Νέα

Το να είσαι gay είναι αρρώστια;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 603
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Το να είσαι πούστης είναι φυσιολογικό???

• Ναί

Ψήφοι: 5 83,3%
  • Όχι

Ψήφοι: 1 16,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    6

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Το ξερω βρε... και εγω οτι λετε στα αστεια το παιρνω... Δεν εχω κατι με κανεναν σας αυτο ελυπε.. Αλλα οσο γελασα σημερα δεν γελασα ποτε....  :2funny: :2funny:
ναστε καλα... :2funny: :2funny:

flex79

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Μεγα λαθος αυτο που κανεις , μην πιανεις κανο στο στομα σου το επιχειρημα των ανθρωπων με ειδικες αναγκες ! ντροπη σου !

σε αυτους μπορει να λειπει κατι αλλα εχουν ανεπτυγμενα αλλα , πχ μυαλο κτλ κτλ , η ισσοροπια της φησης

λολ να τη και η πανηληθια απαντηση σου.... τα συμπερασματα δικα σας

βασικα τα μπερδεψες κιολας σου κολλησε η ποντικι και ακρη δεν βγαζει ανθρωπος απο αυτπ π εγραψες ακυρε

Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:καλα "εσεις" οι αντρες πηγαινετε για υπνο γιατι για να γαμησετε αποκλειεται αλλα προσεχτε μην ξυσετε το κοιλαρακι σας σε καμια γωνια :2funny: :2funny: :2funny:

εμεις και με κανενα κοιλαρακι γαμαμε και ελευθερα και πουτανακια με ενα 50ρικο

εσεις για να φατε πουτσα ρε πουστρακι πρεπει να λιωσετε στην διαιτα

*ο θεος εδωσε τα αρχιδια για να μπηγουμε οχι να τα βαλσαμονουμε .....ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΩΡΗ ΛΟΥΛΟΥ

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
ψιττ εεεεεεε Ψιτ , παιχτη ( η παιχτρια) κοιτα ενα απλο βιβλιο ειναι ΔΕΝ ειναι επιστιμονικη μελετη , συνελθε!

Το οτι καποιος εκδοσε ενα βιβλιο δεν μου λεει κατι , ειναι σαν να μου λες δες το ταδε βιβλιο του λιακοπουλου

Δεν το εκδιδει το συγκεκριμενο πανεπιστιμιο , αλλα κανει μονο την διανομη

και που εισαι ρε η λεξη "indicate" που γραφει στην πρωτη γραμμη η περιγραφη απεχει ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ  απο την επιστημονικα αποδεδιγμενη αναφορα.

οποτε εσυ σαν γνησιο πουστρακι ετρεξες και παραμορφωσες την ελληνικη περιγραφη σου που επρεπε να ηταν ως :""Πρόκειται για το λινκ βιβλίου με θέμα τις ενδεχωμενες ομοφυλοφυλικές συμπεριφορές στο ζωικό βασίλειο.""""

η λεξη ενδεχωμενες εως την λεξη αποδειξη απεχει ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ , .....ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΛΕΜΕ ΜΠΕΚΑ ΣΤΟΝ ΚΟΥΒΑ ΚΑΙ ΕΣΥ

Λοιπόν δεν παίζεσαι εσυ! Κατ' αρχήν θα με κάνεις να ξεχάσω τα Αγγλικά που ξέρω: η λέξη indicate σημαίνει υποδεικνύω/υποδηλώνω φίλε. Παραπέρα: με μια απίστευτη ελαφρότητα μιλάς για "επιστημονικα αποδεδιγμενη αναφορα" (sic). Ευχαριστώ για το μάθημα, αλλά θα έπρεπε να είσαι λίγο πιο σεμνός όταν δεν ξέρεις με τι ασχολείται επαγγελματικά ο ιντερνετικός συνομιλητής σου. Οσο για την ταύτιση του εκδοτικού οικου του Πανεπιστημιου του Καίμπριτζ με τον εκδοτικό οίκο του Λιακόπουλου το αφήνω ασχολίαστο.

Ασχολίαστες αφήνω επίσης τις ύβρεις σου προς εμένα για τον απλό λόγο ότι δεν έχω να αποδείξω σε κανένα πόσο "άντρας είμαι", "πόσες γκόμενες έχω γαμήσει", "πόσους πόντους τον έχω", κλπ. Αυτά τα αφήνω στα 15χρονα και στους συναισθηματικά ανώριμους.

OP
OP
pirokavlos

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Το ξερω βρε... και εγω οτι λετε στα αστεια το παιρνω... Δεν εχω κατι με κανεναν σας αυτο ελυπε.. Αλλα οσο γελασα σημερα δεν γελασα ποτε....  :2funny: :2funny:
ναστε καλα... :2funny: :2funny:

καλά σορυ κιόλας αλλά η ψυχούλα σου το ξέρει αν γελάς μέσα σου παγματικά.Τεσπα...σας αφήνω.

Γειά σου Δανάη,γειά σου Φιλαράκο Πουτσαρά,,, γειά σας λούγκρες γειά σου αρχιλούγκρα Μάρια51.

Πάω Κολωνάκι να βρώ κανα μουνάκι να γαμήσω κι απόψε.

Μετά τιμής ο Πυρόκαυλος :sunglasses: :grin:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Απλα με πιανουν τα γελια οταν βλεπω αντρες να το παιζουν αντρες... εγω που ειμαι απεξω ξερεις... πολυ γελιο.. :2funny:

flex79

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
6
λολ να τη και η πανηλιθια απαντηση σου.... τα συμπερασματα δικα σας

βασικα τα μπερδεψες κιολας σου κολλησε το ποντικι και ακρη δεν βγαζει ανθρωπος απο αυτπ π εγραψες ακυρε

σεστηλα παραθεριση τραβα γ υπνο λεμε τωρα κεφαλι πιανεις κλανιαρη

επειχειριμα???? :uglystupid: :idiot: :uglystupid: :idiot: :uglystupid: :idiot:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
καλά σορυ κιόλας αλλά η ψυχούλα σου το ξέρει αν γελάς μέσα σου παγματικά.Τεσπα...σας αφήνω.

Γειά σου Δανάη,γειά σου Φιλαράκο Πουτσαρά,,, γειά σας λούγκρες γειά σου αρχιλούγκρα Μάρια51.

Πάω Κολωνάκι να βρώ κανα μουνάκι να γαμήσω κι απόψε.

Μετά τιμής ο Πυρόκαυλος :sunglasses: :grin:
Προσεχε στο Κωλονακη δεν εχει μονο γυναικες εχει και πολλους πουστηδες... μην εχουμε κανενα ατυχημα.... Καληνυχτα

flex79

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
6
επειχειριμα????  :uglystupid: :idiot: :uglystupid: :idiot: ρε απτην ουγκαντα εισαι?

Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6
Λοιπόν δεν παίζεσαι εσυ! Κατ' αρχήν θα με κάνεις να ξεχάσω τα Αγγλικά που ξέρω: η λέξη indicate σημαίνει υποδεικνύω/υποδηλώνω φίλε. Παραπέρα: με μια απίστευτη ελαφρότητα μιλάς για "επιστημονικα αποδεδιγμενη αναφορα" (sic). Ευχαριστώ για το μάθημα, αλλά θα έπρεπε να είσαι λίγο πιο σεμνός όταν δεν ξέρεις με τι ασχολείται επαγγελματικά ο ιντερνετικός συνομιλητής σου. Οσο για την ταύτιση του εκδοτικού οικου του Πανεπιστημιου του Καίμπριτζ με τον εκδοτικό οίκο του Λιακόπουλου το αφήνω ασχολίαστο.

Ασχολίαστες αφήνω επίσης τις ύβρεις σου προς εμένα για τον απλό λόγο ότι δεν έχω να αποδείξω σε κανένα πόσο "άντρας είμαι", "πόσες γκόμενες έχω γαμήσει", "πόσους πόντους τον έχω", κλπ. Αυτά τα αφήνω στα 15χρονα και στους συναισθηματικά ανώριμους.

ψιτ εεεε Ψιτ ....... η συγκεκριμενη λεξη στη ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ προταση μεταφραζεται οπως σου εγραψα , θεωρειται slang , οποτε κοψε να γραφεις παπαριες και

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ................................

*αααα και πουσ(τ)αι  μην googlaρεις δεν θα βρεις επιστιμωνιλη αποδειξη ,  γιατρος ειμαι και τα εχω ψαξει αυτα πριν απο εσενα

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676

Γειά σου Δανάη [και να ξερεις οτι λεω το λεω γιατι δεν δεχτηκες να με παρεις] γειά σου Φιλαράκο Πουτσαρά,,, γειά σας λούγκρες γειά σου αρχιλούγκρα Μάρια51 [sory που δεν θα ερθω να με γαμησεις ειμαι κοτα]

Πάω Κολωνάκι να βρώ κανα μουνάκι να με γαμήσει κι απόψε.

Μετά τιμής ο Πουστοκαυλος :sunglasses: :grin:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
ψιτ εεεε Ψιτ ....... η συγκεκριμενη λεξη στη ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ προταση μεταφραζεται οπως σου εγραψα , θεωρειται slang , οποτε κοψε να γραφεις παπαριες και

*αααα και πουσ(τ)αι  μην googlaρεις δεν θα βρεις επιστιμωνιλη αποδειξη ,  γιατρος ειμαι και τα εχω ψαξει αυτα πριν απο εσενα
Τι γιατρος???

flex79

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
6
γιατρος της λουτσας εισαι :2funny:

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16

Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι, "γιατρέ μου"...

Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6
επειχειριμα????   :uglystupid: :idiot: :uglystupid: :idiot: ρε απτην ουγκαντα εισαι?

ααα ναι ξεχασα εσεις τα πουστρακια ειστε υψυλου επιπεδου και θελετε οθρωγραφια για κατσε να τα γραψω με την "ορθωγραφια "στο ΟΝ

[size=10pt]
ανται γαμειθυται ρε πουσταρεοι
[/size] !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

flex79

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
6
γιατρος πραμα και να μην γνωριζει πως γραφεται το επιχειρημα? :2funny: :idiot: :uglystupid: :huh: :uglystupid: :2funny: :idiot: :uglystupid:

flex79

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
6
μικρε πραγματικα εισαι γ φαπες :zfuck: :zfuck:

Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6
Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι, "γιατρέ μου"...

ρουφιξες το αυγουλακι σου αντε τραβα και εσυ για υπνο τωρα και ονειρεψου γαμισια στο πανεπιστιμιο μαζι με τα αλλα πουστρακια  :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

τρομαρα σας εχετε και το θρασσος να μπαινετε και σε σαιτ γαμιαδων για να αναπτυξετε επιχειριματα του ΚΟΛΟΥ !!!!

βλακες εεεε βλακες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom