Επισκέπτης
τον σερβιρει τον κουραμπιελες να παιζει τετοιο σκηνικο; δηλαδη την λαδωνει την λακερδα ο τυπος;
τον σερβιρει τον κουραμπιελες να παιζει τετοιο σκηνικο; δηλαδη την λαδωνει την λακερδα ο τυπος;
Καλησπέρα κι απο μένα.
Εγώ προσωπικά αν μου ετύγχανε γιός γκευ θα τον σκότωνα.Θα το θεωρούσα ξεφτίλα και ντροπή στη κοινωνία και προς εμένα.
εσυ προσωπικα για ποιο λογο θεωρεισαι καμαρι της κοινωνιας?
δεν ξερω αν φταιει οντως η μητερα για ενα χρωμοσωμα Χ παραπανω στους ομοφυλοφιλους,
δεν ξερω αν φταιει οντως η μητερα για ενα χρωμοσωμα Χ παραπανω στους ομοφυλοφιλους,
γιατι δεν σε εχει για κορη του
αναχαθεις..
πες μας και για τις ανευπλοειδιες να γουσταρουμε
πες΄το ψεμματα...γαμησετα μαλακα
Τωρα που το ξανασκεφτομαι καλυτερα πουστης γιος παρα τετοια ελεινιδα κορη
ακου το χρωμοσωμα Χ της μητερας...καιρο ειχα να γελασω ετσι...αναχαθεις..
ακου το χρωμοσωμα Χ της μητερας...καιρο ειχα να γελασω ετσι...
αναθεμα και αν ξερει τι ειναι το χρωμοσωμα..
Κοιτα να δεις.... οτι μπορουμε κανουμε για να σας πεισουμε.... μας πρηξατε πια τι αλλο να πουμε...πες΄το ψεμματα...ακου το χρωμοσωμα Χ της μητερας...καιρο ειχα να γελασω ετσι...
αναθεμα και αν ξερει τι ειναι το χρωμοσωμα..
Μην το ζοριζης... θα μας κραξουν....ε οκ λαθος. απλα ειχα διαβασει ουτε που θυμαμαι που οτι εχει ΧΧΥ αντι για ΧΥ. αυτο να με κανει ημιμαθη και ζωο ναι, ολα τα αλλα πώς προκυπτουν γουατεβερ..
Δεν μπορω να καταλαβω ομως την ψυχολογια των γυναικων gay... ενταξ τα αγορακια εχουν ετσι μια φαγουρα στα κωλαρακια τους τα κοριτσακια που εχουν φαγουρα???
...στο μυαλόΔεν μπορω να καταλαβω ομως την ψυχολογια των γυναικων gay... ενταξ τα αγορακια εχουν ετσι μια φαγουρα στα κωλαρακια τους τα κοριτσακια που εχουν φαγουρα???