Νέα

Το να είσαι gay είναι αρρώστια;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 603
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Το να είσαι πούστης είναι φυσιολογικό???

• Ναί

Ψήφοι: 5 83,3%
  • Όχι

Ψήφοι: 1 16,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    6

Επισκέπτης
δεν ξερω αν φταιει οντως η μητερα για ενα χρωμοσωμα Χ παραπανω στους ομοφυλοφιλους, αλλα σιγουρα δε θεωρειται αρρωστια. οτιδηποτε κανει κανεις στο κρεβατι του δεν ειναι αρρωστο εφοσον υπαρχει συναινεση κι απο το ετερο μελος.
οπως νιωθει ευτυχισμενος ο καθενας..

OP
OP
pirokavlos

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Καλησπέρα κι απο μένα.

Εγώ προσωπικά αν μου ετύγχανε γιός γκευ θα τον σκότωνα.Θα το θεωρούσα ξεφτίλα και ντροπή στη κοινωνία και προς εμένα.Καλύτερα παιδί με ειδικές ανάγκες παρά γκέουλας.

Εν τω μεταξύ έχω παρατηρήσει πως πολλοί γκέουλες είναι και κακόψυχοι και ζηλιάριδες. Συνδυάζουν τα κουνήματα και τη ψευτοθυληκότητα με τη γκρίνια και τη ζηλοφθονία των  γυναικών.Κσού απο δώ πουστρίτσες

Επισκέπτης
Καλησπέρα κι απο μένα.

Εγώ προσωπικά αν μου ετύγχανε γιός γκευ θα τον σκότωνα.Θα το θεωρούσα ξεφτίλα και ντροπή στη κοινωνία και προς εμένα.

εσυ προσωπικα για ποιο λογο θεωρεισαι καμαρι της κοινωνιας?

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Και αν εβγαινε ενα βρωμοθυληκο σαν και εμενα τι θα κανατε??

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
προτεινω να ξεκολησετε και να τ αποδεχθειτε κ οι μεν κ οι δεν. Ετσι θα έχουμαι και την ησυχια μας και περισσοτερες γκόμενες. Κ εσείς οι ομοφυλοφιλοι μην μας πρήζεται, οκ ειστε ομοφυλοφιλοι μαγκια σας μην το κάνετε κ θέμα, δεν είστε διανοιες ουτε θα σώσετε τον πλανητη. Ειστε φυσιολογικοι άνθρωποι αλλά μην γίνεστε κουραστικοι με τις ανασφαλειες σας.

Επισκέπτης
δεν ξερω αν φταιει οντως η μητερα για ενα χρωμοσωμα Χ παραπανω στους ομοφυλοφιλους,

προσωπικα εσυ αν εκανες παιδι ποτε το τελευταιο προβλημα που θα ειχε θα ηταν το παραπανω gayοθλιστικο χρωμοσωμα Χ.
Το δε υιοθετημενο παιδι που μπορει να παρεις και ο γιος του καζανοβα να ηταν gay θα καταληξει .

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
γαμησετα μαλακα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τωρα που το ξανασκεφτομαι καλυτερα πουστης γιος παρα τετοια ελεινιδα κορη :headbang:
πες΄το ψεμματα...
ακου το χρωμοσωμα Χ της μητερας...καιρο ειχα να γελασω ετσι...
αναθεμα και αν ξερει τι ειναι το χρωμοσωμα.. :2funny:

Επισκέπτης
ακου το χρωμοσωμα Χ της μητερας...καιρο ειχα να γελασω ετσι...

η σουπερ κατερινα που μεχρι εκει φτανει το επιπεδο της μεσης ελεινιδας δεν επεκτεινεται και πολυ στις στηλες της σε τετοια θεματα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
πες΄το ψεμματα...ακου το χρωμοσωμα Χ της μητερας...καιρο ειχα να γελασω ετσι...
Κοιτα να δεις.... οτι μπορουμε κανουμε για να σας πεισουμε.... μας πρηξατε πια τι αλλο να πουμε...  :2funny:

Επισκέπτης
ε οκ λαθος. απλα ειχα διαβασει ουτε που θυμαμαι που οτι εχει ΧΧΥ αντι για ΧΥ. αυτο να με κανει ημιμαθη και ζωο ναι, ολα τα αλλα πώς προκυπτουν γουατεβερ..

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
ε οκ λαθος. απλα ειχα διαβασει ουτε που θυμαμαι που οτι εχει ΧΧΥ αντι για ΧΥ. αυτο να με κανει ημιμαθη και ζωο ναι, ολα τα αλλα πώς προκυπτουν γουατεβερ..
Μην το ζοριζης... θα μας κραξουν....  :2funny:

Nikolas_ta_pinw

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
1
Πόντοι
6
Απ' όσων ξέρω στην κωλοτρυπίδα υπάρχουν περισσότερες νευρικές απολήξεις απ' ότι σε όλες τις υπόλοιπες σπιθαμές του σώματος που προκαλούν διέγερση!Εξού και ο λόγος που ερεθίζονται όλοι σ' αυτό το σημείο με την τριβή (κτλ κατα περίπτωση). Οι gay, τα trans και οι τράβελοι απλά εθίζονται σ' αυτήν την ευχαρίστηση και την κάνουν τρόπο ζωής, χωρίς να εξαιρούνται οι ψυχολογικοί μεταλλαγμένοι.
Ψυχολογικοί μεταλλαγμένοι είναι οι γιοί στρατιωτικών & οι χαμηλής οικονομικής τάξης.
Με Φιλικους Χαιρετισμούς (γιατί είμαι επηρεασμένος από άλλα thread που διάβασα  :2funny:)

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Δεν μπορω να καταλαβω ομως την ψυχολογια των γυναικων gay... ενταξ τα αγορακια εχουν ετσι μια φαγουρα στα κωλαρακια τους τα κοριτσακια που εχουν φαγουρα???

Επισκέπτης
Δεν μπορω να καταλαβω ομως την ψυχολογια των γυναικων gay... ενταξ τα αγορακια εχουν ετσι μια φαγουρα στα κωλαρακια τους τα κοριτσακια που εχουν φαγουρα???

απλα μαλλον καυλωνουν με τα γυναικεια κορμια..

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
...στο μυαλό :2funny: :2funny:
Τελικά δε μπορείς να ξεριζώσεις την ανδρική σου υπεροψία απέναντι στις γυναίκες :s&m_2:
Ε λοιπόν Danah,προς πληροφόρηση σου,οι γυναικες  έχουν κατακτήσει άλλο ένα αντρικό κάστρο. Αύτο της ομοφυλοφιλίας.
Ετσι για να μάθεις! :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom