You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Το να είσαι gay είναι αρρώστια;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 603
- Εμφανίσεις 29K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Το γοργόν και χάριν έχει!!!εννοείται,εγώ ειλικρινά τρέμω μη πάθω τέτοιο κακό.Κι αν μου τύχει...ορκίζομαι πως θα το σκοτώσω και μετά θα αυτοκτονήσω.
to ξαναειπα μπας και το δει [το ειδε η κοτα το 10χρονο] αλλα τουμπεκι το μαλακισμενο... ερχονται τα 10χρονα τωρα να μας το πεξουν μαγκες!!μαριε η ηχω ηταν αυτη?
πια αυτα που οταν ηρθαν στο σιτε μας εδειχαν τους πουτσους τους που ηταν πραγματικα 5 εκατοστα... και εβαζαν 10 μαλακια thread την μερα <<πηδηξα την δασκαλα μου>> <<τι σκεφτεσται οταν χεζεσται?>>
και μετα μου ερχεται το 10χρονο να μου μιλησει σοβαρα
kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
πουτσα θελουν να φανε ρε κομπλεξαρες λαθος της φυσης δεν ειναι λαθος της φυσης εισαστε εσεις που γαματε πληκτρολογια+++++++++9999999999999
κυρίες μου,πούτσα σαας λέμε να φάτε που γουστάρετε κιόλας.Τι κακό σας είπε το παιδί?Εμάς δηλαδή που μας αρέσει να γαμάμε μουνιά άμα μας πείτε να γαμήσουμε κανα μουνί,θα το εκλαβουμε ώς ευχή.
Μα καλά τι κακιές πεθερές που στε σείς οι αδερφές...ξου παλιόπουστες και άσχημες..
pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
Συμπέρασμα:το να είσαι gay δεν είναι αρρώστια,ας δούμε τώτα το να είσαι αν είναι.....
Ακούω γνώμες!!!
Πλάκα πλάκα το αμάρτημα που κανονίζει αυστηρότερα απ΄ όλα ο Άγιος Νικόδημος στο πηδάλιο είναι η μαλακία .
Σοφός ο Άγιος , ήξερε από που προέρχονται τα δεινα της φυλής μας !
pirokavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 34
- Πόντοι
- 16
Το γοργόν και χάριν έχει!!!
Προς το παρόν πάντως έχω το τεράστιο καυλί μου και γαμώ τα γκομενάκια σα φυσιολογικός άντρας.Πουστράκια δε γαμάω.....κλάψτεεεεεεεεεεεεεεεεε
Μεγα λαθος αυτο που κανεις , μην πιανεις κανο στο στομα σου το επιχειρημα των ανθρωπων με ειδικες αναγκες ! ντροπη σου !
σε αυτους μπορει να λειπει κατι αλλα εχουν ανεπτυγμενα αλλα , πχ μυαλο κτλ κτλ , η ισσοροπια της φησης
αποφευγεις να απαντησεις..και μου ξεκινας τις αερολογιες..ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ Η ΦΥΣΗ ΣΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΑ με το πιο χοντρο παραδειγμα
ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΤΩΡΑ Υ.Γ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ
ρε μαλάκες είστε σοβαροί?Θα βγάλουμε την ανωμαλία μερικών ότι είναι φυσιολογικό?Καλύτερα λιγοστεύει κι ο ανταγωνισμός.Περισσότερες γυναίκες σε λιγότερους πούτσους ;)
βρε μαλακα μικρουτσουτσινε πηρες μια φοτο απο νετ καιτ την εβαλες????
βρε αρχιδι λες και δεν θυμομαστε το γαριδακι σου οταν μας το εδειξες
Πουτσαρας_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2010
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Εντάξει ας τα πάρουμε ένα ένα:
Πολλά πτηνά, ανάμεσασα σε αυτά και οι κύκνοι οι αετοί αλλά και ποιο κοντα σε εμάς τα χελιδόνια δημιουργούν σε μακροχρόνια βάση ζευγάρια που από ΚΟΙΝΟΥ μεγαλώνουν τους νεοσσούς. Ναι, κάνουν αυγά, κλωσάνε εναλλάξ και μετά τους φέρνουν τροφή και οι δύο γονείς.
Αν αμφισβητείς και αυτή την αυτονοητη γνώση δύσκολα μπορουμε να σηζητήσουμε.
ρε χαιβαν ντι-ντι εχεις δει θυλαστικο να κανει αυγα ?????? ρε παιχτι εαν σε μια οικογενια πεθανει μανα η πατερας και υπαρχει θειος η θεια αντοιστιχα και βοηθα στην αναπτηξη του παιδιου τι ειναι αυτο , γκευ κατασταση ??????
..............ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕ ΠΑΙΧΤΙ ΚΑΙ ΕΣΥ
pirokavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 34
- Πόντοι
- 16
βρε μαλακα μικρουτσουτσινε πηρες μια φοτο απο νετ καιτ την εβαλες????
βρε αρχιδι λες και δεν θυμομαστε το γαριδακι σου οταν μας το εδειξες
μωρή τσατσόγρια...στήσε κωλαράκι στη συγγρού κι άντε γειααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
ειδες λοιπον.. εγω φταιω???Προς το παρόν πάντως έχω το τεράστιο καυλί μου και γαμώ τα γκομενάκια σα φυσιολογικός άντρας.Πουστράκια δε γαμάω.....κλάψτεεεεεεεεεεεεεεεεε
pirokavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 34
- Πόντοι
- 16
ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΘΡΕΝΤ...
Το να είσαι γκευ δεν είναι απλά αρρώστια..είναι σοβαρή ψυχοσωματική αρρώστια...
Το να είσαι γκευ δεν είναι απλά αρρώστια..είναι σοβαρή ψυχοσωματική αρρώστια...
Επισκέπτης
Εγώ σε κόβω να έχεις τρελαθεί στην πάντως!!!Προς το παρόν πάντως έχω το τεράστιο καυλί μου και γαμώ τα γκομενάκια σα φυσιολογικός άντρας.Πουστράκια δε γαμάω.....κλάψτεεεεεεεεεεεεεεεεε
μωρή τσατσόγρια...στήσε κωλαράκι στη συγγρού κι άντε γειααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
οκ συγκρου σε μιση ορα??
pirokavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 34
- Πόντοι
- 16
pirokavlos ΧΩΣΤΗΝ ΕΚΕΙ Π ΞΕΣ ΠΑΠΑΡΑ
σιγά μανταμ θα σκίσεις το καλσόν
Εντάξει ας τα πάρουμε ένα ένα:
Πολλά πτηνά, ανάμεσασα σε αυτά και οι κύκνοι οι αετοί αλλά και ποιο κοντα σε εμάς τα χελιδόνια δημιουργούν σε μακροχρόνια βάση ζευγάρια που από ΚΟΙΝΟΥ μεγαλώνουν τους νεοσσούς. Ναι, κάνουν αυγά, κλωσάνε εναλλάξ και μετά τους φέρνουν τροφή και οι δύο γονείς.
Αν αμφισβητείς και αυτή την αυτονοητη γνώση δύσκολα μπορουμε να σηζητήσουμε.
Εναλλακτικός τρόπος...????
Σόρρυ φίλε μου αλλά έριξα πολύ γέλιο με το παράδειγμά σου!!!
pirokavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 34
- Πόντοι
- 16
οκ συγκρου σε μιση ορα??
και συ σιγά θα σκίσεις τη κιλότα..
και είπαμε δε γαμάω πουστράκια
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
χυσατε επιτελους η ακομα???? αντε θα μου καει το φαη
Πουτσαρας_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2010
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
αποφευγεις να απαντησεις..και μου ξεκινας τις αερολογιες..ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ Η ΦΥΣΗ ΣΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΑ με το πιο χοντρο παραδειγμα
ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΤΩΡΑ Υ.Γ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ
ξερεις τι μου απεδειξες ρε ...................... μια σακουλα σκατα !!!!
ρε διαβασε κανενα βιβλιο σοβαρο και οχι κανενα γκευστικο , και πες μου γιατι οι ανθρωποι με αναπηρια θα πρεπει ,επειδη εσυ εχεις καλο, να θεωρουνται λαθος της φυσης ???
διαβασε αυτο : ΠΟΥΣΤΗΣ ΔΕΝ ΓΕΝΙΕΣΑΙ , ΓΙΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΕΙ Ι ΦΥΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ
σε περιπωση που δεν το καταλαβες διαβασε και αυτο : ανθρωπος με "ειδικες αναγκες " γενιεσαι ΔΕΝ γινεσαι (εξερουται περιπτωσεις απο αρωστιες και τραυματισμους)
Επισκέπτης
Αυτό κράτα!!!και συ σιγά θα σκίσεις τη κιλότα..
και είπαμε δε γαμάω πουστράκια
Και καλά δεν είσαι ο μόνος αλλά εσένα σε πειράζει και στον εγκέφαλο από ότι φαίνεται!!!