Νέα

Το να είσαι gay είναι αρρώστια;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 603
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Το να είσαι πούστης είναι φυσιολογικό???

• Ναί

Ψήφοι: 5 83,3%
  • Όχι

Ψήφοι: 1 16,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    6

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Σβηστο φιλε γιατι το γαμησανε το θεμα και δεν αξιζει... :jerking: Τα προηγουμενα τα εσβησα, θα σβησω κι αυτο.

Να σου πω! Όποιος θέλει να γαμάει τα θέματα να τα γαμάει, εγώ προτιμώ γυναίκες...
Και όποιος θέλει να μιλάει σοβαρά, μιλάει και ίσως και ένας να τον ακούει..

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
Απαντω στην ερώτηση του θρεντ μονολεκτικά: ΟΧΙ!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
fail_tennis.jpg

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Ειναι οι γκει ανα-γκει ?????????  Ιδου η απορια??

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
ποιος ρωταει τετοιες μαλακιες ειναι να απορει κανεις... :jerking:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
παλι στα ποδια μου το κοπροσκυλο. Παλι θα κλαιγεται που το κλοτσαω. Παλι θα γραφει λογυδρια στους υπολοιπους μπας και παρει κατι περισσοτερο απο χλαπατσα. Παλι πιοτο στο τελος.  :jerking:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
βασικα ετσι οπως εχουν γινει οι κοκκινιστοι σημερα, το να εισαι απλα γκει, θεωρειται στρέιτ..

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
κι ένας συμφοιτητής μου παλιά στο πανεπιστήμιο έλεγε "ο ήλιος καίει για μας τους gay"
:2funny: :2funny: :2funny:
Αφου δεν γεννανε πωs πολαπλασιαζονται???
Τι στο καλο??? φταιει το νερο, η διατροφη,  οι φιλοι, η οι γονειs???
Παλι αυτοι οι γονειs φταινε???? Ρε οι ερμοι.....
Αυτοι και 40αρηδεs.....
Οι γονειs για τουs γκευ
και οι 40αρηδεs για την συνταξη....Δεν θα παρουν συνταξη ποτε!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

SEX_PYR

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Αρρώστια είναι και απορώ πως και δεν έχουν σκεφτεί τη θεραπεία όλων εμάς των υπολλοίπων. Αποκωδικοποίηση του DNA των πάσης φύσεως πούστηδων (cd,trans,πούστηδες,gay, κολομπαράδες, μπινεδές κτλ), σίγουρα θα υπάρχει κάτι κοινό στο γενετικό τους κωδικα και κατόπιν η δημιουργία ενός ιού θανατηφόρου που θα χτυπάει μόνο τα άτομα με το χαρακτηριστικό αυτό στο DNA τους.  :knuppel:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Αυτή η βρωμόπουστα τσιμπάει πιο πολύ όταν του θήγεις την γαμημένη του ιδεολογία παρά τον αντρισμό του, για να καταλάβεις για τι βρωμόπουστα μίλαμε. Είμαι σίγουρος ότι ο πάπιας και ο Λίλας είναι το ίδιο πρόσωπο και το υποστιρίζω από χθές αλλά κανείς δεν με ακούει.
λες να παιζει τετοιο σκηνικο; :2funny: :2funny:δηλαδη την λαδωνει την λακερδα ο τυπος;

patatinas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Υπάρχουν οι περιπτώσεις όπου υπάρχουν ορμονικές ανωμαλίες από την γέννηση ενός ανθρώπου και βλέπουμε παραδείγματα ανδρών που μέσα τους νιώθουν γυναίκες ή γυναικών που νιώθουν άνδρες. Τώρα υπάρχουν και οι τύποι που "ψάχνονται", για διαφόρους λόγους. Σε γενικές γραμμές, αηδία είναι. Μόνο τα λεσβιακά γαμάνε, με ωραίες μουνίτσες...

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
Υπάρχουν οι περιπτώσεις όπου υπάρχουν ορμονικές ανωμαλίες από την γέννηση ενός ανθρώπου και βλέπουμε παραδείγματα ανδρών που μέσα τους νιώθουν γυναίκες ή γυναικών που νιώθουν άνδρες.

έλεγα να μην το γράψω αλλά μιας και το ανέφερες ας το συμπληρώσω... πράγματι υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις και για του λόγου το αληθές αν βρει κανείς στο internet (υπάρχει στο veoh.gr) το επεισόδιο από τους ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ του Θεοδωράκη με την κοπέλα που είναι εγχειρισμένη και έχει γίνει πόρνη και λέει καθαρά ότι από τότε που ήταν 3 χρονών (κάπου εκεί τέλος πάντων δεν θυμάμαι την ακριβή ηλικία) γούσταρε να φοράει φουστάνια κλπ... εε τώρα αν μου πει κανείς ότι φταίει ένα παιδάκι επειδή γεννήθηκε έτσι sorry αλλά θα τον χαρακτηρίσω μεγάλο μαλάκα.... σε εκείνη την εκπομπή είχα δει και ένα άλλο παιδί που ήταν γυναίκα και αισθανόταν άντρας και έκανε εγχείριση αλλαγής φύλου και οι γονείς του το υποστήριξαν το παιδί και έλεγε ο πατέρας "τι θα με νοιάξει πώς να είναι ευτυχισμένο το παιδί μου ή τι θα πει ο κόσμος;"  .... απλά respect

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom