You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Το να είσαι gay είναι αρρώστια;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 603
- Εμφανίσεις 29K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Nikolas_ta_pinw
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
gay ή lesbian είναι το ίδιο ρε ταλαίπωρε! μια λεσβία αν την πεις gay το ίδιο θα είναιΤο να είσαι gay είναι αρρώστια;
το θεμα μας αυτο ηταν νομιζω ρε παιδες
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
οταν εχεις μεγαλη ταχυτητα τα κατεβαζης μπαμ μπαμ... και εχει τα παντα αν ψαξης θα τα βρεις ολα...γιατι τα τορρεντς ειναι πιο αργα και απο την καθυστερηση ασε που δεν βρισκεις οτι θες...σε περιοριζει πολυ
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
γιαυτο και αναφερομε σε λεσβιες.. γιατι και αυτες ειναι γκειgay ή lesbian είναι το ίδιο ρε ταλαίπωρε! μια λεσβία αν την πεις gay το ίδιο θα είναι
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
υποτιτλους βαζης βρε... βρησκεις απο αλλου σιγα το δυσκολο... ειναι σπαστικο να μην κατεβαζης οσα θες... δεν θα κλεισουν αυτα τα δυο.. και αν κλεισουν θα ανοιξουν αλλα... ακου και μεναναι δαναη εχω ψαχτει ρε συ..απλα το ενα σαιτ μετα το αλλο κλεινουν...και τις θελω με ελληνικους υποτιτλους και ειναι ψιλοχλωμο να βρω τετοια σαιτς.κανα 2 υπαρχουν και θα κλεισουν κ αυτα
ας ειναι καλα οι Ρωσοι... χαχα
δεν υπαρχουν υποτιτλοι για ολες τις ταινιεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες!!! ενα subs4you εμεινε και οκ δεν εχει υποτ για πολλες ταινιες..την εχω ψαξει επι του θεματος δαναη.σαν την ραπιντ δεν εχει απλα πρεπει νανεβασω το ημερησιο οριο ο μλκς ξεχαστηκα
Nikolas_ta_pinw
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
do iy your own! αν είσαι βλήμα do copyrightΕλα τα πινω ολα λολ λολ κανε μου ιδιατερα..τι ειναι ο γκει???και τι λεσβια????
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
τι λες???? εχω 10 σιτε για υποτιτλους ελληνικους.... ΟΛΑ ΤΑ ΒΡΗΣΚΕΙΣ και τα πιο καινουργια
poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.593
- Πόντοι
- 4.765
..η ίδια ρε σύ.Αλλα επειδή έχει πάρει κάτι ορμόνες να ούμ και έχει και ενα ψηλομούσι και ένεκα οτι έχει και το ρόλο του αρσενικού στη σχέση της... έ 'ντάκσι να ούμ είναι και πατέρας...και η μητερα ποιος ειναι.... εγω??
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
αν εψαχνες θα ειχες βρει βρε αλλα βαριεσε .... θελεις τα ετοιμα και εσυ...ε....βγαλε μερικα βρε να δω τι παιζει ολα δικα σου?δεν παει
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
βρε το παιδακη..... να το δω μολις ανοιξη τα ματακια του......η ίδια ρε σύ.Αλλα επειδή έχει πάρει κάτι ορμόνες να ούμ και έχει και ενα ψηλομούσι και ένεκα οτι έχει και το ρόλο του αρσενικού στη σχέση της... έ 'ντάκσι να ούμ είναι και πατέρας...
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
καιρος ειναι..εε εδω που τα λεμε σαν το ετοιμο δεν υπαρχει!!!απλα δεν ασχοληθηκα πλ με τορρεντς,μαλλον γιαυτο