geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.081
- Πόντοι
- 6.515
Μας απαξίωσες τυπέεδω ειναι τύπε αλλα μονο για τα ψαγμένα μέλη
Μας απαξίωσες τυπέεδω ειναι τύπε αλλα μονο για τα ψαγμένα μέλη
Δεν μπορείς να διαγράψεις και η επεξεργασία λειτουργεί μόνο για 1 ώρα από την ώρα που ποστάρισες.Επίσης πως διαγράφω ένα ποσταρισμα μου;;;;;;
Για το πρόβλημα με τις δημοσκοπήσεις που αναφέρω;Κατ αρήν να σιγουρευτούμε ότι βλέπουμε το ίδιο πράγμα.
Αυτή βλέπεις κι εσύ;
Αν όντως θέλετε αλλαγή, δημιουργήστε πρόταση στην ανάλογη κατηγορία:
S.
Άρα πάω επεξεργασία κ διαγράφω όλο το κείμενοΔεν μπορείς να διαγράψεις και η επεξεργασία λειτουργεί μόνο για 1 ώρα από την ώρα που ποστάρισες.
διεγραψε και μετα ποσταρε στην θεση του παλιου ποστ μια τελεια....Άρα πάω επεξεργασία κ διαγράφω όλο το κείμενο
Αλλά μετά θα φαίνεται ένα κενό μύνημα;;
Λογικα θα μπει η επιλογη,στο τεστ ειχε μπει στο τελοςΆρα πάω επεξεργασία κ διαγράφω όλο το κείμενο
Αλλά μετά θα φαίνεται ένα κενό μύνημα;;;
Man το σορβαιβαλ ήταν πολύ μπροστάδιεγραψε και μετα ποσταρε στην θεση του παλιου ποστ μια τελεια....
ετσι καναμε και εμεις παλια στο νημα του σορβαιβολ του μενιου για να αυξησουμε την τηλεθεαση
Άρα πάω επεξεργασία κ διαγράφω όλο το κείμενο
Αλλά μετά θα φαίνεται ένα κενό μύνημα;;;
Επίσης οι χάρτες που είχαν τα fkk Γερμανία κ εξωτερικό που χάθηκαν;;;;Κοίταξε το ποστάρισμα του Αντισθένη #113 στη σελίδα 6.
Επίσης οι χάρτες που είχαν τα fkk Γερμανία κ εξωτερικό που χάθηκαν;;;;
Ήταν εύχρηστοι σαν οδηγός αφού αν ήθελες να πας πχ Στουτγκάρδη έκανε μεγένθυση κ έβλεπες στην γύρω περιοχή τι φκκ τι στούντιο γενικά βρίσκονται
Το δούλεψα το χάρτη μου σε αρκετά ταξιδια
Χτες sofia ήμουν με νηγιριανογκανεζα που δουλεύει σοφια κ όντως μου είπε άκρα πολύ ανώτερη του λαγος κ στο λαγός αξιζει μόνο lekki neighborhood and victoria islandΑπο Στουτγκάρδη δεν γνωρίζω.
Από Ακκρά όμως γνωρίζω αρκετά καλά ...
ΑΙΣΧΟΣ ΡΕ!!!!! ΤΙΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΒΑΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΑ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ???????τι εγινε παει το παλιος ειναι αλλιως τωρα παρατηρησα οτι μετονομαστηκα σε σεβαστος.τα εμο που βρισκονται?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εβρηκα.
Τους χάρτες από το εξωτερικό που ξετρυπωνα fkkπροσωπικα μου αρεσει παρα πολυ , προσπαθω να βρω κατι που δεν μου αρεσει και ακομα δεν βρισκω.....