- Εγγρ.
- 21 Νοε 2016
- Λύσεις
- 2
- Like
- 281
- Πόντοι
- 26
αυτό σου ανοίγει;Δυστυχώς εδώ είναι δουλειά, αν ήταν ο δικός μου υπολογιστής δεν θα είχα πρόβλημα.
η ανάλυση είναι 1920Χ1080.
ο chrome full ανοιχτός.
αυτό σου ανοίγει;Δυστυχώς εδώ είναι δουλειά, αν ήταν ο δικός μου υπολογιστής δεν θα είχα πρόβλημα.
η ανάλυση είναι 1920Χ1080.
ο chrome full ανοιχτός.
καθε μερα μου συμβαινει φιλε και μονο εδω στο μπου.Οι περιπτώσεις που συναντήσαμε είχαν όλοι adblock και αυτός ήταν ο λόγος.
σου συμβαίνει δηλαδή τώρα εδώ; σίγουρα δεν έχεις adblock ;
καθε cg εχει τη δικη του καρτελλα κι εκει υπαρχουν ολες οι κριτικες που την αφορουν.Καλησπέρα σας,
Υπάρχει κάποιο λινκ που θα μπορούσα βρω όλες τις κριτικές που έχουν γραφτεί για τα call girls και μόνο;
καθε cg εχει τη δικη του καρτελλα κι εκει υπαρχουν ολες οι κριτικες που την αφορουν.
και εκτος αυτου αν πατησεις το κουμπι callgirls στην οριζοντια μπαρα πανω πανω, θα δεις ολες τις καταχωρισεις και μπορεις να κανεις και αναζητηση.
δες κάτω κάτω στο footer του σάιτΌταν είσαι στη σελίδα callgirls, κάπως στο μέσω της, υπάρχει ενότητα «κριτικές» και εμφανίζει τις 6 τελευταίες ( τουλάχιστον τόσες βλέπω εγω από το κινητό που σερφάρω).
Υπάρχει τρόπος να κάνω expand και να δω π.χ. τις εκατό τελευταίες κριτικές εκεί;
Πώς μπορώ να μπλοκάρω κάποιον;;Δεν πολυκατάλαβα. Στη λίστα με τα προσωπικά σου μηνύματα δε βρίσκεις τη συνομιλία που θέλεις;
Σωστο , πριν το μπαν σου ερχονται κάποια πμ απο το Αντισθενη ή οποιον σε εχει μπαναρει φανταζομαι που ειναι και κλειδωμενα και δεν μπορεις να απαντησεις..δεν ξέρω ποια είναι η διαδικασία και πως ακριβώς γίνεται, αλλά διαβάζοντας τα πιο πάνω νομίζω πως πριν το μοαν κάποιου καλό θα είναι να προηγείται πμ μαζί του ωστε να ακουστεί και η άποψή του
Ο.Κ. Αντισθένη,όλα καλά.Thank's..Πώς μπορώ να διαγράψω τον καινούριο τότε; Θα το κάνετε εσείς ή μπορώ κι εγώ;@El_Rey κάτι report είχαν γίνει τα οποία ξαναείδα τώρα και ήταν πραγματικά της πλάκας. Κανένας λόγος δεν υπήρχε για να αποκλειστεί ο λογαριασμός σου. Συγγνώμη γι' αυτό - μπορείς να ξαναμπείς στον παλιό σου λογαριασμό.
Ναι, θα το κάνω εγώ.Πώς μπορώ να διαγράψω τον καινούριο τότε; Θα το κάνετε εσείς ή μπορώ κι εγώ;