- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.102
- Πόντοι
- 17.085
Σου έστειλα pm και mail.
Εχω το ιδιο προβλημα μου πεταει μια κοκκινη οθονηΓιατι δεν ανοιγουν οι ειδοποιησεις μου?
Τυπε νομιζεις οτι θα εξαργυρωσεις ποντους και θα πας κανενα ταξιδι;Δέν τό λέω ὡς γκρίνια ἀλλ'ὡς ἀπορία καί μόνον.... Πάλι... Στὰ 5000 likes παίρνουμε 700 πόντους. Ἔχω φτάσει τὰ +6000 καί ἀκόμη νά πιστωθοῦν οἱ πόντοι. Κάποιος εἶπε ὅτι μπλοκάρονται τὰ likes τῶν κλώνων. Φυσικά, δέν ξέρω ἄν ἰσχύει, ἀλλά καί πάλι, δέ θά'πρεπε νά'χω ξεπεράσει τό ὅριο; Κάποιοι μέ λιγώτερα likes καί ἐλάχιστα μεγαλύτερο ἀριθμό κριτικῶν ἔχουν περισσότερους πόντους... ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΝΤΕΝ ΚΑΝΤΑΛΑΜΠΑΙΝΩ!
ουτε σε καυσιμα τυπε ?Τυπε νομιζεις οτι θα εξαργυρωσεις ποντους και θα πας κανενα ταξιδι;
Κατσε τυπε να μας απαντησει τι νομιζει οτι ειναι οι ποντοι εδω μεσα και περιμενει να του πιστωθουν....μπορει να νομιζει οτι αμα βαζει περισπωμενες και οξειες στις λεξεις διπλασιαζονται οι ποντοι.ουτε σε καυσιμα τυπε ?
Οι κριτικές πάντα ανεβαίνουν μετά απο έγκριση του διαχειριστή , μήπως τα κάνεις όλα σωστά και το μηνυμα που σου βγάζει είναι αυτό οτι θα ανέβει μετά απο την έγκριση ;Καλημερα παιδια. Ειμαι σχετικα καινουργιο μελος ,αλλα δεν μπορω να ανεβασω κριτικη. Προφανως κανω κατι λαθος, αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι..
Δηλαδη, συμπληρωνω τα απαραιτητα στοιχεια στη φορμα, γραφω την κριτικη, και μολις πατησω το "Υποβολη" βγαζει κατι σαν "invalid token", και η κριτικη δεν ανεβαινει...Τι σημαινει αυτο?
Συγνωμη κιολας αν γινομαι κουραστικος, αλλα δεν εχω μεγαλη εμπειρια στην χρηση του υπολογιστη, βλεπετε ειμαι και ανθρωπος του προηγουμενου αιωνα.. Ευχαριστω πολυ!
Καλημερα παιδια. Ειμαι σχετικα καινουργιο μελος ,αλλα δεν μπορω να ανεβασω κριτικη. Προφανως κανω κατι λαθος, αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι..
Δηλαδη, συμπληρωνω τα απαραιτητα στοιχεια στη φορμα, γραφω την κριτικη, και μολις πατησω το "Υποβολη" βγαζει κατι σαν "invalid token", και η κριτικη δεν ανεβαινει...Τι σημαινει αυτο?
Συγνωμη κιολας αν γινομαι κουραστικος, αλλα δεν εχω μεγαλη εμπειρια στην χρηση του υπολογιστη, βλεπετε ειμαι και ανθρωπος του προηγουμενου αιωνα.. Ευχαριστω πολυ!