Νέα

Το να είσαι gay είναι αρρώστια;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 603
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Το να είσαι πούστης είναι φυσιολογικό???

• Ναί

Ψήφοι: 5 83,3%
  • Όχι

Ψήφοι: 1 16,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    6

flex79

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
6
εμεις τα αγορακια δλδ λολ αν μεινουμε γ πολυ καιρο μονοι τι κανουμε??την χηρα με τα 5 ορφανα πηδαμε..ε κ αν ερθουμε στα κεφια μας καμια επισκεψη επι πληρωμης. :tits:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
εμεις τα αγορακια δλδ λολ αν μεινουμε γ πολυ καιρο μονοι τι κανουμε??την χηρα με τα 5 ορφανα πηδαμε..ε κ αν ερθουμε στα κεφια μας καμια επισκεψη επι πληρωμης. :tits:
ναι αλλα δεν παιρνετε το δονητη να της χωσετε το δικο σας χωνετε

flex79

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Μα αφου εκ των πραγματων το εχουμε XD ποιος ο λογος να παρουμε δονητη?? :idiot:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
..βεβαίως αλλα αύτο που λες αφορά τους στρέιτ
Αρπαζουν ενα vibrator και βγαζουν γουστα απλο ειναι..τι παιδευεσαι σε ασκοπες σκεψεις?
.. αρα δεν είναι gay αφου ο δονητής είναι υποκατάστατο του άντρα :grin:

Taiwanos

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Οι λεσβιες την βρισκουν με αλλες γυναικες, τωρα το τι κανουν και πως το κανουν, σιγουρα καποια απο αυτα που κανουν μεταξυ τους τα εχουμε κανει και εμεις με τις δικες μας, αλλα μπορει και οχι. Οι λεσβιες ειναι τα καλυτερα παιδια παντως, οι μοναδικες γυναικες με τις οποιες μπορεις να βγεις και να σχολιαζεις με νοημα αλλες γυναικες.

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
..βεβαίως αλλα αύτο που λες αφορά τους στρέιτ.. αρα δεν είναι gay αφου ο δονητής είναι υποκατάστατο του άντρα :grin:
ελα ντε... αν παω εγω δηλαδη που ειμαι Τρανς με γυναικεια εμφανιση και... τι θα κανουν?? το περιτυλιγμα ειναι γυναικα....

flex79

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Το να είσαι gay είναι αρρώστια;

το θεμα μας αυτο ηταν νομιζω ρε παιδες :idiot:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Οι λεσβιες την βρισκουν με αλλες γυναικες, τωρα το τι κανουν και πως το κανουν, σιγουρα καποια απο αυτα που κανουν μεταξυ τους τα εχουμε κανει και εμεις με τις δικες μας, αλλα μπορει και οχι. Οι λεσβιες ειναι τα καλυτερα παιδια παντως, οι μοναδικες γυναικες με τις οποιες μπορεις να βγεις και να σχολιαζεις με νοημα αλλες γυναικες.
Δεν αμφιβαλω για αυτο...

flex79

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
6
τι θα κανουν ρε δαναη?εξαρταται που θα πας..ειναι πολλοι που γουσταρουν και τρανς.γουστα ειναι αυτα.ε δεν θα πας οπου σε βγαλει και ο δρομος :rolleyes:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Παίχτη είναι απλό..σεξ για τη γυναίκα δεν υπάρχει αν δεν υπάρχει άντρας η το υποκατάστατο του.
Για τον άντρα όμως δεν ισχύει αυτό :grin:
Για αυτο και είμαστε ανώτερα όντα ρε παιδί μου να ούμε.Γιατί βολευόμαστε και μόνοι μας... είτε βγάζοντας είτε βάζοντας :grin: :grin:

flex79

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
6
ενταξει..οπως οι λεσβιες ετσι και οι γκει..εχω ακουσει συζητηση μεταξυ 2 γκει και εμεινα μλκς.

flex79

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Παίχτη είναι απλό..σεξ για τη γυναίκα δεν υπάρχει αν δεν υπάρχει άντρας η το υποκατάστατο του.
Για αυτο και είμαστε ανώτερα όντα ρε παιδί μου να ούμε.Γιατί βολευόμαστε και μόνοι μας... είτε βγάζοντας είτε βάζοντας :grin: :grin:

ναι υποκαταστατο=δονητης αυτο ειπα :) οσο μπορει να το αντικαταστησει βεβαια..αλλα απο το ολοτελα....

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Το θεμα ομως ειναι οτι πολλες απο αυτες θελουν και παιδια.. χωρις να τις γαμησουν ομως....

flex79

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
6
πω ξενερα...για τον πεοντα η ραπιντσερ..2 ταινιες κατεβασα και δεν μαφηνει αλλο..5 γιγα μοθ λεει ειχες και τα εξαντλησες..εντελως παπαρια :headbang:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
πω ξενερα...για τον πεοντα η ραπιντσερ..2 ταινιες κατεβασα και δεν μαφηνει αλλο..5 γιγα μοθ λεει ειχες και τα εξαντλησες..εντελως παπαρια :headbang:
γιατι δεν πατε στα τορεντς βρε παιδια και μαλακιζεστε εκει????

Επισκέπτης
Νομίζω ότι λίγο πολυ οι περισσότερες γυναίκες ερεθίζονται με το γυναικείο κορμί

εχει διαφορα ομως το να εισαι αποκλειστικα καπου, απο το να σου αρεσει απλως ή να φαντασιωνεσαι αραια και που..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom