Νέα

Το να είσαι gay είναι αρρώστια;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 603
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Το να είσαι πούστης είναι φυσιολογικό???

• Ναί

Ψήφοι: 5 83,3%
  • Όχι

Ψήφοι: 1 16,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    6
OP
OP
pirokavlos

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
έβαλα ψηφοφορία...για να δούμε... ;)

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Εμείς δεν ενοχλούμε τις λεσβίες.Οι γκέϋ άντρες γιατί μας ενοχλούν?

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
xaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa  :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

αφου ρε ζωο δεν ξερεις απο πολιτικα τι μιλας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

φλεξ βλέπεις το μοσχάρι πώς μιλάει?

τι να του απαντήσεις αυτουνού του πουστρίγκου τώρα?

τον γαμάς ασάλιωτα κάθε φορά που τον βλέπεις ή τον αφήνεις να μαραζώνει στο πουστριλίκι του?
αυτό το δίλημμα έχω.....

OP
OP
pirokavlos

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Μαράκι51?

αντε ρε έχεις και κριτική....... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

flex79

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
6
ένα-ένα!
αναφέρομαι στο Μάριο που τρεις φορές μου την έπεσε χωρίς να του απευθύνω το λόγο!
αυτό οφείλεται όπως σου είπα λόγω μιας παλιάς διαμάχης όπου τον τάπωσα (θεωρώ) και μου το κρατούσε μανιάτικο!
εγώ δεν κρατάω κακίες, αλλά από ένα σημείο και μετά γίνεται κουραστικό να σου κολλάν χωρίς απάντηση! άγιος δεν είμαι...οπότε θα ακούει κι αυτός εκεί που δεν το περιμένει μπινελίκια να δει τη γλύκα!

πάντως δεν ήταν μόνος του όταν του την έπεσα (όπως έκανε αυτός 3 φορές) εναντίον πολλών, αλλά δύο προς δύο.
και σε σένα δεν αναφέρθηκα καθόλου ώσπου άρχισες ΕΣΥ πρώτος.

και όπως βλέπεις σου μιλάω καλά, αν και στη θέση μου δεν νομίζω να το έκανε άλλος (ούτε εσύ ζήτησες εξηγήσεις-απλά επιτέθηκες για την άδικη, όπως θεώρησες, επίθεση στο σύμμαχό σου)

μπορείς να συζητήσεις από δω και πέρα να πάμε παρακάτω?

Κοιτα δεν θα καθησω να κανω ψυχαναλυση της προσωπικοτητας σου ουτε θα εξετασω τις προσωπικες σου διαφορες με ατομα εδω μεσα π.χ μαριος.απλα ειδα μια αντιδραση δικη σου που μενοχλησε ως προς το θεμα των ομοφιλοφιλων.μιλωντας υβριστικα και ειρωνικα γιαυτους.η δαναη μιλησε γ την παρτυ της και εσυ (μιλωντας γενικα γιαυτους)και καποιοι αλλοι μιλησαν επι προσωπικου,το θεωρω ανεντιμο και εξευτελιστικο να προσβελνεται κατ'αυτον τον τροπο η ανθρωπινη αξιοπρεπεια με οποια επιλογη εχει κανει ο καθενας στις προσωπικες του στιγμες.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Μαράκι51?

αντε ρε έχεις και κριτική....... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ποιος ξέρει πόσες φορές το χύσανε το καημένο το ΜΑΡΑΚΙ και κάνει συνέχεια κλώνους!
αλλά ότι κλώνο κι αν κάνει στην ίδια μαλακία πέφτει!
θέλει η πουτάνα να κρυφεί κι η χαρά δεν την αφήνει!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
παω για υπνο παιδια... σας παρακαλω μεχρη αυριο που θα ξαναμπω μην εχετε βαλη βομβα.. ενταξη αγορινες μου???  :-* :-* :-* :-*

OP
OP
pirokavlos

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
ποιος ξέρει πόσες φορές το χύσανε το καημένο το ΜΑΡΑΚΙ και κάνει συνέχεια κλώνους!
αλλά ότι κλώνο κι αν κάνει στην ίδια μαλακία πέφτει!
θέλει η πουτάνα να κρυφεί κι η χαρά δεν την αφήνει!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :knockinb: :pipa3:

flex79

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
6
ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ .... ΘΑ ΠΗΔΗΧΤΩ ΑΠ' ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ!!!!!........ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ .... ΘΑ ΠΗΔΗΧΤΩ ΑΠ' ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ!!!!!......ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ .... ΘΑ ΠΗΔΗΧΤΩ ΑΠ' ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ!!!!!......ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ .... ΘΑ ΠΗΔΗΧΤΩ ΑΠ' ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ!!!!!.......ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ .... ΘΑ ΠΗΔΗΧΤΩ ΑΠ' ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ!!!!!

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Κοιτα δεν θα καθησω να κανω ψυχαναλυση της προσωπικοτητας σου ουτε θα εξετασω τις προσωπικες σου διαφορες με ατομα εδω μεσα π.χ μαριος.απλα ειδα μια αντιδραση δικη σου που μενοχλησε ως προς το θεμα των ομοφιλοφιλων.μιλωντας υβριστικα και ειρωνικα γιαυτους.η δαναη μιλησε γ την παρτυ της και εσυ (μιλωντας γενικα γιαυτους)και καποιοι αλλοι μιλησαν επι προσωπικου,το θεωρω ανεντιμο και εξευτελιστικο να προσβελνεται κατ'αυτον τον τροπο η ανθρωπινη αξιοπρεπεια με οποια επιλογη εχει κανει ο καθενας στις προσωπικες του στιγμες.

Συμφωνώ!
απλά τη ΜΑΡΙΑ μπήκα να βρίσω που όπως βλέπεις είναι εριστικότατη και ανεδέστατη!
αλλά αν με ένα ποστ (άντε πέντε) βαζεις ταμπελίτες "ρατσιστή" και "καπιτάλα" τότε οι σκέψεις αλλά και οι λέξεις χάνουν το νόημά τους!
δεν έχω κανένα κόλλημα με τα κόμματα (εσύ έχεια απ ότι βλέπω-κρίμα) ή με οτιδήποτε άλλο.
με τους ΜΑΛΑΚΕΣ έχω.

και όσο πετάγονται σαν την πούτσα χωρίς λόγο, τόσο θα τους πατάω σα σκουλικαντέρες!
άλλωστε φίλε είμαστε στο ανώνυμο ίντερνετ.

(δεν μου απάνητσες όμως, τι εννοείς "χάλασα απότομα"?  αφού πριν λίγο είπες ότι μόνο τα σημερινά ποστ αυτού του θρεντ είδες? μου τα μπερδεύεις....)

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ .... ΘΑ ΠΗΔΗΧΤΩ ΑΠ' ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ!!!!!........ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ .... ΘΑ ΠΗΔΗΧΤΩ ΑΠ' ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ!!!!!......ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ .... ΘΑ ΠΗΔΗΧΤΩ ΑΠ' ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ!!!!!......ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ .... ΘΑ ΠΗΔΗΧΤΩ ΑΠ' ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ!!!!!.......ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ .... ΘΑ ΠΗΔΗΧΤΩ ΑΠ' ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ!!!!!

τώρα αν σου πει κανείς ΠΗΔΗΞΟΥ! θα το θεωρήσεις βρισιά?

χαχαχαχαχαχαχαχα!

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Οι gay με τους gay.Οι ετεροφυλόφιλοι με τους ετεροφυλόφιλους.
Αν θέλετε σεβασμό gay ,μην ενοχλείτε.Αν θεωρείτε ότι είναι
φυσιολογικό να είστε gay ,τότε πρέπει να δεχτείτε ότι είναι
επίσης φυσιολογικό να είναι κάποιος ετεροφυλόφιλος.Πηγαίνετε
στη Μυκονο και την Ιμπιζα και στα άλλα στέκια σας .Το BOURDELA.tv είναι για ετεροφυλόφιλους ,δεν είναι για τον Κακλαμάνη.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
αντε σας αφηνο για σημερα πουστρακια να θυμαστε οταν σας ειπα να τα πουμαι απο κοντα κανατε τις κοτες...... αλλα ετσι εισται σε ολη σας την ζωη τρωτε φαπες... και πισο απο ενα pc το πεζεται γαμιαδες

james den νομιζο να οφελει καπιον αμα σου απαντησω  αφου δεν ξερεις καν τι λες.....

κυριολεκτω οταν λεω πως λες ασυναρτισιες... δεν εχεις καν σχεση με πολιτικη! και λες πως με ταπωσες?? με τι ρε μα copy paste κατι που εκανες απο το irenet

αντε κοτουλες επαναλαμβανο το ποσο ανδρας ειμαι προσφερθηκα να το δειξω απο κοντα
γιατι ετσι πρεπει αν ειναι οι ανδρες οχι πισω απο ενα pc να το παιζουν γαμιαδες

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
στη Μυκονο και την Ιμπιζα και στα άλλα στέκια σας .Το BOURDELA.tv είναι για ετεροφυλόφιλους ,δεν είναι για τον Κακλαμάνη.

OP
OP
pirokavlos

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
αντε σας αφηνο για σημερα πουστρακια να θυμαστε οταν σας ειπα να τα πουμαι απο κοντα κανατε τις κοτες...... αλλα ετσι εισται σε ολη σας την ζωη τρωτε φαπες... και πισο απο ενα pc το πεζεται γαμιαδες

james den νομιζο να οφελει καπιον αμα σου απαντησω  αφου δεν ξερεις καν τι λες.....

κυριολεκτω οταν λεω πως λες ασυναρτισιες... δεν εχεις καν σχεση με πολιτικη! και λες πως με ταπωσες?? με τι ρε μα copy paste κατι που εκανες απο το irenet

αντε κοτουλες επαναλαμβανο το ποσο ανδρας ειμαι προσφερθηκα να το δειξω απο κοντα

οκ....γειά σου Μαρίααααααααααα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66

πούσαι άνδρα!
η πούτσα που σου κρέμεται από πίσω δικιά σου είναι ή του πάκη?

μάλλον του πάκη την ώρα που σε γαμάει γι αυτό γράφεις σαν να έχεις λόξιγκα!
και γω από πολιτική δεν ξέρω-το παραδέχομαι.Εσύ που ξέρεις τόσα πολλά όμως γιατί είσαι οπαδός των κομμουνιστών-δολοφόνων και πούστης?

τόχεις ψάξει καθόλου ΜΑΡΙΕ ΜΑΡΙΑ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16

Teleftaios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
13
Πόντοι
231
Χαχα πλακα εχετε

Τι φοβαστε μωρε τις αδερφες; Μηπως σας βιασουν; Η φοβαστε μηπως σας την πεσουν και γουσταρετε;;;  :2funny: :2funny: :2funny:

Εγω δεν καταλαβαινω γιατι τοσο μισος. Οσο περισσοτερες αδερφες τοσο περισσοτερες γκομενες μενουνε για μας.

Ζητω οι gay!!!

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Οσο περισσοτερες αδερφες τοσο περισσοτερες γκομενες μενουνε για μας.

Και τόσο περισσότερες μαλακίες θα λένε μετά οι γκόμενες του στυλ: "άντρες δεν υπάρχουν πια"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom