Νέα

Το να είσαι gay είναι αρρώστια;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 603
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Το να είσαι πούστης είναι φυσιολογικό???

• Ναί

Ψήφοι: 5 83,3%
  • Όχι

Ψήφοι: 1 16,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    6
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6
Να σε ρωτησω κατι... Δηλαδη πρεπει να φας πουτσα απαραιτητα στα 8???? Φωτογραφιες πορνοπεριοδικα δεν υπαρχουν να κοιταξω???? και να διαλεξω τι θελω??
Και φυσικα και φαντασιωνομουνα... τι ειμαι ρομποτ?? ανθρωπος ειμαι...

Λελα σου εκανα 2 ερωτισεις και δεν απαντησες σε καμια απο τις 2 ευθεως! ,γιατι δεν απαντας ευθεως??

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
ο πατέρας σου Δανάη είναι περήφανος για σένα?Ντόμπρα όμως...
δεν με αφορα τι ειναι.... εγω δεν θα εκανα κανενος το χατηρη για να ειμαι μια ζωη δυστηχισμενη επειδη ο καθε ενας θελει να μου επιβαλη κατι που δεν προκειτε ποτε να δεχτο.... ας ειναι και ο Θεος ο ιδιος...

OP
OP
pirokavlos

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
δεν με αφορα τι ειναι.... εγω δεν θα εκανα κανενος το χατηρη για να ειμαι μια ζωη δυστηχισμενη επειδη ο καθε ενας θελει να μου επιβαλη κατι που δεν προκειτε ποτε να δεχτο.... ας ειναι και ο Θεος ο ιδιος...

μάλιστα..οκ πήρα την απάντησή μου ..Γειά χαρά

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Ποια ειναι επιλογη ρε παιχτη ??? το να εχεις ορχεις 2 κιλα και να στηνεις κολο ????

μωρε πατε καλα η εχετε αποχαυνωθει απο την τσοντα και απο τις μαλακειες που λενε οι γκομενες ???

η φυση ειναι ξεκαθαρη , εχεις αρχιδια γαμας (για αυτο σου τα εδωσε ο αλαχ) εχεις μουνι ? παιρνεις πουτσο και κυοφορεις

εχεις δει ρε παιχτι μελλισες να ειναι γκαυ ?? γατες σκυλους να ειναι γκευ ???

ρε δεν παμε καλα.........
μπορει να το παρατραβας αλλα εχεις δικιο μεχρι ενα σημειο...γατες και σκυλους εχω δει πααααρρρρααα πολλους μην εχεις παρωπιδες ρε φιλαρακο και ασε τον αλλο να κανει οτι γουσταρει στην τελικη

flex79

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
6
ψιτ , αλλο θυληπρεπης και αλλο να εισαι γκευ , θυληπρεπης = χαμηλη τεστοστερωνη αυτο ομως δεν σημαινει οτι δεν εκσπερματονουν κιολλας ,

Αυτο γραφω και ποιο πανω αλλα το γραφω ξανα μπας και το εμπεδωσετε ΔΕΝ τιυς διαμορφωσε η φυση , εχετε δει γατες,σκυλους γκευ ??? φσικα και οχι !!!Η φυση ειναι ισσοροπημενη και δουλευει εδω και εκατομυρια χρονια με ισσοροπιες

Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ τους μεταμορφωσε (οχι διαμορφωσε) σε γκευ , και η κοινωνια ΔΕΝ ειναι η φυση αλλα εμεις οι ανθρωποι

εισαι ακυρος.θυληπρεπης οταν λεω εννοω πως εχει τασεις να κανει πραγματα που κανει κ μια γυναικα..μαλλον δεν το εννοησες..ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ.ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΤΟΤΕ ΖΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΟΣΜΟ.ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΑ ΕΧΟΥΝ Κ ΛΟΥΤΣΟ.ΑΛΛΑ....ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ.ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΩΣ

flex79

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
6
pirokavle με τις ρατσιστικες σου αντιληψεις ο δικος σου ειμαι σιγουρος πως δεν θα ηταν υπερηφανος

Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6
Κάνεις μεγάλο λάθος σε σχέση με αυτό που λες για τα σκυλιά. Εχω δει κατ' επανάληψη αρσενικά σκυλιά να γαμιούνται μεταξύ τους. Και δεν είναι η μόνη περίπτωση στο ζωικό βασίλειο. Κάπου είχα διαβάσει ότι κάτι πάρομοιο γίνεται και στις καμηλοπαρδάλεις.

αυτα που εχεις δει ρε παιχτι δεν ειναι 2 αρσενικα σκυλια που γαμιουνται μεταξυ τους , 2 αρσενικα σκυλια ΔΕΝ μπορυν να γαμιθουν μεταξυ τους για πολλους λογους θελεις μερικους ?

α. εαν ο αρσενικος δεν μυρισει θυλικιεια σκυλα δεν χωνεται
β. κατασκευαστικα εαν ενας σκυλος αρσενικος καρφωνε εναν αλλο σκυλο αρσενικο θα τον σκοτωνε απο αιμοραγια , ξερεις γιατι ? διοτι η πουτσα του αρσενικου διαστελεται σε υπερβολικο βαθμο

οποτε φιλαρακι εισαι ακυρος

"καπου ειχες διαβασει.....? καμηλοπαρδαλεις ? "  ποιος ξερει ποιος αρχη πουσταρος θα το ειχε γραψει για να ριξει σταχτη στα ματια και να δημιουργισει "επιχειρηματα"

η Φυση ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΛΑΘΟΣ !

flex79

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
6
μαριε εχουν ξεφυγει και με λυπει το γεγονος

OP
OP
pirokavlos

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
pirokavle με τις ρατσιστικες σου αντιληψεις ο δικος σου ειμαι σιγουρος πως δεν θα ηταν υπερηφανος

όταν λέω εγώ πως οι αδερφές είναι  μες στη γκρίνια...βρείτε κανα πούτσο να σας γαμήσει το κώλο γιατί έχετε κάψει εγκεφαλικά κύτταρα. :jerking: :s&m_3:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
ρε μαλάκα Αλβανέ μάθε ορθογραφία

αλβανος ειναι ο πατερας σου μπασταρδο και εσυ δεν το παραδεχεσαι για να τελειωνουμαι ελλα απο κοντα να σου μαθω ορθογραφια μαλακα.................... δεν φτανει ρε μπασταρδε που εχεις εναν πουστο [ο θεος να το κανει] 5 εκατοστα μιλας κιολας

αλλα μαλακα μικροτσουτσουνος εισαι και βγαζεις κομπλεξ

Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6
δεν γραφω προσωπικα μου εδω μεσα....

αρχιδια μαντολες και κολοπεριγαμοντο

Εμ ετσι ειστε εσεις ο τυποι που τον τρωτε , γραφετε πεντε μαλακειες απο εδω και απο εκει μπας και μυησετε και αλλους και μετα επιχειριματα γιοκ , παρτε το χαμπαρι ρε δεν ειναι επιλογη ουτε "λαθος της φυσης" απλα ετσι σας εμαθαν και ετσι συνηθησατε , βαλσαμωστε τα αρχιδια σας και στηστε κολο ρε , αι σιχτιρι   :jerking:

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Χαλαρώστε μάγκες...το τι γουστάρει ο καθένας είναι δικό του θέμα...σας ενόχλησε κανείς???Και εγώ δεν γουστάρω να πηγαίνω με γκέϊ...αλλά δεν κάθομαι να κατακρίνω...άντε...γίνατε όλοι κριτές...κάνετε πρώτα αυτοκριτική και μετά ασχολείστε με τους άλλους...

OP
OP
pirokavlos

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
αυτα που εχεις δει ρε παιχτι δεν ειναι 2 αρσενικα σκυλια που γαμιουνται μεταξυ τους , 2 αρσενικα σκυλια ΔΕΝ μπορυν να γαμιθουν μεταξυ τους για πολλους λογους θελεις μερικους ?

β. κατασκευαστικα εαν ενας σκυλος αρσενικος καρφωνε εναν αλλο σκυλο αρσενικο θα τον σκοτωνε απο αιμοραγια , ξερεις γιατι ? διοτι η πουτσα του αρσενικου διαστελεται σε υπερβολικο βαθμο

"καπου ειχες διαβασει.....? καμηλοπαρδαλεις ? "  ποιος ξερει ποιος αρχη πουσταρος θα το ειχε γραψει για να ριξει σταχτη στα ματια και να δημιουργισει "επιχειρηματα"

αγορίνα μου, άσε τις φιλενάδες έχουνε μάλλον καιρό να φάνε πούτσο και τις έχει πιάσει.  Εγώ αυτό μόνο έχω να πώ. Λυπάμαι τους γονείς σας,ειλικρινά.

flex79

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
6
δεν κανει λαθος η φυση?εισαι σιγουρος γιαυτο που λες?τα ατομα με ειδικες αναγκες που γεννιουνται τοτε?αντε να σου φερω ενα πιο χοντρο παραδειγμα μπας και ξεστραβωθεις και το δεις το θεμα πιο σφαιρικα και οχι μονοπλευρα επηρεαζομενος απο τις ρατσιστικες σου πεποιθησεις

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Κι όμως έχουν βρεθεί γκέι ζώα κυρίως σε εκείνα τα είδη που δημιουργούν ζευγάρι και συγκεκριμένα σε κύκνους (σπάνιο φαινόμενο γενικά).
Για τον άνθρωπο υπαρχει η ερμηνεία ότι είναι μία προσπάθεια της φύσης, μαζί με την αύξηση περιστατικών στειρότητας, για τον έλεγχο του υπερπληθυσμού.

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16

Αγαπητέ μου, ο δογματισμός είναι κακό πράγμα. Δες το άρθρο της wikipedia επί του θέματος στο Εχει πολύ υλικό για προβληματισμό.

Ξεχωριστή παράγραφος υπάρχει για τις καμηλοπαρδάλεις. Την παραθέτω εδώ:

Male giraffes have been observed to engage in remarkably high frequencies of homosexual behavior. After aggressive "necking", it is common for two males giraffes to caress and court each other, leading up to mounting and climax. Such interactions between males have been found to be more frequent than heterosexual coupling.[61] In one study, up to 94% of observed mounting incidents took place between two males. The proportion of same sex activities varied between 30 and 75%, and at any given time one in twenty males were engaged in non-combative necking behavior with another male. Only 1% of same-sex mounting incidents occurred between females.[62]

Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6
Κι όμως έχουν βρεθεί γκέι ζώα κυρίως σε εκείνα τα είδη που δημιουργούν ζευγάρι και συγκεκριμένα σε κύκνους (σπάνιο φαινόμενο γενικά).
Για τον άνθρωπο υπαρχει η ερμηνεία ότι είναι μία προσπάθεια της φύσης, μαζί με την αύξηση περιστατικών στειρότητας, για τον έλεγχο του υπερπληθυσμού.

και που το διαβασες αυτο ρε εναλακτικε σε κανενα κοσμοπολιταν ?? ρε πας καλα ???

πως δημιουργησαν ζευγαρι ?? πως το καταλαβανε οι "επιστημονες"?   ρε πατε καλα ? οι κυκνοι κανουν αβγα ρε δεν ειναι θυλαστικα διαβαστε ε κανενα βιβλιο !

μηπως ηταν οι κυκνοι στο αλσος βεικου ??? χαχαχα ουστ απο εδω ρε λουκρες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom