troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.801
- Πόντοι
- 5.506
εχει μερικα ψιλα ακομα ....προσωπικα μου αρεσει παρα πολυ , προσπαθω να βρω κατι που δεν μου αρεσει και ακομα δεν βρισκω.....
σε γενικες γραμμες σχεδον τελειο
εχει μερικα ψιλα ακομα ....προσωπικα μου αρεσει παρα πολυ , προσπαθω να βρω κατι που δεν μου αρεσει και ακομα δεν βρισκω.....
Εμείς ήμασταν και Νιγηρία και Γκάνα.Χτες sofia ήμουν με νηγιριανογκανεζα που δουλεύει σοφια κ όντως μου είπε άκρα πολύ ανώτερη του λαγος κ στο λαγός αξιζει μόνο lekki neighborhood and victoria island
Ναι όντωςΕμείς ήμασταν και Νιγηρία και Γκάνα.
Η Νιγηρία καμία σχέση με την Γκάνα.
Η Γκάνα θεωρείται η πιο φιλική χώρα της Αφρικής και αρκετά ασφαλής.
Η πρώτη χώρα που πήρε την ανεξαρτησία της στις 6 Μαρτίου 1957 από τους Βρετανούς.
Πολύ μορφωμένοι οι Γκανέζοι.
Kofi Annan ο κορυφαίος.
Το 1960 υπήρχαν πολλοί Έλληνες στη Γκάνα.
Η κατασκευαστική εταιρεία του Δοξιάδη κατασκεύασε πάρα πολλά έργα μεταξύ 1950 - 1960.
Σήμερα υπάρχουν δραστήριες εταιρείες του Τσάκου, Μυτιληναίου, Μανδύλα κλπ ...
Πόσταρε ένα ακόμα να σου κάνει τα τρία δύο....μαγκες γιατι μου συγχωνευει ποστ?
ποσταρω ενα με ασχετο θεμα και μετα απο λιγο αλλο με εντελως ασχετο και μου τα κανει ενα
Πόσταρε ένα ακόμα να σου κάνει τα τρία δύο....
Πόσταρε ένα ακόμα να σου κάνει τα τρία δύο....
Εκλαψα γοερως....Πόσταρε ένα ακόμα να σου κάνει τα τρία δύο....
Στο ιδιο νημα το κανει αυτοματα λογικα για εξοικονομηση χωρουμαγκες γιατι μου συγχωνευει ποστ?
ποσταρω ενα με ασχετο θεμα και μετα απο λιγο αλλο με εντελως ασχετο και μου τα κανει ενα
Στο βγάζει για να μην το χάνεις όταν αλλάζεις σελίδα. Το σβήνεις αν δε θες.Παίζει θέμα με συγχώνευση ποσταρισματων. Ξεκινάς να γράφεις κάτι σε ένα νήμα κι αν ξεχάσεις και δεν το ποσταρεις, αλλάξεις νήμα και πας να γράψεις κάτι εκεί σου βγάζει και το προηγούμενο άσχετο του άλλου νήματος.
δεν πληρωνουμε για εξοικονομηση ρε πλεμπαιοΣτο ιδιο νημα το κανει αυτοματα λογικα για εξοικονομηση χωρου
Ολο προβληματα εισαιΚαλο θα ηταν να προστεθει και μια δυνατοτητα σε νηματα με απειρες σελιδες να μπορεις να πηγαινεις αμεσα σε μια συγκεκριμενη....επισης περιμενω μια απαντηση για αυτο που εχω αναφερει με τη μη δυνατοτητα επεξεργασιας μιας δημοσκοπησης.