+1000000000
να φτιάξουνε το geibar.tv
οχι ρε μαλακα το geisabar κανε!! gay re
+1000000000
να φτιάξουνε το geibar.tv
xaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
αφου ρε ζωο δεν ξερεις απο πολιτικα τι μιλας
ένα-ένα!
αναφέρομαι στο Μάριο που τρεις φορές μου την έπεσε χωρίς να του απευθύνω το λόγο!
αυτό οφείλεται όπως σου είπα λόγω μιας παλιάς διαμάχης όπου τον τάπωσα (θεωρώ) και μου το κρατούσε μανιάτικο!
εγώ δεν κρατάω κακίες, αλλά από ένα σημείο και μετά γίνεται κουραστικό να σου κολλάν χωρίς απάντηση! άγιος δεν είμαι...οπότε θα ακούει κι αυτός εκεί που δεν το περιμένει μπινελίκια να δει τη γλύκα!
πάντως δεν ήταν μόνος του όταν του την έπεσα (όπως έκανε αυτός 3 φορές) εναντίον πολλών, αλλά δύο προς δύο.
και σε σένα δεν αναφέρθηκα καθόλου ώσπου άρχισες ΕΣΥ πρώτος.
και όπως βλέπεις σου μιλάω καλά, αν και στη θέση μου δεν νομίζω να το έκανε άλλος (ούτε εσύ ζήτησες εξηγήσεις-απλά επιτέθηκες για την άδικη, όπως θεώρησες, επίθεση στο σύμμαχό σου)
μπορείς να συζητήσεις από δω και πέρα να πάμε παρακάτω?
Μαράκι51?
αντε ρε έχεις και κριτική.......
ποιος ξέρει πόσες φορές το χύσανε το καημένο το ΜΑΡΑΚΙ και κάνει συνέχεια κλώνους!
αλλά ότι κλώνο κι αν κάνει στην ίδια μαλακία πέφτει!
θέλει η πουτάνα να κρυφεί κι η χαρά δεν την αφήνει!
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!
Κοιτα δεν θα καθησω να κανω ψυχαναλυση της προσωπικοτητας σου ουτε θα εξετασω τις προσωπικες σου διαφορες με ατομα εδω μεσα π.χ μαριος.απλα ειδα μια αντιδραση δικη σου που μενοχλησε ως προς το θεμα των ομοφιλοφιλων.μιλωντας υβριστικα και ειρωνικα γιαυτους.η δαναη μιλησε γ την παρτυ της και εσυ (μιλωντας γενικα γιαυτους)και καποιοι αλλοι μιλησαν επι προσωπικου,το θεωρω ανεντιμο και εξευτελιστικο να προσβελνεται κατ'αυτον τον τροπο η ανθρωπινη αξιοπρεπεια με οποια επιλογη εχει κανει ο καθενας στις προσωπικες του στιγμες.
ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ .... ΘΑ ΠΗΔΗΧΤΩ ΑΠ' ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ!!!!!........ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ .... ΘΑ ΠΗΔΗΧΤΩ ΑΠ' ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ!!!!!......ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ .... ΘΑ ΠΗΔΗΧΤΩ ΑΠ' ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ!!!!!......ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ .... ΘΑ ΠΗΔΗΧΤΩ ΑΠ' ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ!!!!!.......ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ .... ΘΑ ΠΗΔΗΧΤΩ ΑΠ' ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ!!!!!
αντε σας αφηνο για σημερα πουστρακια να θυμαστε οταν σας ειπα να τα πουμαι απο κοντα κανατε τις κοτες...... αλλα ετσι εισται σε ολη σας την ζωη τρωτε φαπες... και πισο απο ενα pc το πεζεται γαμιαδες
james den νομιζο να οφελει καπιον αμα σου απαντησω αφου δεν ξερεις καν τι λες.....
κυριολεκτω οταν λεω πως λες ασυναρτισιες... δεν εχεις καν σχεση με πολιτικη! και λες πως με ταπωσες?? με τι ρε μα copy paste κατι που εκανες απο το irenet
αντε κοτουλες επαναλαμβανο το ποσο ανδρας ειμαι προσφερθηκα να το δειξω απο κοντα
γιατι ετσι πρεπει αν ειναι οι ανδρες οχι πισω απο ενα pc να το παιζουν γαμιαδες
αντε σας αφηνο για σημερα πουστρακια να θυμαστε οταν σας ειπα να τα πουμαι απο κοντα κανατε τις κοτες...... αλλα ετσι εισται σε ολη σας την ζωη τρωτε φαπες... και πισο απο ενα pc το πεζεται γαμιαδες
james den νομιζο να οφελει καπιον αμα σου απαντησω αφου δεν ξερεις καν τι λες.....
κυριολεκτω οταν λεω πως λες ασυναρτισιες... δεν εχεις καν σχεση με πολιτικη! και λες πως με ταπωσες?? με τι ρε μα copy paste κατι που εκανες απο το irenet
αντε κοτουλες επαναλαμβανο το ποσο ανδρας ειμαι προσφερθηκα να το δειξω απο κοντα
γιατι ετσι πρεπει αν ειναι οι ανδρες οχι πισω απο ενα pc να το παιζουν γαμιαδες
Οσο περισσοτερες αδερφες τοσο περισσοτερες γκομενες μενουνε για μας.