Νέα

Το να είσαι gay είναι αρρώστια;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 603
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Το να είσαι πούστης είναι φυσιολογικό???

• Ναί

Ψήφοι: 5 83,3%
  • Όχι

Ψήφοι: 1 16,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    6

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Φιλαράκο το σάϊτ άνοιξε πριν κάποια χρόνια ,για άντρες που
γουστάρουνε ρωσσίδες κομ-μουνάρες.Το κύριο θέμα του είναι
ο κομ-μουναρισμός ,δηλαδή η κοινοκτημοσύνη στις μουνάρες.(Ζήτω ο Μάρξ ,εμπρός Μάρς ,μουνάρ'ς ).Δεν είναι το αντικείμενο του
σάϊτ οι αντρικές κωλοτρυπίδες των γκέϋ.Είναι εκτός θέματος
και δημιουργεί ανία ,στην καλύτερη περίπτωση.Είναι σαν να μπείς σε ένα σάϊτ για γκέϋ άνδρες και να τους γράφεις "γιατί ρε παιδιά δεν πάτε με γυναίκες ,και πηδιόσαστε μεταξύ σας ?".
Στην καλύτερη περίπτωση θα σε κλάσουν.
Αν είσαι γκέϋ αγόρασε το Αθηνόραμα και βρες τα γκέϋ κλαμπ.
Εδώ είναι ο σύλλογος του κομμουναρισμού .Ζήτω οΜάρξ,εμπρός
Μάρς ,Μουνάρ΄ς !

Teleftaios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
13
Πόντοι
231
Ωπα ωπα δεν ειπαμε οτι ειναι και φυσιολογικο. Αλλα ανοχη. Μη κρινεις ινα μη κριθεις.

Και ναι ρε φιλε ερευνητη site για πουτανες ειναι, αλλα θα δεις εδω μεσα καθε καρυδιας καρυδι. Απο πουτανες, προμοτερς, τραβελια, τρανσεξουαλ μεχρι οτι ναναι ατομα. Ε και αν μπαινει και καμια αδερφη και κανει το χαβαλε της ποιον ενοχλει;

Κι εγω οταν πρωτοανοιξα το θρεντ με το λιλα επαθα ενα σοκ και αηδιασα αλλα τελικα το ειδα με χαβαλε και γελασα.

Ασε που αμα το ψαξεις πολυ το θεμα στρειτ δηλαδη ποσο στρειτ νομιζεις οτι ειναι ολοι εδω μεσα; Και αυτοι που ειναι μπαισεξουαλ επιτρεπονται; Δηλαδη αν ο αλλος γουσταρει να τον γαμανε τραβελια ειναι στρειτ; Η καποιος που τον γαμαει η πουτανα με δονητη; Αυτοι γιατι να επιτρεπονται; Ε;....
Σενα θρεντ που χα δει καποτε για το ποσοι γουσταρουν δαχτυλα στον κωλο ηταν περιπου οι μισοι. Που τραβας τη γραμμη; Γιατι να τραβηξεις γραμμη; Εδω ειναι ο πατος του βαρελιου. Ολα επιτρεπονται και ολα ειναι ωραια και γιαυτο γουσταρουμε.

Μη κρινεις ινα μη κριθεις. Και να σου πω την αληθεια μου κι εγω μεσα μου δεν πιστευω οτι ειναι φυσιολογικο. Και πιστευω οτι ουτε οι γκευ κατα βαθος νιωθουν φυσιολογικοι ασε τι προσπαθουν να μας πεισουν, γιαυτο αλλωστε και οι περισσοτεροι το κρυβουν. Δειξε λιγο ελεος ομως.

Ασε που οπως παμε σε λιγο καιρο οι γκευ θα ναι περισσοτεροι απο τους στρειτ. Εχει γεμισει ο τοπος κρυφες και δεν πηραμε χαμπαρι... Οποτε θελοντας και μη θα γινουμε ανεκτικοι. Που δεν ειναι κακο.

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Γιατι βρε παιδια.. πισω απο τον υπολογιστη τους ειναι τα παιδια και γραφουν οπως εσεις.. εβαλαν σε κανεναν κωλοδαχτυλο και τον πειραξε????

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206
Θα γίνω κουραστικός αλλά θα τα ξαναπώ! Αν το θέμα ήταν "Σας αρέσουν οι γκέι ή θα σας πείραζε αν ο γιος σας γινόταν γκέι, ή θα σκεφτόσασταν να είχατε εμπειρίες ως γκέι ή δεν ξέρω κι εγώ πως αλλιώς διστυπωμένο, το θέμα σήκωνε κουβέντα και η άποψη του καθενός θα ήταν σεβαστή.
Όπως όμως τίθεται το θέμα η άποψη του καθενός ΠΟΥ ΔΕΝ είναι ειδικός ΔΕΝ έχει καμία αξία.
Για να τελειώνουμε.

Η Ομοφιλοφιλία ΔΕΝ είναι αρρώστια ΔΙΟΤΙ (και αυτό είναι αρκετό!) αυτή είναι η γνώμη των ειδικών για την ψυχική υγεία και τις ψυχικές παθήσεις, δηλαδή των ψυχιάτρων, ακριβώς όπως (για παράδειγμα) η γνώμη των οφθαλμιάτρων είναι πως η μυωπία δεν είναι αρρώστια.

Το ιστορικό της λήψης αυτής της απόφασης το έχω ήδη αναφέρει στην απάντηση 17 (σελ. 2) στο παρόν θέμα.

Τα υπόλοιπα είναι απόλυτα πληκτικές και συχνά ανόητες εμμονές.
Σαν να αμφισβητήσει κανείς (προφανώς ΜΗ ειδικός, διότι ο ειδικός ΔΕΝ θα το διεννοείτο) τα θερμοδυναμικά αξιώματα, την θεωρία του Δαρβίνου, ή αυτήν της σχετικότητος, ή την αρχή της αβεβαιότητος. (Όχι πως δεν έχουν γίνει ΚΑΙ αυτά!)

Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6
ρε πουτρακια ακομα με αυτο ασχολειστε !

ρε αντε και δειτε κανενα straight story .

το να εισαι πουστης ειναι μαλακια στο εγκεφαλο παει και τελιωσε , σας μυεισανε , τον πειρατε και απο τοτε πουστρακια

αντε τραβατε ρε στα κοσμοπολιταν τωρα αυτο το φορουμ ειναι για γαμικουλες πουτσαραδες δεν ειναι για αδερφες !!!!!!!!!!!!

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Οσοι πανε στα στουντιο για να τους γαμησουν με το στραπ ον τι ειναι? Αφου δεν πανε με αντρες δεν ειναι gay θα μπορουσε να πει καποιος... αλλα δεν μπορω να τους πω και νορμαλ!

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Είμαι στρέϊτ και δεν με ενδιαφέρει τι κάνουν οι γκέϋ ,όπως
δεν τους ενδιαφέρει και δεν τους πέφτει λόγος για το τι κάνω.
Να πάνε οι γκέϋ να μπούν στα δικά τους σάϊτ και να μην είναι
κολλητσίδες στο δικό μας.Μεταφέρουνε μιζέρια ,γκρίνια και υστερία.Δεν μας ενδιαφέρουν οι αντρικές κωλοτρυπίδες των γκέϋ.Μπλιαααχχχ.Ούτε μας ενδιαφέρουν οι καλόγεροι ,ούτε οι αγάμητοι,ούτε οι πιστοί οικογενειάρχες ,στο σάϊτ μας.Είτε
είναι φυσιολογικό είτε όχι να είναι κανείς γκέϋ ,μας είναι
αδιάφορο.Και χοντρη γριά με πεσμένα βυζιά ,70 ετών,είναι
φυσιολογικό και αυτό.Οξω από το σάϊτ μας, όμως.

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Οσοι πανε στα στουντιο για να τους γαμησουν με το στραπ ον τι ειναι? Αφου δεν πανε με αντρες δεν ειναι gay θα μπορουσε να πει καποιος... αλλα δεν μπορω να τους πω και νορμαλ!

ΞΕΡΕΙΣ ποσοι εδω μεσα το κανουν με στραπ ον και ψαχνουν και καρδαμωμενα τραβελια?  :2funny: :2funny: :2funny:

ειναι αντρες...

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Ναι ειναι μεγαλη αρρωστια  το να εισαι gay!!
Tους απεχθανομαι γενικα τους πουστηδες,ειμαι ομοφοβος!!

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ναι ειναι μεγαλη αρρωστια  το να εισαι gay!!
Tους απεχθανομαι γενικα τους πουστηδες,ειμαι ομοφοβος!!
φρατζεσκο δεν ειναι αρρωστια φιλε..γεννιουνται ετσι..το DNA τους ειναι ετσι.δεν ειναι αρρωστια..

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206
ΞΕΡΕΙΣ ποσοι εδω μεσα το κανουν με στραπ ον

Σύμφωνα με την έγκυρη και ομόφωνη γνώμη δύο γνωστών μου call girls (τις οποίες κατά σύμπτωσιν και θεωρώ ως τις top στο χώρο) ο ένας στους τρεις της πελατείας τους!!
Πρόσθετη πληροφορία : συνήθης ηλικία 30-40. Σπανίως οι πιο μικροί ή πιο μεγάλοι.

Δεν θέλω να μεταφέρω την γνώμη των κοριτσιών για τους συγκεκριμένους πελάτες τους...

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
Σύμφωνα με την έγκυρη και ομόφωνη γνώμη δύο γνωστών μου call girls (τις οποίες κατά σύμπτωσιν και θεωρώ ως τις top στο χώρο) ο ένας στους τρεις της πελατείας τους!!
Πρόσθετη πληροφορία : συνήθης ηλικία 30-40. Σπανίως οι πιο μικροί ή πιο μεγάλοι.

Δεν θέλω να μεταφέρω την γνώμη των κοριτσιών για τους συγκεκριμένους πελάτες τους...

Χμ, οι πληροφορίες που σού έδωσαν τα call girls είναι απολύτως συμβατές με αυτό που υποστηρίζουν εκπρόσωποι της ομοφυλοφιλικής κοινότητας ότι ένα 10% του πληθυσμού έχει ομοφυλοφιλικές τάσεις.

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
φρατζεσκο δεν ειναι αρρωστια φιλε..γεννιουνται ετσι..το DNA τους ειναι ετσι.δεν ειναι αρρωστια..
Μαλλον δικιο εχεις,μηπως το θελουν κι αυτοι,αφου ετσι γεννηθηκαν τι να κανουν;΄
Παντως εμεις κατα παραδοση τους αποφευγουμε!!

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206
Χμ, οι πληροφορίες που σού έδωσαν τα call girls είναι απολύτως συμβατές με αυτό που υποστηρίζουν εκπρόσωποι της ομοφυλοφιλικής κοινότητας ότι ένα 10% του πληθυσμού έχει ομοφυλοφιλικές τάσεις.

ΛΑΘΟΣ! Το 10% ΕΙΝΑΙ gay!!
Τάσεις (τέτοιες με στραπ ον, δονητές κλπ) έχουν αρκετά περισσότεροι...

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
ΛΑΘΟΣ! Το 10% ΕΙΝΑΙ gay!!
Τάσεις (τέτοιες με στραπ ον, δονητές κλπ) έχουν αρκετά περισσότεροι...

Εχεις δικιο, αυτό υποστηρίζουν! Απλά στο προηγούμενο ποστ μου προσπάθησα να είμαι μετριοπαθής και σκόπιμα επέλεξα πιο "ουδέτερη" φρασεολογία.

Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6
ρε παιδες για να αλλαξουμε και λιγο το θεμα ,διοτι  πλακωσανε οι μαλακες με τις σαπιες κολοτρυπιδες ,

ρε σεις για προτεινετε κανενα καλο στυντιακι για αποψε , εχω να γαμισω κανενα τριιμερο και εχω καυλες

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
ρε παιδες για να αλλαξουμε και λιγο το θεμα ,διοτι  πλακωσανε οι μαλακες με τις σαπιες κολοτρυπιδες ,

ρε σεις για προτεινετε κανενα καλο στυντιακι για αποψε , εχω να γαμισω κανενα τριιμερο και εχω καυλες
Και χοντρή γριά με πεσμένα βυζιά,70 χρονών,
είναι φυσιολογικό και αυτό.Μας αφήνει αδιάφορους,όπως
και οι γκέϋ ,που αυτή τη στιγμή έπρεπε να βρισκόντουσαν σε ένα γκέϋ μπάρ .Εμάς μας ενδιαφέρουν τα στουντιάκια για αύριο.

OP
OP
pirokavlos

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι