Νέα

Το να είσαι gay είναι αρρώστια;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 603
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Το να είσαι πούστης είναι φυσιολογικό???

• Ναί

Ψήφοι: 5 83,3%
  • Όχι

Ψήφοι: 1 16,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    6

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
απλα μαλλον καυλωνουν με τα γυναικεια κορμια..
ναι αλλα που ακριβως καυλωνουν δεν καταλαβα... ενταξη τα κορμια.. οταν κανουν σεξ τι ακριβως θελουν να τους γλυψουν το κωλο τις μασχαλες τι?? Πως την βρησκουν γενικα??? βαζουν δονητες?? αλλα απ οτι ξερω οτιδηποτε τους θυμιζη καυλι το απεχθανοντε αρα και οι δονιτες αποκλειοντε... πως ακριβως χυνουν δηλαδη??

Nikolas_ta_pinw

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
1
Πόντοι
6
Δεν μπορω να καταλαβω ομως την ψυχολογια των γυναικων gay... ενταξ τα αγορακια εχουν ετσι μια φαγουρα στα κωλαρακια τους τα κοριτσακια που εχουν φαγουρα???
τα κοριτσάκια εγκεφαλίζονται περισσότερο παρόλο που θα ερεθίζονται στα ίδια σημεία.

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
τα κοριτσάκια εγκεφαλίζονται περισσότερο παρόλο που θα ερεθίζονται στα ίδια σημεία.
Πολυ εγκεφαλος πεφτη... στη πραξη τι γινετε θελω να μαθω... και μη μου πειτε να δω καμμια τσοντα με γυναικες γιατι ειναι ολα θεατρο για να καυλωνουν οι αντρες

Nikolas_ta_pinw

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
1
Πόντοι
6
Πολυ εγκεφαλος πεφτη... στη πραξη τι γινετε θελω να μαθω...
Tι δεν κατάλαβες και επιμένεις ? απορώ! και φέρε μου λεσβία με την παρτενερ της που δεν έχουν κάνει προς ανακύκλωση το strap on να σου απαντήσω στο οτι έχουν αποστροφή και για τον πούτσο που είπες πριν!

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Tι δεν κατάλαβες και επιμένεις ? απορώ! και φέρε μου λεσβία με την παρτενερ της που δεν έχουν κάνει προς ανακύκλωση το strap on να σου απαντήσω στο οτι έχουν αποστροφή και για τον πούτσο που είπες πριν!
ε ναι δκαιολογημενα ρωτησα.. αφου δεν γουσταρουν πουτσο στο μουνι τους  θα βαλουν ομοιωμα πουτσου??? τοτε γιατι δεν βαζουν κανονικο??

Επισκέπτης
και για να απαντησουμε και στον τιτλο του θρεντ...οχι δεν ειναι αρρωστια!Για μερικους πχ οπως ο ΠΠ ειναι ευλογια :2funny: :2funny:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
και για να απαντησουμε και στον τιτλο του θρεντ...οχι δεν ειναι αρρωστια!Για μερικους πχ οπως ο ΠΠ ειναι ευλογια   :2funny: :2funny:
ή ακομα κα(υ)λυτερα,αλλη μια ευκαιρια για αυτοπροσδιορισμο... :2funny: :cum: :cum:
:2funny: :2funny: :2funny:

Taiwanos

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
1
ε ναι δκαιολογημενα ρωτησα.. αφου δεν γουσταρουν πουτσο στο μουνι τους  θα βαλουν ομοιωμα πουτσου??? τοτε γιατι δεν βαζουν κανονικο??

Γιατι γλυκια μου Δαναη οι ομοφυλοφιλες γυναικες, δεν εχουν προβλημα με το πεος, με αυτον που βρισκεται γυρω γυρω απο το πεος εχουν το προβλημα. Δεν τους ελκουν οι ανδρες δηλαδη πολυ απλα.

flex79

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Το να εισαι γκει σαφως και δεν ειναι αρρωστια..ειναι κατι που η φυση σε αναγκαζει να εισαι απλα ο εαυτος σου..ετσι λοιπον εισαι ο εαυτος σου και τιποτα παραπανω.Το να φτανεις 40 ομως και εκει να ανακαλυπτεις οτι σαρεσει ο πουτσος...ε ναι αυτο για μενα ειναι αρρωστια..ειναι καθαρα θεμα ψυχολογιας πιστευω αν φτανει καποιος σαυτο το σημειο.πασχει ψυχολογικα δλδ..και χρειαζεται βοηθεια.

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Πολυ μπερδεμα ρε παιδια... δεν εχω καταλαβη ενταξη οι αντρες εχουν ενα καυλι καπου το χωνουν και ξεκαυλωνουν.. Τα κοριτσακια που δεν εχουν κατι αναλογο τι κανουν??? Πεζουν τις κουμπαρες?? η βαφουν τα νυχια τους και κανουν χαλαουα.. Υπαρχη καποια να μου πει ... ΠΩς ΤΟ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗ ΤΟ ΜΟΥΝΑΚΗ ΤΗΣ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ....  ΠΩΩΩΩΩΣΣΣΣΣΣ

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
αυτα ειναι μαλακιες
Αμφισβητάειιιςς το τζιι σπουατ?Εμ βέβαια αφού βγάλαν βρώμα οι κουλοιγγλέζοι οτί δεν υπάρχει τέτοιο σπουοατ :grin: :grin:
Η ασχολία των γυναικων σε αυτή τη γη είναι να προσελκυούν το ενδιαφέρον του άνδρα εώς σημείου εκνευρισμού του :grin: και για να το επιτυχουν προσπαθούν να μιμηθούν οτι κάνει ο άνδρας με γελοίες  και παράλογες φυσικά συνέπειες
Δεν τους ελκουν οι ανδρες δηλαδη πολυ απλα.
...ναι γιατί οι άντρες είναι πιο έξυπνοι,πιο δυνατοί και έχουν και πούτσο...οι καταραμένοι :2funny: :2funny:

flex79

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Αρπαζουν ενα vibrator και βγαζουν γουστα απλο ειναι..τι παιδευεσαι σε ασκοπες σκεψεις?

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Αρπαζουν ενα vibrator και βγαζουν γουστα απλο ειναι..τι παιδευεσαι σε ασκοπες σκεψεις?
ΤΙ ΒΡΗΣΚΟΥΝ ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΔΗΛΑΔΗ??? ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΛΕς ΤΩΡΑ??? ααααααααααααααααα δεν αντεχω  θα αναψω τσιγαρο
Γιαυτο δεν κλεινουν βρε τα sexshop

flex79

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
6
ε λογικο δεν ειναι αν δεν υπαρχει real?καπως πρεπει να την βγαλουν μωρε...ετσι παει..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom