Ο καθενας μπορει να κανει οτι γουσταρει στο κρεβατι του αρκει να ειναι ο/η συντροφος ενηλικας και νοητικα ΟΚ, και το σημαντικοτερο να μη προκαλει.
Και οταν λεω να μη προκαλει, εννοω να μη προσπαθει να με πεισει οτι αυτο που κανει ή πρεσβευει ειναι φυσιολογικο και αποδεκτο. Δε χρειαζετα να με πεισει καποιος οτι η ομοφυλοφιλια ειναι εντελως φυσιολογικη απο αρχαιωτατων χρονων, γιατι τσαμπα θα παει το σαλιο του, αλλα δε θα τον κατακρινω ομως για τις προτημησεις της/του. Και στην τελικη οπως θα κραξω ενα gay ζευγαρι που γλωσσοφιλιεται στη μεση του δρομου, το ιδιο θα προγκιξω και ενα straight ζευγαρι που χαμουρευεται μεσα στο κοσμο για το θεαθηναι, γιατι στην τελικη και οι δυο προκαλουν.
Αυτο που λεει η αγαπητη (για την ωρα) Δαναη, οτι μπορει να γεννηθεις ομοφυλοφιλος παρα την παρουσια των "υδραυλικων" στο σωμα σου, θα συμφωνησω απολυτα. Ομως δε θα συμφωνησω μ'αυτο που βλεπω στην ερμαφροδιτη κοινωνια μας. Να γενιεσαι ετεροφυλος και στη πορεια να το γυριζεις σε φουστα, μπλουζα και ελαφρια πουδρα για χ, ψ λογους (συνηθως ματαιοδοξους). Και βεβαια δε μιλαω για ατομα που σε νεαρη ηλικια τους ασκηθηκε σωματικη ή ψυχικη βια, αλλα για εκεινους που μοστραροντε ως bi ή gay. Ειλικρινα, ποιο υπουλα και σκαρτα ατομα απο τους αμφι δεν υπαρχουν.
Οσοι αρεσκοντε στην οποιαδηποτε λαγνεια και βεβαια εχουν προβλημα, αλλα πειτε μου ποια η διαφορα με μενα που καπνιζω μπροστα σε εναν που δε γουσταρει το τσιγαρο και τον υποχρεωνω να περνει τζουρες ή μετα απο ενα πακετο τσιγαρα να φιλαω την ακαπνη κοπελα μου, με εναν κοπρολαγνο που με το στανιο θελει να με πεισει οτι αυτο ειναι κατι το φυσιολογικο. Αποψη μου... καμια. Και οι δυο κανουμε κατι αηδιαστικο για την καβλα μας και επιμενουμε τριτα προσωπα να την ανεχοντε γιατι εμεις το θεωρουμε φυσιολογικο.
Μπορειτε καποιοι να διαφωνειτε με τα παραπανω, αλλα σημασια εχει να παραλληλισουμε της αποδεκτες εκδηλωσεις ανδρισμου με εκεινες των gay, και να σκεφτουμε μηπως υπερβαλουμε οταν κατακρινουμε τους ετεροφιλους ?