Kyrios Hou
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2021
- Κριτικές
- 11
- Like
- 496
- Πόντοι
- 291
Από ταμπλετ που είμαι όλα φαίνονται πολύ ωραία στο σάιτ..Μπορω να έχω πρόσβαση παντού κ όλα είναι σωστά κ βελτιωμένα..keep up the good work ?
Συνεχίζεται ακόμα αυτό. Μου συμβαίνει και σε μένα!!!Έχω παρατηρήσει από κινητό ότι καμιά φορά δεν πατιεται το κουμπί για να με πάει στην τελευταία σελίδα του thread.
αν είχες hotmail, είχε πρόβλημα πράγματι!Παιδια να κανω μια ερωτηση εδω και πολυ καιρο. δεν λαμβανω καθολου ενημερωσεις στο εμαιλ μου οπως παλια, εχετε το ιδιο πρόβλημα πως το λυσατε;
(εχω ελέγξει και τα ανεπιθύμητα)
ναι hotmail εχω, να βαλω αλλο ε?αν είχες hotmail, είχε πρόβλημα πράγματι!
μην κάνεις άλλο nick name και ξαναφραφτείς!ναι hotmail εχω, να βαλω αλλο ε?
Του εχω στειλει 2-3 αλλα δεν απαντα το ενα ειναι απο περσι χαχααα, απο τοτε εχω να λαβω εμαιλμην κάνεις άλλο nick name και ξαναφραφτείς!
Τσέκαρε το με τον anti
Στείλε του πμ να το δείτε μαζί!
Το ιδιο προβλημα ειχα και εγω γιατι ειχα βαλει ενα εμαιλ απο το hotmail, σε αυτο δεν στελνουν το αλλαξα και δουλευει.εξακολουθω να μην λαμβανω ειδοποιηση για θρεντ που εχω δηλωσει οτι εχω κανει εγγραφη..για την ακριβεια,αλλοτε λαμβανω και αλλοτε οχι..κατα το καβλουν που λενε..στο παλιο σαιτ,προ αναβαθμισεων,δεν υπηρχε ποτε τετοιο προβλημα...
εγω δεν λεω για το μειλ,εννοω τις ειδοποιησεις-καμπανακια που ερχονται στο προφιλ,οταν υπαρχει νεα απαντηση σε θεμα που εχεις κανει εγγραφη....Ναι, υπάρχει πρόβλημα με το hotmail. Χρησιμοποιήστε καλύτερο άλλο mail.