Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.786
- Πόντοι
- 6.256
Που να σε παρει πια.....test-------->
Που να σε παρει πια.....test-------->
Αν λειτουργεί και έχεις πρόσβαση, τότε είναι έγκυρο. Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι.ανοίγω τη σελίδα του και μου εμφανίζει αυτό,
"Ενημερώνουμε ότι λογαριασμοί που διαθέτουν μη-έγκυρες διευθύνεις email θα υποβαθμίζονται σε δυνατότητες ώσπου να εισάγει ο χρήστης ένα έγκυρο email και να το επιβεβαιώσει".
για γράψετε παρακαλώ:
1) ποια εσείς θεωρείτε έγκυρα emails,
2) για ποιο λόγω το δικό μου που το έχω 25 χρόνια δεν θεωρείτε έγκυρο.
Steffan καλη χρονια καταρχην....ο Αντζελο απο το μεσημερι δεν μπορει να γραψει στο φορουμ.Εχει σχεση με το mail του που ειναι hotmail;Και αν ναι τι πρεπει να κανει;Αν λειτουργεί και έχεις πρόσβαση, τότε είναι έγκυρο. Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι.
Το μήνυμα εμφανίζεται σε όλα τα μέλη.
γεγονοςΕδώ και λίγες μέρες η επιλογή για log out έχει γίνει αόρατη.Πατάς δίπλα από τις ειδοποιήσεις και σε πετάει έξω.Με την αραίωση των αποστάσεων μεταξύ των επιλογών,είχε εμφανιστεί για λίγο.Μιλάω για iOS
ψαξε ενα αναλογο θρεντ που εκανε ενας αλλος, νομιζω ο urlauber και δες τι λεω μεσα.Άσε @papaphilips ,πήγαμε για μαλλί και βγήκαμε κουρεμένοι.Ο Papaphilips μαζί με τη σκόνη ρούφηξε και το «κουμπάκι»
Ναι,έχει γέλιο,το είχα διαβάσει.Από προχτές δεν υπάρχει κανένα σχόλιο,λες και λύθηκε το ζήτημαψαξε ενα αναλογο θρεντ που εκανε ενας αλλος, νομιζω ο urlauber και δες τι λεω μεσα.
μετα ελα να γελασουμε παρεα
Δεν κατάλαβα τίποτα. Πάρτο απ την αρχήΑπο χθες η αρχική σελίδα στο κινητο εμφανίζεται με το προφιλ και κάποιες κατηγορίες λειτουργιών σαν υδατογραφία πανω από ολα τα θέματα. Είναι δυσκολο και να διαβάσεις και να περιηγηθείς στο site. Είναι θέμα browser, του opera συγκεκριμένα ή δυσλειτουργίας του site;
Παταω bou.comΔεν κατάλαβα τίποτα. Πάρτο απ την αρχή
εγω παντως λεω γιαυτοΔεν κατάλαβα τίποτα. Πάρτο απ την αρχή
Το οποίο δε βλέπεις αλλά αν πατήσεις στο χώρο που ηταν πριν, σε ξελογκαρει επιτόπου.εγω παντως λεω γιαυτο
κουμπι γα λογκουτ γιοκ 3-4μερες τωρα με οπερα (δεν δοκιμασα με αλλο δεν πολυ χρησιμοποιω )
σωστο ναιΤο οποίο δε βλέπεις αλλά αν πατήσεις στο χώρο που ηταν πριν, σε ξελογκαρει επιτόπου.