You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Το να είσαι gay είναι αρρώστια;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 603
- Εμφανίσεις 29K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
ναι αλλα δεν παιρνετε το δονητη να της χωσετε το δικο σας χωνετεεμεις τα αγορακια δλδ λολ αν μεινουμε γ πολυ καιρο μονοι τι κανουμε??την χηρα με τα 5 ορφανα πηδαμε..ε κ αν ερθουμε στα κεφια μας καμια επισκεψη επι πληρωμης.
poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.593
- Πόντοι
- 4.765
..βεβαίως αλλα αύτο που λες αφορά τους στρέιτεμεις τα αγορακια δλδ λολ αν μεινουμε γ πολυ καιρο μονοι τι κανουμε??την χηρα με τα 5 ορφανα πηδαμε..ε κ αν ερθουμε στα κεφια μας καμια επισκεψη επι πληρωμης.
.. αρα δεν είναι gay αφου ο δονητής είναι υποκατάστατο του άντραΑρπαζουν ενα vibrator και βγαζουν γουστα απλο ειναι..τι παιδευεσαι σε ασκοπες σκεψεις?
Οι λεσβιες την βρισκουν με αλλες γυναικες, τωρα το τι κανουν και πως το κανουν, σιγουρα καποια απο αυτα που κανουν μεταξυ τους τα εχουμε κανει και εμεις με τις δικες μας, αλλα μπορει και οχι. Οι λεσβιες ειναι τα καλυτερα παιδια παντως, οι μοναδικες γυναικες με τις οποιες μπορεις να βγεις και να σχολιαζεις με νοημα αλλες γυναικες.
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
ελα ντε... αν παω εγω δηλαδη που ειμαι Τρανς με γυναικεια εμφανιση και... τι θα κανουν?? το περιτυλιγμα ειναι γυναικα......βεβαίως αλλα αύτο που λες αφορά τους στρέιτ.. αρα δεν είναι gay αφου ο δονητής είναι υποκατάστατο του άντρα
Nikolas_ta_pinw
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
έχω την ίδια άποψηΝομίζω ότι λίγο πολυ οι περισσότερες γυναίκες ερεθίζονται με το γυναικείο κορμί
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Δεν αμφιβαλω για αυτο...Οι λεσβιες την βρισκουν με αλλες γυναικες, τωρα το τι κανουν και πως το κανουν, σιγουρα καποια απο αυτα που κανουν μεταξυ τους τα εχουμε κανει και εμεις με τις δικες μας, αλλα μπορει και οχι. Οι λεσβιες ειναι τα καλυτερα παιδια παντως, οι μοναδικες γυναικες με τις οποιες μπορεις να βγεις και να σχολιαζεις με νοημα αλλες γυναικες.
poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.593
- Πόντοι
- 4.765
Παίχτη είναι απλό..σεξ για τη γυναίκα δεν υπάρχει αν δεν υπάρχει άντρας η το υποκατάστατο του.poppop δεν σεπιασα
Για τον άντρα όμως δεν ισχύει αυτό
Για αυτο και είμαστε ανώτερα όντα ρε παιδί μου να ούμε.Γιατί βολευόμαστε και μόνοι μας... είτε βγάζοντας είτε βάζοντας
Παίχτη είναι απλό..σεξ για τη γυναίκα δεν υπάρχει αν δεν υπάρχει άντρας η το υποκατάστατο του.
Για αυτο και είμαστε ανώτερα όντα ρε παιδί μου να ούμε.Γιατί βολευόμαστε και μόνοι μας... είτε βγάζοντας είτε βάζοντας
ναι υποκαταστατο=δονητης αυτο ειπα οσο μπορει να το αντικαταστησει βεβαια..αλλα απο το ολοτελα....
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Το θεμα ομως ειναι οτι πολλες απο αυτες θελουν και παιδια.. χωρις να τις γαμησουν ομως....Παίχτη είναι απλό..σεξ για τη γυναίκα δεν υπάρχει αν δεν υπάρχει άντρας η το υποκατάστατο του.
poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.593
- Πόντοι
- 4.765
Καλά αυτό το μπορούν....ρε συ η άλλη έκανε 3 παιδιά και το παίζει πατέραςΤο θεμα ομως ειναι οτι πολλες απο αυτες θελουν και παιδια.. χωρις να τις γαμησουν ομως....
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
γιατι δεν πατε στα τορεντς βρε παιδια και μαλακιζεστε εκει????πω ξενερα...για τον πεοντα η ραπιντσερ..2 ταινιες κατεβασα και δεν μαφηνει αλλο..5 γιγα μοθ λεει ειχες και τα εξαντλησες..εντελως παπαρια
Επισκέπτης
Νομίζω ότι λίγο πολυ οι περισσότερες γυναίκες ερεθίζονται με το γυναικείο κορμί
εχει διαφορα ομως το να εισαι αποκλειστικα καπου, απο το να σου αρεσει απλως ή να φαντασιωνεσαι αραια και που..
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
και η μητερα ποιος ειναι.... εγω??Καλά αυτό το μπορούν....ρε συ η άλλη έκανε 3 παιδιά και το παίζει πατέρας