Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 10.875
- Πόντοι
- 3.506
Πάντως το μήνυμα που έλαβα όταν ξέχασα κωδικό και άλλαξα πασγουορντ ,με τη προσφώνηση τύπε, επικό
τελικα? σου λεει για ποσο?Στα ban καλό θα ήταν σε προσπάθεια σύνδεσης να αναφέρεται η διάρκεια «έχετε πάρει πουλο εώς», γιατί αλλιώς δεν ξέρουμε αν είναι μια μέρα, ένας μήνας, ένας χρόνος ή αν γίναμε μέλη του διαόλου.
Εσυ όμως λογικά είσαι Ελλάδα και εγώ Ολλανδία. Εξαρτάτε τι servers χρησιμοποιούν.Εγώ ποτέ δεν έχω τέτοια θέματα όλα αμέσως ανοίγουν και εάν θες να ανεβάσεις κάτι πάλι γρήγορα γίνεται...κάποιο άλλο θα υπάρχει
Για ολανδια τώρα το είπες ....για ανέβασε καμμία φωτογραφία από ολανδεζεςΕσυ όμως λογικά είσαι Ελλάδα και εγώ Ολλανδία. Εξαρτάτε τι servers χρησιμοποιούν.
Τα εχουμε πει αυτα εμεις οι παλιές καραβανες , στ αρχιδια τουςΣτα ban καλό θα ήταν σε προσπάθεια σύνδεσης να αναφέρεται η διάρκεια «έχετε πάρει πουλο εώς», γιατί αλλιώς δεν ξέρουμε αν είναι μια μέρα, ένας μήνας, ένας χρόνος ή αν γίναμε μέλη του διαόλου.
...καύλωσαν με το pride οι ξεφωνημένες, τύπε.καθε μερα και μια βρωμοπουστα ανοιγει και απο ενα σαπιοθρεντ που ψαχνει να την χεσουν-χυσουν-φτυσουν-κατουρησουν κλπ
που μας βρηκαν τωρα γαμωτο τα αρρωστα εδω μεσα και ορμηξαν?
η μουρλη ο σκουπιδολαγνος ηταν μπηκε χαραματα και εκανε παρτι σε ολα τα θρεντ...καύλωσαν με το pride οι ξεφωνημένες, τύπε.
Αυτός ήταν μούφα/τρολ ρε συη μουρλη ο σκουπιδολαγνος ηταν μπηκε χαραματα και εκανε παρτι σε ολα τα θρεντ
νταξει τον μαζεψαν ευτυχως περασε ο κινδυνος
ο πρωινος που εψαχνε νταβατζη να τον κατουραει? ο ποδολαγνος ηταν ο οριτζιναλ γρουσουζης κακοπουσταςΑυτός ήταν μούφα/τρολ ρε συ
Έχω τις αμφιβολίες μουο πρωινος που εψαχνε νταβατζη να τον κατουραει? ο ποδολαγνος ηταν ο οριτζιναλ γρουσουζης κακοπουστας
ναι σου λεω εχω ρανταρ τους βρισκω ολους τους κλωνους χωρις καν να προσπαθησωΈχω τις αμφιβολίες μου
Αυτό δεν το πρόσεξα,αφού πέρασε από τα νήματα της σήψης,αυτός θα ήταν τότεναι σου λεω εχω ρανταρ τους βρισκω ολους τους κλωνους χωρις καν να προσπαθησω
ασε που μετα καρφωθηκε και μονος του που πηγε και εγραφε στο παλιο σαπιοθρεντ του και ανεβαζε πουστικα την αγγελια του
Από server του δικτύου cloudflare τον κοντινότερο στην περιοχή σου σερβίρεσαι. Και μένα ο server του Παρισιού μου κάνει μερικές φορές κόλπα.Εσυ όμως λογικά είσαι Ελλάδα και εγώ Ολλανδία. Εξαρτάτε τι servers χρησιμοποιούν.