορει να λογκαρε με το 3310 και να μην εκανε απντειτ τις εφαρμογες
Eσυ το παθες απο τον κεραυνοβολο ερωτα με την Ποπαρα
Εμενα οταν παω να βαλω τρια συνεχομενα γινεται αυτο....ξεροχυνω με μπουρδελομπιλγκειτς που εφτιαξε το σαι!
Ειπες Ποπαρα;Eσυ το παθες απο τον κεραυνοβολο ερωτα με την Ποπαρα