Πουτσαρας_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2010
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
βρε παραρα και εσυ για τον purokaulο λεμε
σορρυ ρε παιχτι , γραψε λαθος
βρε παραρα και εσυ για τον purokaulο λεμε
τι κανεις ρε μαλακα?ποιος είναι το 10χρονο? εγώ?
ναι! είμαι! και συ δεν είσαι πούστης!
χαχχαχαχαχαχαχαχαχα!
Δανάη, δείξτου πώς να αποβάλλει τα κόμπλεξ του το "παιδί"!
χαχαχαχαχαχαχαχαχα!
καλά η ΜΑΡΙΑ με όποιον μαλώνει κλώνο τον βγάζει!οπως εγραψα στο πρωτο μου ποστ , δεν εχω καμια σχεση με αλλους κλονους , δεν θα το ξαναπω
Οι γιατροι ομως δεν κανουν ψιτ ουτε λενε πουστρακια λενε πρωκτολαγνους...
εγω δεν φατιω εαν εσυ εισαι βλακεντιος αντε τραβα για τωρα
τι κανεις ρε μαλακα?
με τα πουσταρια πλακωνεσε παλι?
τι κανεις ρε μαλακα?
με τα πουσταρια πλακωνεσε παλι?
εγω γαμηθηκα βρε πριν... (μεταξυ μας μου αλαξε τα φωτα)....γιαυτο ειμαι ηρεμη... για σας ανησυχω εγω που ειστε αγριεμενα...ακομα εδω εισαι εσυ ρε μαλακα ? δεν γαμιεσαι με κανεναν ?
τι μαλακας ειμαι και εγω προσπαθω να δειξω σε εναν ηλιθιο πως δεν βγαζουν νοημα αυτα που εγραψε
αφου εχεις χρονια εμπειριας [στην βλακεια] εγω θα σου μαθω?
οχχχχχχ μαλακα εχεις αρχισει και φανταζεσαι και πραγματα..... πες στο γιατρο ρε παπαρα να σου αυξηση την δοση αφου το βλεπεις δεν εισαι καλαρε μαλάκα!
εδώ και 3-4 μέρες μου την έχουν πέσει όλα τα κομμουνο-πουσταριά!
και δεν θα το πιστέψεις αλλά όλα τα κουμμούνια που με κυνηγάνε ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ είναι!
πες μου τώρα πώς γίνεται?
κάτσε! περίμενε και θα πλακώσουν κι άλλοι πούστηδες!20 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα!!! :o
Αντέ να χαθειτέ κατίνεεες!!!
ρε πεοκρουστη το θεμα γραφει "Το να είσαι gay είναι αρρώστια;"
και απανταω "εαν τα πουστακια νομιζουν πως ναι , ειναι αρρωστια , ας παρουν ντεπον η αντιβιωση να τους περασει "
τοσο δυσκολο ειναι ???????
πωπω ρεζιλικιαααααα..... εκτος και αν ειναι πουστηδες και δεν μας παρεξηγουν ... ειμαστε μια πολυ ωραια ατμοσφαιρα ειμαστε...20 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα!!! :o
Αντέ να χαθειτέ κατίνεεες!!!
εγω γαμηθηκα βρε πριν... (μεταξυ μας μου αλαξε τα φωτα)....γιαυτο ειμαι ηρεμη... για σας ανησυχω εγω που ειστε αγριεμενα...
ρε πεοκρουστη το θεμα γραφει "Το να είσαι gay είναι αρρώστια;"
και απανταω "εαν τα πουστακια νομιζουν πως ναι , ειναι αρρωστια , ας παρουν ντεπον η αντιβιωση να τους περασει "
τοσο δυσκολο ειναι ???????
οχχχχχχ μαλακα εχεις αρχισει και φανταζεσαι και πραγματα..... πες στο γιατρο ρε παπαρα να σου αυξηση την δοση αφου το βλεπεις δεν εισαι καλα
γαμησετα ρε μαλακα.ρε μαλάκα!
εδώ και 3-4 μέρες μου την έχουν πέσει όλα τα κομμουνο-πουσταριά!
και δεν θα το πιστέψεις αλλά όλα τα κουμμούνια που με κυνηγάνε ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ είναι!
πες μου τώρα πώς γίνεται?