Νέα

Το να είσαι gay είναι αρρώστια;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 603
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Το να είσαι πούστης είναι φυσιολογικό???

• Ναί

Ψήφοι: 5 83,3%
  • Όχι

Ψήφοι: 1 16,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    6

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Δανάη,
συγνώμη αν κάτι απ αυτά που έγραψα σε πρόσβαλαν ή σε στεναχώρεσαν!
εγώ δεν έχω τίποτα με οποιονδήποτε άνθρωπο, ότι ιδιαιτερότητα κι αν έχει!
απλά όπως είπε και κάποιος νωρίτερα, οι χειρότεροι είναι οι πούστηδες που δεν είναι γκέι!
(κι αν είναι και δεν τόχουν καταλάβει=>βράστα!)

απλά έβλεπα τη ΜΑΡΙΑ που είχε ξεσαλώσει και είπα να κάνω λίγο χαβαλέ!
φιλάκια!
φιλακια  ;)

flex79

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
6
πρεπει να ειμαι κλωνος ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε???? πλακα μας κανεις??η συμπεριφορα σου ηταν απαραδεκτη προς την δαναη και τωρα απλα την γλυφεις λαμογιο ακους εκει κλωνος

ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΛΩΝΟΣ  :headbang: :headbang:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
πρεπει να ειμαι κλωνος ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε???? πλακα μας κανεις??η συμπεριφορα σου ηταν απαραδεκτη προς την δαναη και τωρα απλα την γλυφεις λαμογιο ακους εκει κλωνος

ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΛΩΝΟΣ  :headbang: :headbang:

θα τον μαθεις τον james otan den εχει τιποτα να πει λεει ασυναρτησιες απλως για να πει κατι.......... αυτος ειναι το πουτανακι μας τι να κανουμαι τωρα αλλαγες το καταστημα δεν δεχεται

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
αντε παμε για νανακια τωρα....

Συνημμένα

• PC130043 copy.jpg
    PC130043 copy.jpg
    137,2 KB · Εμφανίσεις: 26

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
στη Δανάη??????????

τι είπα για τη Δανάη βρε παπάρα?
στον ΜΑΡΙΟ (σόρι-ΜΑΡΙΑ) μιλούσα! τι κακό είπα στη Δανάη?

και συγνώμη της ζήτησα μόνο και μόνο επειδή χρησιμοποίησα πολλές φορές τη λέξη πούστης και τα παράγωγά του και αιστάνθηκα άσχημα απέναντί της!

δεν γλύφο κανέναν μαλάκα, γιατί πολύ απλά θα γινόταν γλυπτό!

αλλά και να την έγλειψα όπως προφανώς εννοείς, σου εξήγησα το λόγο!

λέγε τώρα τι εννοείς "χάλασες απότομα",πού χάλασα και ποιος "βοήθησε" στο χάλασμα αυτό?

παρακολουθείς το θρεντ ή ότι προλαβαίνεις και βλέπεις.
λέγε, έχει ενδιαφέρον.....

flex79

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
6
στη Δανάη??????????

τι είπα για τη Δανάη βρε παπάρα?
στον ΜΑΡΙΟ (σόρι-ΜΑΡΙΑ) μιλούσα! τι κακό είπα στη Δανάη?

και συγνώμη της ζήτησα μόνο και μόνο επειδή χρησιμοποίησα πολλές φορές τη λέξη πούστης και τα παράγωγά του και αιστάνθηκα άσχημα απέναντί της!

δεν γλύφο κανέναν μαλάκα, γιατί πολύ απλά θα γινόταν γλυπτό!

αλλά και να την έγλειψα όπως προφανώς εννοείς, σου εξήγησα το λόγο!

λέγε τώρα τι εννοείς "χάλασες απότομα",πού χάλασα και ποιος "βοήθησε" στο χάλασμα αυτό?

παρακολουθείς το θρεντ ή ότι προλαβαίνεις και βλέπεις.
λέγε, έχει ενδιαφέρον.....

πετουσες μπιχτες...μας αποκαλουσες ολους πουστρακια εδω...μιλουσες ειρωνικα για τους γκει..εισαι ρατσιστης ρε το καταλαβαινεις?

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
θα τον μαθεις τον james otan den εχει τιποτα να πει λεει ασυναρτησιες απλως για να πει κατι.......... αυτος ειναι το πουτανακι μας τι να κανουμαι τωρα αλλαγες το καταστημα δεν δεχεται

πετάχτηκε και η τσουτσού μαντάμ πάλι!

ασυναρτησίες λες τα φιστικώματα που τρως νοσταλγέ του Στάλιν?αυτά είναι ασυναρτησίες?
αφού απ το φιστίκωμα περί κομμουνισμού το κρατάς μουνάκι!

αλλά στ αρχίδια μου σε γράφω ρε ψώλα και σένα και τη σταλινική θεωρία σου!
κι αν με το μας εννοείς τα υπόλοιπα κουμμούνια του σάιτ, κι αυτά στα πελέ μου τα γράφω όπως και το 95% του ελληνικού λαού!
κάτι άλο θες πούστρα, γιατί βαρέθηκα να σε γαμάω μέρα-νύχτα!

ΜΑΡΙΑ!

αχααχαχαχαχαχαχαχαχα!

flex79

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
6
ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ .... ΘΑ ΠΗΔΗΧΤΩ ΑΠ' ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ.....ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ .... ΘΑ ΠΗΔΗΧΤΩ ΑΠ' ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ......ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ .... ΘΑ ΠΗΔΗΧΤΩ ΑΠ' ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ...
Ε ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΥΦΛΟΥΣ ΤΩΡΑ

flex79

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
6
ΚΑΠΙΤΑΛΑΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΤΖΕΙΜΣ?ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ .... ΘΑ ΠΗΔΗΧΤΩ ΑΠ' ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ...ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ .... ΘΑ ΠΗΔΗΧΤΩ ΑΠ' ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ...ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ .... ΘΑ ΠΗΔΗΧΤΩ ΑΠ' ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ... :headbang: :headbang: :headbang:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
πετουσες μπιχτες...μας αποκαλουσες ολους πουστρακια εδω...μιλουσες ειρωνικα για τους γκει..εισαι ρατσιστης ρε το καταλαβαινεις?
καθόλου ρατσιστής δεν είμαι!
ούτε με τους γκέι, ούτε με τους ξένους ούτε με κανέναν!
η μέχρι τώρα ζωή μου το αποδεικνύει αυτό!

ο μόνος ρατσισμός που έχω είναι με τους υποκριτές που υποστηρίζουν δήθεν τις ευπαθείς ομάδες, αλλά εκ του ασφαλούς!μόλις βρεθούν μπροστά στη διαφορετικότητα, το ρατσισμό που βγάζουν δεν τον φαντάζεσαι!

θες απόδειξη, σε λίγο......

να δω την απάντηση πρώτα....

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
ΚΑΠΙΤΑΛΑΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΤΖΕΙΜΣ?ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ .... ΘΑ ΠΗΔΗΧΤΩ ΑΠ' ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ...ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ .... ΘΑ ΠΗΔΗΧΤΩ ΑΠ' ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ...ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ .... ΘΑ ΠΗΔΗΧΤΩ ΑΠ' ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ... :headbang: :headbang: :headbang:
τι είναι το "καπιτάλας"?

flex79

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
6
εσύ ποιος κλώνος είσαι πάλι και μου χώνεσαι ρε? :uglystupid:

Ρε μαλάκα αρκάνς! χαμός γίνεται ρεεεεεεε! :headbang: :headbang:

όλα τα πουσταριά μαζεύτηκαν και θέλουν γαμήσι ρεεεεεεε! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

βοήθειααααααααα! :S :S

ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ MAN Η ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΕΓΡΑΦΕ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΟΥ ΕΑΥΤΟΣ?ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ .... ΘΑ ΠΗΔΗΧΤΩ ΑΠ' ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ....

ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ .... ΘΑ ΠΗΔΗΧΤΩ ΑΠ' ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ....ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ .... ΘΑ ΠΗΔΗΧΤΩ ΑΠ' ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ....

flex79

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
6
ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕΣ ΣΕ ΚΟΜΟΥΝΙΑ ΤΟΥ ΣΑΙΤ...ΕΧΕΙΣ ΤΠΤ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟ? ΕΙΣΑΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗΣ?ΑΛΛΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ ΠΡΩΤΑ...ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΓΡΑΦΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ?Ο ΑΛΛΟΣ ΣΟΥ ΕΑΥΤΟΣ?ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ :headbang:

OP
OP
pirokavlos

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ MAN Η ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΕΓΡΑΦΕ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΟΥ ΕΑΥΤΟΣ?ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ .... ΘΑ ΠΗΔΗΧΤΩ ΑΠ' ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ....

ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ .... ΘΑ ΠΗΔΗΧΤΩ ΑΠ' ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ....ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ .... ΘΑ ΠΗΔΗΧΤΩ ΑΠ' ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ....

ε πήδα ρε μαλάκα να ησυχάσουμε

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Το BOURDELA.tv δεν είναι γκέϋ μπάρ.
Ολοι οι γκέϋ να πάνε στα στέκια τους .

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66

ένα-ένα!
αναφέρομαι στο Μάριο που τρεις φορές μου την έπεσε χωρίς να του απευθύνω το λόγο!
αυτό οφείλεται όπως σου είπα λόγω μιας παλιάς διαμάχης όπου τον τάπωσα (θεωρώ) και μου το κρατούσε μανιάτικο!
εγώ δεν κρατάω κακίες, αλλά από ένα σημείο και μετά γίνεται κουραστικό να σου κολλάν χωρίς απάντηση! άγιος δεν είμαι...οπότε θα ακούει κι αυτός εκεί που δεν το περιμένει μπινελίκια να δει τη γλύκα!

πάντως δεν ήταν μόνος του όταν του την έπεσα (όπως έκανε αυτός 3 φορές) εναντίον πολλών, αλλά δύο προς δύο.
και σε σένα δεν αναφέρθηκα καθόλου ώσπου άρχισες ΕΣΥ πρώτος.

και όπως βλέπεις σου μιλάω καλά, αν και στη θέση μου δεν νομίζω να το έκανε άλλος (ούτε εσύ ζήτησες εξηγήσεις-απλά επιτέθηκες για την άδικη, όπως θεώρησες, επίθεση στο σύμμαχό σου)

μπορείς να συζητήσεις από δω και πέρα να πάμε παρακάτω?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom