DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Δεν μπορω μακρυα σου καυλα μου...θα σου ελαγα "τις κοντης ψωλης τις φταινε οι τριχες" αλλα δεν σε πιανει οποτε σου λεω
της αγαμητης κολοτρυπας τις φταινε τα ψιτ
Δεν μπορω μακρυα σου καυλα μου...θα σου ελαγα "τις κοντης ψωλης τις φταινε οι τριχες" αλλα δεν σε πιανει οποτε σου λεω
της αγαμητης κολοτρυπας τις φταινε τα ψιτ
ρούφα ένα αυγό πριν το υπόθετο ΜΑΡΙΑ, γιατί θα σε πειράξειρε αφηνεις 20 σειρες στις 2 προτασεις και περιμενεις να καταλαβω και το νοημα?
γαμησετα ρε μαλακα.
και εμενα με κυνηγανε ολα τα κομμουνο-πουσταρια χωρις να συμμετεχω στα πολιτκα επειδη ειμαστε φιλοι.
ρε μαλακα τα πουσταρια εχουν κανει τζιχαντ εναντιον μας.
μεχρι και στο θρεντ με τις σοφιας μου την επεσαν οταν μιλουσαν με τον αλλαν,ευτυχως ο αλλαν τους εβαλε στην θεση σου.
το σωματειο των αδερφατων που λεει και ο απολυτος,εμφανιστηκε παλι και φαινετε οτι ειναι οργανωμενα τα πουσταρια.
Δανάη μην τρελαίνεσαι εσύ βρε!κάποια αγοράκια ψάχνουν να βρουν τη σεξουαλική τους ταυτότητα!Έτσι ενώ τους λένε Γιάννης πχ, βάζουν νικ ΜΑΡΙΟΣ!πωπω ρεζιλικιαααααα..... εκτος και αν ειναι πουστηδες και δεν μας παρεξηγουν ... ειμαστε μια πολυ ωραια ατμοσφαιρα ειμαστε...
δεν ξερω ρε μαλακα τι γινετε.σαν τις κατσαρίδες ρε μαλάκα!
λες να πολλαπλασιάζονται την άνοιξη?
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!
Δεν μπορω μακρυα σου καυλα μου...
Δανάη μην τρελαίνεσαι εσύ βρε!κάποια αγοράκια ψάχνουν να βρουν τη σεξουαλική τους ταυτότητα!Έτσι ενώ τους λένε Γιάννης πχ, βάζουν νικ ΜΑΡΙΟΣ!
τόπιασες τσακάλι ε?
το ιντερνετ στα ιδρυματα ειναι δικη μου κοπια και μην το κλεβεις.ρε μαλακα james εσυ ηρθες στο thread τι σε κυνηγαμαι ρε παπαρα????
ρε μαλακα σου λεω η σχιζοφρενεια προχωραει φανταζεσαι πραγματα!!!
αντε γαμω το πασοκ που αποφασισε να βαλει irenet στα ιδρυματα
σαν τις κατσαρίδες ρε μαλάκα!
λες να πολλαπλασιάζονται την άνοιξη?
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!
το ιντερνετ στα ιδρυματα ειναι δικη μου κοπια και μην το κλεβεις.
κανε υπομονη θα βαλουν και στα γκει μπαρ σε λιγο.
ρε μαλακα james εσυ ηρθες στο thread τι σε κυνηγαμαι ρε παπαρα????
ρε μαλακα σου λεω η σχιζοφρενεια προχωραει φανταζεσαι πραγματα!!!
αντε γαμω το πασοκ που αποφασισε να βαλει irenet στα ιδρυματα
οι πακηδες δεν θα κανουν κανενα μασκε παρτυ να σας καλεσουν?
μη λες τέτοια ρε!
θα έχουμε επισκέπτες.....
ξέρεις πόσοι απ το σάιτ βολεύονται με πάκηδες τα βράδια! τζάμπα ρίχνουν μπινελίκια νομίζεις?
απο σενα περνουν κριτικες ομως!!!!!
σε εχουν παρει ολοι οι πακηδες
ρε μαλάκα αρκ! έσκασε ο πρώτος!
γεια σου [size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]ΜΑΡΙΕ[/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size]!
ρε παλιοπουστρακι καταρα σου δινω , να σου σηκωθει με γυναικα και να την γαμισεις , παλιο γιδι εεεε γιδι