Νέα

Το να είσαι gay είναι αρρώστια;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 603
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Το να είσαι πούστης είναι φυσιολογικό???

• Ναί

Ψήφοι: 5 83,3%
  • Όχι

Ψήφοι: 1 16,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    6

Επισκέπτης
ρουφιξες το αυγουλακι σου αντε τραβα και εσυ για υπνο τωρα και ονειρεψου γαμισια στο πανεπιστιμιο μαζι με τα αλλα πουστρακια  :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

τρομαρα σας εχετε και το θρασσος να μπαινετε και σε σαιτ γαμιαδων για να αναπτυξετε επιχειριματα του ΚΟΛΟΥ !!!!

βλακες εεεε βλακες
:grin: :rockon:

Συνημμένα

• 6057e1191.jpg
    6057e1191.jpg
    48,6 KB · Εμφανίσεις: 23

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
ναι... τόσο απλά!

Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6
Ναι ρε για φαπες ειμαι διοτι δεν καθομαι σαν τον μαλακα να μου σερβιρουν αποψεις που ειναι χωρις βασεις με επειχηριματα ως "καπου διαβασα, το λεει το cambrige, το γραφει το wikipedia " και αλλα χιλια δυο δοκιμια του κολου που προσπαθουν να αποδειξουν οτι ΠΟΥΣΤΗΣ ΓΙΝΕΣΑΙ  ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ

ΡΕ ΟΥΣΤ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΑΡΩ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Μαρία51
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εκδηλώθηκες μωρή πούστρα? :birdman:

για τους πάκηδες μάλωσες με τα παιδιά μωρή λουλού?

λοιπόν όχι ΜΑΡΙΟΣ από δω και πέρα....ΜΑΡΙΑ!

(κι έλεγα και γω γιατί είναι τόσο κακιασμένη και φαν των πάκηδων!) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

και των Αλβανών βεβαίως βεβαίως! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
ααα ναι ξεχασα εσεις τα πουστρακια ειστε υψυλου επιπεδου και θελετε οθρωγραφια για κατσε να τα γραψω με την "ορθωγραφια "στο ΟΝ

[size=10pt]
ανται γαμειθυται ρε πουσταρεοι
[/size] !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Οι γιατροι ομως δεν κανουν  ψιτ  ουτε λενε πουστρακια  λενε  πρωκτολαγνους...

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΟΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ Η ΓΙΟΡΤΗ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΛΙΜΝΗ ΜΕ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΜΕΘΥΣΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΔΕΡΝΕ ,Ο ΑΡΑΒΑΣ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΑΝΗΘΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

''ΟΠΟΙΟΣ ΒΟΥΤΗΞΕΙ ΣΤΗ ΛΙΝΟΥΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΟΧΘΗ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ 10.000.000 ΦΛΟΥΡΙΑ''

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΥΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ

ΑΦΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΚΑΝΕΙ ΝΕΑ ΠΡΟΤΑΣΗ

''ΟΠΟΙΟΣ ΒΟΥΤΗΞΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ 30.000.000 ΧΡΥΣΑ ΦΛΟΥΡΙΑ''

ΠΑΛΙ ΚΑΝΕΙΣ

ΟΠΟΤΕ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΟ ΔΩΡΟ

''ΟΠΟΙΟΣ ΒΟΥΤΗΞΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ 100.000.000 ΧΡΥΣΑ ΦΛΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΓΙΑ 2 ΜΗΝΕΣ''

ΠΑΛΙ ΚΑΝΕΙΣ

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΑΝΑΝΕΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ

''ΟΠΟΙΟΣ ΒΟΥΤΗΞΕΙ ΘΑ ΕΧΕΙ 500.000.000 ΧΡΥΣΑ ΦΛΟΥΡΙΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΓΙΑ 1 ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ''

ΠΑΛΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ Ο ΑΡΑΒΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ

''ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ.ΟΠΟΙΟΣ ΒΟΥΤΗΞΕΙ ΚΑΙ ΒΓΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ 1.000.000 ΧΡΥΣΑ ΦΛΟΥΡΙΑ,ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΠΟΥΣΤΗ

ΑΜΕΣΩΣ ΠΕΦΤΕΙ ΕΝΑΣ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΛΥΣΑΣΜΕΝΑ ΝΑ ΚΟΛΥΜΠΑΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ.ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΞΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟΥΣ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΗΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΕΞΩ

Ο ΑΡΑΒΑΣ ΤΟΝ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΛΥΠΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙ ΚΕΡΔΙΣΕ

ΚΑΝΕΙ ΤΟΤΕ Ο ΤΥΧΕΡΟΣ ΓΕΜΑΤΟΣ ΕΝΤΑΣΗ'' ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ??''

Ο ΑΡΑΒΑΣ ΛΙΓΟ ΑΝΗΣΥΧΟΣ ΤΟΥ ΛΕΕΙ''ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΟΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ,ΚΑΙ ΣΥ ΘΕΣ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ??''

ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΠΑΝΤΑΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ''ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΡΙΞΕ??''

Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6
Μαρία51

(κι έλεγα και γω γιατί είναι τόσο κακιασμένη και φαν των πάκηδων!) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΤΙ θα ηταν μωρε

αφου μπενει εδω μεσα το καθε πουστρακι να μας αποδειξει οτι το να εισαι γκευ ειναι αρωστια

ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΩΣΤΙΑ ΠΑΡΤΕ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΡΕ , ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΝΤΕΠΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Μαρία51

τι εγινε ρε παπαρα βγηκες με το acount του κλωνου σου και ηρθες με το original??

φανταζομαι ομως το πουλακι στο avatar του κλωνου σου δικο σου ηταν

αφου στο ειπα μωρο οκ θα σου κανω το κονε με τους πακηδες γιατι με ζοριζεις?? αφου το ξερεις δεξια πουστρακια δεν γαμαω εγω

και για να μην ξεχνιωμαστε  :thefinge: :thefinge:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
ΤΙ θα ηταν μωρε

αφου μπενει εδω μεσα το καθε πουστρακι να μας αποδειξει οτι το να εισαι γκευ ειναι αρωστια

ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΩΣΤΙΑ ΠΑΡΤΕ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΡΕ , ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΝΤΕΠΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

όχι τίποτα άλλο αλλά σ ένα θρεντ πριν λίγο μου πουλούσε και μαγκιά για πάκηδες και μου τό παιζε άνδρας! :jerking:

δεν έχω τίποτα με τους πούστηδες αγαπητή Μαρία, αλλά το να μην το παραδέχεσαι και να πουλάς και μαγκιά ε!
παραπάει! :2funny: :2funny: :2funny:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
όχι τίποτα άλλο αλλά σ ένα θρεντ πριν λίγο μου πουλούσε και μαγκιά για πάκηδες και μου τό παιζε άνδρας! :jerking:

δεν έχω τίποτα με τους πούστηδες αγαπητή Μαρία, αλλά το να μην το παραδέχεσαι και να πουλάς και μαγκιά ε!

του προτεινα φυσικα να του δειξω τον ανδρισμο μου face to face αλλα αρνηθηκε κλασικο 10χρονο ουστ ρε

Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΟΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΙΑ ΠΑΡΤΟΥΖΑ ΜΕ ΠΟΥΣΤΑΡΔΕΛΙΑ  ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΛΙΜΝΗ ΜΕ ΜΑΥΡΟΥΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΜΕΘΥΣΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΔΕΡΝΕ ,Ο ΑΡΑΒΑΣ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΑΝΗΘΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

''ΟΠΟΙΟΣ ΒΟΥΤΗΞΕΙ ΣΤΗ ΛΙΝΟΥΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΟΧΘΗ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ 10.000.000 ΦΛΟΥΡΙΑ''

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΥΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΛΥΦΩΚΟΛΙΑΖΟΝΤΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΑΣΣΥΣΤΟΛΑ

ΑΦΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΚΑΝΕΙ ΝΕΑ ΠΡΟΤΑΣΗ

''ΟΠΟΙΟΣ ΒΟΥΤΗΞΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ 30.000.000 ΧΡΥΣΑ ΦΛΟΥΡΙΑ''

ΠΑΛΙ ΚΑΝΕΙΣ

ΟΠΟΤΕ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΟ ΔΩΡΟ

''ΟΠΟΙΟΣ ΒΟΥΤΗΞΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ 100.000.000 ΧΡΥΣΑ ΦΛΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΔΟΝΙΤΗ''

ΠΑΛΙ ΚΑΝΕΙΣ

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΑΝΑΝΕΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ

''ΟΠΟΙΟΣ ΒΟΥΤΗΞΕΙ ΘΑ ΕΧΕΙ 500.000.000 ΧΡΥΣΑ ΦΛΟΥΡΙΑ ΕΝΑΝ ΔΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ''

ΠΑΛΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ Ο ΑΡΑΒΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ

''ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ.ΟΠΟΙΟΣ ΒΟΥΤΗΞΕΙ ΚΑΙ ΒΓΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ 1.000.000 ΧΡΥΣΑ ΦΛΟΥΡΙΑ,ΕΝΑΝ ΔΟΝΗΤΗ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ

ΑΜΕΣΩΣ ΠΕΦΤΕΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥΣΤΡΑΚΟΣ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΛΥΣΑΣΜΕΝΑ ΝΑ ΚΟΛΥΜΠΑΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ.ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΟΥΚΩΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ  ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΗΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΕΞΩ

Ο ΑΡΑΒΑΣ ΤΟΝ ΧΥΝΕΙ  ΛΥΠΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙΣ ΚΟΛΟΤΡΙΧΕΣ ΤΟΥ

ΧΥΝΕΙ  ΤΟΤΕ Ο ΤΥΧΕΡΟΣ ΓΕΜΑΤΟΣ ΕΝΤΑΣΗ'' ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ??''

Ο ΑΡΑΒΑΣ ΛΙΓΟ ΑΝΗΣΥΧΟΣ ΤΟΥ ΛΕΕΙ''ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΣΤΡΑΚΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΔΟΝΙΤΗ ΤΙΣ ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ?''

ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΠΑΝΤΑΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ''ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ  ΠΟΥ ΜΕ ΕΡΙΞΕ??''

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
τι εγινε ρε παπαρα βγηκες με το acount του κλωνου σου και ηρθες με το original??

φανταζομαι ομως το πουλακι στο avatar του κλωνου σου δικο σου ηταν

αφου στο ειπα μωρο οκ θα σου κανω το κονε με τους πακηδες γιατι με ζοριζεις?? αφου το ξερεις δεξια πουστρακια δεν γαμαω εγω

Ποιου κλώνου μωρή αριστερή λουλού? :jerking:

τι έπαθες πάλι? το αρνείσαι ότι είσαι λουγκρίτσα? :uglystupid:
όπως αρνείσαι ότι είσαι κομμουνίστρια? :grin: :grin:
λίγο κομπλεξικιά σε βρίσκω ΜΑΡΙΑ! :2funny: :2funny:
δεν είναι κακό να είσαι γκέι,Κακό είναι να μην έχεις τα κότσια (μια και @@! δεν έχεις όπως φαίνεται) να το παραδεχτείς! :2funny: :2funny:

Δανάη πες τίποτα στην Μαρία!Πες της ότι το πρώτο βήμα είναι η άρνηση και σιγά-σιγά θα πρέπει να μάθει να μην ντρέπεται να το πει η ΜΑΡΙΑ! :2funny: :2funny:

Μαρία, αν αρχίσω ποτέ να γαμάω πουστράκια θα σε προτιμήσω! Βγάζεις κάτι το άγριο! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
φαγατε βρε???  αντε... σημερα γαμηση γιοκ εεεε???? γιαυτο εισαστε φουντωμενα....  δεν πειραζη αυριο... μονο καντε το γιατι δεν σας αντεχω..

Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6

οπως εγραψα στο πρωτο μου ποστ , δεν εχω καμια σχεση με αλλους κλονους , δεν θα το ξαναπω

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
ΤΙ θα ηταν μωρε

:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:  ουτε εσυ δεν θα βγαζεις νοημα απο αυτα που εγραψες

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
του προτεινα φυσικα να του δειξω τον ανδρισμο μου face to face αλλα αρνηθηκε κλασικο 10χρονο ουστ ρε
ποιος είναι το 10χρονο? εγώ?

ναι! είμαι! και συ δεν είσαι πούστης!

χαχχαχαχαχαχαχαχαχα!

Δανάη, δείξτου πώς να αποβάλλει τα κόμπλεξ του το "παιδί"!

χαχαχαχαχαχαχαχαχα!

Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6
φαγατε βρε???  αντε... σημερα γαμηση γιοκ εεεε???? γιαυτο εισαστε φουντωμενα....  δεν πειραζη αυριο... μονο καντε το γιατι δεν σας αντεχω..

ακομα εδω εισαι εσυ ρε μαλακα ? δεν γαμιεσαι με κανεναν  :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1:?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom