Νέα

Το να είσαι gay είναι αρρώστια;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 603
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Το να είσαι πούστης είναι φυσιολογικό???

• Ναί

Ψήφοι: 5 83,3%
  • Όχι

Ψήφοι: 1 16,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    6

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6
να πας,  δεν υπογράφουμε συμβόλαιο, κατα τη γνώμη μου αξίζει, θα φύγεις χαμογελαστός.

παρα τα παραπωνα που ειχα διαβασει τελικα 2 -3 φορε που την πηρα μια χαρα ξηγιθηκε , ελπιζω μονο το πρωγραμμα στο σαιτ να ειναι οκ και να μην ειναι μουφα και εχει καμια αλλη διαφορετικα θα κινηθω τριγυρω

φευγω μαγκες , καλο ξημερωμα

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
παρα τα παραπωνα που ειχα διαβασει τελικα 2 -3 φορε που την πηρα μια χαρα ξηγιθηκε , ελπιζω μονο το πρωγραμμα στο σαιτ να ειναι οκ και να μην ειναι μουφα και εχει καμια αλλη διαφορετικα θα κινηθω τριγυρω

φευγω μαγκες , καλο ξημερωμα

καλό βόλι

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Αρρωστια ειναι και μαλιστα βαριας και ανιατης μορφης.
Αμα ο αντρας βανει ψωλη στον κώλο του ...... γμσ τα.
Εγω δεν εχω προβλημα, με τις "δηλωμενες" αρκει να μη κανουν προσηλιτισμο (βλεπε κυρια Βαλιανατου) και να προσπαθουν να μας πεισουν οτι αυτο που κανουν ειναι το ....φυσιολογικο.
Αυτες τις λούγκρες, τις κρυφες ειναι που δεν μπορω.
Το κακο ειναι οτι τα αδελφατα εχουν καταλαβει τα ΜΜΕ και σε μερικα χρονια θα το θεωρουμε ολοι φυσιολογικο. Το κακο θα ειναι να μη το κανουμε κιολας.
Γελατε?
Μη γελατε καθολου. Ο Μητσακης (για κρυφαδελφη τον εκοψα παντως) ελεγε πριν πολλα χρονια για την Βαλεντινα:
Εχεις κουρσα και σωφαρεις
κι οπου θελεις ρεμιζαρεις
Βαλεντινα Βαλεντινα,
Κι οπως πας σε λιγα χρονια
θα φορεις και πατελονια.....

Το πατελονι στη γυναικα το θεωρουσε αδιανοητο, σαν κατι το πολυ μακρινο. Νατο ομως που εγινε και δεν πιστεβω να ...σοκαρει κανενα τωρα.
Πριν μια 20 ετια ισως και παραπανω στην ΑΕΚ ητανε ενα προπονητης ο Αντωνης Γεωργιαδης. Αυτος λοιπον εδιωξε απο την προπονηση ενα παικτης που ειχε παρει η ΑΕΚ απο τον Εθνικο τον Ηλια Αρμοδωρο γιατι φορουσε...σκουλαρικι.
Ειπατε τιποτα ???
Αν και εμενα δεν μου το βγανει κανεις απο το μυαλο οτι απαντες οι σκουλαρικοφοροι νεοι και γεροι δεν θα ειχανε κανενα προβλημα να τον αρπαξουνε κιολας. Μη βαρατε. Αφηστε να πιστεβω αυτο που πιστεβω.

Ετσι λοιπον με το αδελφατο των ιπποτων στα ΜΜΕ.
Σε λιγα χρονια ....θυμηθητε τι σας λεει ο Αλεφαντος.

Εχετε να μου κανετε ενα ταλαρο λιανα? (Αρε αθανατε Γεωργιου)

ΟΞΩ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΑΠ' ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ.

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Να καταμετρηθουν ολοι οι γκέϋ και να αποσταλούν  στη Μύκονο
και Ιμπιζα και άλλα θερετρα . 

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Εγω δεν εχω προβλημα, με τις "δηλωμενες" αρκει να μη κανουν προσηλιτισμο (βλεπε κυρια Βαλιανατου) και να προσπαθουν να μας πεισουν οτι αυτο που κανουν ειναι το ....φυσιολογικο.
Το κακο ειναι οτι τα αδελφατα εχουν καταλαβει τα ΜΜΕ και σε μερικα χρονια θα το θεωρουμε ολοι φυσιολογικο. Το κακο θα ειναι να μη το κανουμε κιολας.
Γελατε?
Μη γελατε καθολου. Ο Μητσακης (για κρυφαδελφη τον εκοψα παντως) ελεγε πριν πολλα χρονια για την Βαλεντινα:
Βαλεντινα Βαλεντινα,

Το πατελονι στη γυναικα το θεωρουσε αδιανοητο, σαν κατι το πολυ μακρινο. Νατο ομως που εγινε και δεν πιστεβω να ...σοκαρει κανενα τωρα.
Πριν μια 20 ετια ισως και παραπανω στην ΑΕΚ ητανε ενα προπονητης ο Αντωνης Γεωργιαδης. Αυτος λοιπον εδιωξε απο την προπονηση ενα παικτης που ειχε παρει η ΑΕΚ απο τον Εθνικο τον Ηλια Αρμοδωρο γιατι φορουσε...σκουλαρικι.
Ειπατε τιποτα ???
Αν και εμενα δεν μου το βγανει κανεις απο το μυαλο οτι απαντες οι σκουλαρικοφοροι νεοι και γεροι δεν θα ειχανε κανενα προβλημα να τον αρπαξουνε κιολας. Μη βαρατε. Αφηστε να πιστεβω αυτο που πιστεβω.

:jerking: :jerking: :jerking:μλκς λες..

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Mυαλα σκατα γαμησετα

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
βρε εγω τα γαμαω αλλα δεν καθονται :headbang:αστα να πανε φιλαρα αντιληψεις προιστορικες..σε λιγο θα μας πουν οτι θαπρεπε να λιθοβολουνται κ μεχρι θανατου :2funny:
και καλα φιλε μου για τον αν εισαι πουστης το ψιλοκαταλαβαινω να εχουν καποιες αναστολες αλλα για τα σκουλαρικια!!!!
2010 εχουμε παιδια ξυπνατε

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.887
Πόντοι
3.715
όπως τη βρίσκει κανείς

Άλλοι με μουνόπατο κι άλλοι με κουραδοαναρρόφηση.

Το μόνο που ξέρω είναι ότι οι γκόμενες παραπονιούνται ότι έχει πήξει ο τόπος στους ομοφυλόφιλους και δεν μπορούν να σταυρώσουν έναν ρήαλ μαν.

Πολύ παράπονο παίδες...πολύ & συνεχές αλλά δίνω κι εγώ έναν όμο να κλάψουν, ίσως και λίγο σπέρμα να τις ποτίσω όποτε με παίρνει.

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
όπως τη βρίσκει κανείς

Άλλοι με μουνόπατο κι άλλοι με κουραδοαναρρόφηση.

Το μόνο που ξέρω είναι ότι οι γκόμενες παραπονιούνται ότι έχει πήξει ο τόπος στους ομοφυλόφιλους και δεν μπορούν να σταυρώσουν έναν ρήαλ μαν.

Πολύ παράπονο παίδες...πολύ & συνεχές αλλά δίνω κι εγώ έναν όμο να κλάψουν, ίσως και λίγο σπέρμα να τις ποτίσω όποτε με παίρνει.

αφου παραπονιουνται οι καργιολες αρα πρεπει να περισευουν για μας τα αρσενικα...κοριτσιααααααα υπαρχουμε ακομααααααααααααααααααα γνησιες μπουτσες παντα σε επιφυλακη :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Γελατε?
Βαλεντινα Βαλεντινα,

Ειπατε τιποτα ???

Βλέπεις κι Αυτιά να υποθέσω

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.887
Πόντοι
3.715
ναι φίλε μου αλλά. (Αυτό το γαμήδι το αλλά παίζει παντού το άτιμο)

Η γκομενα θέλει χρόνο, χρήμα και συνήθως το μεγαλύτερο % έχει βατραχοπέδιλα στο κεφάλι και μια κουλούρα παραμάσχαλα για να ταγαριάσουνε κάνα αρσενικό με γάμους κλπ. δεινά του ανθρώπινου είδους.

Προτιμητέες οι πουτάνες με έντονο συναίσθημα ευθύνης κι επαγγελματισμού.

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Δεν περιμενα να ακουσω κατι διαφορετικο απο μια κρυφαδελφη.  :pipa3: :fuck2:
Εχεις να μου κανεις ενα ταλαρο λιανα?  :2funny:
λογω του οτι δεν συμμεριζομαι τις αποψεις σου βρε καραγκιοζακο πρεπει να ειμαι αδερφη?

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Δεν είναι αδελφή .Είναι προϊσταμένη.
ο CONDEMNED δεν είναι γκέϋ .